سایت ساز وبزیخرید بک لینک

دوستان هکر کمک!!!

شروع موضوع توسط Kako ‏25 سپتامبر 2004 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    با سلام خدمت دوستان(مخصوصا قدیمی تر ها)
    آقا ما یه مشکلی داریم گفتم با شما مطرح کنم
    ما نیست که خیلی بچه پاکی هستیم(خیر سرمون) اصلا از هک و مک و اینا هیچی بلد نیستم
    راستش یه بابایی موقعی که من کانکتم منو ریست میکنه
    نمیدونم چیزی فرستاده رو سیستمم؟؟
    حتی پسورد اکانت اینترنتم رو عوض کرده بود و یه کارت 100 ساعتم رو تموم کرد:(
    نامرد

    من حتی کانکشن اینترنت و آی اس پی و ....م رو هم عوض کردم ولی بازم این اتفاق موقع کانکت بودن برام می افته(بعضی وقتا)
    گفتم شما ها که بعضی هاتون هکرین و...(البته از نوع هکر کلاه سفید دیگه;)) گفتم شاید بدونین چجوری میشه از شر این خلاص شد؟؟

    راستی من ویندوز هم عوض کردم ولی بازم همینطوره. حتی بعضی وقتا وقتی کانکت هم نیستم بازم ریست میشه(موقع لاگ آف کردن یه اکانت و لاگ این کردن به اکانت دیگه) که فکر نمیکنم دیگه ربطی به این هک و ...داشته باشه؟؟
    ویندوزم اکس پی و مک افی هم نصب شده دارم


    میشد اینو تو بخش متفرقه کامپیوتر هم زد ...

    چیکار کنیم دیگه گیر رفاقتیم رفقامونم بیشتر اینجان.....
    ;)
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خوب یه نوترون سیکوریتی( یه مدل فایر واله) نصب کن و دسترسی سایر برنامه ها غیر مرور گرتو ببند! من یه چندبار این بلا سرم اومد تا اینکه اینکارو رو کردم!! درضمن اگه اشتباه نکنم شما این مشکل رو با یک ای اس پی خاص بیشتر داری!!!!!! غیر نصب این برنامه ای اس پیت رو هم عوض کنی بد نیست!ای دی مسنجرتوهم عوض کن! چون به این صورت سرم اومده اینارو گفتم
     
  4. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اگه دنبال فايروال ميگرديد . Zone alarm ميتونيد رديابي هم بكنيد . كه چه برنامه اي ميخاد به نت دسترسي پيدا كنه . سوكت ها رو ميبنده
     
  5. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    من هیچوقت مسنجر نصب نمیکنم....
    درباره زون آلارم هم نصب کردم چیز کنه ایه همش میپرسه که این میخواد دسترسی پیدا کنه به اینترنت اجازه بدم؟
    اون میخواد اجازه بدم؟
    منم آخرش گفتم دهنت سرویس به همش اجازه بده فقط دست از سر کچل ما بردار
    که دوباره روز از نو و روزی از نو
    این یارو هم همش ریست میکنه

    خار.....
     
  6. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    راست ميگه كاكو جان!
    اين زوم آلارم همش ميپرسه اطلاعات بدم؟ اطلاعات ندم؟! اين آي پي وصل بشه! يا نشه؟!...
    من چه ميدونم كي به كيه.
    من هم از خيرنصبش گذشتم.
     
  7. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    كــــــــاكــــــــو جان ! :D وقتي نمك مي خوري و نمكدون مي شكني آخرش همين ميشه ديگه :p :p :p
    همه زندگيت تو Windows مي گذره ، همش فحشMicrosoft هم مي دي !‌اينهم آخر و عاقبتش ! :happy: :happy:
    بي خيال اين آبكش شو ، برو سراغ Linux دادش ! :cool: :cool:
    راستي Firewall هم نصب كردي يا نه ؟
     
  8. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
  9. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    کاکوجان فايروال رو که بچه ها گفتن نصب کن.. يه کمي هم بايد باهاش بسازی ولي اگر خيلي سختت هست ازفايروال خود ايکس پي استفاده کن که چيز بدي نیست البته خیلی هم قوی نیست..

    منتها چيزي که درکنار اينا خيلي مهمه يه آنتي ويروس درست حسابي هست.. اينم که ریست ميشی احتمالا به خاطر اينه که يه تروجان روي سيستمت نصب شده و از طريق اون تروجان کنترل ميکنه سيستمت رو .. آنتي ويروس فراموش نشود :)
     
  10. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    ممنون....
    آقاي جكي..........سر وقتش به خدمتت ميرسم. ما لينوكس كه داريم و مشكلي هم ندارنه! :p
    مجل مال وقتيه كه تو اين ويندوز لعنتي هستيم.....

    دوستان مگه آنتي ويروس ميتونه تروجان رو پيدا كنه؟ من چند بار گشتم كل هارد رو ولي چيزي پيدا نكرد....

    آره آقا با دو تا آي اس پي اينطور ميشه. احساس ميكنم قبل از ريست شدن هم يك صفحه كوچيكي وسط صفحه باز ميشه و بعد فرتي ريست ميشه.

    ممنون. سعي ميكنم اوني كه پي سي عزيز گفت رو نصب كنم ببينم درست ميشه يا نه؟
    آنتي ويروس هم همش هست و فعاله.
    ولي زون آلارم رو شرمنده اعصابم نميكشه ميزنم سر كامپيوترم يه بلايي ميارم......:eek:
    از همه دوستاني كه جواب دادن و كمك كردن(دقت كنيد كه جكي از اين قاعده استثناست چون بين اين دو جمله « و » هست :happy: ) ممنونم!!

    ;)
     
  11. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    فكر كنم يه برنامه كه حاوي تروجان هست رو يه بابايي بهت داده ويندوزم كه نصب ميكني دوباره اون برنامه رو هم نصب ميكني و روز از نو زوزي از نو راستي ببين از اين جكي برنامه ايي چيزي نگرفتي ( آخه خيلي براي همديگه نوشابه باز ميكنيد) :D
     
  12. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    خيلي توپ نوشتي داش علي......جكي بخونه ميتركه ! :p

    نميدونم والا فكر نكنم برنامه اي كه نصب نميكنم از كسي گرفته باشم.....يه سري نرم افزار مربوط به بورس و ... است اضافه بر سابق.......
    آها نرم افزار روزبه هم هست!!:D اي روزبه نالوطي. نرم افزارت تروجان داشت؟؟؟(ان تو فا رو ميگم!)‌
    (آقا اين شوخيه ها كسي نياد بگه برنامش تروجان داره فردا خر مارو بچسبه......... اين برنامه جواب خودشو پس داده منم ازش زياد استفاده ميكنم......انصافا دمش گرم)
     
  13. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    اگه نوترون اینترنت سیکوریتی رو گیر بیاری (من از رو سی دی محصولات سیمانتک نصب کردم) خیلی خوش دست تر از زون الارم هست و من که از هردوش استفاده کردم با زون الارم هم همون مشکلو داشتم ولی نوترون سیکوریتی نه!)یه چیز که من اونموقع برخورد داشتم این مشکل با خطوط انالوگ بیشتر داشتم
     
  14. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    البته من هم برنامه نصب نمی کنم ولی هر وقت تو این سایتا ایرانی به ویژه وبلاگها می رم یه چندتا ویروس و تروجان و از این کوفتها رو می بینم که شناسای می کنند!!!!!!! تو این وبلاگهای فارسی نا اشنا هم نری بهتره!
     
  15. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    فن سي پو يو تو عوض كن يا اينكه يه فن ديگه نصب كن

    ولي شايد دوستان بگن گوز چه ربطي داره به شقيقه

    ياسر جان

    يه دستي بكش به سر سي پي يوت ببين چقدر داغ ميكنه

    در ضمن ..بعدا ميگم
     
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    نه اتفاقا بی ربط نیست!!!!!! حال که دست به سی پی یوت می زنه ! کارت گرافیکت رو هم یک بار دربیار و دوباره جا بزن و یک اسکن دیسک هم کل هارد رو بکنی ضرر نداره!(((البته به شرط اینکه در سایر مواقع هم این اتفاق بیوفته))
     
  17. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,657
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    كاكو جون...

    از نظر من اين بشر يه سرور تو كامپيوتر تو نصب كرده كه خوب با هر بار اتصال تو اطلاعات تنضيم شده رو براي طرف ميفرسته و ربطي به اي اس پي نداره...

    اگر توني كه خوب برنامه سرور رو شناسايي كني كه خوب شاهكار كردي...

    ولي خوب احتمالش كه 100% موفق بشي كم هستش چون ممكنه با توجه به توع تنظيمات و قدرتي كه داره خودش رو در جاهاي مختلف كپي كنه ... در مقابل انتي ويروس ها و غيره خودش رو غير فعال كنه و ...

    اگر اين امكان رو داري هاردت رو فرمت كن از نوع سيستمت رو نصب كن ...

    اگر هم كه نه اميد وام كه بتوني فايل سرور اصلي رو شناسايي كني... :happy:

    موفق باشي


    مكس ;)
     
  18. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    ترسوندی منو جی تی ......سرور؟؟
    بابا بی خیال! سرور چیه؟ اطلاعات منو میفرسته؟ ای دهنش سرویس! من اطلاعاتم سریه! :p
    آقا ما بی سوادیم در زمینه سرور و .....
    پی سی جان نورتون اینترنت سکوریتی اف تی پی هست و من سرکار نتوسنتم دانلودش کنم:(
    خوب تو خونه هم راستش یا ریست میشم یا هی کانکشنم قطع میشه.......:(
    آقا(یا خانم) جی تی مکس بگو این سرور چه شکلی هست اصلا؟ چجوری باید پیداش کرد؟
    اصلا ببینم..........این یارو چجوری رو کامپیوتر من چیزی نصب کرده؟؟:blink:
    مگه شهر هرته؟ ..........

    والا گویا هست! امروز تو یه سایت کار داشتم کار نکرد گفت سرویس پک 2 رو باید آن ایسنتال کنی تا بتونی با سایت ما کار کنی! :D
    جدی جدی میگم ها! اگه خواستین معرفیش میکنم! گفت شما سرویس پک 2 نصب دارین و باید اینو نداشته باشی چون این که اومده دیگه سایت ما کار نمیکنه و ......
    در ضمن اولین آپدیت سرویس پک2(از همون kb2311342342342423452352523542342ها :p ) هم اومد اگه دوست دارین برین بگیرین!


    بیل گیتس! ..........................................................................................عمتو!
     
  19. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    والا فکر کنم از سرتو داغتر نباشه داداش!
    انصافا ×س و شعر نگو بلک بزار ببینیم این یارو چه مرضی داره میریزه تو سیستمم.;)
    (شوخی)

    خیلی وقته ندیدمت گفتم بزار یه چی بگم سرحال بیاد! ولی نمیخواد جواب بدی ما داداشمونو خوب میشناسیم.....
    يه دستي بكش به سر سي پي يوت ببين چقدر داغ ميكنه
     
  20. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    اااااااااااااااااا....................هنوزم كه داري فحش بيلي مي دي اينقدر كشيدي بس نبود ! از رو نرفتي ! مي خواي از اين بدتر سرت بياد ! :p :p :p :p :p :p :p :p :p
     
  21. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    راستي به اينجا يه سري بزن ببين برنامه اي هست كه بدردت بخوره :
    http://www.iranisoft.com/archives/security.html
    در ضمن سايت Mcafee سر زدم Firewall اش رو نمي ذاره مفتكي دانلود كني . من دارم مي گردم بيبنم جايي مي تونم پيداش كنم اگه پيدا كردم خبرت مي كنم
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی