• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دومین بسیار مناسب برای سایت موزیک ( پنج حرفی معنادار : ایران آوا )

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام یه دومین خیلی مناسب و کوتاه و با معنی برای سایت موزیک دارم که بصورت مزایده واگذار میکنم .

اسم دومین ایران آوا : IR AVA . IR
کوتاهه و راحت تو ذهن میمونه ...
بسیار مناسب برای وبسایتهایی که قصد دارند بصورت رسمی و حرفه ای کارشونو شروع کنند ...
اعتبار دومین : یکساله

قیمت پایه : 4 هزار تومن
گام افزایشی : 5 هزار تومان

Last edited:

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
به روز رسانی تاپیک ...

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
به روز رسانی تاپیک ...

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

Last edited:

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان یه آدم بلانسبت احمقی تند تند قصد داره تاپیک رو به انحراف بکشونه ( برای بار چهارم ) ، بسیاری از دوستان اینجا با من کار کردن و به سوابق پرداخت و حساب من آشنایی دارن ، حالا خودش اینجا توهین میکنه من بایستی اینجا کاملا توضیح بدم این آقا یه زمانی شریک بنده بوده بعد قبول نکرد که یه نویسنده بگیریم و سایت به کارش ادامه بده و حتی بیشتر هزینه های سایت اعم از گرافیست و غیره رو هم که بیشتر از 2 برابر سهمی که گذاشته بود میشد رو بنده کاملا از جیب خودم پرداخت کردم و از اونجایی که ایشون کوچکترین تخصصی از سیستم نیوک نداشتن کارای فنی رو هم من انجام میدادم ، که بعد از مدتی فهمیدم ایشون کلا رمز هاست و چیزایی که بنده اعتماد کردم و بعنوان شریک در اختیارشون گذاشته بودم رو عوض کردن و به بنده فحشهای رکیک دادن ، از اونجایی که سطح هوشی ایشون بسیار پایین بود من هم رمزی که عوض کرده بودن رو برگردوندم و از اونجایی که کارهای زیادی واسه سایت انجام داده بودم و مهمتر از اون وقت زیادی رو سایت گذاشته بودم و هم اینکه یه چیزی هم تو این مدت ازم یاد گرفته بودن ، به بیرون کردن از سایت اکتفا کردم و شکایتی انجام ندادم . در آخر بگم این دومین فقط بخاطر این مزایده میشه که در اختیار دوستی قرار بگیره که ازش بتونه استفاده کنه و جنبه مادی برام نداره حتی اگه فردی باتجربه در این زمینه بخواد به صورت حرفه ای و طولانی فعالیت کنه و حسن نیتش برام ثابت بشه این دومین رو واگذار میکنم . از مدیران محترم این بخش هم تقاضا دارم در مورد کاربر خاطی اقدامات لازم رو انجام بدن تا این تاپیک رو به انحراف نکشونه .
باتشکر

Last edited:
بالا