• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیوونه شدم هر تاپیکی اینجا می بینم پاپ اپه اه!!

miim

Registered User
لایک‌ها
451
کسی که بخش ویژه وبمسترها رو می بینه:eek:

خدا نعلت کنه کسی که پاپ اپو اختراع کرد:mad:

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
حسودی می کنی ... ;)

پس اینجاشو داشته باش .... روزانه 60 تومن از پاپ آپ کاسبم :D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
کلا ایرانیا اینجوریند وقتی به یه چیزی گیر بدند دیگه رد خور نداره می*اندش !

asrbarani

Registered User
لایک‌ها
161
جناب اگه درامد خوبی از سایت های پاپ اپ داشتید هیچ وقت اینجور تاپیک ها رو نمیزدید ولی اختراع پاپ رو رحمت الله علیه میکردید...

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
منم موافقم از یه طرف مزاحمت ها و یه طرفم که پولشون حلال نیست اون دوستی ام که روزی 60 تومن کاسبم مطمئن باشن حداقلش 600000 تومن کاسبن که اینو بهشون میدن تازه بعضی ها به جای یه پاپ اپ 8تا تب دیگه باز میشه کلا یه دزدی حساب میشه

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
خب هر چی که بود + یکی دیگه کنید که خودتون زدید .
خدا رحمت کنه اونی که اینکارو کرد .
و الا وب مستر چجوری درامد کسب کنه
؟
والا .

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
منم هم با پاپ پ مخالفم و هم موافق...کاربر میاد تو سایت خیلی خیلی اذیت میشه اما اون بنده خدا وبمستر هم که جوونیش رو وقتش رو زندگیش رو گذاشته رو اون سایت خوب باید بهره اش هم ببینه دیگه...نمیشه که بلا نسبت دوستان بزرگوار حمالی کنه...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دیوونه نشو . بزرگی می فرمایند دیوونه شدن خوب نیست

منم موافقم از یه طرف مزاحمت ها و یه طرفم که پولشون حلال نیست

من راضی نیستم یوزر از مطالب استفاده کنه ولی تبلیغ نبینه (بلاک کنه یا .... )

:rolleyes:

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
منم موافقم از یه طرف مزاحمت ها و یه طرفم که پولشون حلال نیست اون دوستی ام که روزی 60 تومن کاسبم مطمئن باشن حداقلش 600000 تومن کاسبن که اینو بهشون میدن تازه بعضی ها به جای یه پاپ اپ 8تا تب دیگه باز میشه کلا یه دزدی حساب میشه
جناب مهندس اون ویندوزی که رو سیستم شما و 99.99% ایرانیای دیگه هست چی ؟
تبلیغات صدا سیما که 8 دقیقه طول میکشه چی ؟
تبلیغات دور ورزشگاه که 90 دقیقه هست چی ؟
شما واقعا خجالت نمیکیشید ؟
من واقعا برای شما متاسف هستم دوست عزیز .
یعنی خیلی یک انسان باید بی فرهنگ باشه تا بیاد توی یک مکان عمومی و 99.99% کاربرای یک کشور رو دزد خطاب کنه .
من واقعا امیدوارم شما یک روزی بتونید فرق دزد و غیر دزد رو بشناسید وگرنه بعید میدونم تو آینه چهره جالبی از خودتون ببینید .
ماشین حساب که دارید ؟ حساب کنید پول کل نرم افزار های کرک شده شما و خدمات رایگانی که از سایت ها گرفتید چقدر بوده تا بدونید وبمستری که ماهی 300 تومن در میاره دزد هست یا ...
پ.ن : موقع دیدن عدد بدست اومده شکه نشید . واقعا همونقدر و 100 البته بیشتر هست

miim

Registered User
لایک‌ها
451
یعنی خیلی یک انسان باید بی فرهنگ باشه تا بیاد توی یک مکان عمومی و 99.99% کاربرای یک کشور رو دزد خطاب کنه .
من واقعا امیدوارم شما یک روزی بتونید فرق دزد و غیر دزد رو بشناسید وگرنه بعید میدونم تو آینه چهره جالبی از خودتون ببینید .
ماشین حساب که دارید ؟ حساب کنید پول کل نرم افزار های کرک شده شما و خدمات رایگانی که از سایت ها گرفتید چقدر بوده تا بدونید وبمستری که ماهی 300 تومن در میاره دزد هست یا ...

ببینید اون چه که بیشتر مدنظر هست اون سایت هاییه که محتوایی ندارن و با تیترها و برچسبهای دروغین با فریب مخاطب رو به سایتشون میکشونند و بدون اینکه بهش خدمتی ارائه کنند شونصد تا پاپ اپ مزخرف شما برنده شدید براش باز میکنن و ملت رو هم عین خودشون خر فرض می کنن انگار یارو نمیفهمه وقتی 1285 بار در روز برنده تخفیف بشی معنی اون تخفیف چیه...شما اینو با تبلیغات صدا و سیما مقایسه نکن تلوزیون به مخاطبش یه خدمتی ارائه میکنه مثلا یه سریال درست میکنه بینش تبلیغ پخش میکنه که هزینش دراد

در ضمن من این تاپیکو زدم چون حالم بد شده بود که اینهمه تاپیک برای سیستم پاپ اپ باز شده عین قارچ پاپ اپ سبز شده

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
ببینید اون چه که بیشتر مدنظر هست اون سایت هاییه که محتوایی ندارن و با تیترها و برچسبهای دروغین با فریب مخاطب رو به سایتشون میکشونند و بدون اینکه بهش خدمتی ارائه کنند شونصد تا پاپ اپ مزخرف شما برنده شدید براش باز میکنن و ملت رو هم عین خودشون خر فرض می کنن انگار یارو نمیفهمه وقتی 1285 بار در روز برنده تخفیف بشی معنی اون تخفیف چیه...شما اینو با تبلیغات صدا و سیما مقایسه نکن تلوزیون به مخاطبش یه خدمتی ارائه میکنه مثلا یه سریال درست میکنه بینش تبلیغ پخش میکنه که هزینش دراد

در ضمن من این تاپیکو زدم چون حالم بد شده بود که اینهمه تاپیک برای سیستم پاپ اپ باز شده عین قارچ پاپ اپ سبز شده
دوست عزیز همه ی جاها چیز های خوب و بد هست شما وظیفته این 2 رو تشخیص بدی
صدا سیما با اونهمه ابهت کلی پوب گرفت کلی پول مردم رو به خاطر همین کار یه شرکت بالا کشید بعد شما گیر دادید به یه سایت ؟
چه دلیل داره اصلا یکی بیاد کسی رو که 8 تا پاپ آپ میزاره دزد خطاب کنه ؟
اصلا 10 برازه به من و شما چه ؟
محتویات پاپ اپ هرچی هست هست به من و شما چه ؟
مگه شما جز بستنش کار دیگه می کنید ؟ چه اهمیتی برای شما داره که چی باشه ؟
وبگردی خودش یه هنره شما نداری دلیل نمیشه بقیه رو به یه چشم ببینید
همه جا بین کلی خوبی بدی هم هست شما نمیتونید بدی ها رو از خودتون دور کنید مشکل شماست دوست عزیز
طرف حساب منم با شخصی بود که همه رو دزد خطاب کرده بود در صورتی که هنوز معنی و مفهوم دزد براشون تعریف نشده

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز فک کنم منظور بنده بد متوجه شدین و یا من بد نوشتم منظور بنده اون دوستانی هست که به جای یه پاپ اپ هشت پنجره جدید و بیشتر هم باز میشه و بدون اجازه و درج این مطلب که فقط فرضا دو پاپ اپ باز میشه روزانه شاید صد عدد پاپ اپ برای یه پنجره پاپ اپ میشمرن ولی دو عددشو برا وب مستر حساب میکنن در صورتی که چنین حقی ندارن جالبه این دزدان برعکس برای کسی که پاپ اپ سفارش میده همه پاپ اپارو میشمرن و حتی زمان اونارو صفر در نظر میگیرن و برای وب مسترا یک و بیشتر که باعث میشه از تعداد زیادی ای پی دوستان وب مستر از دست بدن و به نفع دوستان پاپ اپی باشه نظر شخصی من اینه و لزومی نمیبینم دوستان حتما موافق باشن اگکه کج فهمی از نطرات من پیش اومده من عذرخواهی میکنم از دوستان و شاید چون عصبانی بودم ادبیات نوشته هام درست نبود

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
کسی که بخش ویژه وبمسترها رو می بینه:eek:

خدا نعلت کنه کسی که پاپ اپو اختراع کرد:mad:
این افزونه رو تو فایر فاکس نصب کن کارتو راه میندازه
Adblock Plus Pop-up Addon

a162

Registered User
لایک‌ها
291
تبلیغات حق منتشر کننده اس
ولی به هر قیمت؟
باز شدن اجباری مطلبی که کاربر اصلا نمیدونه چیه
درسته توی نت ایران کسب درامد سخته و پاپ شده یه راه فرار اشتباه
اشفته بازاره دیگه
اما سایت خوب و باکلاس سایتی که روش درامد مناسبتر پیدا کنه
از طرف یه وبمستر سابق و کاربر فعلی

miim

Registered User
لایک‌ها
451
درآمدش حرامم هست چون بدون رضایت کاربر از حجمشون کم میکنه
الان باز یه عده میان شروع می کنن که ای بابا دزد و حرومخور خودتونید و فلان و بهمان:D
البته من نمیگم حرامه چون مرجع تقلید نیستم فتوا بدم ولی خب خداییش نمی ارزه ادم انقد فحش و لعنت به جون بخره

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
یه اد مانچر نصب کنید با هر مرورگری که برید دیگه هیچ تبلیغی نمیبینید ضریب خطاش هم یک به هزار هستش چون دیتابیس داره و هر چند هفته بروز میشه هرچیزی که مربوط به اینترنت باشه تبلیغاتش رو حذف میکنه مثل مسنجرها، مرورگرها و...

این تصویر آمار تبلیغاتیه که تا الان برای من حذف کرده در عرض یک مدت کوتاه قطره قطره که جمع شدن این تبلیغ کوچولوها نزدیک پنج گیگ شدن !
http://upload7.ir/imgs/2014-01/13295806196990074109.jpg

بالا