• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رابطه وب مانی با ایران چطور است ؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

یک شرکت خارجی قرار است مقداری دلار واریز کنه برای همین میخواستم یک حساب مجازی داشته باشم به این نتیجه رسیدم که وب مانی به نظر مشکلی ندارد و برای کاربر ایرانی راحتتر است .

سوال اینکه که آیا وب مانی مطمئن هست ؟ باید وریفای یا کار خاص دیگه ای کرد ؟ مشکل بلوک شدن پول یا لیمیت شدن نداره ؟

خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .

Last edited:

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
کاملا مطمئن بدون وریفای هم مشکلی ندارید . با مبالغ خیلی خیلی بالاتر از این هم کار کردم مشکلی نبوده. نمایندگی رسمی هم تو ایران داره شرکت آوا.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
کاملا مطمئن بدون وریفای هم مشکلی ندارید . با مبالغ خیلی خیلی بالاتر از این هم کار کردم مشکلی نبوده. نمایندگی رسمی هم تو ایران داره شرکت آوا.

واقعا واقعا واقعا مطمئن مطمئن مطمئن ؟؟؟ :دی
من اولین باره میخوام اینکار رو انجام بدم و برای همین یکم محافظه کارم

الان میتونم با آی پی ایران ثبت نام کنم ؟ برای اطمینان با آی پی آمریکا ثبت نام کنم بهتر نیست ؟

واسه حساب باز کردن کدوم نوع حسابش رو پیشنهاد میکنید و بهتر هست ؟ کلاسیک ، مینی ؟

در ضمن وب مانی این سایت هست ؟ wmtransfer.com

و شرکت آوا این سایت ؟ webtransfer.org

من از پشتیبانی آنلاین این شرکت بعد از نیم ساعت شاید منتظر بودن پرسیدم که وب مانی با ایران مشکلی ندارد که گفتند نمیدونیم و رفتن بدون خداحافظی !!!

خیلی ممنون از راهنماییتون

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
آقا خیالت راحت! تو همین انجمن کلی یوزر داره وب مانی!!! سایت هایی که دادی هم درسته. آی پی هم نمیخواد! کلاسیک بهتره. ( اینا نوع حساب نیست. طرز استفادست )

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
آقا خیالت راحت! تو همین انجمن کلی یوزر داره وب مانی!!! سایت هایی که دادی هم درسته. آی پی هم نمیخواد! کلاسیک بهتره. ( اینا نوع حساب نیست. طرز استفادست )

ممنون ، ولی چقدر ثبت نام توی این سایت برای حساب کلاسیک مزخرفه . اعصاب منو خورد کرده .

اطلاعات فرمال پاسپورت رو اگر دقیق ندم به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟ مثلا تاریخ تولد و ... ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
- با توجه به اینکه روسی هست "فعلا" با ایرانی جماعت مشکلی نداره. البته "فعلا". ممکن هست فردا صبح بیدار بشی ببینی طبق قطعنامه ها مشکل پیدا کرده! از روسی جماعت هرکاری برمیاد.
- نمایندگی هم تو ایران نداره اینها که میگن نماینده هستیم چرت محضه. اکسچنجر هستند.
- حساب کلاسیکش کاملترین نوع حسابشه.
- تو اینترنت هم زیاد مرسوم نیست و کمتر سایتی قبول میکنه بیشتر سایت های روسی و شرطبندی و فا*رکس.. و با توجه به این زیاد بدرد نمیخوره!
- اطلاعات هم باید درست بدی که اگر مدرک خواست داشته باشی!!

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
- با توجه به اینکه روسی هست "فعلا" با ایرانی جماعت مشکلی نداره. البته "فعلا". ممکن هست فردا صبح بیدار بشی ببینی طبق قطعنامه ها مشکل پیدا کرده! از روسی جماعت هرکاری برمیاد.
- نمایندگی هم تو ایران نداره اینها که میگن نماینده هستیم چرت محضه. اکسچنجر هستند.
- تو اینترنت هم زیاد مرسوم نیست و کمتر سایتی قبول میکنه بیشتر سایت های روسی و شرطبندی و فا*رکس.. و با توجه به این زیاد بدرد نمیخوره!

ممنون از توضیح کاملی که دادید ، تونستم حساب کلاسیک رو بگیرم .

اگر سوالی داشتم بازم اینجا مطرح میکنم .

بازم ممنونم از شما دوست عزیز و همچنین rockefeller عزیز برای راهنمایی که کردید .

iranpin

Registered User
لایک‌ها
5
اگر یه سر به سایت ما سایت فروش کارت شارژ اعتباری و پول الکترونیک ->نمایش محصولات paysafe card Euro بزنی در چندین صفحه اطلاعات مربوط به وبمانی رو گذاشتیم و حتی آموزش ها به صورت تصویری موجوده. به سوالات متداول هم پاسخ دادیم. در مورد مدارک و غیره. در مورد نمایندگی هم دوستمون درست گفت. فکر نمی کنم نماینده ی رسمی داشته باشه. ما لیست مختصری از سایت هایی که با وبمانی کار می کنن هم گذاشتیم رو سایت. علاوه بر ما روی سایت همکار paybycashu و فکر می کنم tokaky هم وبمانی موجوده از کسانی که می شناسم. ما بعضا علاوه بر ارائه شارژ وبمانی بر عکی این کار یعنی تبدیل اون به ریال رو هم انجام می دیم. اون شرکت آوا هم که دوستمون گفت رو هم زیاد دیدم و شخصا باهاش کار نکردم اما فکر می کنم اونها هم قابل اعتماد باشن چون همکارهای خوش نامی هستن تو این زمینه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

webtransfer.org نماینده وبمانی ـه. اکسچنجر که کار صدور پاسپورت و اینا رو انجام نمیده، تو سایت وبمانی واسه ایران سایت وب ترانسفر رو معرفی کرده
نسیم رایانه هم نمایندگی پرفکت مانی رو داره

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
من یه حساب mini باز کردم فکر می کنم محدودیت نقل و انتقالش برام کفایت می کنه و نیاز به کلاسیک نداشته باشم
یه سوال از دوستان داشتم ، قضیه پاسپورت چیه در وب مانی؟ نیازی به گرفتنش دارم من؟
مرسی

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
من یه حساب mini باز کردم فکر می کنم محدودیت نقل و انتقالش برام کفایت می کنه و نیاز به کلاسیک نداشته باشم
یه سوال از دوستان داشتم ، قضیه پاسپورت چیه در وب مانی؟ نیازی به گرفتنش دارم من؟
مرسی

برای حساب کلاسیک لازم هست.

ساختنش راحت هست ، این آموزششه خدمات پرداخت آنلاین | خرید اینترنتی | ویزا کارت | مستر کارت | کارت اعتباری | وسترن یونیون - تبدیل آلیاس پاسپورت به فرمال پاسپورت

بالا