برگزیده های پرشین تولز

دير لود شدن سايت

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
سلام دوستان

ميخوام قالب سافتستان رو سبك تر كنم

البته نميخوام عوض كنم ....(آخه چندين سال هست كه همينه و دلم نميشه)

لطفا كمكم كنيد
و اگه خرجي هم داره قبول ميكنم

خيلي دير لود ميشه و رو اعصابه ديگه ........

softestan.ir

اگه پي ام هم بدين بد نيست ......قربون همگي
 

sobhdam

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2009
نوشته‌ها
48
لایک‌ها
3
نیاز به خرج کردن نیست اگه موقعه بارگذاری سایتت یه نگاه به statusbar بکنی متوجه میشی مشکل از چیه

گذاشتن کدهای دیگر سایتهاروی سایتت باعث کند شدن سرعت لود شده
مثلاشما یه فایل js در سایت از oxinads قرار دادی حالا تا زمانی که اون بارگذاری نشه ایتم های بعد از اون بارگذاری نمیشن

خوب برای این مشکل میتونی اونا رو در یک ifame قرا بدی و در انتهای کدهای html یه کار کنی تا در محل مورد نظرت بارگذاری بشن
اینجوری بعد از اینکه کل قالبت بارگذاری شد کدهای اضافی شروع به بارگذاری میکنند

من خودم از همین روش استفاهد کردم خوبم جواب داده.
[email protected]
همیشه آنلاین
 

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
سپاس فراوان ........ تماس گرفتم با شما دوست خوب
 

sobhdam

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2009
نوشته‌ها
48
لایک‌ها
3
مثلا شما در محلی که میخوایید تبلیغات نمایش بدید یه تگ به این شکل درست کنید
مهم id اون تک:
HTML:
<div id=sss></div>
خوب حالا در انتهای کدهای صفحه این کد رو قرار بده
مثلا شما یه بنر 460*60 از oxinads دارید یه صفحه اختصاصی درست میکنی و اون صفحه رو با iframe فراخوانی می کنی
HTML:
<iframe src=address w=60 h=460 ></iframe>

حالا کد بالا رو به صورت زیر در انتهای صفحه قرار بده

HTML:
<script >getElementbyId('sss').innerHTML='<iframe src=address w=60 h=460 ></iframe>'</script>

اگه خواستی نمایش تبلیغات بعد از چند ثانیه شروع بشه می تونی از تابع زیر استفاده بکنی
setTimeout()

در ضمن این راهنمایی بود کد کامل رو باید با سلیقه خودت و با یکم حوصله ایجاد بکنی.
موفق باشی
 
Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
بازم ممنونم دوست خوب
يعني يه چيزي مث اين ديگه ؟

HTML:
<div id=sss></div>
<iframe src="http://www.sooran.ir/ac/?ci=8172&amp;code_type=image&amp;w=120&amp;h=240 ></iframe>
<script >getElementbyId('sss').innerHTML='<iframe src=address w=120 h=240 ></iframe>'</script>


اون id چي بايد قرار بگيره ؟!
 
Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
دوست عزيز
نظرتون چيه كه تمام بنرهاي تبليغاتي رو بردارم و
در يك صفحه ي جداگانه بزارم ؟!
اينجوري خيلي سريع تر لود ميشه
ولي خب يه صفحه تبليغاتي هم كه با سايت باز بشه زياد جالب نخواهد بود نه؟!
و البته واسه همه هم باز نميشه
چون pop - up هست ........
 

sobhdam

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2009
نوشته‌ها
48
لایک‌ها
3
نه به هیچ عنوان اونو پیشنهاد نمیدم چون بدترین چیز برای بازدید کنندگان همین صفحات است بماند که 70% مرورگرها pop up رو به صورت پیش فرض قفل کردن و تا کاربر اجازه ند باز نمیشن.

مثل اینکه زیاد از کد نویسی نمیدونی
می تونم این کارور برات بکنم ولی اگه تعداد صفحاتت زیاد نباشه

در کد زیر ما دو ایتم داریم
یکی صفحه گوگل که تبلیغات فرضش کردیم
و دیگری تصویر که یکی از ایتم های قالب و باید قبل از تبلیغ لود بشه
HTML:
<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<script>
function banner(){
  document.getElementById('sss').innerHTML='<iframe scrolling="0" frameborder="0" width="600px" height="200px" src="http://www.google.com" ></iframe>' ; 
}
</script>
<body onload="banner()">

<div id='sss'></div>
<img src="http://www.sobhdam.com/sobhdam/wp-content/uploads/image/2011/04/html-400x299.png"/>
</body>
</html>

ببینید با اینکه
HTML:
<div id='sss'></div>
بالاتر از تصویر ما است ولی بعد از اون لود میشه
موفق باشید
 

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
تماس گرفتم دوست من ...

بازم يه دنيا ممنون
 
بالا