• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوره کلاس آموزش حضوری در تهران : وبمستر

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام دوستان و اساتید
یه ایمیلی واسم امده
دوره هوشمند وبمستری هزینه 3700000 هست :eek:
یعنی کسی حاضره بره سر کلاس این چنینی
خیلی جالبه در انتهای صفحه نوشته
نظرات ویدیوئی برخی وبمستران هوشمند (دانشجویان دوره‌های قبل)
به نظر شما اون کسانی که رفتن کلاس و بهره برده اند از این کلاس بهتر نبود به جای ویدیو صحبت و قصه عمو زنجیر بافت حداقل یک سایت در صفحه گوگل معرفی می کردند که وبمستری حرفه ای :general208:شده اند (ایندکس صفحه اول گوگل هم پیش کش)

اصل این کلاس تو همین چند چیز خلاصه میشه
سرور اپتایم
قالب سبک
افزونه seo
و مهمترین ارسال مطلب
;)
:rolleyes:
بعضی ها هم از چه راه های کسب درامد دارنداااااا

Last edited:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
متاسفانه دوست من اصل درآمد رو هم اینا بر می دارن بنا به دلیل زیر
انسان وقتی در یک مخمصه قرار می گیره به شدت درصد ریسک پذیری بدون تفکرش بالا میره و زیاد رو راهی که انتخاب می کنه تفکری نمی کنه حساب و کتاب نمی کنه در نتیجه چنین فردی طعمه ای خوب میشه برای پکیج های کسب ثروت و میلیونر یک شبه شدن و از این حرفا هر چه مخمصه بدتر میشه درصد این اشتباهات هم بیشتر میشه و خب اینا هم لقمه رو قشنگ بزک می کنن با لایه ای شکلاتی از دی جی کالا و غیره که دارن میلیاردی در میارن و تو چرا موندی نتیجه کار این میشه فرد بی نوا میگه چیزی ندارم که از دست بدم اینم تست کنم بلکه میلیاردر شدم و خب مخمصه ای بزرگتر از بی کاری برای یک جوان نیست

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگه مدرک قابل قبول میدن برید

مدرکش لازم میشه بعدا

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
لابد اولش میگه سایتهایی مثل دیجی کالا رو ما بالا اوردیم

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
اگه مدرک قابل قبول میدن برید

مدرکش لازم میشه بعدا
دادا ملت مدرک دانشگاه سراسری دارند لازمشون نشده بعد این چیزا جز بادبزن هیچ جا لازمت نمیشه

متاسفانه دوست من اصل درآمد رو هم اینا بر می دارن بنا به دلیل زیر
انسان وقتی در یک مخمصه قرار می گیره به شدت درصد ریسک پذیری بدون تفکرش بالا میره و زیاد رو راهی که انتخاب می کنه تفکری نمی کنه حساب و کتاب نمی کنه در نتیجه چنین فردی طعمه ای خوب میشه برای پکیج های کسب ثروت و میلیونر یک شبه شدن و از این حرفا هر چه مخمصه بدتر میشه درصد این اشتباهات هم بیشتر میشه و خب اینا هم لقمه رو قشنگ بزک می کنن با لایه ای شکلاتی از دی جی کالا و غیره که دارن میلیاردی در میارن و تو چرا موندی نتیجه کار این میشه فرد بی نوا میگه چیزی ندارم که از دست بدم اینم تست کنم بلکه میلیاردر شدم و خب مخمصه ای بزرگتر از بی کاری برای یک جوان نیست
اقا هرچقدر هم مخمصه داشته باشی هر قدر هم محتاج باشی دیگه این طوری واقعا واقعا بدور از انصاف هست
این بنده خدا نمیدونم چرا این طوری هست هرچند که کمترین احتمال میدم این دلش به حال نت و وب های فارسی سوخته باشه ولی خب این راهش نیست ، فاتحه اعتماد داره میخونه
بنده خدا فکر میکنه یه سایت با کلی افزونه برای فروش و دانلود قرار داده شده وبمستر :general707:
حالا خودش کد زده باشه یه چیزی :general705:
سایت خودش نه جادوست نه حرفه ای
تنها اپدیت منظم داره و مطلب جدید تمام

Last edited:
بالا