دستت درد نكنه اگه راهم افتاد پايتخت حتما ميگيريمشم ببينم چيه حداقل امكانات سيستم كامپيوترش چيه ؟
age of mythology هم بنظرم کلاه برداریه چون همون age of empires است
یکم iconهش رو عوض کردن.
من از age of empires بدم نمیومد،اما خیلی باهاش هال نمیکردم،
از warcraftها بیشتر خشم مییومد،
به نظرم اگه خیلی از این بازی ها خوشت میاد برو warcraft3 رو بگیر،که عالیه
البته اگه اينطوري فكر ميكنين اين بازي رو نخرين.اگه نظر من رو میخاین هرچی microsoft میسازه باید ریخت تو دریا
الان اينو رئيس Ensemble بشنوه سكته ميكنه.age of mythology هم بنظرم کلاه برداریه چون همون age of empires است
یکم iconهش رو عوض کردن.
چرا نميشه الان كليا با همين بازي هاي ياهو ان لاين بازي ميكننعجيبه هيچ كس بازي Rise of nation رو معرفي نكرد.
چون دقيقا از موتور Age of empire استفاده كرده اما كلا بازي متفاوتي.شاهكاره.
فكرشو بكنين Civilization و AOE و Cossacks رو با هم قاطي كني چي ميشه.مطمئنا امسال بهترين بازي استراتژي ميشه.
البته اگه اينطوري فكر ميكنين اين بازي رو نخرين.اگه نظر من رو میخاین هرچی microsoft میسازه باید ریخت تو دریا![]()
![]()
الان اينو رئيس Ensemble بشنوه سكته ميكنه.age of mythology هم بنظرم کلاه برداریه چون همون age of empires است
یکم iconهش رو عوض کردن.![]()
![]()
Warcraft و AOM هر دوتاشون عالين من با جفتشون حال كردم وقتي بازي ميكردم به جفتشون اعتياد پيدا كردم اما متاسفانه تو ايران چون نميشه شبكه اي بازي كرد بعد يه مدت آدم حوصلش سر ميره.
كاشكي ميشد شبكه اي بازي كرد.![]()
فرقي نميكنه تو بازم ميتوني روي شبكه با بازيهاي بزرگ بازي كني من خودم aoe رو روي شبكه هم بازي كردم حالا روي اينترنتشم ميشه ديگهنه منظورم بازي هاي بزرگ بود نه اونا!
بهترين راه حل براي ماها كه اينترنت سرعت بالا نداريم همينه! من و داداشم داريم زندگي مي كنيم! 8)سلام
يه شبكه خانگي كوچولو هم كه جواب ميده مگه شبكه فقط اينترنته! مثل خود ما دو تا كامپيوتر و چند متر سيم و دو تا اتاق. راحت و بي دردسر.
( ;<