دوست گرامی تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی دیگه خیلی افسانه ای فکر میکنید . کمی نه خیلی زیاد به گذشته برگردید و ببینید همین آلمان مثلا تو جام ملت ها تو گروه خودش حذف شد و به تیم دوم چک هم باخت . و همین بایرن دو سه سال پیش جلوی بارسا چطور مغلوب شد . اینجور تحلیل کردن که فقط تیم یه دوره ی زمانی رو در نظر میگیرید و بعد به کل آلمان ها تعمیمش میدید چندان منطقی به نظر نمیرسه .
دوست عزیز مسلمه تیمی نمیتونه همیشه ببره یا ..... من چیزی که گفتم مشخصا تفکرشون هست شما حرفهای بزرگان فوتبال المانو که بخونی همیشه(حداقل این 10 -15 سالی که من اخبارشونو رصد میکنم و خوشبختانه خوب بخاطر دارم) چه الان چه همون زمانی که اشاره میکنی تفکر برتری داشتن بوده هیچ وقت نمیشنوی حتی با همون تیم فاجعه ای که دنیا حسابوشون هم نمیکرد بیان بگن ما تیم خوبی نداریم یا حتی مثلا بگن امیدواریم که بریم بالا و از این حرفا .... حرفهای اینا رو دنبال کن بعد مقایسه کن با باقی دنیا که بدون استثنا با هر تیمی بازی دارن میان کلی ازش تعریف و تمجید میکنن بعنوان احترام! یا تو خود ایران که دیگه فاجعس طرف تیمش بهترین تیم لیگه مثلا امروز خورده به تیم ته جدولی میاد اول کلی اون تیمو بزرگ میکنه بعد یه بازیکن مصدومشو یاداوری میکنه اخرشم میگه ببینیم خدا چی میخواد!! یعنی از قبل بازی توجیهات لازم رو میکنه که اگه باختیم بدونین دلیلش چیه:دی
وگرنه خب مسلمه تو بازی خیلی اتفاقات ممکنه بیفته حتی همین دیشب ممکن بود چه ها بشه!
من خودم طرفدار انگلستان هستم حداقل این 10 سال اخیر که یادم هست هر موقع تیم ما به اینا خورده مصیبت داشتیم! حتی اگه برده باشیم هم برد اسونی اصلا نبوده حتی زمان اریش ریبک که واقعا بدترین دوره فوتبالشون بوده