• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو اسمارت فون جدید سونی Z1s , Z1 Compact

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
امروز کمپانی سونی دو اسمارت فون خود را معرفی کرد Z1s و Z1 compact خواستم نظره دوستان رو در مورد این دو اسمارت فون رو بدونم هر کس نظری داره لطفا بگه تا بقیه دوستان هم مشاهده کنن و در انتحاب این دو اسمارت فون تصمیم گیری ساده تری کنن

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
cachefile_phone_37346_Sony_Xperia_Z1s_01_0_f.jpg

Xperia Z1s
مشخصات عمومی سونی Xperia Z1s
  • شبکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • شبکه 3GHSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
  • شبکه 4GLTE 700 MHz Class 13 / 1700 / 2100
  • سیم کارتمیکرو سیم کارت
  • تاریخ معرفی2014, ژانویه
  • وضعیتبه زودی. زمان عرضه اولیه 2014, ژانویه
بدنه سونی Xperia Z1s
  • ابعاد145.7x73.9x8.6 میلیمتر (5.74x2.91x0.34 اینچ)
  • وزن162 گرم (5.71 oz)
  • - IP58 certified - dust proof and water resistant over 1 meter and 30 minutes
صفحه نمایش سونی Xperia Z1s
  • نوعصفحه نمایش لمسی خازنی TFT, با 16 میلیون رنگ
  • اندازه1080x1920 پیکسل, 5.0 اینچ (در حدود 441 پیکسل در هر اینچ)
  • قابلیت چند لمسیدارد,
  • فن آوری محافظShatter proof, scratch-resistant glass
  • - Triluminos display
    - X-Reality Engine
زنگ سونی Xperia Z1s
  • انواع زنگویبریشن; MP3 زنگ
  • بلندگو
    feature.Yes2.gif
  • 3.5mm jack
    feature.Yes2.gif
حافظه سونی Xperia Z1s
  • کارت حافظهmicroSD, تا 64 گیگابایت
  • داخل دستگاه32 گیگابایت, 2 گیگابایت RAM
امکانات ارتباطی سونی Xperia Z1s
  • GPRSUp to 80 kbps
  • EDGEUp to 236.8 kbps
  • سرعتHSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.8 Mbps; LTE, Cat4, 50 Mbps UL, 150 Mbps DL
  • شبکه بی سیمWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
  • بلوتوثدارد, v4.0 with A2DP
  • NFC
    feature.Yes2.gif
  • USBدارد, microUSB نسخه 2.0 (MHL), USB On-the-go
دوربین سونی Xperia Z1s
  • اصلی20.7 مگاپیکسل, فوکوس اتوماتیک, فلش LED
  • دیگر امکانات1/2.3 اندازه سنسور, ثبت اطلاعات مکانی (geo-tagging), فوکوس لمسی (touch focus), تشخیص چهره, تثبیت کننده تصویر (image stabilization), تصویربرداری HDR, پانوراما
  • فیلم برداریدارد, فیلم برداری 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه, تثبیت کننده فیلم, تصویربرداری HDR
  • ثانویهدارد, 2 مگاپیکسل, فیلم برداری 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه
دیگر امکانات سونی Xperia Z1s
  • OSسیستم عامل اندروید, v4.3 (Jelly Bean)
  • ChipsetQualcomm MSM8974 Snapdragon 800
  • CPUQuad-core 2.2 GHz Krait 400
  • GPUAdreno 330
  • حسگرهاشتاب سنج, ژیروسکوپ, حسگر مجاورتی, قطب نما
  • پیغام رسانیSMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
  • مرورگر وبHTML5
  • رادیورادیو FM استریو با امکان دریافت پیامهای متنی (RDS)
  • موقعیت یاب (GPS)دارد, with A-GPS support, GLONASS
  • جاوادارد, via جاوا MIDP emulator
  • رنگ بندیمشكی
  • - ANT+ support
    - SNS integration
    - TV-out (via MHL A/V link)
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    - MP4/H.263/H.264 player
    - MP3/eAAC+/WAV/Flac player
    - Document viewer
    - Photo viewer/editor
    - Voice memo/dial
    - Predictive text input
باطری سونی Xperia Z1s
  • Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery
  • زمان آماده باشتا 600 ساعت (2G) / تا 620 ساعت (3G)
  • زمان صحبتتا 15 ساعت (2G) / تا 15 ساعت (3G)
  • زمان پخش موسیقیتا 40 ساعت

Last edited:

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
cachefile_phone_37347_Sony_Xperia_Z1_Compact_01_0_f.jpg

Xperia Z1 Compact
مشخصات عمومی سونی Xperia Z1 Compact
  • شبکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • شبکه 3GHSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
  • شبکه 4GLTE 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
  • سیم کارتمیکرو سیم کارت
  • تاریخ معرفی2014, ژانویه
  • وضعیتبه زودی. زمان عرضه اولیه سه ماهه اول 2014
بدنه سونی Xperia Z1 Compact
  • ابعاد127x64.9x9.5 میلیمتر (5.0x2.56x0.37 اینچ)
  • وزن137 گرم (4.83 oz)
  • - IP58 certified - dust proof and water resistant over 1 meter and 30 minutes
صفحه نمایش سونی Xperia Z1 Compact
  • نوعصفحه نمایش لمسی خازنی TFT, با 16 میلیون رنگ
  • اندازه720x1280 پیکسل, 4.3 اینچ (در حدود 342 پیکسل در هر اینچ)
  • قابلیت چند لمسیدارد,
  • فن آوری محافظShatter proof, scratch-resistant glass
  • - Triluminos display
    - X-Reality Engine
زنگ سونی Xperia Z1 Compact
  • انواع زنگویبریشن; MP3 زنگ
  • بلندگو
    feature.Yes2.gif
  • 3.5mm jack
    feature.Yes2.gif
حافظه سونی Xperia Z1 Compact
  • کارت حافظهmicroSD, تا 64 گیگابایت
  • داخل دستگاه16 گیگابایت, 2 گیگابایت RAM
امکانات ارتباطی سونی Xperia Z1 Compact
  • GPRSUp to 107 kbps
  • EDGEUp to 296 kbps
  • سرعتHSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.8 Mbps; LTE, Cat4, 50 Mbps UL, 150 Mbps DL
  • شبکه بی سیمWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
  • بلوتوثدارد, v4.0 with A2DP
  • NFC
    feature.Yes2.gif
  • USBدارد, microUSB نسخه 2.0 (MHL), USB On-the-go, USB Host
دوربین سونی Xperia Z1 Compact
  • اصلی20.7 مگاپیکسل, فوکوس اتوماتیک, فلش LED
  • دیگر امکانات1/2.3 اندازه سنسور, ثبت اطلاعات مکانی (geo-tagging), فوکوس لمسی (touch focus), تشخیص چهره و لبخند, تثبیت کننده تصویر (image stabilization), تصویربرداری HDR, پانوراما
  • فیلم برداریدارد, فیلم برداری 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه, تثبیت کننده فیلم, تصویربرداری HDR
  • ثانویهدارد, 2 مگاپیکسل, فیلم برداری 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه
دیگر امکانات سونی Xperia Z1 Compact
  • OSسیستم عامل اندروید, v4.3 (Jelly Bean), برنامه ریزی شده برای ارتقاء به نسخه 4.4.2 (KitKat)
  • ChipsetQualcomm MSM8974 Snapdragon 800
  • CPUQuad-core 2.2 GHz Krait 400
  • GPUAdreno 330
  • حسگرهاشتاب سنج, ژیروسکوپ, حسگر مجاورتی, قطب نما
  • پیغام رسانیSMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
  • مرورگر وبHTML5
  • رادیورادیو FM استریو با امکان دریافت پیامهای متنی (RDS)
  • موقعیت یاب (GPS)دارد, with A-GPS support, GLONASS
  • جاوادارد, via جاوا MIDP emulator
  • رنگ بندیمشكی, سفيد, صورتی, لیمویی
  • - ANT+ support
    - SNS integration
    - TV-out (via MHL A/V link)
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    - Xvid/MP4/H.263/H.264 player
    - MP3/eAAC+/WAV/Flac player
    - Document viewer
    - Photo viewer/editor
    - Voice memo/dial
    - Predictive text input
باطری سونی Xperia Z1 Compact
  • Non-removable Li-Ion 2300 mAh battery
  • زمان آماده باشتا 670 ساعت (2G) / تا 600 ساعت (3G)
  • زمان صحبتتا 10 ساعت (2G) / تا 18 ساعت (3G)
  • زمان پخش موسیقیتا 94 ساعت

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گوشیه 4 هست های با صفحه نمایش 4.3 اینچ؟ امکانات خوبی داره
کاش سونی از صفحه نمایش TFT میزد بیرون

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
گوشیه 4 هست های با صفحه نمایش 4.3 اینچ؟ امکانات خوبی داره
کاش سونی از صفحه نمایش TFT میزد بیرون
اگه کمپانی سونی از صفحه نمایش های مثل Super AMOLED و Super LCD3 و True HD IPS Plus استفاده کنه طرفدارهای بیشتری جذب میکنه

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
تنها دلایلی که من سراغ محصولات سونی نمیرم همین کیفیت پایین نمایشگر و بعد از اون صدای پایین اسپیکراشه!
میری ۲ میلیون تومن پول بدی اونوقت lcd با اون روشنایی غیرقابل قبول و بدون IPS در صورتیکه گوشی‌های ۸۰۰ تومنی بازار هم الآن IPS شدن!
پارسال که برای خرید Nexus 4 رفتم بازار و انگار قحطیش اومده بود چندتا از دوستام بهم Xperia Z پیشنهاد کردن. تا روشن کردم LCDش بدجور زد توی ذوقم دیگه نخواستم نگاش کنم و بعد با اصرار دوستام یکم باهاش کار کردم باز هم صدای اسپیکرش منو قانع کرد که همون تصمیم اولم مبنی بر نخریدن این گوشی خیلی درست بود!

با اینکه بارها به مقامات سونی گفتن که کیفیت دیسپلی گوشی‌های شما خوب نیست ولی متأسفانه همچنان از TFTهای معمول استفاده می‌کنند! هرچند بنظر من نه‌تنها به کیفیت خود نمایشگر که حتی به موتور براویا هم ایرادهای زیادی وارده و محصولات شرکت‌های دیگه حتی شرکت‌های چینی مثل هواوی هم توی این زمینه از سونی بهتر عمل کردن.
یکی از دلایلی که سونی الآن داره فروشش بیشتر میشه، اینه که تا پیش از این اصلا فروشی نداشته و الآن با خروج از اون برهه محصولات عقب‌مونده، فروشش بهتر شده ولی هنوز هم رقیبی برای محصولات های‌اند بازار محسوب نمیشه. من زمانیکه یک سونی می‌بینم همیشه توی ذهنم ماشین RD یا همون ROA میاد که طرف با هزینه‌های یک پژو ۴۰۵ سوار یه پیکان شده! الآن محصولات سونی هم توی اسمارت‌فون‌ها تقریبا همچین چیزین! درسته که نسبت به قبلش خیلی بهتر شدن ولی واقعا ایرادهای اینچنینی قابل چشم‌پوشی نیستن و بیشتر کسانی که سونی میخرن بخاطر علاقه‌ایه که به این برند دارن وگرنه من بشخصه بجز Xperia U هیچکدوم از محصولات دیگه سونی رو نمی‌پسندم که البته سایز خیلی بزرگ اون خریدش رو باز هم برای من توجیه نمی‌کنه!

الآن بهترین محصولات بازار رو توی اندرویدی‌ها میشه بین محصولات LG دید (البته سری نوت سامسونگ رو اگه فاکتور بگیریم)

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
تنها دلایلی که من سراغ محصولات سونی نمیرم همین کیفیت پایین نمایشگر و بعد از اون صدای پایین اسپیکراشه!
میری ۲ میلیون تومن پول بدی اونوقت lcd با اون روشنایی غیرقابل قبول و بدون IPS در صورتیکه گوشی‌های ۸۰۰ تومنی بازار هم الآن IPS شدن!
پارسال که برای خرید Nexus 4 رفتم بازار و انگار قحطیش اومده بود چندتا از دوستام بهم Xperia Z پیشنهاد کردن. تا روشن کردم LCDش بدجور زد توی ذوقم دیگه نخواستم نگاش کنم و بعد با اصرار دوستام یکم باهاش کار کردم باز هم صدای اسپیکرش منو قانع کرد که همون تصمیم اولم مبنی بر نخریدن این گوشی خیلی درست بود!

با اینکه بارها به مقامات سونی گفتن که کیفیت دیسپلی گوشی‌های شما خوب نیست ولی متأسفانه همچنان از TFTهای معمول استفاده می‌کنند! هرچند بنظر من نه‌تنها به کیفیت خود نمایشگر که حتی به موتور براویا هم ایرادهای زیادی وارده و محصولات شرکت‌های دیگه حتی شرکت‌های چینی مثل هواوی هم توی این زمینه از سونی بهتر عمل کردن.
یکی از دلایلی که سونی الآن داره فروشش بیشتر میشه، اینه که تا پیش از این اصلا فروشی نداشته و الآن با خروج از اون برهه محصولات عقب‌مونده، فروشش بهتر شده ولی هنوز هم رقیبی برای محصولات های‌اند بازار محسوب نمیشه. من زمانیکه یک سونی می‌بینم همیشه توی ذهنم ماشین RD یا همون ROA میاد که طرف با هزینه‌های یک پژو ۴۰۵ سوار یه پیکان شده! الآن محصولات سونی هم توی اسمارت‌فون‌ها تقریبا همچین چیزین! درسته که نسبت به قبلش خیلی بهتر شدن ولی واقعا ایرادهای اینچنینی قابل چشم‌پوشی نیستن و بیشتر کسانی که سونی میخرن بخاطر علاقه‌ایه که به این برند دارن وگرنه من بشخصه بجز Xperia U هیچکدوم از محصولات دیگه سونی رو نمی‌پسندم که البته سایز خیلی بزرگ اون خریدش رو باز هم برای من توجیه نمی‌کنه!

الآن بهترین محصولات بازار رو توی اندرویدی‌ها میشه بین محصولات LG دید (البته سری نوت سامسونگ رو اگه فاکتور بگیریم)
توضیحات خوبی بود دوست من به نکات ظریف و قابل توجهی اشاره کردین

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
Z1 دارم که فوق العادست

Sent from my C6903 using Tapatalk

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
هنوز که نیومده من باتوجه به امکاناتش گفتم

دقیقا مسئله همینجاست که ما عادت داریم فقط بر اساس اونچه که میشنویم، ذهنمون رو برای پذیرش یا رد یه محصول آماده می‌کنیم
Z1s هم به پنل ips که امروزه توی گجت‌های رده متوسط بازار هم پیدا میشه مجهز نیست! موتور ضعیف براویا که من حتی توی تلویزیون هم قبولش ندارم رو گذاشتن روی گوشی‌های های‌اند خودشون
هرچند براویا نسبت به قبل واقعا خیلی بهینه‌تر شده ولی هنوز هم حرف چندانی برای گفتن نداره و فقط توی تبلیغات سونی فوق‌العاده‌ست اما در مقام عمل؟!
متأسفانه سونی توی صفحه‌نمایش‌های دیجیتال بشدت ضعیف عمل کرده برعکس عملکرد خوبی که توی زمان آنالوگ داشت.
اگه کمی فکر کنین می‌بینین که زمان مرحوم Sony Ericsson هم تا مدت‌ها بهترین دوربین‌هارو روی گوشی‌هاش داشت ولی وقتی با نوکیا عکس می‌گرفتی کیفیت عکس یچیز دیگه بود. کافی بود عکس‌هارو به یه نمایشگر دیگه مثلا به مانیتور کامپیوترت منتقل کنی تا بازی به‌یکباره ۱۸۰ درجه تغییر جهت بده!
من تا زمانیکه سونی این ایراد خیلی خیلی بزرگ رو رفع نکنه مسلما ۱٪ هم برای خرید محصولاتش رغبتی نشون نمیدم.

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
دقیقا مسئله همینجاست که ما عادت داریم فقط بر اساس اونچه که میشنویم، ذهنمون رو برای پذیرش یا رد یه محصول آماده می‌کنیم
Z1s هم به پنل ips که امروزه توی گجت‌های رده متوسط بازار هم پیدا میشه مجهز نیست! موتور ضعیف براویا که من حتی توی تلویزیون هم قبولش ندارم رو گذاشتن روی گوشی‌های های‌اند خودشون
هرچند براویا نسبت به قبل واقعا خیلی بهینه‌تر شده ولی هنوز هم حرف چندانی برای گفتن نداره و فقط توی تبلیغات سونی فوق‌العاده‌ست اما در مقام عمل؟!
متأسفانه سونی توی صفحه‌نمایش‌های دیجیتال بشدت ضعیف عمل کرده برعکس عملکرد خوبی که توی زمان آنالوگ داشت.
اگه کمی فکر کنین می‌بینین که زمان مرحوم Sony Ericsson هم تا مدت‌ها بهترین دوربین‌هارو روی گوشی‌هاش داشت ولی وقتی با نوکیا عکس می‌گرفتی کیفیت عکس یچیز دیگه بود. کافی بود عکس‌هارو به یه نمایشگر دیگه مثلا به مانیتور کامپیوترت منتقل کنی تا بازی به‌یکباره ۱۸۰ درجه تغییر جهت بده!
من تا زمانیکه سونی این ایراد خیلی خیلی بزرگ رو رفع نکنه مسلما ۱٪ هم برای خرید محصولاتش رغبتی نشون نمیدم.
من خودم از برند سونی زیاد خوشم نمیاد فقط پارسال ی اکسپریا اس داشتم خیلی زود باطری خالی میکرد هنگ میکرد بعد از اون دیگه هیچ وقت سراغ سونی نرفتم الان سمت آیفون و سامسونگ رفتم

بالا