• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان گل راهنمايي كنيد !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
سلام دوستان گل انجمن
آقايون و خانوماي عزيز ، به نظرتون با يه 5 تومان چه كار كنم كه ماهي حدود 250 برام درآمد بشه ؟
به نظرتون يه وانت بار كاركرده بخرم بدم دست يكي باهاش كار كنه و ماهي انقده بهم بده .
خودم مخم فعلا اين روزها قفل كرده .
ممنون ميشم راهنمايي م كنيد .
در ضمن شهرستان هستم .
تشكر

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوستان گل انجمن
آقايون و خانوماي عزيز ، به نظرتون با يه 5 تومان چه كار كنم كه ماهي حدود 250 برام درآمد بشه ؟
به نظرتون يه وانت بار كاركرده بخرم بدم دست يكي باهاش كار كنه و ماهي انقده بهم بده .
خودم مخم فعلا اين روزها قفل كرده .
ممنون ميشم راهنمايي م كنيد .
در ضمن شهرستان هستم .
تشكر

بهترین کار فکر کنم الان بانک باشه
زودتر بود سکه خوب بود ؛ البته الان بخری و شب عید یه سودی می بری ؛
وانت در میاره ؛ اما مالیات سالیانه + راننده + بیمه سالانه که الان گرون شده
افت قیمت داره ماشین
خدایی نکرده تصادف داره ؛ خواب داره
الان که ماشالا پر وانته
یادمه یه زمانی یکی از دوستان ما گرفت ؛ البته کننده این کار نبود سر 6 ماه فروخت .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
بانک با سود 20 درصد یکساله ماهی 80-85 میده بهت که اصلا ارزش نداره . باید کاسبی کنی . کارت شارژ و اینجورچیزا .اگه درآمد ماهانه نمیخوای میتونی طلا شکسته بخری سر سال حداقل 40 درصد بهت سود میده .

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
ممنون از دو دوست عزيز و راهنماييشون ،
قصد ندارم بذارم بانك چون واقعا اين سود 20 درصد ساليانه هم كه سودي نيست و در مقايسه با تورم پايين تره .
ميخوام بندازمش تو يه كار يا فعاليتي كه درآمد ماهيانه ش بين 200 - 250 باشه با اين ميزان سرمايه .
يعني بيشتر دنبال درآمد ماهيانه هستم .
خودم تو كار ارز هستم و اينكه پست اول هم گفتم فعلا مخم قفل كرده بخاطر همين شرايط بازاره .
به همين خاطر ميخوام ول رو تو چيزها و كارهاي ديگه اي هم بذارم .
راستش وانت رو گفتم هم ارزونه هم در روز حداقل يه پست حمل بار بهش بخوره ماهي 500 ميشه كه نصفش
برا من باشه و نصفش برا راننده .

ولي دوست دارم در كل نظرات مختلف رو برا اين ميزان سرمايه بدونم .
اين طلاي شكسته چه جورياست ؟
ميشه يكم موضوع رو بازش كنيد ؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
طلای شکسته نه بهش مالیات تعلق میگیره و نه اجرت .
مثلا :
شما 5 میلیون پول داری و الان طلا هست گرمی 80.000 تومن . که تقسیم بر هم کنیم میشه 62 گرم و 500 سوت.
در حالی که اگه بخوای طلای مستعمل یا سکه بخری هم مالیات هست هم حباب بازار هم اجرت ساخت و ضرب . پس حدود 11-13 درصد کمتر هزینه پرداخت میکنی .
موقع فروش هم افتش فقط 3000 تومن در یک مثقال هست که این در مقابل سکه و طلای قابل استفاده یعنی صفر.
اگه بازم لازمه پی ام بدید تا توضیحات بیشتر بدم بهتون . اینجا خیلی نمیام .

موفق و سلامت باشید .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خرید و فروش میتونی بکنی . هرچی ارز ، طلا ، پوشاک ...

اما با این سرمایه نمیتونی درآمد پایدار داشته باشی که روش حساب کنی.

وانت رو که کلا فراموش کن . وانت 5 تومنی که 5 روز هفته باید تو تعمیرگاه باشه ، بعدشم کسی که راننده باشه ، روزی یه بار هم بتونه گیر بیاره ، مگه مرض داره بیاد نصفشو با شما شریک بشه ؟ میره وام ماشین میگیره یا قسطی میخره ، اون 250 تومن شما رو میده پای قسط ماشین ، ماشین و بقیه درآمدش هم مال خودش میشه :D
این قضیه ماشین دست کسی دادن مال اون قدیما بود که قیمت یه پیکان ، 40 ماه حقوق یه کارمند بود نه الان که همه ماشین دارن. الان فقط برای اتوبوس و کامیون و لودر و اینا فایده داره

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
والا قضيه وانت رو با توجه به اين گفتم كه اتفاقا خيلي جووناي بيكار هستن كه گواهينامه دارن و آماده ي كار .
ولي اينكه خودشون برن وام بگيرن معمولا بالاي 80 درصد توي شهرستان ضامن و اشنا ندارن و همين الان خيليا راننده ماشين هستن .
وقتي ماشين از ما باشه و راننده يكي ديگه بايد نصف نصف بشه درآمد حالا هرچي كه باشه .
خيلي از جوونا توي غرب كشور راننده ماشين قاچاق هستن و جونشون رو كف دستشون گذاشتن برا دوزار .
برا اين مقدار سرمايه كه كمه حدود 5 تومان براي همين اينجا مطرح كردم تا اتفاقا از نظر شما و بقيه بهره مند بشم و بتونم بهتر
تصميم بگيرم .

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
اگه نیازمند درآمد ماهیانه هستید باید توجه کنید که تو شهرتون چه چیزی فروش داره حالا از فند و شکر گرفته تا کارت شارژ، خرید و فروش روزانه هر کالایی دوندگی خاص خودش رو داره که متاسفانه با روحیات بعضی ها سازگار نیست اما در واقع اگه بتونید خرید و فروش جنس انجام بدید فکر میکنم کار خوبی باشه و به نظر من بهتره تا 50 درصد سرمایه رو هم بکار گرفته و در صورتی که بعدا متوجه شدید کار در مسیر سوددهی هست بقیه رو هم اضافه کنید. البته این که میگم خرید و فروش باید در درجه اول خریدار و فروشنده ای باشه که در تبادل کالا با اون ها مشکلی بوجود نیاد. خیلی سرمایه های سرگردان مثل شما هست که دارندگان اون ها با توجه به عدم مهارت و تخصص لازم در یه زمینه سودآور قادر به ایجاد ارزش افزوده نبوده و در نتیجه با پناه بردن به بانک و بازار ارز و سکه باعث راکد شدن پول میشند.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یه چیز جالب برای دوستان تهرانی بگم (البته خودمم تهرانم) اونم اینکه انقدر که ما تو تهران دنبال سکه و دلار و ارز و سرمایه گذاری هستیم هموطنان شهرستانیمون (که واقعا خوش به حالشون) اصلا دنبال این مسایل نیستن و زندگی روزمرشون میرسن،من 2 هفته پیش یزد بودم همه در حال صفا و عشق و حال بودن اصلا کسی دنبال قیمت سکه و دلار و ارز نبود و آرامشی که من داشتم اونجا با همه ثروت دنیا نمیشه چنین آرامشی داشت

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یه چیز جالب برای دوستان تهرانی بگم (البته خودمم تهرانم) اونم اینکه انقدر که ما تو تهران دنبال سکه و دلار و ارز و سرمایه گذاری هستیم هموطنان شهرستانیمون (که واقعا خوش به حالشون) اصلا دنبال این مسایل نیستن و زندگی روزمرشون میرسن،من 2 هفته پیش یزد بودم همه در حال صفا و عشق و حال بودن اصلا کسی دنبال قیمت سکه و دلار و ارز نبود و آرامشی که من داشتم اونجا با همه ثروت دنیا نمیشه چنین آرامشی داشت

تهران و شهرستان فرقی نمیکنه آقا ، تهران هم اونایی که کارشون گیر دلار و ارز و این چیزاست ، این مسائل رو دنبال میکنن . باقی مردم کار روزمرشونو میکنن . بعدشم شما حتما رفتی تو محیط فامیل و آشنا . معمولا تو مهمونی خانوادگی کسی حرف پول و ارز و سرمایه گذاری نمیزنه - البته خانواده های با شخصیت -:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
والا قضيه وانت رو با توجه به اين گفتم كه اتفاقا خيلي جووناي بيكار هستن كه گواهينامه دارن و آماده ي كار .
ولي اينكه خودشون برن وام بگيرن معمولا بالاي 80 درصد توي شهرستان ضامن و اشنا ندارن و همين الان خيليا راننده ماشين هستن .
وقتي ماشين از ما باشه و راننده يكي ديگه بايد نصف نصف بشه درآمد حالا هرچي كه باشه .
خيلي از جوونا توي غرب كشور راننده ماشين قاچاق هستن و جونشون رو كف دستشون گذاشتن برا دوزار .
برا اين مقدار سرمايه كه كمه حدود 5 تومان براي همين اينجا مطرح كردم تا اتفاقا از نظر شما و بقيه بهره مند بشم و بتونم بهتر
تصميم بگيرم .
والا من تهرانو میدونم ، شهرستان اطلاعاتم خب کمتره مطمئن نیستم. اما به هر حال جوونای بیکار که شما می فرمایید ، بی خانواده که دیگه نیستن :D .هرکسی بالاخره یه پدری مادری فامیلی کسی داره که در این حد کمکش کنه . اگه هم که طرف هیچ نوع ضمانت و چیزی نداشته باشه ، شما چجوری میخوای بهش اعتماد کنی ؟ :D . اومد و ماشین برداشت و برد ! ، اومد و باهاش قاچاق کرد ، اومد و هزار کار ناجور دیگه :D . وام ماشین هم ضامن سفت و سختی نمیخواد . وانت درست و حسابی هم فکر کنم الان حداقل 20 تومن باشه ، وانت 5 تومنی جنازه ماشینه

بعدشم تو تهران الان حداقل درآمد یه تاکسی/شخصی مسافربر ماهی 1/200 ته . کی میاد برای 5 تومن این درآمدو با شما نصف کنه ؟

ماشن قاچاق هم که شما می فرمایید ، درآمدشون بالاتر از این حرفاست . خیلی از ماشیناشونم دزدیه . شرکتی که من توش کار میکنم ، یه تویوتای عتیقه - ازین ارتشیای نمره برگشتی- داشتیم ، دزدیدنش . پلیسه میگفت اینارو برای قاچاق استفاده میکنن ، الان نمرش عوض شده در کرمانشاه مشغول به کاره :D

ببین قضیه کار و پول درآوردن با قضیه سرمایه گذاری و سود بردن ، فرق میکنه. یه مهندس کامپیوتر با یک کامپیوتر 1 میلیونی ، ممکنه ماهی 10 میلیون دربیاره . این پول سود سرمایه گذاریش نیست ! این مزد کارشه :)

1 تومن و 5 تومن و اینا سرمایه نیست که شما بتونی تو یه کاری سرمایه گذاری بکنی و ممر درآمد برای خودت ایجاد کنی . یا بایست توی تخصص خودت کار کنی و با این پول ابزار کار خودتو فراهم کنی ، یا همین خرید و فروشای معمولی -ارز و طلا و غیره- که خیلی اگه خوب جواب بده ، ارزش پولتو حفظ میکنه ، اما درآمدی که بتونی روش حساب کنی خیر :(

بالا