ديدن جديدترين پست هاي فروم در صفحه يا سايتي ديگر

شروع موضوع توسط siavash8212 ‏4 ژوئن 2004 در انجمن vBulletin و IPB

  1. siavash8212

    siavash8212 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    سلام
    يه سوال داشتم، كه البته خود احسان عزيز بيشتر مي تونه كمكم كنه چون جواب صد در صد پيشش هست!
    چه جوري مي شه مثلا 10 پست آخر فروم vBulletin 3 رو توي صفحه ي ايندكس سايت يا اصلا تو يه سايت ديگه نشون داد؟
    مثل دقيقا همين كاري كه واسه اينجا شده. 15 پست آخر فروم تو وبلاگ احسان ديده مي شه!
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. bahar13

    bahar13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    4
    البته ايني كه گذاشته 15 تا تاپيكي كه آخر ايجاد شده رو نشون ميده نه ده تا پست رو...
     
  4. siavash8212

    siavash8212 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    :) حالا پست يا تاپيك. منظورم اين بود كه اين مسئله رو چه جوري مي شه رديف كرد.؟
    دوستان خواهشا بخيل نباشن :D اگه مي دونن بگن :blush:
     
  5. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اين سوال من هم هست
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    يک فايل هست به اسم external.php
    اين فايل رو که Browse کنيد، سه نوع خروجی ميده.
    XML, RSS, JS

    external.php?type=XML يا external.php?type=RSS يا external.php?type=JS


    احسان از JS اش استفاده کرده.
    اين هم يه نمونه ديگه:
    http://www.mmoaddict.com/javascript.html

    تو خود Forum سايت vBulletin يه کم Search کنين کلی مطلب در مورد نحوه کار کردن باهاش پيدا ميکنين.
     
  7. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    من اينو قبلا از احسان خواسته بودم. احسان لطفا كدهاي پرشين تولز رو بزار تا ما هم ازشون استفاده كنيم ( همون كدهايي كه تو وبلاگ خودت گذاشتي ) بابا اين به سود فرم هست ملت بيشتر در جريان مطالب جديد قرار مي گيرن
     
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,608
    محل سکونت:
    Internet
    من برای این فروم از این کد در کنار وبلاگم استفاده کردم. فکر کنم کد گویای همه چیز باشه

    کد:
     <script type="text/javascript" src="http://forum.persiantools.com/external.php?type=js"></script>
     <script type="text/javascript">
     <!--
     for (i = 0; i < 15; i++)
     {
     document.writeln("<a href=\"http://forum.persiantools.com/showthread.php?threadid="+threads[i].threadid+"\">"+threads[i].title+"</a><br />");
     }
     //-->
     </script>
     
     
  9. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    احسان جان دمت گرم
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,608
    محل سکونت:
    Internet
  11. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,380
    تشکر شده:
    1,597
    اقا خیلی مفید بود.. فیض بردیم!

    برای جبران محبت هم شده، اینم از جانب ما:



    چگونگی غیرفعال کردن امکان مشاهده تاپیک ها برای کاربر مهمان یا guest

    فایل showthread.php رو باز کنید:

    PHP:
    globalize($_REQUEST, array('perpage' => INT'pagenumber''highlight' => STR'goto')); 
    زیرش اینو اضافه کنید:

    PHP:
    if ($bbuserinfo['userid'] == AND !preg_match("#(google|[email protected]|yahoo! slurp)#si"$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) 

        
    print_no_permission(); 
    }

    به بخش ویرایش template ها در مدیریت برین ، اونجا در بخش threadbit :

    PHP:
    <td class="alt1Active" id="t$thread[threadid]title="$thread[preview]">

    رو با این عوض کنید:
    PHP:
    <td class="alt1Active" id="t$thread[threadid]<if condition="$show['member']">title="$thread[preview]"</if>> 

    تمامی تغییرات رو ذخیره کنید. حالا کاربران guest بدون ورود با کدکاربری و رمز عبور، قادر به مشاهده محتوای تاپیک ها نخواهند بود. فقط می تونند انجمن ها و عنوان تاپیک ها رو ببینند.
     
  12. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    - هيشكي مي دونه كه آيا امكان داره كاري كنيم كه با اضافه شدن پست بهش Ping بشه؟؟؟/ مثل وبلاگهاي كه Update شدن؟؟؟
    - چرا بيشتر از 15 تا نميشه؟؟؟؟؟ (كمتر ميشه اما بيشتر نميشه )
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بيشتر از 15 تا هم ميشه. ولی بايد فايل external.php يه دستکاری جزيی توش انجام بشه . . .
     
  14. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    احسان من كه دسترسي به external.php ندارم خودت يه دونش كه 30-40 تا پست آخري رو نشون بده رو تنظيم كن تا ازش استفاده كنيم
     
  15. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    اين دستكاري جزئي رو نمي شه بگي چيه و چطوريه ؟
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در فايل external.php ، اين قسمت رو پيدا کنيد:
    کد:
     
    	// query last 15 threads from visible / chosen forums
    	$threads = $DB_site->query("
    		SELECT thread.threadid, thread.title, thread.lastposter, thread.lastpost, thread.postusername, thread.dateline, forum.forumid, forum.title AS forumtitle, post.pagetext AS preview
    		FROM " . TABLE_PREFIX . "thread AS thread
    		INNER JOIN " . TABLE_PREFIX . "forum AS forum ON(forum.forumid = thread.forumid)
    		LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "post AS post ON (post.postid = thread.firstpostid)
    		LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "deletionlog AS deletionlog ON (deletionlog.primaryid = thread.threadid AND deletionlog.type = 'thread')
    		WHERE 1=1
    			$forumchoice
    			AND thread.visible = 1
    			AND open <> 10
    			AND deletionlog.primaryid IS NULL
    		ORDER BY thread.dateline DESC
    		LIMIT 15
    	");
     
    در خط آخر، Limit 15 رو تغيير بدين به هر عددی که تمايل دارين.
    فقط دقت کنيد که بار اضافی روی Server وارد نکنين ;)
     
  17. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    من از این کد استفاده کردم ولی متاسفانه هیچی نشون نمیده :(
    میشه کمکم کنید؟
     
  18. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    منم اينا رو براي فروم خودم استفاده كردم خطا ميده.
     
  19. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا اگر مقدور هست از آخرين پست ها يا تاپيک هاي فورم يک rss بديد.. خيلي ميتونه مفيد باشه..
     
  20. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    با مراجعه به صفحه قبلی تاپيک پاسخ رو پيدا کردم.. امکان حذف پست فقط تا چند ثانيه هست ظاهرا :)
     
  21. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    من میخوام برای فروم خودم این کار رو بکنم اما نمیشه :(
    لطفا کمک کنید

    این کد جواب نمیده :

     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون