آژانس هواپیماییexchanging

دور زدن گوگل

شروع موضوع توسط carp3 ‏22 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    دور زدن گوگل
    آقایون به نظر شما اگه یه اسکریپت بنویسیم که اول آی پی رو چک کنه و با بانک اطلاعاتی چک کنه
    بعد اگه واسه آمریکا بود صفحه indexen.php رو اینکلود کنه
    اون وقت میشه از گوگل آگهی گرفت : :D :rolleyes:
    خوبه ؟
    یه مشکل داره اونم اینه که سایت اصلی تو سرچ انجین ها ایندکس نمیشه چون عنکبوت ها همه تو آمریکا هستن
     
  2. nendoke

    nendoke کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    412
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Some Where in Moon !
    تو این کار رو کن .

    با یه PHP که UserAgent رو چک می کنه هم کاری کن که اگه Spider اومد , سایت اصلی رو نشون بده . [​IMG]
     
  3. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    ینی چی؟
    خوب یکی دیگه پا پیش بزاره
    :D
     
  4. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    http://www.ip2nation.com/ip2nation/Download
    اینو دانلود کنین
    این رو هم اول سایتتون بزارین
    PHP:

    <?php
        
        $server   
    ''// MySQL hostname
        
    $username ''// MySQL username
        
    $password ''// MySQL password
        
    $dbname   ''// MySQL db name
        
        
        
    $db mysql_connect($server$username$password) or die(mysql_error());
              
    mysql_select_db($dbname) or die(mysql_error());
                
        
    $sql 'SELECT 
                    country
                FROM 
                    ip2nation
                WHERE 
                    ip < INET_ATON("'
    .$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'") 
                ORDER BY 
                    ip DESC 
                LIMIT 0,1'
    ;
        
        list(
    $country) = mysql_fetch_row(mysql_query($sql));
        
    if(
    $country=="us"){
    include(
    "indexen.php"):
    exit;
        }else{
        
    ?>            

    این رو هم آخر صفحتون اضافه کنین

    PHP:
    <?PHP ?>
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یعنی چجوری؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. nendoke

    nendoke کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    412
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Some Where in Moon !
    نگاه , شما اول Agnet فردی که می آد داخل سایت رو می گیرین , اگه Robot باشه یه مقدار Unknown خروجی داری .

    بعد با یه فرمان شرطی می گی که اگه متغیر خروجی از Agent Checket شما Unknown بود , صفحه اصلی سایت رو نشون بده .

    اگه نه , میری IP رو چک می کنی . اگه ماله US بود , صفحه انگلیسی رو نشون می دی اگه نه صفحه مثلا فارسی رو .
     
  9. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    فقط US كه بدرد نميخوره! بهتره بگي هر جا جز ايران ! (يا كشوراي نظير ايران)
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اوکی ! گرفتم اینو !
    مثالی نمونه ای چیزی داری؟