آژانس هواپیماییexchanging

ذخيره كردن يك فايل روي سرور

شروع موضوع توسط Moein ‏9 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    سلام
    چطور ميشه وقتي يك صفحه لود ميشه مثلاً صفحه اول ياهو رو روي سرور ذخيره بكنه؟
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  3. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    اینو سره فرصت می‌خونم شاید سر در بیارم ولی اگه کسی کد آماده داشته باشه
    که اونه یه تغییر جزیی بدم ممنون میشم
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب پس میرفتی تو قسمت اسکریپتهای آماده دیگه !
     
  5. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    اونجا پشه پر نمی‌زنه !
    چه برسه به یه نفر که جواب منو بده !
    راستی نمی‌شه با دستور کپی مثلاً index.htm رو از تو یه سایت کپی کنم تو سایت خودم ؟
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    خوب.
    آقای moein اگه شما فقط می خوای یه صفحه رو از یجا برداری و تو صفحه خودت نشون بدی می تونی از دستور زیر استفاده کنی :
    PHP:
    include "URL";
    بین دبل کتیشن آدرس صفحه رو بده.

    و اما اگه می خوای که وقتی صفحه لود می شه یه صفحه رو از یجا برداری و تو سرور خودت ذخیره کنی (که فکر کنم منظورت همین باشه) باید از دستور زیر استفاده کنی :
    PHP:
    copy("source_file","destination_file");
    در آرگومان اول (source_file) آدرس فایلی که می خوای از روش کپی بگیری و در آرگومان دوم (destination_file) جایی رو که می خوای کپی بشه رو بگو، البته همراه با نام فایل.

    امید وارم جوابت همین باشه :D
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    نمی خوام اینکلود کنم.
    میخوام اون صفحه رو تو سرور داشته باشم یا با دستور ایجاد فایل یا با دستور کپی
    قبلاً از دستور کپی استفاده کردم ولی فقط لوکال کار میده و رو سایت Permission Denied میده !
     
  9. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :lol:
    خوب چون اجازه دسترسی نداری.
     
  10. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
  11. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :lol:
    وقتی اجازه دسترسی نداری، چجوری می خوای اونو ذخیره کنی رو سرورت ؟!
    رو لوکال هم واسه این کار می کرد که ویندوز هست و معلوم کردن اجازه دسترسی نداره.

    تنها راحت همین تابع کپی است
    مگر اینکه یه فایل متنی رو فقط بخوای کپی کنی.
    فایل متنی رو خیلی راحت می شه از رو یه سرور دیگه رو سرور خودت ذخیره کنی :cool:

    اگه خواستی بگو.
     
  12. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    خب یعنی اصلاً اجازه ایجاد فایل هم رو سرور ندارم ؟!
    یعنی مشکل از سرورمه ؟
    الان یه کد از تو قسمت آپلود ریموت آواتار در برنامه phpbb در آوردم پس با این حساب اینم کار نمی‌کنه
     
  13. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    نه روی سرور خودت می تونی فایل ایجاد کنی و سرور تو هم اشکال نداره
    مشکل اینجاست که سرور طرف اجازه کپی برداری رو از اطلاعاتش نمی ده !
    اگه اینجوری بود که می رفتیم سورس های PHP بقیه رو می دیدیم !

    اما به کمک توابع PHP یه کار دیگه هم می شه کرد و اون هم کپی برداری نیست ! خواندن و ذخیره کردنه !
    یعنی کد PHP شو نمی تونی کپی کنی و HTML ی که پس می ده رو می تونی کپی کنی.
    اگه اینو می خوای یه کاری واست می تونم بکنم.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    ممنون ولی در مورد کپی کردن لوکال تونستم یه فایل رو از تو یه سایت کپی کنم تو کامپیوتر
    و کدهای پردازش شده کپی میشن نه سورش ها ولی ارور روی سرور مربوط به ایجاد فایل بود نه دریافت فایل
    برای خوندن فایل همین امروز صبح کدش رو با مقداری تغییر از تو سورس phpbb در آوردم
    تا چند روز دیگه تستش میکنم چون الان هاستم مشکل داره !
     
  16. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    این ارور رو برای کپی از سرور خودم به سرور خودم میده :
    Warning: copy(new.swf): failed to open stream: Permission denied in /home/tablighg/public_html/move.php on line 31
     
  17. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    نمی‌تونه فایل رو از توی تمپ کپی کنه
    مشکل چیه ؟
     
  18. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    می تونی اون خطی که ارور می ده رو اینجا بزاری ؟
    بعدش permission هارو چک کردی ؟
    هم اون فایل php و هم اون فولدری که قراره توش مپی بشه ؟
     
  19. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    فايل جديد رو دستي بساز پرميشنش رو خودت افزايش بده.
     
  20. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    PHP:
    $file_destination="new.swf";
    if(
    copy($tmp_filename,$file_destination)){
                            echo
    '<center><font color="#009900"><b>Job done !</b></font></center>';
                        }else{
                            echo
    '<center><font color="#FF0000"><b>Could not move file from temp</b></font></center>';
                        }
    باید یک فایل رو از توی تمپ توی روت کپی کنه
    آدرس فایل توی تمپ هم درسته
    پرمیشن فایل رو روی 777 گذاشتم بازم فایده نداره