آژانس هواپیمایی
pop up

\\\\\ديگه دارم ديوونه ميشم , كمك /////

شروع موضوع توسط anathema ‏4 ژانویه 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. anathema

    anathema کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    0
    دارم ديوونه ميشم :confused:
    آقا من توي هوستم فولدرام اينجوريه :
    [​IMG]
    [​IMG]
    ميبينيد كه ديتا بيس توي فولدر جداست .
    حالا من ميخوام توي اون فايل مشخص شده مسير ديتا بيس رو بدم :
    و اينجوري هم دادم db/news/..
    ديتا بيسمم اكسس و سرور هم ويندوز 2000
    ولي صفحه اررور ميده مثل اينكه اين حالت بك فولدر رو قبول نميكنه
    حالا بايد چه مسيري بهش بدم.
    جون مادرتون جواب بدين . ديوونه شدم.
    مرسي
     
  2. sghweb

    sghweb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    USA
    ميشه سورس كد رو اينجا بزاري
    شايد تونستم كمكي كنم ؟ :)
     
  3. sindbad

    sindbad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    چرا آدرس رو كامل نميدي؟ يعني با مشخص كردن درايو

    اگه اين كارو نكردي براي بدست آوردن نام درايو و مسير:
    کد:
    Response.Write(Request.ServerVariables("PATH_TRANSLATED"))
    Response.Write(Request.ServerVariables("APPL_PHYSICAL_PATH"))
    
     
  4. hooya

    hooya کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    فكر كنم چون فولدر ديتا بيس جداست بايد از DSN less استفاده كني و ديگر نيازي به وارد كردن دستي مسير database براي هر فايل asp نيست ;)
     
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    مي توني از دستور
    کد:
    a=serverpath("\db\test.db")
    استفاده كن و بعد توي معرفي ديتا بيس از a استفاده كن