آژانس هواپیماییexchanging

ذخیره محتویات ریچ ادیت در دیتا بیس

شروع موضوع توسط peiman ‏24 فوریه 2006 در انجمن Delphi

  1. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    سلام به همه
    میخوام محتویات عنصر ریچ ادیت رو در یه دیتا بیش بریزم و بعد ازش بخونم اما وقتی این کار رو انجام میدمهنگام باز یابی اون فونتهایی که قبل از سیو کردن روی محتویاتش اعمال کرده بودم دیگه وجود ندارن و به فونت وسایز پیش فرض برمی گردند
     
  2. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    منم اين مشكلات رابا ريچ اديت داشتم ...:)
    يه سري كامپيوننت ريچ اديت پيشرفته پيدا كردم ....
    ولي بزار آخرشو برات بگم ....... نهايتا به اين نتيجه رسيديم كه به جاي كد رچ اديت از html اگه استفاده كنم اولا خيلي مشكلات را ندارم دوما خيلي امكانات هم ميتونم اضافه بر ريچ اديت داشته باشم ...
     
  3. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    چطور میشه از وب بروزر برای باز کردن یه فایل html استفاده کرد
     
  4. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    ساده ترين كار استفاده از فايلهاي temp هست كه ميشه مرورگر وب خود دلفي را مستقيما آدرس دهي كرد.
    روشهاي ديگه مثل استفاده از كامپوننتهاي ريل تايم كار با html هست .
    فكر كنم www.Torry.net قسمت سمپل ها چيزاي جالبي دراين مورد بتونيد پيدا كنيد.
     
  5. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    ولی وب بروزر دلفی رو مستقیم ادرس دهی کنی هیچ چیزی رو باز نمی کنه
    میشه کدش رو بزاری؟
     
  6. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    چرا خیلی راحت می شه

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if OpenDialog1.Execute then
    WebBrowser1.Navigate(OpenDialog1.FileName);
    end;
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    ممنون اگه کار کنه
    102% مشکلاتم حله
     
  9. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    ممنون
    اگه بشه 102%مشکلاتم حل میشه
     
  10. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    الان از توی ادیتور دلفی کپی کردم پس کار ی کنه
     
  11. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    ممنون منم انجام دادم کار میکنه
    دستت درد نکنه
    حالا میخوام یه ادیتور html بنویسم مثل این سیستم های وبلاگ که مثلا به جای اینکه بنویسه
    img src=" image> خود عکس رو نشون بده مثل ادیتور بلاگ اسکای و .... میتونی راهنماییم کنی
     
  12. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    يه كم زحمت داره .... ولي سخت نيست همش پردازش متن هست ....

    پيوست :
    يادت باشه حتما اسكرپيتها را فيلتر كني :lol:
     
  13. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    میشه کاری کرد که وب بروزر محتویات یه عنصر مموری رو نشون بده؟
    یعنی به جای اینکه هی سیو کنمش تو یه فایل و وب بروزر از فایل نشون بده مستقیما از مموری نشون بده
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    نميدونم ... تا جايي كه يادم مياد نداشت ....دوستان ديگه شايد بدونن ....
    شايد مجبور شي يك شئي بروزر خودت بنويسي :)

    ولي ما با همين فايلهاي تمپ بدون مشكل كار ميكرديم ....

    ميتوني به از TStringList هم استفاده كني ... چون توي حافظه ساخته ميشن از سرعت بالايي براي پردازش ميتوني استفاده كني تمام خواص memo را هم داره ...
     
  16. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    باید برای نمایش ممو حتما فایل رو ذخیره کنی می تونی از یه فایل موقت توی دایرکتوری تمپ استفاده کنی
     
  17. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    در مورد ادیتور html راهنمایی نداری؟
     
  18. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    نه تا حالا روش کار نکردم اما نباید سخت باشه بیشتر دستکاری رشته هاست
     
  19. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    درسته دستکاری رشته هاست
    اما خیلی دنگ و فنگ داره
     
  20. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    یه سری توابع بود برای دستکاری عبارات با قائده اگه پیدا کردم براتون می زارم با اونها کار راحتره
     
  21. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
  22. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    این لینکه باز نمیشه
    میشه همینجا بزاری
    ممنون