• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان یه سرویس اینترنت خوب با پینگ خوب معرفی کنید !!!

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
سلام به همه ی دوستان عزیز . جهت بازی آنلاین مخصوصا pes 2015 . یه سرویس خوب معرفی کنید خواهشا .
الان 8 ساله آسیا تِک داریم اوایل خوب بودالان قطعی وصلی و افت شدید داره . سرویس 2 mb داریم هر نیم ساعت سرعت دانلودش میشه ۷۰ و باید ریستش کرد تا درست بشه آخرشم میگن همینی که هست !!! o_Oo_O
دوستان اگه سرویس خوب چه کابلی چه پوینت تو پوینت سراغ دارین اطلاع بدین . اگرم میشه یه پینگ از konami.jp بگیرین ببینم به درد میخورن یا نه !

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
من الان همراه اول 3g وصل شدم پینگم عالیه . اگه اینجوری بمونه خیلی خوب میشه . پینگ کونامی 221 :general406:

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اینترنت خوب در ایران!!!! ایران و اینترنت؟؟!! شما اگه یه سری به اغوانستان بزنی میبینی که اونجا طرف اغوانی با سیمکارت, با چند برابر سرعت ای دی اس ال شما خیلی ارزون و نامحدود به اینترنت وصل میشن. خجالت میکشم که بگم اغوانی ها هم به ما پشت دستی زدن....
در مملکت آخ...دی چیزی به نام اینترنت خوب وجود نداره.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
کجا تشریف دارید ؟ ؟
شهر به شهر فرق میکنه .مثلا ممکنه من شاتل داشته باشم پینگم خوب باشه اما یه بنده خدایی یه شهر دیگه از همین شاتل سرویس داشته باشه اما پینگش بد باشه .

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
کجا تشریف دارید ؟ ؟
شهر به شهر فرق میکنه .مثلا ممکنه من شاتل داشته باشم پینگم خوب باشه اما یه بنده خدایی یه شهر دیگه از همین شاتل سرویس داشته باشه اما پینگش بد باشه .
من تهران هستم . مرکز شهید غریبی .

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
من پینگ خیلی جاهارو تست کردم . نتیجه عجیب این بود که پینگ سرور های خارجی بهترینش واسه اینترنت همراه اول در حالت 3g اول صبح بود .
یه شرکت بدون نقص واسه مرکز شهید غریبی معرفی کنید دیگه :(

بالا