• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رأی بدهید: باحضور حمید استیلی در پرسپولیس موافقید یا مخالف!!؟

رأی بدهید: باحضور حمید استیلی در پرسپولیس موافقید یا مخالف!!؟

• موافقم

Votes: 10 19.2%
  • مخالفم

Votes: 42 80.8%

• Total voters
    52

gfor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رأی بدهید: باحضور حمید استیلی در پرسپولیس و سرمربی یا مربی شدنش موافقید یا مخالف!
بی پرده نظر موافق یا مخالف بدهید تا ببینیم این آقا چه وضعیتی در بین هواداران دارد؟

توجه : این نظرسنجی قبل از انتخاب سرمربی پرسپولیس به مسئولان این تیم منتقل میشود.

فایل های ضمیمه

• Ghotbi.jpg
    Ghotbi.jpg
    101 KB · نمایش ها: 6

gfor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
تو نیم فصل دوم هربلایی سر این پرسپولیس و این افشین قطبی آمد شک نکنید کار همین استیلی مارمولکه!
این آقا انتظار داره مثل علی پروین پرسپولیس رو بدن دستش بگن برو هر کاری دوست داری بکن ولی خبر نداره اون سلطان پروینه نه حمید استیلی :Dاصلأ حیف اینکه بگی ناخون کوچیک علی پروینم نمیشه!
درکل اگر حمید استیلی از پرسپولیس بره پرسپولیس درست میشه و از این چند دستگی در میاد .
این قطبی بنده خدا تازه فهمیده تو ایران چه خبره:f34r:
موفق باشید​

gfor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر نظره دیگری هم دارید لطف کنید و بیان کنید تا کاربران دیگر هم از عقاید شما مطلع شوند.
باتشکر

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا سلام. شما مسئولیتی در باشگاه داری؟! که میگی نتیجه این نظرسنجی به مسئولان منتقل میشه.

به نظر من استیلی گزینه خوبیه. چون 5 ساله که به عنوان مربی با چند مربی خوب از جمله : آری هان ، دنیزلی و همین آفشین خان عزیزمون همکاری کرده​

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من میگم نه...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مطمئن باشید؛فردی که ادعا می کنه که فقط می خواد سرمربی باشه؛در حالیکه از دید خیلی ها لیاقتش رو نداره؛قطعا" نمی تونه سرمربی پرسپولیس باشه؛اگر ایشون سرمربی بشه؛فکر می کنم فصل بعد وضع پرسپولیس از وضع این فصل استقلال هم بدتر بشه؛
من به این آقا آلرژی دارم؛احساس می کنم ریا کاری بد جور در ایشون موج می زنه؛

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
اگر قرار بود نظر سنجی بشه تو سایت خود پرسپولیس نظر سنجی راه می انداختند نه اینجا . در ضمن هیچ جای دنیا با نظر سنجی اینترنتی کسی خلع یا منصوب نشده .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اگر قرار بود نظر سنجی بشه تو سایت خود پرسپولیس نظر سنجی راه می انداختند نه اینجا . در ضمن هیچ جای دنیا با نظر سنجی اینترنتی کسی خلع یا منصوب نشده .
پژمان منظور اینجا ببینیم که چقدر برای مربیگری محبوب هست یا نه..ملت می خوان باشه یا نه..

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
معلومه که نه استیلی نمیتونه از عهدش بر نمیاد

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آقا سلام. شما مسئولیتی در باشگاه داری؟! که میگی نتیجه این نظرسنجی به مسئولان منتقل میشه.

به نظر من استیلی گزینه خوبیه. چون 5 ساله که به عنوان مربی با چند مربی خوب از جمله : آری هان ، دنیزلی و همین آفشین خان عزیزمون همکاری کرده​

و تقریبا همه رو به خاک سیاه نشونده
:D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این استیلی شدیدا آدم دو رو ، زیر آب زن و متملقیه :hmm: من که اصلا قبولش ندارم ...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
و تقریبا همه رو به خاک سیاه نشونده
:D

کاملا موافقم!

اینی که سابقه ی طرف چند سال بوده و با کیا کار کرده رو نمیشه صرفا معیار قرار داد.

یکی از اصولی که یه فرد به عنوان سرمربی باید رعایت کنه اینه که تو تیمش وحدت رو هدف اصلی قرار بده. استیلی تو فصلی که پشت سر گذاشتم تحت هیچ شرایطی نباید رو حرف قطبی حرف میزد. چون بهر شکل قطبی سرمربی تیم بود و اینو همه از جمله هیئت مدیره باشگاه و روسای باشگاه و مردم و خلاصه همه قبول کرده بودن. ولی بنظر من یکی از اصلیترین عوامل دودستگی تو تیم همین اقا بود.

یه دلیل دیگه هم برای مخالفتم با سرمربیگری ایشون وضعیت حال و حاضر پرسپولیسه. این تیم مدافع عنوان قهرمانی لیگ آینده و نماینده ی ایران تو آسیاست! انتظارات از این تیم فوق العاده بالاست. در یه همچین شرایطی تصمیم عاقلانه این میشه که بهترین سرمربی ممکن (حتی بهتر از قطبی) بالا سر تیم باشه! و تصمیم احمقانه این میشه که براحتی ریسک کنن و تیم رو بدن دست کسی که اولین سال تجربه ی سرمربیگریش رو میخواد بگذرونه!!

این ریسک رو پرسپولیس پارسال هم با قطبی انجام داد و نتیجه هم گرفت ولی شرایط پارسال پرسپولیس با امسال از زمین تا آسمون فرق میکنه و الان موقع ریسک کردن نیست!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اتفاقا به نظر من گزینه خوبیه
نگاه به خرید های فصل قبل پرسپولیس کنید می بینید که
چقدر در جذب بازیکن موفق بود بعد چند سال تو پرسپولیس بوده
و مدرک مربگیری فیفا رو داره
و به نظر من باید بهش میدون بدن !
قطبی اگر این مهره ها رو نداشت می خواست چیکار کنه

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ای بابا من نمیدونم این خریدای فصل پیش رو چرا اینقدر تو سر تیم میکوبن!!
بنظر شما اینایی که گفتی میتونه تضمین کننده ی یه مربی خوب باشه؟!
ریسک کردن اصلا بنظر من منطقی نیست تو یه همچین شرایطی.
اگر یه زمانی بود که نتیجه گرفتن تیم مهم نبود بله میشد ریسک هم کرد و تیم رو سپرد دست این شازده!
ولی الان نتیجه گرفتن برای پرسپولیس فوق العاده مهمه.
فکرش رو بکن تیمی که امسال اینقدر قدرتمند بوده سال دیگه به خاطر یه ریسک مسخره که میشد انجام نشه
به وضعیتی که متاسفانه استقلال امسال داشت دچار بشه!!
باز امسال استقلال کسی ازش انتظار شاخ غول شکستن نداشت ولی پرسپولیس تو فصل آینده باید شاخ غول رو بشکنه و تو 3 تا جبهه ی مهم بازی کنه.
بنظر شما کسی مثل استیلی که اسم و رسم آنچنانی و تجربه ی کافی نداره رو میشه بعنوان مرد شماره ی 1 نیمکت در نظر گرفت!؟
منم عقیده دارم که باید به امثال استیلی میدون داد تا خودشون رو بالا بکشن ولی این بالا کشیدن هم قیمت داره و قیمتش به ... رفتن تیم پرسپولیس و هواداراش و اینا نیست!!
این آقا اول باید میرفت 2 تا تیم کوچیکتر رو سرمربیگری میکرد بعد میومد لقمه ی بزرگتر از دهنش برمیداشت!
امیدوارم یا این لقمه رو به این بنده خدا اصلا ندن یا اگر میدن قدرت هضم کردنش رو داشته باشه و تو گلوش گیر نکنه و باعث نشه 20 میلیون هوادار تیم بشینن حسرت روزای گذشته رو بخورن!! :hmm:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

دوست من خرید هایی که می گید عالی و خیلی خوب نبودند،دلیل این موضوع جابجاییها و اضافه شدن نفراتی مثل کعبی به تیم هست،شما به پژمان نوری نگاه کنید؛این بنده خدا چند جای مختلف بازی کرد؛اونم توی یه فصل؛اینها ناشی از کمبود بازیکن هست،نکته دیگه اگر یادتون باشه اوائل فصل همه می گفتن استقلال خیلی خوب یارگیری کرده و پرسپولیس تو دقیقه نود بسته شده؛حالا که پرسپولیس قهرمان شده می گن پرسپولیس خوب یارگیری کرده؛اما اگر دقت کنید اکثر قراردادها یک یا دو ساله بوده که این موضوع باعث شده تا وضعیت پرسپولیس برای سال بعد با کمی ابهام مواجه بشه؛
منم اعتقا دارم باید بهش میدون داد؛اما آیا پرسپولیس جای میدون دادنه؟
یه مثال می زنم خالی از لطف نیست؛ترم اول مهندسی کامپیوتر سخت افزار سال 81 تهران مرکز؛سر کلاس فیزیک 1،اولین نما از ورود استاد؛یه آقایی با سن نزدیک به 35 سال با ظاهری نامرتب؛اولین صحبتش این بود؛سلام من فلانی هستم و پارسال فوق لیسانس فیزیک از تربیت مدرس گرفتم و تا پارسال تو دبیرستانهای رباط کریم درس می دادم و امسال در خدمت شما هستم:blink::D:lol:این آقا وسط فصل یه فرمول خواست اثبات کنه ظرف یه جلسه نتونست؛اونوقت دانشجو جلسه بعدی طرف یه ربع اثباتش کرد؛
به هر حال حتی اگر مدرک فیفا داشته باشد هم باید ابتدا تجربه کسب کند؛اما اینکه خودش ادعا کرده می خواد سرمربی باشه؛واقعا" خیلی عجیبه؛این آقا چه تجربیاتی در زمینه مربیگری دارد؟لطفا" لیست کنید؛
در نهایت هم بگم که از حرف تا عمل هم راه زیاد هست؛(هم حرفهای ما و هم حرفهایاستیلی)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
با اینکه مخالف سرمربیگری استیلی (در تیم های دسته 1 و ته جدولی لیگ برتر ) نیستم ولی پرسپولیس در حالی که بعد از 6 سال به مسابقات آسیا وارد شده برای استیلی این فصل خیلی خیلی سنگین هستش
تیم های داخل ایران رو میشه یه کاری کرد ولی حریفان آسیایی با بهترین و با تجربه ترین مربی ها رو دارند قطبی از 24 سالگی مرییگری کرده بود و 3 جام جهانی رو به عنوان مربی تو سوابقش داشت که موفق شد

پرسپولیس بقدری بزرگ هستش که استیلی و مدبر عاملش این رو بفهمند که در شان پرسپولیس نیستش که استیلی تجربه سرمربی گری خودش رو از این تیم شروع کنه

از استیلی بدتر اومدن خاکپور هستش !!!!! من که یادم نمیاد این فرد حتی بازیکن درست و حسابی بوده باشه تا بخواد مربی بشه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
استیلی جو زده میشه ، خطریه ، مث حرفایی که زده بود : یا قطبی یا من / فقط سر مربی ...

اونوقت میخواد کارای قطبی رو تکرار کنه ، هی میگه مغز شیر و این حرفا ، شونصد نفرم اخراج میکنه ...

بعد به خودش میاد میبینه گند زده

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
استیلی جو زده میشه ، خطریه ، مث حرفایی که زده بود : یا قطبی یا من / فقط سر مربی ...

اونوقت میخواد کارای قطبی رو تکرار کنه ، هی میگه مغز شیر و این حرفا ، شونصد نفرم اخراج میکنه ...

بعد به خودش میاد میبینه گند زده

من هم موافقم.
البته آقاي استيلي با مربيان بزرگي كار كرده ولي براي ايشون سرمربيگري در پرسپوليس بسيار زوده.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بدترین اتفاق رفتن قطبی بود . دیگه فرق چندانی نمیکنه که کی میاد .
چون بهترین مربی رو هم که بیارن بازهم یکسال طول میکشه تا تفکراتش رو به تیم منتقل کنه .
خیلی جالبه که 90 درصد بازیکنها از رفتن قطبی ناراضی بودن . فکر میکنم باشگاه بازم اشتباه کرد مثل زمانی که قضیه بدهی مطرح شد و ساده از کنارش گذشتن تا پدر ملت دراومد این تیم قهرمان شد .
خیلی وقتها باید شاخه های اصلی رو بزنید تا درخت جون بگیره .
شما فرض کنید که اگر اون مشکلات رو اون سال برای بگوویچ بوجود نمیاوردن . کسی که تیم درب و داغون پاس رو تا این حد متحول کرد قطعا میتونست پرسپولیس رو بسازه . اما از کنارش رد شدن و گذاشتنش کنار .
آری هان هم که .........
بعد نوبت به دنیزلی رسید . تازه داشت این تیم با دنیزلی خو میگرفت و علاوه بر بازی زیبا نتیجه هم میگرفت . نمونش جبران 12 امتیاز اختلاف با تیم استقلال بود . اما بازهم آخر فصل .... اگر اتفاقات سال گذشته برای تیم دنیزلی نمیافتاد پرسپولیس هر دو جام رو میگرفت . اما این مدیریت بود که منفعت کلی رو به رضایت شخصی آقای ... ترجیح داد و جالبه که تیم پرسپولیس شرایطش داره بر مبنای رضایت یک نفر چیده میشه . به شدت تاسف برانگیزه
البته این قضیه در مورد تیم رقیب هم صدق میکنه سال گذشته نمونه بارز این قضیه بود و نتیجش رو هم دیدید که چی شد . اما کو چشم بینا و گوش شنوا
نمیدونم تا کی باید این سیستم علی اصغری تو مدیریت هم تکرار بشه .
امسال هم قطبی . بازهم شرایط همون شخص برای باشگاه میلیونی پرسپولیس مهم تر از همه چی بود و باز هم یک سرمربی جدید . !!!!
شما فرض کنید یه بازیکنی مثل پژمان نوری با 4 تا مربی و 4 سبک و روش در عرض 4 سال ... واقعا قاطی میکنه . چه پیشرفتی میتونه داشته باشه . به نظر من این بازیکن هیچ پیشرفتی نسبت به 4 سال قبل نداشته دلیلش هم مشخصه .
و همچنان این داستان ادامه دارد

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تایید می شه

بالا