آژانس هواپیماییexchanging

ديروز سپيدفام گرفتم .. dead pixel داره .... چيكار كنم .. دارم ديوونه ميشم

شروع موضوع توسط afshin_electronic ‏19 فوریه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من ديروز رفتم و يه lcd ال جي سپيدفام خريدم ...

    خونه كه آوردم ديدم دوتا dead pixel كنار هم داره .... خيلي ضد حاله ... حدود 400 بدي آخرشم اينجور ....:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

    كسي نميدونه بايد چيكارش كرد؟

    ماديران اينا رو گارانتي نكرده؟؟



    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  2. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    كسي نميدونه كه ماديران تا چندتا dead pixel رو عوض ميكنه؟؟
     
  3. Bluepyramid

    Bluepyramid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehranِ
    نه مثل اینکه تعویض از 3 تا به بالاست
    چرا یه SONY SDM- HS75P نگرفتی
    حدوده 470 بود به این افزایش قیمت میارزید
    طبق معمول مخلصیم
     
  4. hessam.dev

    hessam.dev کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    502
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    منم موافقم ... چرا SONY یا SAMSUNG نگرفتی ؟ :eek:
     
  5. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    بيشتر به خاطر خدمات پس از فروششون بود ...

    ماديران براي ماهايي كه توي تهران نيستيم خيلي راحتتره...

    وگرنه همون قيمت رو دادم بالاش ...!!!!
     
  6. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    470 تومن قيمت مناسبيه؟!!؟! [​IMG]
    من با 470 تومن يه سيستم ميبندم باقلوا! [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مونیتور الجی بهتر از این نمیشه ولی خارج از شوخی یهکم بدشانسی آوردی
     
  9. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    این مگه نمی تونه بره مرجوع کنه ؟

    چرا سامسونگ نگرفتی ؟

    ولی خوب کار از کار گذشته باید به فکر چاره بود
     
  10. Bluepyramid

    Bluepyramid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehranِ
    دفی جون مثل اینکه شما به صحبت دوستمون افشین دقت نکردی ایشون نزدیک 400 رو تا همین جا برای این مانیتور هزینه کرده . درسته که با این حدود می شه یه سیستم بست ولی دیگه مانیتورش که یه LCD با این مشخصات نمیشه که
    یعنی ایشون دنبال کیفیت مانیتور هم بوده و گرنه بقول شما پول یه سیستم رو برای یه مانیتور خرج نمی کرد
    خوب حالا با توجه به تصمیم ایشون برای خرید مانیتوری توی این رنج قیمت
    اگر این نکته رو هم در نظر بگیریم که بخاطر مشخصات فنی بسیار خوب مانیتور سونی که همیشه سرتره از مارکهای مشابه بخصوص LG( نمونه رو از مقایسه مدل قبلی سونی تو این رنج SDM-HS74P با مارکهای مشابه می بینی که بخاطر مشخصات خیلی خوب و اینکه یه سرو گردن از رقبا در زمان ارائه به بازاربالاتر بود هنوز که هنوزه خیلی از مانیتورهای جدید مثلا ال جی چیزی کم نداره فقط ریسپانس تایمش 16 میلی ثانیه است) خرید یه مانیتور سونی بعنوان یه سرمایه گذاری بلند مدت منطقیه.
    دیگه اینکه اگر شما توی یه جنس 70 تومنی 70 هزار تومان افزایش قیمت داشته باشی 100 درصد افزایش قیمت داشتی که خیلی زیاده ولی اگر توی رنج 400 تومن 70 تومن بری بالاتر کمتر از 25 درصد نسبت به قیمت اولیه افزایش داشتی که
    با توجه به تفاوت کیفیت یه مانیتور LCD سونی نسبت به یه ال جی (نمی دونم مقایسه اشون کردی یا نه) میارزه
    افشین می تونست یه ماه یا یکمی بیشتر صبر کنه اگر پولش جور نبود( کاری که خودم دارم الان می کنم)
    خلاصه کلام اینکه اگر کسی کیفیت براش مهم باشه و بخواد که یه جنسی مثل مانیتور که از لحظه خرید چندسال برای آدم کار می کنه بخره و مثل یه سرمایه گذاری بلند مدت می مونه رو بگیره ارزشش رو داره به جای نزدیک 400 تومن برای ال جی 470 برای یه مانیتور سونی بده
    خوب امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم
    طبق معمول مخلصیم
     
  11. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    ممنون عزيز. :)
     
  12. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    اینجاست که تاپیک قدیمی سینا بکار میاد..میل بزن به سینا ازش بپرس چه طوری باید یقه مادیران رو بگیری..
     
  13. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    من هم به همه دوستان توصیه میکنم اگر میخواهند LCD بخرند به شرط تست این کارو انجام بدهند و همونجا پیش فروشنده مانیتور را تست کنند.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
  16. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    مرسي .. الان امتحانش ميكنم ...
     
  17. Troy

    Troy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2006
    نوشته ها:
    120
    تشکر شده:
    0
    یه فکر ناشیانه به سرم زد [​IMG]
    ولتاژ خروجی مانیتور رو زیاد کن ببین می سوزه یا تعداد Dead pixel هاش زیاد می شه یا نه؟
    اینطوری راحت می تونی عوض کنی.
    اگر هم نتونستی این کار رو بکنی این ویروسی که مانیتور های CRT رو منفجر می کرد ( اسمش یادم نیست) رو نصبش کن تا یه حالی به مانیتورت بیاد و بتونی با گارانتی عوضش کنی.
    یادت نره وقتی عوض کردی همون جا تستش کنی که مشکلی نداشته باشه ( با نرم افزاری که دوستان معرفی کردند).
     
  18. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    بابا آدم تا راهنماهايي مثل تو داشته باشه .. ديگه دشمن نميخواد .... (شوخي) [​IMG]

    dead pixel فكر نكنم الكي ايجاد بشه .. در واقع تا اونجايي كه من ميدونم در حين پروسه ي ساخت ايجاد ميشه نه بعد از اون ...

    البته شايدم غلط بگم ... [​IMG]
     
  19. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    من اطلاعی ندارم
    ولی این حرف شما قلطه چون اگر فقط موقعه ساخت اینجوری می شد باید میشد راحت پسش داد

    چرا همون موقع اقدام نکردی ؟
    من جات بودم نمایندی رو به هم می زدم !
    هر چقدر زودتر بری بهتره !
     
  20. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    ديگه كار از كار گذشته .....

    البته زياد توي چشم نميزنه ... ولي به هر حال ضد حاله ....

    30 تومن از قيمتي رو كه طرف ميگفت با عصاب خوردي بهش ندادم .. اونم چيزي نگفت ...

    راستي از نمايندگي نخريدم ... مثل هميشه از يه آشنا خريدم و دوباره دودش به چشم رفت ....
     
  21. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    اگه گارانتی باشه در هر صورت عوض می کنه. من قبلاً سابقه خرید اجناس مادیران رو داشتم. راحت عوض میکنن از هر جا که خریده باشی.
     
  22. Bluepyramid

    Bluepyramid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehranِ
    عزیز شما مانیتور LCD ازشون گرفتی؟
    چون قضیه مانیتور LCD یه کم فرق می کنه
    اکثرا زیر بار تست نمیرن همونجا و می گن که گارانتی داره اگر مشکلی داشت بعد بیار که طبیعیه که اگر بری خونه و ببینی که پیکسل سوخته داره (زیر 3 تا) زیر بار تعویضش به این راحتی نمی رن
    با اون چیزهایی که من دیدم و تجربیاتی که از دوستان شنیدم تعویضش به این راحتی هم نیست
    باز به عهده خود افشینه که باید تصمیم بگیره
    طبق معمول مخلصیم