• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان به نظرتون ارزش داره يه سايت نيازمندي خارجي بزنم؟

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
یک پیشنهاد دوستانه اگر سایت آگاهی‌ شما نوآوری خاصی‌ نداشته باشه استقبال نمی‌شه ازش باید حتما یک چیز خاص و نو ارائه کنید چون رقبا خیلی‌ سال از شما جلوتر هستن. پس سعی‌ کنید نوآوری داشته باشید تا موفق بشید.

والا يكي از مهم ترين دلايلي كه ما رو اين كار جدي هستيم 3 تا ايده جديده كه تو سايت هاي تبليغاتي هيشكي استفاده نكرده

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
والا يكي از مهم ترين دلايلي كه ما رو اين كار جدي هستيم 3 تا ايده جديده كه تو سايت هاي تبليغاتي هيشكي استفاده نكرده

نکته: ممکنه از دید شما که داخل ایران هستی‌ نو و جدید باشه یا شما این نوآوری رو ندیده باشین تو سایت‌های خارجی‌. اما اگر که واقعا جدید و تک هست با تلاش و هزینه حتما موفق میشین.

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186

نکته: ممکنه از دید شما که داخل ایران هستی‌ نو و جدید باشه یا شما این نوآوری رو ندیده باشین تو سایت‌های خارجی‌. اما اگر که واقعا جدید و تک هست با تلاش و هزینه حتما موفق میشین.

مرسي:D

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
من با صحبت های دوستمون llvllagic_l3oy تقریبا موافقم. این کار با این اهداف شما تقریبا غیر ممکن هست. ضمن اینکه من سایت adsgah رو هم نگاه کردم. حتی رنک در الکسا هم برای تبلیغات خیلی بالا نیست. یعنی از نظر من سایت ادزگاه هم که دقیقا از script سایت ایستگاه استفاده میکنه (باز تاکید میکنم) از نظر من در همین ایرانش هم پروژه چندان موفقی نیست و شکست خورده است و شما خوش شانس بوده اید که توانسته اید این سایت را بفروشید.

شما تیم خوبی دارید و احتمالا از من خیلی جوانتر هستید و ریسک پذیری بالایی دارید, اما چرا می خواهید نیروی خودتان را به تحلیل ببرید در پروژه هایی که feasibility آنها صفر است.

سعی کنید از فضاهای خالی که در صنعت آی تی در کشور هست استفاده کنید و یک نو آوری داشته باشید, موازی کاری شاید برای مدتی کوتاه نتیجه کمی به شما بده, ولی وقتی اهداف شما دیگه زیادتر از حد بزرگ میشه به قول آمریکایی ها می گن:
It's too good to be true !

نیروی خودتان را صرف مباحث نوین کنید.

من اگر جای شما بودم, سایت تولید محتوی می زدم, نه یه سایت بی ارزش مثل bartarinha.ir که راجع به مد روز و تصاویر نیمه برهنه گلشیفته بخواهم حرف بزنم. یک سایت علمی دانشگاهی مثل پرتال دانشگاهی کشور

و بعد در کنار اون از سایتهای بزرگی مثل سایت موسسه ماهان تبلیغات میلیونی در ماه می گرفتم. نه اینکه صرفا بخواهم یک سایت تبلیغاتی بزنم. این سیستم در دنیا یک سیستم مرده است.

در دنیا طرف وقتی موضوعی رو جستجو می کنه, وارد یک سایت میشه که اطلاعاتی در مورد اون موضوع هست. بعد تبلیغات گوگل ادسنس مربوط به اون موضوع هم اونجا هست, کاملا هدفمند با موضوعی که طرف سرچ کرده, روی تبلیغات کلیک میکنه و به هدفش می رسه. و این کاریه که گوگل با ترکیب Adsense + Adwords انجام داده. یعنی اگر شخصی در دالاس تگزاس داره سایتی رو مشاهده می کنه, تبلیغاتی که در اون سایت می بینه مربوط به شرکتهایی هست که در همون دالاس تگزاس واقع شده اند.
ما چون در ایران هستیم خیلی درک واضحی شاید از این مبحث Targeted Marketing نداشته باشیم.

شما نیروی قوی اگر دارید بهتره در پروژه های بومی با قدرت بیشتر تمرکز کنید.

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
البته اگه سايت مارونگاه كنيد از 0 شديم 5 واين قدرت گروه مارو ميرسونه

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
البته اگه سايت مارونگاه كنيد از 0 شديم 5 واين قدرت گروه مارو ميرسونه

سایت adsgah اگر منظورتونه رنک گوگلش 3 هست. Google PageRank Checker - Check Google page rank of any web pages

و ارزش دلاریش: How much is adsgah.com worth? adsgah.com is worth 79.

ضمن اینکه کسی منکر قدرت گروه شما نیست.

من نظر خودم رو در خصوص این پروژه که برای اون مشورت خواسته بودین عرض کردم. لزوما هر چیزی که من میگم قرار نیست درست باشه.

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
سایت adsgah اگر منظورتونه رنک گوگلش 3 هست. Google PageRank Checker - Check Google page rank of any web pages

و ارزش دلاریش: How much is adsgah.com worth? adsgah.com is worth 79.

ضمن اینکه کسی منکر قدرت گروه شما نیست.

من نظر خودم رو در خصوص این پروژه که برای اون مشورت خواسته بودین عرض کردم. لزوما هر چیزی که من میگم قرار نیست درست باشه.

نه سايت داخل امضا ايران توريسم

بالا