• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو ويندوز يا يك ويندوز؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام.
فرض ميكنيم كسي مثلا 256MB رم داره.
با كامپيوترش اينترنت كار ميكنه آفيس 2003 و فتوشاپ CS و WinZip و كلي برنامه ي ديگر كار ميكنه.اما بازي هم جاي خودشو داره!
اما با اينكه XP در اين چند سال در اجراي بازيها پيشرفت چشمگيري داشته اما هنوز به پاي 98 نميرسه.
چون XP رم و سي پي يو و به طور كل سرعت بيشتري مي طلبد (چنان چه شاهد هستيم بسياري بازيها مينويسند:128MB ram (for 2000/XP 256MB
خب پس با اين اوصاف 98 براي بازي بهتره. اما هيچ وقت نميشه از XP گذشت. غير از اينه؟
پيشنهاد شما چيست؟
ميتوان از 2 ويندوز استفاده كرد. اما سرعت پايين نمياد؟ مي صرفه؟ مشكلي نداره. (با اين اوصاف كه 98 فقط براي بازي و XP براب بقيه ي كارها)
نظر شما چيه؟
پس با اين كار 12 گيگابايت از فضا براي 98 ميره! (يعني هر درايو من 12 گيگابايت هست و همان طور كه ميدانيد معمولا توي درايو ويندوز برنامه نميريزن)
اما مي توان با Partition Magic از فضا كم كرد و به درايوهاي ديگر اضافه كرد.
پيشنهاد شما چيست؟ آيا مي ارزه؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نظر من همچين كاري اشتباهه.(كار كردن در 98 وقتي مجبور نيستي).
اينكار رو آدم براي اطمينان و داشتن يه سيستم عامل يدكي (با توجه به اينكه ويندوز 98 حجم كمي داره) براي زماني كه به هر دليل سيستم عامل اصلي مشكل پيدا كرد اگه انجام بده خوبه.
و يا كسايي كه نرم افزارهاي قديمي اي دارن كه نسخه جديد تحت XP ازشون نيست و حتما به اونها احتياج دارن..

اما اين چيزي كه شما ميگي درباره بازيها گرچه تا يك حدي از نظر رم درسته ولي در عمل اينم در نظر بگير كه اكثر بازيهاي جديد توي ويندوز 98 پرفرمنس بدتري دارن و ممكنه مشكلاتي داشته باشن..در واقع كسي ديگه روي ويندوز 98 حساب نميكنه.و اين گيمها و بازيها در واقع مخصوص ويندوز XP ساخته شدن پس طبيعيه كه توي اون بهتر اجرا ميشن چون معمولا كسي از 98 استفاده نميكنه.

در هرحال من ويندوز XP Pro دارم و تمام كارهام (و از جمله گيم ) هم در اون هست و يه 98 SE هم فقط به عنوان اطمينان و بك آپ براي روز مبادا دارم و واقعا شايد الان ماه ها هست واردش نشدم.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام.
ببين من خودم هم xp دارم هم 2000 و 98 ولي به نظرم بجز بازي هاي قديمي بيشتر بازي ها تو xp بهتر جواب مي دن ولي براي بعضي از بازي ها بهتر از 98 استفاده كني بنظر من بعنوان يه ويندوز يدك خوبه . حالا تو صاحب اختيار هستي :D

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
پس ويندوز XP Pro پاسخگو هست؟
در ضمن ريختن بازيها سرعت ويندوز XP را كم نميكنه؟
ولي مشكل اصلي من آنتي ويروس هست! آنتي ويروس سرعت بوت را به طرز باورنكردني پايين مياره و سرعت سيستم را به شدت كاهش ميده.اما ضروريه! پس چه كار ميشه كرد؟ با توجه به اينكه از برنامه هاي ديگري هم در اين زمينه استفاده مي كنم:DAP7 WinZip WebShots MSN Messenge
تازه اگر درايورها را حساب نكنيم.
با اين مشكل چه مي توان كرد. بوت همه ي اين برنامه ها يك طرف و نورتون يك طرف.
راه حلي داره؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب اينها همه بستگي داره به اينكه سيستمت (از نظر سخت افزاري) هم در حدي كه XP ميطلبه باشه.رم 256 استاندارد هست براي XP و تقريبا كافي, هرچند 512 ميتونه خيلي بهتر و سريعتر كنه پرفرمنس رو مدل CPU هم خيلي مهمه كه اتلان يا پنتيوم 4 باشه .در اونوصورت نه مشكلي نيست.و كلا منظور من اين بود كه سيستم پايه و اصليت رو بگذار XP ولي بد نيست براي مواقع احتياطي يه 98 هم داشته باشي.

اين عكسها رو هم ببين شايد گويا باشه (تازه الان به علت كمبود جا خيلي از نرم افزارهايي كه هميشه داشتم رو آن-اينستال كردم) و در شرايط فعلي من هيچ مشكلي از نظر كند شدن يا كم آوردن كاميوترم ندارم.نه تو گيمها و نه تو كاركردهاي ديگه.روون! :

اين ليست نرم افزارهاي نصب شده :
http://www2.freepichosting.com/Images/421444980/0.jpg
اينم مشخصات سيستم و سيستم عامل :
http://www2.freepichosting.com/Images/421444980/1.jpg

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از rammstein_persia :
خب اينها همه بستگي داره به اينكه سيستمت (از نظر سخت افزاري) هم در حدي كه XP ميطلبه باشه.رم 256 استاندارد هست براي XP و تقريبا كافي, هرچند 512 ميتونه خيلي بهتر و سريعتر كنه پرفرمنس رو مدل CPU هم خيلي مهمه كه اتلان يا پنتيوم 4 باشه .در اونوصورت نه مشكلي نيست.و كلا منظور من اين بود كه سيستم پايه و اصليت رو بگذار XP ولي بد نيست براي مواقع احتياطي يه 98 هم داشته باشي.

اين عكسها رو هم ببين شايد گويا باشه (تازه الان به علت كمبود جا خيلي از نرم افزارهايي كه هميشه داشتم رو آن-اينستال كردم) و در شرايط فعلي من هيچ مشكلي از نظر كند شدن يا كم آوردن كاميوترم ندارم.نه تو گيمها و نه تو كاركردهاي ديگه.روون! :

اين ليست نرم افزارهاي نصب شده :
http://www2.freepichosting.com/Images/421444980/0.jpg
اينم مشخصات سيستم و سيستم عامل :
http://www2.freepichosting.com/Images/421444980/1.jpg
سلام.
عكسهارو ديدم و خيلي عالي بود و كمك كرد.
دستت درد نكنه.
من Pentium 4 2.4GHz و رم 512 مگابايت دارم. پس مشكلي نيست.
چه قدر برنامه هايت زياده و اينكه هيچ مشكلي نداري كمي برايم عجيب هست!! ;)
اما به هر حال با اينكه سيستم كم نمياره اما قبول كن سرعت سيستم را كمي پايين مياره.
باز هم دستت دردنكنه.
اما براي چي از Norton Utilites استفاده ميكني؟
من كه ريختم و كلي پشيمون شدم! در نهايت كار يكپارچه سازي را ويندوز هم كه انجام ميده.
(آخرش تصميم به نصب تنها XP گرفتم)
ممنون.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از MohammadR :
سلام.
اما براي چي از Norton Utilites استفاده ميكني؟
من كه ريختم و كلي پشيمون شدم! در نهايت كار يكپارچه سازي را ويندوز هم كه انجام ميده.
(آخرش تصميم به نصب تنها XP گرفتم)
ممنون.

استفاده ازش برام عادت شده..
خصوصا از Win Doctor خيلي خوشم مياد. ;)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از rammstein_persia :
استفاده ازش برام عادت شده..
خصوصا از Win Doctor خيلي خوشم مياد. ;)
من كه باهاش كار ميكردم هميشه دو سه تا فايل داشتم كه Repair نميشد و هركاري ميكردم حل نميشد.
براي همين بي خيالش شدم.
غير از اين،برنامه هاي ديگرش (غير از WinDoctor ) به دردم نميخورد و سرعت بوت ويندوزم را كم ميكرد.

بالا