منم موافقم از یه طرف مزاحمت ها و یه طرفم که پولشون حلال نیست
جناب مهندس اون ویندوزی که رو سیستم شما و 99.99% ایرانیای دیگه هست چی ؟منم موافقم از یه طرف مزاحمت ها و یه طرفم که پولشون حلال نیست اون دوستی ام که روزی 60 تومن کاسبم مطمئن باشن حداقلش 600000 تومن کاسبن که اینو بهشون میدن تازه بعضی ها به جای یه پاپ اپ 8تا تب دیگه باز میشه کلا یه دزدی حساب میشه
موفق باشيد روزانه با چند سيستم كار ميكنيد ؟حسودی می کنی ...
پس اینجاشو داشته باش .... روزانه 60 تومن از پاپ آپ کاسبم![]()
جناب مهندس اون ویندوزی که رو سیستم شما و 99.99% ایرانیای دیگه هست چی ؟
تبلیغات صدا سیما که 8 دقیقه طول میکشه چی ؟
تبلیغات دور ورزشگاه که 90 دقیقه هست چی ؟
شما واقعا خجالت نمیکیشید ؟
من واقعا برای شما متاسف هستم دوست عزیز .
یعنی خیلی یک انسان باید بی فرهنگ باشه تا بیاد توی یک مکان عمومی و 99.99% کاربرای یک کشور رو دزد خطاب کنه .
من واقعا امیدوارم شما یک روزی بتونید فرق دزد و غیر دزد رو بشناسید وگرنه بعید میدونم تو آینه چهره جالبی از خودتون ببینید .
ماشین حساب که دارید ؟ حساب کنید پول کل نرم افزار های کرک شده شما و خدمات رایگانی که از سایت ها گرفتید چقدر بوده تا بدونید وبمستری که ماهی 300 تومن در میاره دزد هست یا ...
پ.ن : موقع دیدن عدد بدست اومده شکه نشید . واقعا همونقدر و 100 البته بیشتر هست
دوست عزیز همه ی جاها چیز های خوب و بد هست شما وظیفته این 2 رو تشخیص بدیببینید اون چه که بیشتر مدنظر هست اون سایت هاییه که محتوایی ندارن و با تیترها و برچسبهای دروغین با فریب مخاطب رو به سایتشون میکشونند و بدون اینکه بهش خدمتی ارائه کنند شونصد تا پاپ اپ مزخرف شما برنده شدید براش باز میکنن و ملت رو هم عین خودشون خر فرض می کنن انگار یارو نمیفهمه وقتی 1285 بار در روز برنده تخفیف بشی معنی اون تخفیف چیه...شما اینو با تبلیغات صدا و سیما مقایسه نکن تلوزیون به مخاطبش یه خدمتی ارائه میکنه مثلا یه سریال درست میکنه بینش تبلیغ پخش میکنه که هزینش دراد
در ضمن من این تاپیکو زدم چون حالم بد شده بود که اینهمه تاپیک برای سیستم پاپ اپ باز شده عین قارچ پاپ اپ سبز شده
دوست عزیز فک کنم منظور بنده بد متوجه شدین و یا من بد نوشتم منظور بنده اون دوستانی هست که به جای یه پاپ اپ هشت پنجره جدید و بیشتر هم باز میشه و بدون اجازه و درج این مطلب که فقط فرضا دو پاپ اپ باز میشه روزانه شاید صد عدد پاپ اپ برای یه پنجره پاپ اپ میشمرن ولی دو عددشو برا وب مستر حساب میکنن در صورتی که چنین حقی ندارن جالبه این دزدان برعکس برای کسی که پاپ اپ سفارش میده همه پاپ اپارو میشمرن و حتی زمان اونارو صفر در نظر میگیرن و برای وب مسترا یک و بیشتر که باعث میشه از تعداد زیادی ای پی دوستان وب مستر از دست بدن و به نفع دوستان پاپ اپی باشه نظر شخصی من اینه و لزومی نمیبینم دوستان حتما موافق باشن اگکه کج فهمی از نطرات من پیش اومده من عذرخواهی میکنم از دوستان و شاید چون عصبانی بودم ادبیات نوشته هام درست نبودجناب مهندس اون ویندوزی که رو سیستم شما و 99.99% ایرانیای دیگه هست چی ؟
تبلیغات صدا سیما که 8 دقیقه طول میکشه چی ؟
تبلیغات دور ورزشگاه که 90 دقیقه هست چی ؟
شما واقعا خجالت نمیکیشید ؟
من واقعا برای شما متاسف هستم دوست عزیز .
یعنی خیلی یک انسان باید بی فرهنگ باشه تا بیاد توی یک مکان عمومی و 99.99% کاربرای یک کشور رو دزد خطاب کنه .
من واقعا امیدوارم شما یک روزی بتونید فرق دزد و غیر دزد رو بشناسید وگرنه بعید میدونم تو آینه چهره جالبی از خودتون ببینید .
ماشین حساب که دارید ؟ حساب کنید پول کل نرم افزار های کرک شده شما و خدمات رایگانی که از سایت ها گرفتید چقدر بوده تا بدونید وبمستری که ماهی 300 تومن در میاره دزد هست یا ...
پ.ن : موقع دیدن عدد بدست اومده شکه نشید . واقعا همونقدر و 100 البته بیشتر هست
این افزونه رو تو فایر فاکس نصب کن کارتو راه میندازهکسی که بخش ویژه وبمسترها رو می بینه
خدا نعلت کنه کسی که پاپ اپو اختراع کرد![]()
افزونه برا کروم نیست؟چون من با کروم میاماین افزونه رو تو فایر فاکس نصب کن کارتو راه میندازه
Adblock Plus Pop-up Addon
درآمدش حرامم هست چون بدون رضایت کاربر از حجمشون کم میکنهکسی که بخش ویژه وبمسترها رو می بینه
خدا نعلت کنه کسی که پاپ اپو اختراع کرد![]()
الان باز یه عده میان شروع می کنن که ای بابا دزد و حرومخور خودتونید و فلان و بهماندرآمدش حرامم هست چون بدون رضایت کاربر از حجمشون کم میکنه