منتخب بازارچه

دوستان يه تايمر معكوس فلش مي خوام

skate

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2007
نوشته‌ها
395
لایک‌ها
145
محل سکونت
اصفهان
سلام
من يه تايمر معكوس فلش مي خوام كه وقتي روش كليك مي كني بعد از 10 دقيقه يه آهنگ ژخش كنه و رنگش هم عوض بشه.لطفا اگه كسي وقت داره لطف كنه برام فايلشو بزاره
 

flash_doost

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 می 2006
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
1
محل سکونت
جلوی مانیتور
سلام دوست عزيز خسته نباشيد :)
راستش اولين بار كه پستتو خوندم فكر كردم تايمر ثانيه شمار رو ميخواي كه برات يكي درست كردم:(
اما وقتي دوباره پستتو خوندم يكي ديگه درست كردم كه دقيقه هم داشته باشه:eek:
يكي هم برات با دقيقه گذاشتم در هر صورت من برات دوتا فايل درست كردم

كه ميتوني fla رو دانلود كني;)
اما به چند نكته توجه كنيد

1. متغير هارو با اسم فارسي برات تعريف كردم كه بدوني هر كدوم كارش چيه
2. اگه خواستي ميتوني زمان رو كم و زياد كني
3. به دليل علاقه شديد من به شهيار قنبري اول آهنگ اونرو براي تست برات گذاشتم ولي خجمش زياد شد نميشد آپلود كنم مجبور شدم از كتابخانه خود فلش يك موزيك بذارم
4.فقط تغيير رنگ خودت بايد زحمتشو بكشي البته كاري نداره (راستش من زياد رو مد نبودم )
اميدوارم كارت راه بيفته سئوالي بود در خدمتم
موفق باشيد

;)
 

فایل های ضمیمه

skate

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2007
نوشته‌ها
395
لایک‌ها
145
محل سکونت
اصفهان
فقط يه سوال زمان رو چه جوري مي تونم تغيير بدم؟؟؟

script :fram2
اگه فقط اين عدد قسمت sanieh_kol ‌رو تغيير بدم كافيه؟؟

کد:
alan = new Date();
sanieh_1 = (int(alan.getSeconds()));
sanieh_asli = (int(alan.getSeconds()));
sanieh_kol = 10
gotoAndPlay(4);
 

flash_doost

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 می 2006
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
1
محل سکونت
جلوی مانیتور
فقط يه سوال زمان رو چه جوري مي تونم تغيير بدم؟؟؟

script :fram2
اگه فقط اين عدد قسمت sanieh_kol ‌رو تغيير بدم كافيه؟؟

کد:
alan = new Date();
sanieh_1 = (int(alan.getSeconds()));
sanieh_asli = (int(alan.getSeconds()));
sanieh_kol = 10
gotoAndPlay(4);
آره دوست عزيز روي نمونه اي كه ثانيه شماره فقط كافيه كه ثانيه كل (sanieh_kol)را تغيير دهي
:)
ودر مورد نمونه دوم كه در مورد دقيقه كل هست بايد daghiugheh_kol را تغيير بدهي
موفق باشيد
:rolleyes:
 
بالا