برگزیده های پرشین تولز

دوستان امکان داره سرور ftp رو offline کرد..

crisis evil

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
508
لایک‌ها
222
محل سکونت
کرمانشاه
سلام
برای انتقال فایل امکان هست بشه ftp رو آفلاین کرد بدون نیاز به اینترنت..از طریق سویچ هاب یا غیره..
تشکر لطفأ راهنمایی کنید ممنون..
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
انتقال فایل اگه تحت شبکه خودتون باشه، بدون نیاز به اینترنت قابل انجامه ولی اگه خارج از شبکه خودتون باشه، چون تنها راه ارتباط عمومی شما، شبکه اینترنته، پس قاعدتاً نیاز به اینترنت داره!
 

crisis evil

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
508
لایک‌ها
222
محل سکونت
کرمانشاه
انتقال فایل اگه تحت شبکه خودتون باشه، بدون نیاز به اینترنت قابل انجامه ولی اگه خارج از شبکه خودتون باشه، چون تنها راه ارتباط عمومی شما، شبکه اینترنته، پس قاعدتاً نیاز به اینترنت داره!
شبکه داخلی مثلأ چند تا فایل انتقال بدم از طریق pc به یه دستگاه ..
چون خودم هر بار خاصتم انتقال بدم اینترنتم باید فعال باشه تا قطع بشه فایل انتقال نمیده .از طریق برنامه های مورد نظر ftp
.اگه تنظیمات خاصتی برای انتقال افلاین هست میشه لطفأ بفرمایید .
و اینکه بدون مودم امکان انتقال داره از طریق دانگل یا غیره
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
لطفاً دقیقاً بگید چیکار میخواهید انجام بدید. چندتا PC وجود داره؟ چندتا دستگاه وجود داره؟ روش خودتون برای انتقال فایل ها چطوریه که میگید به اینترنت نیازه؟! و...

چرا از برنامه SHAREit استفاده نمی کنید؟


-----------------------------------------------

من یه پیشنهاد میکنم، برای اینکه با کمترین درگیری بتونید فایل ها رو بین یک کامپیوتر و یک دستگاه دیگه منتقل کنید.

روی کامپیوترتون برنامه XAMPP نصب کنید. بعدش یه اسکریپت آپلود فایل PHP پیدا کنید و داخل پوشه
XAMPP/htdocs
قرار بدید.

احتمالاً نیازه که در فایروال دسترسی های لازم به برنامه Xampp بدید و همچنین نیازه در تنظیمات PHP حداکثر حجم فایل آپلودی رو ویرایش کنید.

حالا کافیه روی سایر دستگاه ها، مرورگر رو باز کنید و آدرس Ip کامپیوتر رو وارد کنید مثلاً:
اون فرم آپلود باز میشه که میتونید فایل ها رو روی کامپیوترتون آپلود کنید.

برای دانلود فایل ها از کامپیوتر هم کافیه، فایل هاتون رو در پوشه XAMPP/htdocs قرار بدید تا از دستگاه بتونید دانلودش کنید.
 

crisis evil

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
508
لایک‌ها
222
محل سکونت
کرمانشاه
برای انتقال بازی به ps4 و Xbox 360 و غیره..فقط یکی pc هست اینم به علت کمبود فضای هارد اکسترنال که از pc راحت تر میتونم انتقال بدم..با ftp .
بدون مهدودیت .به تمام پوشه های ریشه دستگاها دسرسی دارم .برای ریختن فایل..برنامه هایی مثل FileZilla که مختص ftp هست باید همیشه انلاین باشه که فایل انتقال بده با ip ..نیاز به اینترنت داره
راه داره برنامه ای هست ip آفلاین تشخیص بده از طریق pc با دستگاه share بشه بدون اینترنت فایلها رو کپی کنم از طریق کابل lan یا wifi..
ممنون از راهنماییتون..
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
ارتباط بین کامپیوتر و Xbox به چه شکله؟

حجم فایل ها حدوداً چقدره؟ چه مقدار زمان برای اون انتقال اون حجم صرف میشه؟
 
Last edited:

crisis evil

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
508
لایک‌ها
222
محل سکونت
کرمانشاه
ارتباط بین کامپیوتر و Xbox به چه شکله؟

حجم فایل ها حدوداً چقدره؟ چه مقدار زمان برای اون انتقال اون حجم صرف میشه؟
از طریق ip ftp .با کابل lan .فایلها بین 30 یا 40 گیگ هستند شایدم کمتر ..هرگیگ حدود 5 الا 6 دقیقه برای انتقال ..
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
از طریق ip ftp .با کابل lan .فایلها بین 30 یا 40 گیگ هستند شایدم کمتر ..هرگیگ حدود 5 الا 6 دقیقه برای انتقال ..
خب پس انتقال فایل های شما به صورت آفلاین داره انجام میشه و نه از طریق اینترنت. الآن مشکل چیه؟!

وقتی اینترنت رو قطع می کنید، برنامه FileZilla از کار می افته؟
اینترنت رو به چه شکلی به PC دادید؟
 

crisis evil

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
508
لایک‌ها
222
محل سکونت
کرمانشاه
خب پس انتقال فایل های شما به صورت آفلاین داره انجام میشه و نه از طریق اینترنت. الآن مشکل چیه؟!

وقتی اینترنت رو قطع می کنید، برنامه FileZilla از کار می افته؟
اینترنت رو به چه شکلی به PC دادید؟

بله با اینترنت انتقال صورت میگره.بدون اینترنت قطع میشه..از طریق مودم با کابل لن.گفتم اگه امکان داشته باشه انتقال آفلاین صورت بگیره
. چند تا ویدیو از سایتهای خارجی دیدم بدون اینترنتم فایلها رو انتقال میدادن .فقط ip وارد میکردن
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,623
لایک‌ها
870
محل سکونت
php.ini
بله با اینترنت انتقال صورت میگره.بدون اینترنت قطع میشه..از طریق مودم با کابل لن.گفتم اگه امکان داشته باشه انتقال آفلاین صورت بگیره
. چند تا ویدیو از سایتهای خارجی دیدم بدون اینترنتم فایلها رو انتقال میدادن .فقط ip وارد میکردن
برای شما هم بدون اینترنت انجام میشه. میتونید از پنل سرویس دهنده اینترنت میزان حجم مصرفی رو ببینید.
شما گفتید هرگیگ حدود 5 الی 6 دقیقه طول می کشه... این سرعت برای شبکه داخلیه... اگه انتقال از طریق اینترنت انجام میشد، بیشتر از این زمان طول می کشید.

چه عدد آی.پی رو وارد می کنید؟ سه قسمت اول از سمت چپ رو بنویسید.
 
بالا