دوستان سلام
من عضو یه تیم برنامه نویسی هستم که پروزه های مختلف رو انجام میدیم
اخیرا یه موردی پیدا شده
میخاستم ببنیم نظر شما در مورد این ایده جیه
یه استاد اقتصادی هست که فارکس رو پیش بینی میکنه
و در طی یکسال گذشته که پیش بینی کرده درست اومده
الان میخاد یه وبسایت براش بزنیم که این پیش بینی هاشو هفتگی و فقط به یه نفر بفروشه ( خودش گفت هر هفته ۱۰ میلیون تومن ! )
یعنی اول هر هفنه هر کی ده میلیون بده تا پایان هفته هر جی پیش بینی کنه فقط به ایشون میگه
در مورد کارکرد خودش گفت یه منشی داشته که پیش بینی های اینو انجام میداده
بعد یه سال با ۵۰۰ میلیون سود گذاشته رفته !
خودش هم به ما میگه سایت رو بزنین , درگاه اینا رو راه بندازین , پشتیبانیشم با شما ولی در عوض تو هر خرید ۵۰ درصد پورسانت مال شما!
خب پیشنهاد که خیلی وسوسه انگیزه اما اوا اینکه فک میکنم باید سایت انگلیسی باشه چون نه فارکس تو ایران قانونی هست ( میکننمون تو گونی :general710: ) و نه اینکه بعید بدونم کسی باشه که حاظر باشه هر هفته ۱۰ میل بده اما حالا به دلار شانسش بیشتره...
میخاستم کلا نظر فارکس کارا رو در این مورد بدونم که چیه نظرشون...
ممنون
من عضو یه تیم برنامه نویسی هستم که پروزه های مختلف رو انجام میدیم
اخیرا یه موردی پیدا شده
میخاستم ببنیم نظر شما در مورد این ایده جیه
یه استاد اقتصادی هست که فارکس رو پیش بینی میکنه
و در طی یکسال گذشته که پیش بینی کرده درست اومده
الان میخاد یه وبسایت براش بزنیم که این پیش بینی هاشو هفتگی و فقط به یه نفر بفروشه ( خودش گفت هر هفته ۱۰ میلیون تومن ! )
یعنی اول هر هفنه هر کی ده میلیون بده تا پایان هفته هر جی پیش بینی کنه فقط به ایشون میگه
در مورد کارکرد خودش گفت یه منشی داشته که پیش بینی های اینو انجام میداده
بعد یه سال با ۵۰۰ میلیون سود گذاشته رفته !
خودش هم به ما میگه سایت رو بزنین , درگاه اینا رو راه بندازین , پشتیبانیشم با شما ولی در عوض تو هر خرید ۵۰ درصد پورسانت مال شما!
خب پیشنهاد که خیلی وسوسه انگیزه اما اوا اینکه فک میکنم باید سایت انگلیسی باشه چون نه فارکس تو ایران قانونی هست ( میکننمون تو گونی :general710: ) و نه اینکه بعید بدونم کسی باشه که حاظر باشه هر هفته ۱۰ میل بده اما حالا به دلار شانسش بیشتره...
میخاستم کلا نظر فارکس کارا رو در این مورد بدونم که چیه نظرشون...
ممنون