• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رابین ویلیامز در ۶۳ سالگی خودکشی کرد

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
بازیگر صاحب اسکار بر اثر خودکشی روز گذشته درگذشت.

rob460.jpg

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جسد رابین ویلیامز بازیگر فیلم «انجمن شاعران مرده»، روز دوشنبه 11 اوت بر اثر آنچه پلیس کالیفرنیا خودکشی و خفگی اعلام کرده در خانه اش در تیبورون پیدا شد.

مدیر روابط عمومی این کمدین اعلام کرده او مدت ها از افسردگی رنج می برد.

این بازیگر سه بار نامزد اسکار شد و برنده جوایز اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم «ویل هانتیگ خوب»، گلدن گلوب بهترین بازیگر مرد فیلم موزیکال یا کمدی و جایزه ساترن نقش اول مرد و گرمی شده بود.

یکی از بزرگ‌ترین موفقیت سینمایی و تجاری ویلیامز با فیلم کمدی «خانم دات فایر» در سال۱۹۹۳رقم خورد. در این فیلم او در نقش پدری بازی کرد که از همسرش جدا شده است ولی به خاطر نزدیک بودن به فرزندانش، خود را به شکل یک خدمتکار زن در‌می‌آورد. این فیلم که ویلیامز یکی از تهیه‌کنند‌گان آن نیز بود، به کارگردانی کریس کلمبوس و بازی سالی فیلد و پیرس برازنان در کنار رابین ویلیامز ساخته شد. این فیلم درآمد ۲۰۰ میلیون دلاری برای ویلیامز داشت و او را برنده جایزه گلدن گلوب کرد.

بازی او در فیلم «روز پدر» در سال ۱۹۹۷ با استقبال چندانی مواجه نشد، ولی در همان سال ویلیامز با بازی در فیلم دیگری به نام «فلابر» که کاری از شرکت دیسنی و برگرفته از فیلم «پروفسور کم حافظه» (۱۹۶۱) بود، گام بلندی به سوی محبوبیت کامل در بین تماشاگران برداشت. او ستاره محبوبی در فیلم‌های کمدی و گاه فیلم‌های جدی بود.

از فیلم‌های ویلیامز می‌توان به «نوئل»، «نیویورکی‌ها» و «اشراف»، «شنوندگان شب»، انیمیشن «پاهای شادمان»، «شلوغی آگوست»، «مرد سال»، «جومانجی» و «شبی در موزه» اشاره کرد.

رابین ویلیامز روز ۲۱ جولای سال ۱۹۵۲ در شیکاگو چشم به جهان گشود و در سن 63 سالگی از دنیا رفت.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
حیف. دوستش داشتم ... . بازیگر خوبی بود.
ممنون می شم اگه خبری درباره دلیل خودکشی رسید ما رو هم در جریان بگذاری.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
حیف. دوستش داشتم ... . بازیگر خوبی بود.
ممنون می شم اگه خبری درباره دلیل خودکشی رسید ما رو هم در جریان بگذاری.
حتماً... منم خیلی دوسش داشتم.
معتقدم یه همچین آدمایی انقدر سطحی‌نگر نیستن که سر مشکلات معمول چنین کاری کنن...

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
حتماً... منم خیلی دوسش داشتم.
معتقدم یه همچین آدمایی انقدر سطحی‌نگر نیستن که سر مشکلات معمول چنین کاری کنن...
بنده هم همین نظر رو دارم. اما ممنون. بنده خبرهای سنیما رو دنبال می کنم. اما امروز صبح به دلایل مشکلات خواب وقتی بیدار شدم زیاد حوصله نداشتم اخبار رو چک کنم. شما اولین نفر به بنده اطلاع دادی. ممنون از شما.
علت خودکشی افسردگی اعلام شده اما دوست دارم بیشتر بدونم جزییات رو. نگران نباش ، تا هفته دیگه که جواب پزشک قانونی بیاد و معلوم بشه خودکشی بوده ؛ اخبار شدید تر انعکاس پیدا می کنه و دلیل بالاخره معلوم میشه.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
نمی دونم. توی فانتزیام دوست دارم الان یه ویدئو ضبط کرده باشه دلیل مرگشو گفته باشه :D
اما خیلی دوستش داشتم. بازیگر خوبی بود و بسیاری از فیلم های مورد علاقمو بازی کرده بود.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اصن نشستم پای لپتاپ اینو خوندم اوقاتم تلخ شد!
واقعاً دوسش داشتم... تف به این زندگی فانی که یکی از اونورش میفته یکی از اینور!

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
آخخخ . واقعا صبح وقتی این خبر رو توی تابناک دیدم مثل اون دوست بالایی خیلی اوقاتم تلخ شد . اگر به مرگ طبیعی مرده بود اینقدر ناراحت نمیشدم که به خاطر خبر خودکشیش ناراحت شدم . اولین بار بچه که بودم توی فیلم جومانجی شناختمش . خیلی نازنین بود . خدا بیامرزتش

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
پس همون بهتر که مرد!
اینجا جای ترول‌بازی و دلقک‌بازی نیست، برو یه جا دیگه بساطتو پهن کن! :general210:
الان اگه یه بازیگر ایرانی همچین کاری کرده بود ! تاپیک به بیراهه !! میرفت :rolleyes::rolleyes:
بازیگر ایرانی که ارزش تاپیک زدن نداره اصن!

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
«افسردگی بهایی است که آدم برای شناخت خود می‌پردازد؛ هر چه عمیق‌تر به زندگی بنگری، به همان مقدار هم عمیق تر رنج می‌کشی...»

اروین یالوم

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
فعلا مظنون به خودکشیه کسی نگفته قطعا! دلیلشم افسردگیه دیگه.

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
زیادی فیلمهاش رو ندیدم با مرگ پل واکر بیشتر ناراحت شدم تا این
به هر حال روحش شاد

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
زیادی فیلمهاش رو ندیدم با مرگ پل واکر بیشتر ناراحت شدم تا این
به هر حال روحش شاد
با اینکه از طرفدار پل واکر هم هستم ولی واکر در مقابل ویلیامز اصن بازیگر حساب نمیشد! فرقشون در حد لیگ آزادگان و چمپیونز لیگه...

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
با اینکه از طرفدار پل واکر هم هستم ولی واکر در مقابل ویلیامز اصن بازیگر حساب نمیشد! فرقشون در حد لیگ آزادگان و چمپیونز لیگه...
منم می خواستم همینو بگم. داشتم فیلم می دیدم. گفتم بعد فیلم بیام بگم.
بنده هم پاول واکر رو دوست داشتم ، اما رابین ویلیامز خیلی سطحش از اون بالاتره و کاملا یک مقایسه مسخرس !

nima-htc

Registered User
لایک‌ها
72
دوست داشتنی ترین بازیگر سینما بود از نظر من :(
عاشق اون لبخند دوست داشتنیش بودم یعنی فوق العاده بود...
اینقد از مرگش شوک نشدم که از خودکشیش شوک شدم...اخه رابین و افسردگی...:general503:

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
لعنتي از صبح اوقاتمو تلخ كرده اين خبر.
دليل خودكشي رو افسردگي در نظر گرفتن ولي دليل افسردگيش هرچي بوده من احساس مي كنم،بخاطر نگاه بسيااار ژرف و عميقش به مفهوم زندگي و مرگ بوده.
وقتي بيوگرافيشو كسي ميخونه از اول تا اخرش فقططط تحسينش مي كنه.
من احتمال قتلو رد نمي كنم،بقولي:"انسان هاي بزرگ،دشمنان بزرگ"

بالا