• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رئال مادريد يا بايرمونيخ ؟ کدام يک به فينال ليگ قهرمانان راه پيدا می کنند؟

رئال مادريد يا بايرمونيخ ؟ کدام يک به فينال ليگ قهرمانان راه پيدا می کنند؟

• Total voters
    50
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دیروز و امروز 2 تا بازیو درست پیش بینی کردم

جایزه نمیدن؟

هر چند از یه ماه پیش گفته بودم چلسی و بایرن

چون کلا همیشه انگلیسا و آلمانا خیلی باسیاست و موزی بازی میکنند

قهرمان : چلسی

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
کلا آلمانی جماعت عجیب ترین و با اعتماد به نفس ترین آدمایی هستن که تا حالا دیدم! انگار این حس برتری هیتلری هنوز تو خون همه المانیا جریان داره! بازی رفت اصلا انگار نه انگار با چن تا بچه جلوی اینهمه ستاره و فوق ستاره اونم تو بهترین شرایطشون وایسادن! از اون طرف بکن بائر قبل بازی میگه تنها بازیکن رئال که ممکنه امشب برای تیم ما مشکل درست کنه اوزیله!! (یعنی رونالدو و... رو چیزم حساب نمیکنه فقط همین المانی رو میگه) بعد هم که میبینین تو بازی اتفاقا همین بابا میاد گل رئالو میزنه و واقعا هم بقیه کار خاصی نمی تونن انجام بدن! رونالدو رو حالا با هر نیتی بوده می سپرن به یه بچه 22 ساله! خدایی هم کل بازی نذاشت تکون بخوره بی رگ!
یا جام جهانیو ببینین المان تو گروهش 2 برد داره و صعودش قطعیه همه میگن بهتره تو گروهتون دوم بشین (یعنی بازی تشریفاتیو ببازین) تا هم بازیکنای اصلی استراحت کنن هم مرحله بعد به ارژانتین نخورین ولی لامذهبا اتفاقا میان برعکس عمل میکنن بکن بائر بازم میگه تیم المان بهترین تیم این دورس و اصلا فرقی نمیکنه به چه تیمی میخوره!! المان با امیتاز کامل تتو گروهش اول میشه و اتفاقا تو مرحله بعد هم ارژانتین و هم انگلیسو با خاک یکسان میکنه
واقعا دمشون گرم داره/

دوست گرامی تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی دیگه خیلی افسانه ای فکر میکنید . کمی نه خیلی زیاد به گذشته برگردید و ببینید همین آلمان مثلا تو جام ملت ها تو گروه خودش حذف شد و به تیم دوم چک هم باخت . و همین بایرن دو سه سال پیش جلوی بارسا چطور مغلوب شد . اینجور تحلیل کردن که فقط تیم یه دوره ی زمانی رو در نظر میگیرید و بعد به کل آلمان ها تعمیمش میدید چندان منطقی به نظر نمیرسه .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چلسی قهرمانه 100 درصد

رئال هم می اومد بالا نمی تونست چلسی رو ببره

بایرن و رئال داغون ترین دفاع رو دارن . خوراک چلسیه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
:lol::lol: این همه خرج کردن...:lol:

کریس حداقل با یونایتد دو تا فینال رو تجربه کرد و یه بار قهرمان شد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دم اونایی که قبل شروع بازی ، بازی رو درست پیشبینی کردند گرم..:D

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
دوست گرامی تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی دیگه خیلی افسانه ای فکر میکنید . کمی نه خیلی زیاد به گذشته برگردید و ببینید همین آلمان مثلا تو جام ملت ها تو گروه خودش حذف شد و به تیم دوم چک هم باخت . و همین بایرن دو سه سال پیش جلوی بارسا چطور مغلوب شد . اینجور تحلیل کردن که فقط تیم یه دوره ی زمانی رو در نظر میگیرید و بعد به کل آلمان ها تعمیمش میدید چندان منطقی به نظر نمیرسه .

دوست عزیز مسلمه تیمی نمیتونه همیشه ببره یا ..... من چیزی که گفتم مشخصا تفکرشون هست شما حرفهای بزرگان فوتبال المانو که بخونی همیشه(حداقل این 10 -15 سالی که من اخبارشونو رصد میکنم و خوشبختانه خوب بخاطر دارم) چه الان چه همون زمانی که اشاره میکنی تفکر برتری داشتن بوده هیچ وقت نمیشنوی حتی با همون تیم فاجعه ای که دنیا حسابوشون هم نمیکرد بیان بگن ما تیم خوبی نداریم یا حتی مثلا بگن امیدواریم که بریم بالا و از این حرفا .... حرفهای اینا رو دنبال کن بعد مقایسه کن با باقی دنیا که بدون استثنا با هر تیمی بازی دارن میان کلی ازش تعریف و تمجید میکنن بعنوان احترام! یا تو خود ایران که دیگه فاجعس طرف تیمش بهترین تیم لیگه مثلا امروز خورده به تیم ته جدولی میاد اول کلی اون تیمو بزرگ میکنه بعد یه بازیکن مصدومشو یاداوری میکنه اخرشم میگه ببینیم خدا چی میخواد!! یعنی از قبل بازی توجیهات لازم رو میکنه که اگه باختیم بدونین دلیلش چیه:دی
وگرنه خب مسلمه تو بازی خیلی اتفاقات ممکنه بیفته حتی همین دیشب ممکن بود چه ها بشه!
من خودم طرفدار انگلستان هستم حداقل این 10 سال اخیر که یادم هست هر موقع تیم ما به اینا خورده مصیبت داشتیم! حتی اگه برده باشیم هم برد اسونی اصلا نبوده حتی زمان اریش ریبک که واقعا بدترین دوره فوتبالشون بوده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب نتیجه مشخص شد تاپیک هم قفل میشه.
پ.ن: مثل اینکه این مدل تاپیکها داره همه گیر میشه در بخش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا