• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*دوره کامل جلسات فیزیک مقدماتی به صورت ویدئو*

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان:)
لینکی که در زیر قرار داره مربوط است به دوره کامل جلسات فیزیک مقدماتی که توسط Dr. Russell L. Herman در دانشگاه ویلمینگتن کارولینای شمالی در تابستان 2005 ارائه شده است. حالا خواهش من از دوستان اینه که یکی از دوستان که اینترنت سرعت بالا داره بیاد و تمام جلسات این دوره رو دانلود کنه تا ما بتونیم به صورت مجموعه سی دی یا دی وی دی ازش بخریم. خب! کسی داوطلب میشه؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
با عرض سلام خدمت دوستان:)
لینکی که در زیر قرار داره مربوط است به دوره کامل جلسات فیزیک مقدماتی که توسط Dr. Russell L. Herman در دانشگاه ویلمینگتن کارولینای شمالی در تابستان 2005 ارائه شده است. حالا خواهش من از دوستان اینه که یکی از دوستان که اینترنت سرعت بالا داره بیاد و تمام جلسات این دوره رو دانلود کنه تا ما بتونیم به صورت مجموعه سی دی یا دی وی دی ازش بخریم. خب! کسی داوطلب میشه؟

خیلی عالیه دوست عزیز ...:happy:

من خودم خیلی به این طور ویدئو ها علاقه دارم , چه درسی و چه غیر درسی و مستند ... اینترنت پر سرعت هم دارم ...

الان دارم یه سری مستند مجوعه ای 36 قسمتی به حجم 5.5 گیگ به نام فیزیک در زندگی رو دانلود می کنم ...

در مورد لینکی که شما دادین ...

دوست دارم که ویدئو ها رو دانلود کنم ... ولی مشکل اینجاست که به نظرم سطح درس ها کمی پایئنه ... یعنی مباحث زیاد جالبی رو ندارن , و می شه به راحتی اونها رو یاد گرفت و زیاد نیاز به دیدن این ویدئو ها نیست ... اگر می شد که در زمینه های کمی تخصصی تر که توی داخل باهاش مشکل داریم , باشن خیلی بهتره ...

اگر منابع دیگه ای سراغ دارین بگین بالاخره یه جوری با هم کنار میایم ...:happy:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
Huashan جان! اون مجموعه 36 قسمتی به چه زبانی هست؟ اگه انگلیسی باشه من جلو جلو اعلام میکنم که خریدارم:D خلاصه هر وقت دانلودش رو تمام کردی حتما خبرم کن!

و اما فرموده بودین که سطح درسها پایینه... اتفاقا من خیلی دوست دارم که مجموعه کاملی از ویدئوهای فیزیک دانشگاهی و همچنین ریاضیات رو به ترتیب از سطوح پایین به سطوح بالاتر در اختیار داشته باشم لذا این دوره فیزیک مقدماتی رو برای شروع انتخاب کردم و خواهش میکنم اگه ممکنه حتما دانلودش کنین و اگر هم احساس میکنین که خودتون بهش نیاز ندارین میتونین هزینه اش رو پای من حساب کنین.

و اما در مورد منابع... با جستجوهایی که این چند روزه تو اینترنت داشتم، یه سری منابع دیگه هم پیدا کردم که بازم به صورت مجموعه و دوره های درسی دانشگاهی هست و البته با سطوح مختلف که لازمه بررسی بیشتری روی اونها انجام بدم و ان شاء الله در اولین فرصت لینک هاشون رو میذارم. پس حسابی خودتون رو برای دانلود آماده کنین:lol:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
Huashan جان! اون مجموعه 36 قسمتی به چه زبانی هست؟ اگه انگلیسی باشه من جلو جلو اعلام میکنم که خریدارم:D خلاصه هر وقت دانلودش رو تمام کردی حتما خبرم کن!

و اما فرموده بودین که سطح درسها پایینه... اتفاقا من خیلی دوست دارم که مجموعه کاملی از ویدئوهای فیزیک دانشگاهی و همچنین ریاضیات رو به ترتیب از سطوح پایین به سطوح بالاتر در اختیار داشته باشم لذا این دوره فیزیک مقدماتی رو برای شروع انتخاب کردم و خواهش میکنم اگه ممکنه حتما دانلودش کنین و اگر هم احساس میکنین که خودتون بهش نیاز ندارین میتونین هزینه اش رو پای من حساب کنین.

و اما در مورد منابع... با جستجوهایی که این چند روزه تو اینترنت داشتم، یه سری منابع دیگه هم پیدا کردم که بازم به صورت مجموعه و دوره های درسی دانشگاهی هست و البته با سطوح مختلف که لازمه بررسی بیشتری روی اونها انجام بدم و ان شاء الله در اولین فرصت لینک هاشون رو میذارم. پس حسابی خودتون رو برای دانلود آماده کنین:lol:

خب, این مجوعه ای که دارم دانلود می کنم ... در اصل سخنرانی یه پرفسور فیزیک هست که در 36 قسمت ایراد شده ...

Course Lecture Titles

Realms of Physics
The Amazing Disc
The Wonderful Wave
Seeing the Light
Is Seeing Believing?
Music to Your Ears
May the Forces Be With You
Aristotle’s Revenge
Going in Circles
Taking Flight
Into Space
A Conservative Streak
The Electrical Heart of Matter
Harnessing the Electrical Genie
A Magnetic Personality
Making Electricity
Credit Card to Power Plant
Making Waves
The Miracle Element
The Twentieth Century’s Greatest Invention?
Building the Electronics Revolution
Circuits-So Logical!
How’s Your Memory?
Atom to Computer
Keeping Warm
Life in the Greenhouse
The Tip of the Iceberg
Physics in the Kitchen
Like a Work of Shakespeare
Energy in Your Life
Your Place on Earth
Dance and Spin
The Light Fantastic
Nuclear Matters
Physics in Your Body
Your Place in the Universe

اگر مایل بودین بعد از دانلود در اختیارتون قرار می دم ...

خودم هم دوست دارم که از همه سطوح و زمینه ها دانلود کنم .. ولی خب حجم دانلودم زیاده و نمی تونم همه چیز رو دانلود کنم ... به همین خاطر بیشتر سعی چیزهایی رو دانلود کنم که نیاز بیشتری بهشون هست ... مثلا آموزش های عادی و در مقاطع ابتدایی رو می شه در داخل به فارسی تهیه کرد ... ولی آموزش های مقاطع بالاتر و تخصصی اهمیت بیشتری دارن برای اینکه از روی نت دانلود بشن ...
و اما در مورد منابع... با جستجوهایی که این چند روزه تو اینترنت داشتم، یه سری منابع دیگه هم پیدا کردم که بازم به صورت مجموعه و دوره های درسی دانشگاهی هست و البته با سطوح مختلف که لازمه بررسی بیشتری روی اونها انجام بدم و ان شاء الله در اولین فرصت لینک هاشون رو میذارم. پس حسابی خودتون رو برای دانلود آماده کنین

خوشحال می شم ... من خودم هم خیلی دنبال اینطور آموزش ها و مستند ها ی علمی هستم ...
اگر لینکی دارین بزاریم که ما هم یه نگاهی بکنیم ...;)

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام:)
از لینک زیر میتونین مجموعه درسهای ویدیوئی "معادلات دیفرانسیل" رو که توسط Professor Arthur Mattuck در بهار 2003 ایراد شده دانلود کنین:

خب! لینکی هم که در پایین پست قرار داره مربوط میشه به تمام درسهای ویدیوئی که در سایت MIT OCW قرار داره و لینک بالا هم یکی از اونهاست. البته برای دانلود ویدئوهای لینک مربوطه ابتدا لازمه توضیحات زیر رو مطالعه کنین:

Is it possible to save the RealPlayer video files to a disk or to my hard drive?
Most of the video that MIT OCW provides is in a Real Video format delivered through streaming servers. Our goal in providing video in this format (in multiple bit rates) is to enable users with a variety of Internet connections to sample MIT OCW video offerings with a common browser plug-in without having to download large media files. However, users with slow connections will not enjoy a quality video experience.

You will find that you can download our streaming video file if you prefer to play these files off-line. MIT OCW video files stored on the Akamai network will have URLs that look something like this:

http://mfile.akamai.com/7870/rm/mit...olectures/strang-1806-lec01-26aug1999-220k.rm

If you want to download this file and play it off-line, use the following URL -- the only difference is in the first part of the URL:

http://ocw.mit.edu/ans7870/18/18.06/videolectures/strang-1806-lec01-26aug1999-220k.rm

You are ONLY changing the first part of the URL:
http://mfile.akamai.com/7870/rm/mitstorage.download.akamai.com/7870
becomes
http://ocw.mit.edu/ans7870

do NOT change the filename, textcase, or anything else in the URL.

Other Examples:

http://mfile.akamai.com/7870/rm/mit...1.72/f04/video/Advective-mass-transfer-80k.rm
becomes
http://ocw.mit.edu/ans7870/1/1.72/f04/video/Advective-mass-transfer-80k.rm

http://mfile.akamai.com/7870/rm/mit...ects/21f.714-alumnos-opinan-Conquista-220k.rm
becomes
http://ocw.mit.edu/ans7870/21f/21f.714/s03/projects/21f.714-alumnos-opinan-Conquista-220k.rm

On many browsers the download program will prompt you for a local directory in which to download the file; with Microsoft Internet Explorer, it will automatically download the file to the "Temporary Internet Files" directory. This directory can typically be found at "c\Documents and Settings\[your username]\Local Settings\" You can also change or view this folder from the Tools...Internet Options... Menu bar. Select the "Settings" button in the Temporary Internet Files section.

لینک مربوطه:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام:)

....
لینک مربوطه:

آقا من کفم برید ... با تمام وجود هیجان زده شدم ...
84.gif

دوره ی درسی دانشگاه ماساچوست !!!!!
... چقدر کامل ... فایل ویدئویی ؛ متن جزوه ی درسی .. سؤالات , کوئیز ... وای خدای من نمی تونم باور کنم ..

برنامه هام رو تا جایی که بتونم کنسل می کنم که شروع کنم به دانلودشون ...

اکثر دوره های فیزیکش رو دانلود می کنم ... شما چیز خاصی مد نظرتون هست ؟!!

اون لینک ها یی که شما دادین کلی بودن , در اصل دوره های ابتدایی بود ... ولی توی خیلی از زمینه ها دوره های درسیشون رو پوبلیش کردن ... در مقطع لیسانس و فوق لیسانس ..

این خارجی ها چه کارهایی که نمی کنن ... ;)

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
عجب! پس شما هم مثل ما سخت هیجان زده شدین:D باور کنین من وقتی این لینک ها رو پیدا کردم خیلی برام لذت بخش بود که به چنین منابع باارزشی با این تنوعی که همانطور که شما هم فرمودین هم شامل ویدئوها میشه و هم متون پی دی اف اونها، دست پیدا میکردم به هر صورت خوشحالم که به واسطه زحمت هایی که شما برای دانلود این ویدئوها متحمل میشید، منم میتونم به این منابع ارزشمند دست پیدا کنم!

خب! حالا بگید ابتدائا کدوم دوره های فیزیک رو میخواین دانلود کنین یا دارین دانلود میکنین؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
عجب! پس شما هم مثل ما سخت هیجان زده شدین:D باور کنین من وقتی این لینک ها رو پیدا کردم خیلی برام لذت بخش بود که به چنین منابع باارزشی با این تنوعی که همانطور که شما هم فرمودین هم شامل ویدئوها میشه و هم متون پی دی اف اونها، دست پیدا میکردم به هر صورت خوشحالم که به واسطه زحمت هایی که شما برای دانلود این ویدئوها متحمل میشید، منم میتونم به این منابع ارزشمند دست پیدا کنم!

خب! حالا بگید ابتدائا کدوم دوره های فیزیک رو میخواین دانلود کنین یا دارین دانلود میکنین؟

خب , من قصد دارم که دوره ی الکتریسیته و مغناطیس و همچنین کوانتومش رو دانلود کنم ...

به غیر از اون 5.5 گیگ در زمینه ی فیزیک یه انیمیشن هم دارم دانلود می کنم که بعد از تموم شدنش ( که زیاد چیزی نمونده ...) دیگه شروع به دانلود این مجموعه می کنم .

فقط یه چیزی .. اول اینکه , می خواستم برای امتحان یه نمونه رو دانلود کنم که متاسفانه موقع دانلود حجم رو نشون می دادم ( البته می خواستم یکی از دوره های کوانتوم رو دانلود کنم ... ) , برای شما همینطور ؟ , یه امتحانی بکنین ..

بعد اینکه , کل دوره های , مثلا کوانتوم یک , رو تو یه فایل قرار داده ؟!!.. مثل لینک معادلات دیفرانسیل نیست , نه ؟ , ...که جلسات رو جدا جدا گذاشته باشه ؟

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
Huashan جان! نکته قابل توجه اینه که توی این سایت، فقط دوره هایی شامل فایلهای ویدئویی هستن که عناوین اونا در صفحه ای که لینک اون در پست شماره 5 داده شد، آمده است و باقی دوره ها فاقد video lectures هستن که دوره های کوانتوم هم از این دسته هستن.

احتمالا منظور شما از دوره کوانتوم یک، این صفحه هست و احتمالا شما روی فایل zip در قسمت Course Download کلیک کرده اید. اما در پایین اون صفحه هم توضیح داده شده که این فایلهای zip فاقد ویدئو هستن.

در زمینه کوانتوم، چند تا ویدئو توی دو لینک زیر وجود داره. البته من دقیق نشدم، یه سر بزن:

لینک 1 و لینک 2

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
Huashan جان! نکته قابل توجه اینه که توی این سایت، فقط دوره هایی شامل فایلهای ویدئویی هستن که عناوین اونا در صفحه ای که لینک اون در پست شماره 5 داده شد، آمده است و باقی دوره ها فاقد video lectures هستن که دوره های کوانتوم هم از این دسته هستن.

احتمالا منظور شما از دوره کوانتوم یک، این صفحه هست و احتمالا شما روی فایل zip در قسمت Course Download کلیک کرده اید. اما در پایین اون صفحه هم توضیح داده شده که این فایلهای zip فاقد ویدئو هستن.

در زمینه کوانتوم، چند تا ویدئو توی دو لینک زیر وجود داره. البته من دقیق نشدم، یه سر بزن:

لینک 1 و لینک 2

درست می گین ...اون لینک های کوانتوم فایل ویدئو یی ندارن ...
ولی باز هم خوبه اگر جزوات درسی رو کامل گذاشته باشن ( که ظاهرا اینکار رو کردن )

می خواستم یه نمونه ازشون رو دانلود کنم ولی نمی دونم چرا نتونست .. مقداری دانلود می کرد ولی بعد از مدتی دوباره صفر می شد و دوباره شروع به دانلود می کرد .. اگر دوستی دلیلش رو می دونه لطفا بگه ...

و اما ...

برای امتحان دارم این لینک رو که قسمتی از معادلات دیفرانسیل هست رو دانلود می کنم .... ببینم که کیفیت صدا و تصویر چطوریه ...
http://www.archive.org/download/MITMITOCW18.03DifferentialEquationsVideoLecturesSpring2004/mitocw18.03lec1719mar2003220k.mp4

و اما لینک هایی که گذاشتین ...
خیلی لینک های خوبی هستن ولی درسی نیستن ... هر چند که ارزش دانلود رو دارن که سر فرصت اینکار رو می کنم ..

توضیحات بیشتر رو در مورد لینک ها با اجازه ی شما در تاپیک " فیزیک , دنیایی ... " می گم ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خواستم بگم که شروع به دانلود مجموعه ی الکترومغناطیس کردم

Electricity and Magnetism, Spring 2002

در مورد ویدئوها و کیفیتشون بعدا میام یه دو سه تا اسکرین شات می زارم و یه توضیح کوچوکو می دم , ولی همینقدر بگم که از نظر صدا , کیفیت خوبی دارن

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
خوشحالم کردی! پس منتظرم:rolleyes:

راستی اون مجموعه 36 قسمتی رو چیکار کردی؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خوشحالم کردی! پس منتظرم:rolleyes:

راستی اون مجموعه 36 قسمتی رو چیکار کردی؟

اون مجموعه هم داره دانلود می شه , ولی سرعتش پایینه ... به همین خاطر زیاد مشکل ایجاد نمی کنه ..

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
Huashan جان! دانلود رو چیکار کردی؟

راستی! نام کاربری شما چطور خونده میشه؟! من که آخرش نتونستم درست بخونمش
33.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
اشتباه شد .ببخشین
39.gif

چی گفته بودین ؟!!!!:lol:

Huashan جان! دانلود رو چیکار کردی؟

راستی! نام کاربری شما چطور خونده میشه؟! من که آخرش نتونستم درست بخونمش
33.gif

خب در جواب سؤال اول شما باید بگم که .. خوشبختانه دیشب دانلود کامل سری Electricity and Magnetism, Spring 2002 , تموم شد ..

حجم کل : 2.83 گیگه

شامل ...
-
36 فایل تصویری از کلاس درس

- مجموعه ی کامل جزوات , سؤالات و جواب هاست

و الان هم شروع به دانلود سری کامل مکانیک کلاسیک کردم .:happy:

--------
و اما نام کاربری ...
خواشان خونده می شه
نام یه کوه مقدس هست در چین ...
34.gif

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
خب در جواب سؤال اول شما باید بگم که .. خوشبختانه دیشب دانلود کامل سری Electricity and Magnetism, Spring 2002 , تموم شد ..

حجم کل : 2.83 گیگه

شامل ...
-
36 فایل تصویری از کلاس درس

- مجموعه ی کامل جزوات , سؤالات و جواب هاست

و الان هم شروع به دانلود سری کامل مکانیک کلاسیک کردم .:happy:

34.gif

عالیه
226.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

آقا , هر وقت که سری مکانیک کلاسیک هم تموم شد ... بهتون می گم که اگر خواستین براتون بفرستم ... نزدیک هم که هستین , پس مشکلی نیست :happy:

راستی شما که دست به سرچتون خوبه ... یه نگاهی به این تاپیک بندازین , ببینید می تونید به این دوستمون کمکی بکنید ! ...:happy: ... فیلم های متالورژی برای دانلود هم جالبن ..

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
Huashan جان! بالاخره دانلود تا کجا پیش رفت؟

من که همچنان منتظرم:rolleyes:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
Huashan جان! بالاخره دانلود تا کجا پیش رفت؟

من که همچنان منتظرم:rolleyes:

ببخشید یه چند وقتی بود که دانلودش تموم شده ...

اسکرین شات هایی ازش گرفتم که براتون می ذارم ...

152fs767462.jpg
152fs767533.jpg

152fs767683.jpg
152fs767765.jpg

152fs767828.jpg

صداش هم همونطور که گفتم خوبه ...

بالا