• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیگه طاقت ندارم

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممکنه توضیح بدید که دلیل سوختن مادربورد چی میتونه باشه؟
من یه سیستم دارم که تا به حال 5 تا مادربرد سوزونده. تعویض پاور -cpu-ram-هم مشکل رو حل نکرد.
سیستم الان من اینه:
MB:asus m2n-E
Cpu: athlon Am2 3800+ dualcore
VGA:MsI 6600LE Pciexpress
Power: Green 380A
Ram: kingstone 2*512 ddr2
modem:zoltrix
HDD: sata2 maxtor 160G

سیستم محافظ برق داره که یک بار هم محافظش رو تعویض کردن ولی بازم کامپیوترم سوخت.
ممننون میشم اگه کمک کنی

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
پاور 400 وات گرين real تهيه كنيد

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام

ممکنه توضیح بدید که دلیل سوختن مادربورد چی میتونه باشه؟
من یه سیستم دارم که تا به حال 5 تا مادربرد سوزونده. تعویض پاور -cpu-ram-هم مشکل رو حل نکرد.
سیستم الان من اینه:
MB:asus m2n-E
Cpu: athlon Am2 3800+ dualcore
VGA:MsI 6600LE Pciexpress
Power: Green 380A
Ram: kingstone 2*512 ddr2
modem:zoltrix
HDD: sata2 maxtor 160G

سیستم محافظ برق داره که یک بار هم محافظش رو تعویض کردن ولی بازم کامپیوترم سوخت.
ممننون میشم اگه کمک کنی

خیلی ساده است
شما اومدی از پردازنده ی پرقدرتی مثل AM2 3800+ استفاده کردی( باید بدونی مصرف سی پی یو های AMD ده درصد از اینتل بیشتره در ضمن دو هسته ای سی در صد بیشتره) در حالی که از یه پاور 380 وات استفاده میکنی؟؟؟؟؟
شما برو یه پاور خوب و گرون قیمت بگیر مشکلت حل میشه
البته یه چیز دیگه شما اگه میتونی مودمت رو بنداز دور یه مودم گیگابایت بگیر
چون مودمهای گیگا با دوهسته ای خیلی خوب کار میکنه
در ضمن در منطقه شکا رعد و برق زیاد میزنه؟؟؟؟؟؟
تلفن هاتون مشکلی نداره؟؟؟

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاور 400 وات گرين real تهيه كنيد

مرسی آقای مدیر
اون فروشنده ای که کامپیوترم رو ازش خریدم میگه احتمالا یا مودم یا کارت گرافیک و یا هارد اتصالی دارن و همین باعث میشه مادر بردم بسوزه . می خواد دونه دونه اینا رو عوض کنه . یعنی 3 باره دیگ ه ممکنه من بی کامپیوتر بشم :( بهش گفتم که شما اینو گفتید ولی اون گفت پاور کم که مادر برد نمیسوزونه میگفت این پاور خیلی هم خوبه پاورهای کمتر از این هم چیزیو نمیسوزونه!!! شما نظرتون چیه بگم فقط پاورش رو بیشتر کنه یعنی؟

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ساده است
شما اومدی از پردازنده ی پرقدرتی مثل AM2 3800+ استفاده کردی( باید بدونی مصرف سی پی یو های AMD ده درصد از اینتل بیشتره در ضمن دو هسته ای سی در صد بیشتره) در حالی که از یه پاور 380 وات استفاده میکنی؟؟؟؟؟
شما برو یه پاور خوب و گرون قیمت بگیر مشکلت حل میشه
البته یه چیز دیگه شما اگه میتونی مودمت رو بنداز دور یه مودم گیگابایت بگیر
چون مودمهای گیگا با دوهسته ای خیلی خوب کار میکنه
در ضمن در منطقه شکا رعد و برق زیاد میزنه؟؟؟؟؟؟
تلفن هاتون مشکلی نداره؟؟؟

مدیر سخت افزار هم نظر شما رو داره. نه رعد و برقی در کار نبوده.تلفن هم نه مشکلی نداره. این مودم گیگا که گفتید رو ویندوز ویستا کار میکنه؟ آخه من فقط ویستا دارم.
مرسی

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
مدیر سخت افزار هم نظر شما رو داره. نه رعد و برقی در کار نبوده.تلفن هم نه مشکلی نداره. این مودم گیگا که گفتید رو ویندوز ویستا کار میکنه؟ آخه من فقط ویستا دارم.
مرسی
بهترین کار
یک کیس جدید بخر
قطعات رو بچین توش
یه یوپس اس بخر از نوع استابلیزر دار !

کلا 150 تومن خرجت میشه

فکر نمیکنم دیگه بسوزه !! چون دیگه نه نوسان داری نه قطعی برق
دقت کن که داخل کیست هم زیاد داغ نباشه (دمای کیس استاندارد باشه)

یکی از عوال سوخت میتونه OVerClock باشه دوست من !

مشکل برق داره سیستمت نه مادربورد !

در ضمن من 15 سال هست که کامپیوتر دارم (از 486 تا ..)
هیچ کودومم نسوخت !

موقف باشید

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین کار
یک کیس جدید بخر
قطعات رو بچین توش
یه یوپس اس بخر از نوع استابلیزر دار !

کلا 150 تومن خرجت میشه

فکر نمیکنم دیگه بسوزه !! چون دیگه نه نوسان داری نه قطعی برق
دقت کن که داخل کیست هم زیاد داغ نباشه (دمای کیس استاندارد باشه)

یکی از عوال سوخت میتونه OVerClock باشه دوست من !

مشکل برق داره سیستمت نه مادربورد !

در ضمن من 15 سال هست که کامپیوتر دارم (از 486 تا ..)
هیچ کودومم نسوخت !

موقف باشید
من متوجه نشدم چرا آقا علیرضا پیشنهاد تعویض کیس رو با هزینه 150 تومن دادن!!! این چه فایده ای میتونه داشته باشه. مهم پاور بوده که تعویض شده و فایده نداشته . پاور شون مناسب به نظر میرسه . مشکل باید از قطعات دیگه باشه.
دیدن این لینک رو هم توصیه میکنم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مرسی

شما پاور بهتر بگير 330 يا 400 وات real green . بعد مادربرد رو باز كن روي سيني كيس چسب پهن بزن . و از پاور يك سيم ارت بده به شوفاژ يا پنجره

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما پاور بهتر بگير 330 يا 400 وات real green . بعد مادربرد رو باز كن روي سيني كيس چسب پهن بزن . و از پاور يك سيم ارت بده به شوفاژ يا پنجره
پاور 380 آ گرین 380 وات واقعی هست که خود این خانوم ازش استفاده میکنن مسلما یه پاور 330 هیچ مشکلی رو نمیتونه حل کنه!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر دقت كني من تو تاپيك مشكلهاي سخت افزاري گفتم 400 وات . اين پاور ممكنه ايراد داشته باشه كه حتي با مراجعه به گارانتي گرين ميتونه مشكلشون حل بشه ولي من احساس ميكنم اين 380 وات peak هست

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اره به نظر منم احتمال خیلی زیاد ایراد از کیسه اتصالی پینهای 5v مینبورد خیلی و کمتر الکتریسیته ساکن یکی از دلایل اصلی سوختن مینبردهاست یا در اصل Regulator مینبورد میسوزه .
دوست عزیز مینبوردت با چی روی کیس قرارداره ببین از پیچ Spacer استفاده کرده اون اقایی که براتون کیس رو بسته . پیچ Spacer هم اگه نمیدونی چیجوریه این عکسشه که براتون این پایین میزارم حالا ممکنه از نوع پلاستیکیش هم باشه . به نظر من 80٪ مشکل از همین کیس و نوع اتصال مینبورد به کیسه و 20٪ احتمال داره از پاور باشه چون پاوری مثل گیرین خیلی خیلی بعیده مینبورد رو بسوزونه . اگر از این پیچها یا از نوع پلاستیکیشون استفاده کرده بود همون چیزی که دوست خوبمون جناب AMD گفتن انجام بده یه چندسری چسب پهن روی سینی زیر مینبورد بزن میتونی از این پلاستیکهای مینبورد ها هم استفاده . اگه این کارا بکنی احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه .

image010.gif

برای دوستانی که اطلاعت بیشتر میخوان اینم یه عکس از چند تا Regulator سوخته که فکر کنم برای CPU هم هستن نشون میده که چطوری با سوختنشون از High Voltage شدن و سوختن CPU جلوگیری کردن . میتونم بگم بیشتر از 50٪ سوختگیهای مینبوردها مخصوصا تو ایران بخاطر کیسهای غیر استاندارد و اسمبل کنندهای ناوارد به خاطر همینه . البته الان تو مینبوردهای خوب و جدید دیگه اون Regulator ها که کار تنظیم ولتاژ رو دارن و قبل هر چیپ یا قطعه اصلی قرار گرفتن نمیسوزن تا به چیپ یا قطعه مورد نظر صدمه نرسه بلکه بلکل ولتاژ رو قطع میکنن البته نمیدونم این کار توسط چه بخشی دقیقا انجام میشه ولی دیگه Regulator نمیسوزه فقط مینبورد روشن نمیشه ولی تو مین های ارزون قیمت هنوزم مثل این مشکل هست .البته خاصیت Regulator اینه که قطعه ارزون قیمتیه و هزینه تعویضش خیلی کمه برای همین سوختنش اونقدر هزینه ای نداره . برای همیشن اگر یزمانی دیدید از مینبورد داره دود هرچند کمی بلند میشه احتمال بدید که Regulator داره میسوزه یا دیگه سوخته .خیلی از مواقع مواقع Regulator بخاطر اتصال پینهای 5 ولتی که برای اتصال کلید پاور و ریست و ... با کف کیس یا با هم هست میسوزن من خودم تا الان 2-3 تا مینبوردی به همین شکل سوزندم .

bad_caps.jpg

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اطلاعات خوبي بود. علاوه بر توضيحات بالا . بد نيست كه پاور رو ببري گارانتي تست بشه .بالاخره ممكنه يك در 1000 گرين هم خرابي داشته باشه مثل همه شركتهاي توليد سخت افزار

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره به نظر منم احتمال خیلی زیاد ایراد از کیسه اتصالی پینهای 5v مینبورد خیلی و کمتر الکتریسیته ساکن یکی از دلایل اصلی سوختن مینبردهاست یا در اصل Regulator مینبورد میسوزه .
دوست عزیز مینبوردت با چی روی کیس قرارداره ببین از پیچ Spacer استفاده کرده اون اقایی که براتون کیس رو بسته . پیچ Spacer هم اگه نمیدونی چیجوریه این عکسشه که براتون این پایین میزارم حالا ممکنه از نوع پلاستیکیش هم باشه . به نظر من 80٪ مشکل از همین کیس و نوع اتصال مینبورد به کیسه و 20٪ احتمال داره از پاور باشه چون پاوری مثل گیرین خیلی خیلی بعیده مینبورد رو بسوزونه . اگر از این پیچها یا از نوع پلاستیکیشون استفاده کرده بود همون چیزی که دوست خوبمون جناب AMD گفتن انجام بده یه چندسری چسب پهن روی سینی زیر مینبورد بزن میتونی از این پلاستیکهای مینبورد ها هم استفاده . اگه این کارا بکنی احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه .

برای دوستانی که اطلاعت بیشتر میخوان اینم یه عکس از چند تا Regulator سوخته که فکر کنم برای CPU هم هستن نشون میده که چطوری با سوختنشون از High Voltage شدن و سوختن CPU جلوگیری کردن . میتونم بگم بیشتر از 50٪ سوختگیهای مینبوردها مخصوصا تو ایران بخاطر کیسهای غیر استاندارد و اسمبل کنندهای ناوارد به خاطر همینه . البته الان تو مینبوردهای خوب و جدید دیگه اون Regulator ها که کار تنظیم ولتاژ رو دارن و قبل هر چیپ یا قطعه اصلی قرار گرفتن نمیسوزن تا به چیپ یا قطعه مورد نظر صدمه نرسه بلکه بلکل ولتاژ رو قطع میکنن البته نمیدونم این کار توسط چه بخشی دقیقا انجام میشه ولی دیگه Regulator نمیسوزه فقط مینبورد روشن نمیشه ولی تو مین های ارزون قیمت هنوزم مثل این مشکل هست .البته خاصیت Regulator اینه که قطعه ارزون قیمتیه و هزینه تعویضش خیلی کمه برای همین سوختنش اونقدر هزینه ای نداره . برای همیشن اگر یزمانی دیدید از مینبورد داره دود هرچند کمی بلند میشه احتمال بدید که Regulator داره میسوزه یا دیگه سوخته .خیلی از مواقع مواقع Regulator بخاطر اتصال پینهای 5 ولتی که برای اتصال کلید پاور و ریست و ... با کف کیس یا با هم هست میسوزن من خودم تا الان 2-3 تا مینبوردی به همین شکل سوزندم .

سلام ؛ خیلی خیلی ممنونم.
آره از همین پیچ فلزیها داره... آخه این پیچهای کوچولو چطوری میتونن مادربرد رو بسوزونن؟
بعد مادر بردهای من هیچکدوم دود نکردن اون چیزای سیاهی که عکسشونم گذاشته بودین سالم سالم بودن .اصلا ظاهر مادربرد عیب نداشت. منظورتون از سینی کیس چیه ؟میشه دقیق بگید کجاش؟ خودم میتونم بچسبونم یا بدم کس دیگه؟ عکس کیسم این پایینه که دیگه مرده

فایل های ضمیمه

• DSC00617.JPG
    DSC00617.JPG
    38.4 KB · نمایش ها: 13
  • DSC00620.JPG
    DSC00620.JPG
    52.5 KB · نمایش ها: 11
  • DSC00621.JPG
    DSC00621.JPG
    31.8 KB · نمایش ها: 11

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات خوبي بود. علاوه بر توضيحات بالا . بد نيست كه پاور رو ببري گارانتي تست بشه .بالاخره ممكنه يك در 1000 گرين هم خرابي داشته باشه مثل همه شركتهاي توليد سخت افزار
آ

خه من پاورم رو 2 بار عوض کرم .بازم عوض کنم؟:wacko:

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام ؛ خیلی خیلی ممنونم.
آره از همین پیچ فلزیها داره... آخه این پیچهای کوچولو چطوری میتونن مادربرد رو بسوزونن؟
بعد مادر بردهای من هیچکدوم دود نکردن اون چیزای سیاهی که عکسشونم گذاشته بودین سالم سالم بودن .اصلا ظاهر مادربرد عیب نداشت. منظورتون از سینی کیس چیه ؟میشه دقیق بگید کجاش؟ خودم میتونم بچسبونم یا بدم کس دیگه؟ عکس کیسم این پایینه که دیگه مرده
نه این پیچ ها جلوی اتصال مینبورد رو با کف کیس میگیرند عایق هستند جلوی سوختگی رو میگیرند باعث سوختگی نمیشند . بعد سوختگی مینبورد شما از نظر ظاهری هیچ چیزی نداره یعنی مثلا خازنی یا چیپی یا هر چیز دیگهای سوخته باشه یا باد کرده باشه یا ترکیده باشه هیچ چیزی از نظر ظاهری نشون دهده این نبوده که مینبورد سوخته ؟

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه این پیچ ها جلوی اتصال مینبورد رو با کف کیس میگیرند عایق هستند جلوی سوختگی رو میگیرند باعث سوختگی نمیشند . بعد سوختگی مینبورد شما از نظر ظاهری هیچ چیزی نداره یعنی مثلا خازنی یا چیپی یا هر چیز دیگهای سوخته باشه یا باد کرده باشه یا ترکیده باشه هیچ چیزی از نظر ظاهری نشون دهده این نبوده که مینبورد سوخته ؟
نه از نظر ظاهری هیچ جای عیبی نداشت. نگفتید این نوار چسب ها رو دقیقا کجا باید بزنم؟ منظورتون از کف کیس اونجایی هست که روی میز قرار میگیره یا دیواره کنار کیس؟ بعد خب این پیچها که خودشون فلزی هستن و رسانا ؛ هم به بدنه کیس وصل میشن هم به مادر برد ؛ زدن چسب که نمیتونه چیزی رو عایق کنه چون در هر صورت این پیچها کیس رو به مادربرد اتصال میدن! اگه اشتباه میکنم بگین. به خدا من گیج شدم یکی کمک کنه :eek:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله اگر پاور 2 بار عوض شده .به احتمال زياد همينطور كه كامليا عزيز گفت ممكنه اسمبل به درستي انجام نگرفته باشه بهتره سيستم رو ببريد جائي كه هم مطمئن هست و هم دانش بستن سيستم رو داشته باشد

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
منظور قسمتي هست كه مادربرد روش سوار ميشود.

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منظور قسمتي هست كه مادربرد روش سوار ميشود.
با سلام خدمت دوستان،
پیشنهاد مدیر و کاملیا پیشنهاد جالبی به نظر میرسه اگه مبنای علمی داشته باشه. خب اگه درست فهمیده باشم شما پیشنهاد دادید که کیس و مادربرد نسبت به هم عایق بشن ولی انجام اینکار با روشهایی که شما پیشنهاد دادید عملی به نظر نمیرسه . البته ارت کردن کیس کار مفیدی میتونه باشه ولی چسب زدن نمیتونه باعث عایق شدن بشه. سمیرا خانوم بیراه نمیگن که کیس و مادربرد به وسیله پیچهای رسانا به هم وصل هستن پس با این پیچها نمیشه از هم عایق بشن بهتره که از پیچهای واصله انداز پلاستیکی استفاده بشه. البته چون من دقیقا منظور این دوستان رو متوجه نشدم نمی تونم اظهار نظر دقیقی بکنم.
دیدم که جای دیگه نوشتید کف کیس ! از مدیر بخش سوال دارم که کف کیس قراره نسبت به چی عایق بشه؟

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام .
دارم همینکار رو میکنم عزیز. به نظر میاد پیشنهاد های دوستان ایراد داره.
با تشکر از شما :)

بالا