دوستان يه تايمر معكوس فلش مي خوام

شروع موضوع توسط skate ‏22 فوریه 2007 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. skate

    skate Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2007
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    145
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام
    من يه تايمر معكوس فلش مي خوام كه وقتي روش كليك مي كني بعد از 10 دقيقه يه آهنگ ژخش كنه و رنگش هم عوض بشه.لطفا اگه كسي وقت داره لطف كنه برام فايلشو بزاره
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. flash_doost

    flash_doost کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2006
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    جلوی مانیتور
    سلام دوست عزيز خسته نباشيد :)
    راستش اولين بار كه پستتو خوندم فكر كردم تايمر ثانيه شمار رو ميخواي كه برات يكي درست كردم:(
    اما وقتي دوباره پستتو خوندم يكي ديگه درست كردم كه دقيقه هم داشته باشه:eek:
    يكي هم برات با دقيقه گذاشتم در هر صورت من برات دوتا فايل درست كردم

    كه ميتوني fla رو دانلود كني;)
    اما به چند نكته توجه كنيد

    1. متغير هارو با اسم فارسي برات تعريف كردم كه بدوني هر كدوم كارش چيه
    2. اگه خواستي ميتوني زمان رو كم و زياد كني
    3. به دليل علاقه شديد من به شهيار قنبري اول آهنگ اونرو براي تست برات گذاشتم ولي خجمش زياد شد نميشد آپلود كنم مجبور شدم از كتابخانه خود فلش يك موزيك بذارم
    4.فقط تغيير رنگ خودت بايد زحمتشو بكشي البته كاري نداره (راستش من زياد رو مد نبودم )
    اميدوارم كارت راه بيفته سئوالي بود در خدمتم
    موفق باشيد

    ;)
     

    فایل های ضمیمه:

    kingnothing1985 از این نوشته تشکر کرده است.
  4. skate

    skate Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2007
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    145
    محل سکونت:
    اصفهان
    مرسي خيلي آقايي دمت گرم
     
  5. skate

    skate Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2007
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    145
    محل سکونت:
    اصفهان
    فقط يه سوال زمان رو چه جوري مي تونم تغيير بدم؟؟؟

    script :fram2
    اگه فقط اين عدد قسمت sanieh_kol ‌رو تغيير بدم كافيه؟؟

    کد:
    alan = new Date();
    sanieh_1 = (int(alan.getSeconds()));
    sanieh_asli = (int(alan.getSeconds()));
    sanieh_kol = 10
    gotoAndPlay(4);
    
     
  6. flash_doost

    flash_doost کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2006
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    جلوی مانیتور
    آره دوست عزيز روي نمونه اي كه ثانيه شماره فقط كافيه كه ثانيه كل (sanieh_kol)را تغيير دهي
    :)
    ودر مورد نمونه دوم كه در مورد دقيقه كل هست بايد daghiugheh_kol را تغيير بدهي
    موفق باشيد
    :rolleyes:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی