دکمه انتخاب زبان

ehsanhs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
1
یه سوالی داشتم.
می خواستم بدونم برای گذاشتن دکمه تبدیل زبان انگلیسی به فارسی و بالعکس دقیقا چه اسکریپتی رو باید استفاده کرد و در کجای تمپلیت این اسکریپت رو باید استفاده کرد؟

ممنون ;) :D
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ساده ترين روش ممكن:

اين براي كدش:
[code:1]<script type="text/javascript" src="http://www.persiantools.com/farsix.js"></script>[/code:1]

اينم براي دكمه:

[code:1]<input type="button" class="button" value=" فارسي/انگليسي " style="width: 100px; font-family:Tahoma"  onclick="change(message)" />[/code:1]
 

ehsanhs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
1
احسان جان ممنون ازت ;)
 

adnan

Registered User
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,250
لایک‌ها
10
محل سکونت
مشهد
ساده ترين روش ممكن:

اين براي كدش:
[code:1]<script type="text/javascript" src="http://www.persiantools.com/farsix.js"></script>[/code:1]

اينم براي دكمه:

[code:1]<input type="button" class="button" value=" فارسي/انگليسي " style="width: 100px; font-family:Tahoma"  onclick="change(message)" />[/code:1]
آقا ! من اينا را بايد كجا بدارم ؟؟؟ :?
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اولي رو خب يا جايي توي هدر فكر كنم خوب باشه. دومي هم يه جاي مناسب كه فكر ميكنه براي اون دكمه تغيير زبان لازمه.
 

black_jack_of_black_city

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,482
لایک‌ها
70
سن
40
محل سکونت
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
زير ديپلم بگو كجابذاريم
 
بالا