دوستان عاجزانه به کمک نیاز دارم

شروع موضوع توسط weblix ‏16 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    سلام خدمت تمامی دوستان من یه چند هفته ای هست که دارم به طور جدی پی اچ پی رو دنیال میکنم
    الان هم دارم واسه یه آموزشگاه فرم ثبت نام درست میکنم
    یه چندتا سوال داشتم..خیلی نیاز دارم اگه میشه کمکم کنید..درضمن من اون سرسی که نوشتم رو واسه دانلود گذاشتم اگه ممکنه یکی بگیره و اصلاحش کنه با تشکر فراوان.
    ببینید من در صفحه a اطلاعات کاربر رو میگریم.و اونها رو ارسال میکن به صفحه بعد یعنی b خوب توی این صفحه میخوام وقتی یوزر روی اتمام کلید کرد اطلاعات وارد دیتاباس بشه
    اما من نمیدونم این کدی که نوشتم آیا مقادیر رو ارسال میکنه یا نه(اما فکر کنم بفرسته)حالا:
    1- میخوام رکوردهای تکراری توی دیتاباس نره و اشکال بگیره
    2- اگه بخوام در صفحه b وقتی کاربر روی اتمام کلید کرد وارد صفحه c بشه و بگه دوست عزیز $user شما به عضویت این آموزشگاه در آمدید.خوب باید به متد اکشن فرم بدم c.php درسته؟ و صفحه بعد از چند ثانیه رفرش بشه به صفحه a که اونم فکر کنم توسط:<meta http-equiv=Refresh content=3;url=a.php> صورت بگیره؟؟؟درسته؟؟؟
    3- یه صفحه درست کنم به نام info.php و نام تمام کاربرها و مقادیر رو نشون بده یا بهتره بگم هر چیزی که در دیتاباس وارد شده رو نشون بده که اون توش گیرکردم
    خواهش میکنم کمک کنید خیلی فوری هست..باز هم میگم دست همگیتون دردنکنه و خسته نباشید....لینک دانلودم رو پایین دادم ببینید چه دسته گلی به آب دادم..یه نفر مرد پیدا بشه و این سرس پایین ما رو سرو سامونی بده...جبران میکنم..خداحافظ...منتظرم....اهان تو نمونه کار هست ببینید کدوم به واقعیت نزدیک تره:blush:
    http://www.weblix.addyour.net/akhtar.zip
    http://www.weblix.addyour.net/akhtar2.zip
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب شما مشكلتو دقيق تر بگو
    بگو كدوم قسمتشو ميخواي؟
    براي ارسال كردن از صفحه اي به صفحه ديگر ميتوني آموزش كار با فرم ها رو در بخش اموزش بيني
    بعد تو صفحه سوم ميتوني با يه كويري وارد ديتابيس كني
     
  3. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    مهدی جان میگم من اون کدی که مقادیر رو میفرسته به دیتاباس رو قاتی کردم یعنی یه کارایی کردم اما نفهمیدم چی شده و دوم اینکه از ورود مقادیر تکراری به دیتاباس جلوگیری بشه مثلا یارو رفرش میکنه این باعث تکرار رکورد میشه.در ضمن برای لوکال هاست هست و نیاز نیست که روی سرور بفرستم واسشون.همین!کارت درسته مهدی جان فعلا:happy:
     
  4. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    مهدی جان اگه لازم میدونی این فایلها رو دانلود کن (روی هم 30 kb) ببین اشکال کار کجاست.ممنونم با تشکر فراوان از بروبچ php
     
  5. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    سلام

    من کد ها رو يه نگاه کلي کردم اما وقت نکردم تستشون کنم چند تا ايراد داشت برات مي نويسم
    اولا که عکسها تو بهتره تو يه پوشه جدا ذخيره کني
    دوم اينکه صفحه اول رو هميشه بنام index ذخيره کن
    سوم اينکه کدهات خيلي به هم ريختس کد هاتو پشت سر هم ننويس هر تگي رو اگه تو يه خط جدا بنويسي هم قشنگ تر ميشه هم کار کردن واسه خودت راحت مي شه هم اينکه کلا اين يک اصل تو کد نويسي هست
    چهارم اينکه صفحه php هميشه با ?> شروع مي شه و صفحه html هم با <html> و <body> شروع ميشه
    شما تو صفحه اول نه ؟> استفاده کردي و نه از تگ هاي html و body
    5 اينکه شما که از css استفاده کردي بهتر بود براي تعيين فونت و رنگ و اندازه فونت و... هم از همون css استفاده مي کردي که هم کدهاي html سبک تر و خلوت تر مي شن هم اينکه تغيير دادن اينا برات راحت تر مي شه يعني با تعريف کردن يک classدر css مي تونستي کل صفحه تو مشخصاتشو تعريف کني و اگر مي خواستي تغيير بدي يه بار که style رو تغيير بدي کل مثلا اندازه فونت ها تغيير مي کنه و ديگه لازم نيست خط به خط همه رو اديت کني
    در ضمن همه style ها رو هم مي تونستي تو همون فايل css که جداگانه نوشتي بنويسي شما هم از استايل inline استفاده کردي و هم از فايل css خارجي
    ;)
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    همون ديگه خوب نخوندي[​IMG]
    يه دستوري داريم به اسم
    isset
    كه اينكارو برات ميكنه يعني چك ميكنه ببينه دكمه فشار داده شده يا نه كدهاتو تو اين بنويس
    PHP:
    if(isset($submit)){


    //code
    {
     
  7. footbal
  8. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    خیلی ممنون دوستان
    اونارو ادیت کردم اما حالا یه اشکال دارم.
    با قرار دادن کد
    if($username==NULL|$password==NULL|$cpassword==NULL|$email==NULL) {
    echo "A field was left blank.";
    }else{
    //Taskhise inke Email va ya username dar database hast ya kheir
    $checkuser = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='$username'");
    $username_exist = mysql_num_rows($checkuser);

    }else{
    $query = "INSERT INTO users (username, password, email) VALUES('$username','$password','$email')";
    mysql_query($query) or die(mysql_error());
    echo "$username در دیتابیس ثبت شد.";
    }
    ارور میده که در آخرین خط شما مثلا 54 $end به کار نرفته؟میگید اشکال از دوستورات شرطی بالا هست که در آخر کار کامل نبستم؟؟اگه کامل نبستم بگید چندتا { بذارم آخر کد...ممنون,امیدوارم منظورم و فهمیده باشید
     
  9. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    البته به متغیرها توجه نکنید برای مثال بود با تشکر....
     
  10. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    PHP:
    if($username==NULL|$password==NULL|$cpassword==NUL L|$email==NULL) {
    echo 
    "A field was left blank.";
    }else{
    //Taskhise inke Email va ya username dar database hast ya kheir
    $checkuser mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='$username'");
    $username_exist mysql_num_rows($checkuser);

    }else{
    $query "INSERT INTO users (username, password, email) VALUES('$username','$password','$email')";
    mysql_query($query) or die(mysql_error());
    echo 
    "$username در دیتابیس ثبت شد.";
    }

    اين else دومي مي شه بگي چيكار مي كنه؟ ناقص به نظر مي رسه
    در ضمن دوتا else رو هم كه پشت سر هم نمي شه استفاده كرد بايد از elseif استفاده كني اون ارور هم فكر كنم به همين خاطر باشه

    در ضمن كد هاي php رو كه مي خواي اينجا بنويسي يه علامت php بالاي فرم هست داخل اون بنويسي خيلي بهتره مثل همين كه من كد هاي شما رو كپي كردم
     
  11. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    سعید جان این else دومی کارش اینکه اطلاعات رو در دیتاباس ثبت کنه.البته خودم اشکال کار رو فهمیدم اما الان موندم توی این که چه طوری مقادیر دیتا رو توی صفحه نشون بدم.ولی یه دقیقه صبر کنید من الان با توضیحات میام ببینید چطوره صبر کنید..فعلا
     
  12. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    1---ببین این رشته
    PHP:
    $selectedmysql_select_db ("DBNAME",$conn)
    or die (
    " Db Error Etesal");
    صفحه رو به دیتاباس اتصال میکنه.درسته؟؟؟؟


    2---اما قبل از این رشته آیا باید فایل config که مقادیر
    PHP:
    $username "root";
    $password "";
    $host "localhost";
    $database "akhtar";
    mysql_connect($host,$username,$password) or die("Cannot connect to the database.<br>" mysql_error());

    mysql_select_db($database) or die("Cannot select the database.<br>" mysql_error());
    $result mysql_query($query);
    echo 
    "Install Finish!..!..!..";
    ?>
    رو داره به صفحه include کرد؟؟؟؟؟


    3---آیا این رشته
    PHP:
    $resultmysql_query ("select * from user");
    mysql_close($conn);
    جدولها رو نشون میده یا محتویات جدول انتخاب شده؟؟؟


    4---اگه کسی شکل کلی نشون دادن مقادیر دیتاباس رو داره همینجا مطرح کنه...:wacko:
    اقایون هرکی هرچی بلد هست بگه ما هم یه استفاده ای ببریم
     
  13. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    esle دومی نقس هویج رو بازی میکنه
    چون هیچ فقط اجرا نمیشه !
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    یه کم بیشتر توضیح بده شما که میدونی.چه طوری دیتا رو ثبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟؟!؟!؟!
     
  16. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    اقایون نیمی از مشکلات من با مقالات سایت parsmahfel.com حل شد.(آموزش پی اچ پی)اما بازم کمکم کنید
     
  17. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    البته منظور من از Else دوم همون Else اول بيد :D

    دوما براي اتصال به بانک همين دوتا خط کد زير کافيه :
    PHP:
    $link=mysql_connect("localhost","username","password");
           
    mysql_select_db("dbname",$link);
    براي ثبت ديتا تو جدول هم از insert بايد استفاده کني که خودت بالا يه نمونشو داري

    براي بازخوني اطلاعات از ديتابيس هم يه نگاهي اينا بنداز:
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=34595
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=34594
     
  18. weblix

    weblix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    گل کاشتی سعید جون.....معلوم شد کارت درسته!!!!!!
     
zarpopخرید بک لینک