• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رازهای فاش نشده میلیونرهای کلیکی در ایران

modireayandeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
miluoner.jpg

من جعفرصادق پیران مدیر و مؤسس سایت مدیر آینده هستم که در زمینه موفقیت، مدیریت، بازاریابی و بازاریابی اینترنتی به مشاوره و آموزش می‌پردازم. در این مجموعه آموزشی سایت مدیر آینده، که به صورت کتاب الکترونیکی PDF تهیه شده است، حدود 8 ساله که به طراحی و راه‌اندازی کسب‌وکار‌های اینترنتی و آفلاین پرداخته و خودم نیز 18 سال درکسب و کار متفاوت فعالیت کردم و همیشه بهترین موقعیت را در آن رسته از بازار به واسطه اطلاعات به روز بدست آورده‌ام و تمامی مراحلی که خودم در زمینه کسب و کار اینترنتی در دو سال تجربه کرده‌ام و به درآمد میلیونی از این طریق رسیده‌ام را با جزئیات توضیح خواهم داد تا شما دوستان علاقه‌مند نیز بتوانید این گام‌های ساده را طی کنید و درآمدزایی خودتان را شروع کنید تا فردایی روشن برای کشور عزیزمان ایران و همه جوانانش داشته باشیم، همچنین بدانید که کسب و کار‌های اینترنتی بهتر و سریعتر از کسب و کار‌های آفلاین شما را در رسیدن به رویا‌هایتان کمک خواهد کرد هر چند در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارید، جالبه بدانید که در کمتر از 4 دقیقه در آمریکا یک فرد بین 16 تا 28 ساله به جمع میلیونرهای اینترنتی و آنلاین می‌‌پیوندد پس چنین فرصتی در اختیار همه شما دوستان قرار دارد پس اگر تا به حال تمامی روش‌ها را آزمودید و به نتیجه مطلوبی نرسیده‌اید از شما دوست عزیز که در حال مطالعه این کتاب هستید تقاضا دارم که 15 دقیقه وقت بگذارید و به تمامی ایده‌هایی که به آن اشاره می‌َشود تمرکز نموده و کمی به آن بیاندیشید. من با یقین به شما دوست عزیزم می‌گوییم که راهی که شاید بیش از دو سال برای خودم به طول انجامیده و تضمین می‌کنم که شما با روزی یک ساعت فعالیت در طی 90 روز به این درآمد 10 میلیون تومانی دست یابید. تمامی راه‌هایی را که در 2 سال آزمودم تا بهترین و سریع‌ترین روشی که می‌تواند آینده کسب و کاری شما را تضمین کند در اختیارتان قرار می‌دهم اما شاید خیلی از دوستان بگویند که چرا شما این آموخته‌ها را در اختیار دیگران قرار می‌دهید؟
به خدمت شما دوست عزیزم در همین جا با قاطعیت تمام عرض می‌کنم قرنی که من و شما در آن قرار گرفته‌ایم بهترین زمان و فرصت را در اختیار ما قرار داده که هر روز ایده‌های فراوانی به ذهن‌مان به واسطه ظهور عصر اطلاعات رسیده و اگر تا شش ماه به کار گرفته نشود فرد دیگری آن را پدید آورده و لذت استقلال مالی را خواهد چشید، پس من هر روز به واسطه آموزش‌هایی که از منابع جدید اینترنتی به صورت مقاله‌های روز دنیا یا آموزش‌های آنلاین که روزانه حداقل دو ساعت وقت می‌گذارم به آن‌ها دسترسی دارم و نیازی به حفظ این راز و اطلاعات ندارم و هر روز ‌ایده‌های جدیدی برای تولید اطلاعات به ذهنم خطور می‌کند و آن‌ها را حتمن به کار می‌گیرم.
همین الان دانلود کنید

Last edited:

modireayandeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خواهش می‌کنم اگر ارسال نشد ایمیل تون رو برام ارسال کنید تا دوباره ارسال کنم.

بالا