آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

دیتا بیس رو برای وردپرس چجور بسازم؟

شروع موضوع توسط Maxton ‏27 دسامبر 2007 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. Maxton

    Maxton Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    من چطورمیتونم داخل wp-config.php اطلاعاتم رو بریزم و دیتا بیس درست کنم؟موقع نصب وردپرس بهم گیر میده میگه اطلاعات اشتباه است.لازم به ذکره که از فارسی پرس استفاده می کنم.
     
  2. Maxton

    Maxton Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    ای بابا یعنی کسی جواب مارو نمیده؟;)
     
  3. reza699

    reza699 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    شما روی هاست دارید نصب می کنید درسته؟
    خوب باید به پوشه ای که فارسی پرس (عشق من !!!) داخل اون قرار داره مجوز 777 بدید بعد شروع به نصب بکنید .یه راه دیگه هم این که فایل wp-config.php رو دستی ایجاد کنید و داخل پوشه روتی که فارسی پرس قرار داره قرار بدید شایان ذکر است پس از پایان نصب مجوز 777 رو از روی پوشه بردارید.
     
  4. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,327
    تشکر شده:
    157
    ببين اول از هاستت بايد يك ديتابيز تعريف كني و بعد يوزر و پسوردش رو بدي به فايل web-config.php !!!
     
  5. reza699

    reza699 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    خوب دیتابیس که باید بسازی سر اون که بحثی نداریم اما لازم نیست دستی داخل فایل wp-config.php قرار بدی بلکه فقط کافیه به پوشه ای که فارسی پرس قرار داره مجوز 777 بدی و بعد آدرس رو داخل مرورگر بدی مثلا فرض کن اینجا کپی کردی
    www.test.com/farsipress
    انوقت یه صفحه میاد که میگه فایل wp-config.php ایجاد بشه کافیه روی لینکی که داده کلیک کنی تا خودش به طور خودکار فایل wp-config.php رو بسازه و بعد هم ازت اطلاعات دیتا بیس رو میخواد که وارد می کنی
    به همین راحتی
     
  6. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,728
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    یه سوال!
    من چند تا دومین روی هاستم ادد کردم
    حالا بری هر کدوم که می خوام وردپرس نصب کنم اررور دیتا بیس می ده!
    چرا!!!!؟
     
  7. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,327
    تشکر شده:
    157
    خوب فرق ميكنه اد كردن... منظورت دومين‌هاي ديگه پارك كرديد يا ريدايركت كرديد؟

    اگر پارك بشه براي همه دومينهايي كه از يك هاست تغذيه ميكنند همان ديتا بيز استفاده ميشه...
     
  8. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,728
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    نه پارک کردم نه ریدایرکت!
    اد کردم!یعنی از یه هاست برای چند تا سایت مختلف استفاده کردم!