Huashan جان! اون مجموعه 36 قسمتی به چه زبانی هست؟ اگه انگلیسی باشه من جلو جلو اعلام میکنم که خریدارم

خلاصه هر وقت دانلودش رو تمام کردی حتما خبرم کن!
و اما فرموده بودین که سطح درسها پایینه... اتفاقا من خیلی دوست دارم که مجموعه کاملی از ویدئوهای فیزیک دانشگاهی و همچنین ریاضیات رو به ترتیب از سطوح پایین به سطوح بالاتر در اختیار داشته باشم لذا این دوره فیزیک مقدماتی رو برای شروع انتخاب کردم و خواهش میکنم اگه ممکنه حتما دانلودش کنین و اگر هم احساس میکنین که خودتون بهش نیاز ندارین میتونین هزینه اش رو پای من حساب کنین.
و اما در مورد منابع... با جستجوهایی که این چند روزه تو اینترنت داشتم، یه سری منابع دیگه هم پیدا کردم که بازم به صورت مجموعه و دوره های درسی دانشگاهی هست و البته با سطوح مختلف که لازمه بررسی بیشتری روی اونها انجام بدم و ان شاء الله در اولین فرصت لینک هاشون رو میذارم. پس حسابی خودتون رو برای دانلود آماده کنین:lol:
خب, این مجوعه ای که دارم دانلود می کنم ... در اصل سخنرانی یه پرفسور فیزیک هست که در 36 قسمت ایراد شده ...
Course Lecture Titles
Realms of Physics
The Amazing Disc
The Wonderful Wave
Seeing the Light
Is Seeing Believing?
Music to Your Ears
May the Forces Be With You
Aristotle’s Revenge
Going in Circles
Taking Flight
Into Space
A Conservative Streak
The Electrical Heart of Matter
Harnessing the Electrical Genie
A Magnetic Personality
Making Electricity
Credit Card to Power Plant
Making Waves
The Miracle Element
The Twentieth Century’s Greatest Invention?
Building the Electronics Revolution
Circuits-So Logical!
How’s Your Memory?
Atom to Computer
Keeping Warm
Life in the Greenhouse
The Tip of the Iceberg
Physics in the Kitchen
Like a Work of Shakespeare
Energy in Your Life
Your Place on Earth
Dance and Spin
The Light Fantastic
Nuclear Matters
Physics in Your Body
Your Place in the Universe
اگر مایل بودین بعد از دانلود در اختیارتون قرار می دم ...
و اما فرموده بودین که سطح درسها پایینه... اتفاقا من خیلی دوست دارم که مجموعه کاملی از ویدئوهای فیزیک دانشگاهی و همچنین ریاضیات رو به ترتیب از سطوح پایین به سطوح بالاتر در اختیار داشته باشم لذا این دوره فیزیک مقدماتی رو برای شروع انتخاب کردم و خواهش میکنم اگه ممکنه حتما دانلودش کنین و اگر هم احساس میکنین که خودتون بهش نیاز ندارین میتونین هزینه اش رو پای من حساب کنین.
خودم هم دوست دارم که از همه سطوح و زمینه ها دانلود کنم .. ولی خب حجم دانلودم زیاده و نمی تونم همه چیز رو دانلود کنم ... به همین خاطر بیشتر سعی چیزهایی رو دانلود کنم که نیاز بیشتری بهشون هست ... مثلا آموزش های عادی و در مقاطع ابتدایی رو می شه در داخل به فارسی تهیه کرد ... ولی آموزش های مقاطع بالاتر و تخصصی اهمیت بیشتری دارن برای اینکه از روی نت دانلود بشن ...
و اما در مورد منابع... با جستجوهایی که این چند روزه تو اینترنت داشتم، یه سری منابع دیگه هم پیدا کردم که بازم به صورت مجموعه و دوره های درسی دانشگاهی هست و البته با سطوح مختلف که لازمه بررسی بیشتری روی اونها انجام بدم و ان شاء الله در اولین فرصت لینک هاشون رو میذارم. پس حسابی خودتون رو برای دانلود آماده کنین
خوشحال می شم ... من خودم هم خیلی دنبال اینطور آموزش ها و مستند ها ی علمی هستم ...
اگر لینکی دارین بزاریم که ما هم یه نگاهی بکنیم ...