• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راست‌چين كردن+ تمپلت آرشيو؟

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينين ، من رفتم يك تمپلت از يه سايتي كش رفتم، نسخه‌ي بلاگرشو هم برداشتم، اما دوتا مشكل دارم، يكي اينكه نميدونم چه‌طور تيتر رو راست چين كنم، يعني چه تگي رو كجا اضافه كنم كه راست چين بشه،متن رو با راهنمايي‌هاي همينجا درست كردم اما تيتر نشد . ديگه اينكه اونجا چيزي به اسم تمپلت آرشيو نبود، فقط يه تمپلت بود كه بايد داونلود ميكرديم، حالا بايد جاي تمپلت آرشيو چي بذارم؟ بايد چيزايي رو از تمپلت اصلي حذف يا بهش اضافه كنم؟ چي رو؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
كافيه اون تيتر رو اگه توي جدولي هستش با استفاده از dir=rtl و يا با استفاده از اين:
[code:1]<div dir="rtl">title here....</div>[/code:1]
راست چين کني... در مورد آرشيو هم کافيه کدهاي آرشيو رو توي اون تمپليت بذاري و اضافات رو برداري و به جاي آرشيو بذاري اونجا! ;)

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
راستي شنيدين احسان مدال استاد تمپليت گرفته :shock:

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا اوني كه به احسان مدال تمپلت داده خيلي خنگ بوده. چون نميدونسته كه ايشون قابليت هاش خيلي بيشتر از تمپلت سازي كه يه كار درپيتي مربوط به جوونيهاي احسانه هستش ;)
ثانيا آقا احسان ما رفتيم اون كاري كه براي آرشيو گفتي انجام داديم اما بازم صفحه آرشيو رو نمياره؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
استاد تمپليت كجا بود بابا!!!
در مورد آرشيو ... اول اينكه آرشيوت رو توي صفحه جديد نشون ميده يا توي صفحه اصلي؟

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره احسان خان. توي همون صفحه بازش مي كنه. ربطش چيه؟!
راستي يه مشكل ديگه هم دارم. من قبلا يه اكانت توي ياسي سي اس داشتم. حالا يك وبلاگ ديگه توي همون اضافه كردم ولي نميدونم چرا الان هرچي ميرم توي يا سي سي اس و ميخوام لوگ اين بشم وقتي كنترل پنل رو ميزنم صفحه كنترل پنل باز نميشه و همش مياد ميگه بايد لوگ اين كني! هي لوگ اين ميكنم هي دوباره مياد يوزر و پسوردمو ميپرسه ! خل شده ها! چيكار كنم از شرش خلاص شم؟

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
اولا اوني كه به احسان مدال تمپلت داده خيلي خنگ بوده. چون نميدونسته كه ايشون قابليت هاش خيلي بيشتر از تمپلت سازي كه يه كار درپيتي مربوط به جوونيهاي احسانه هستش ;)  
ثانيا آقا احسان ما رفتيم اون كاري كه براي آرشيو گفتي انجام داديم اما بازم صفحه آرشيو رو نمياره؟

بهتره مواظب كلماتي كه استفاده مي كنيد باشي عزيز تازه وارد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آقا با هم دعوا نكنين.... مردم چي ميگن!! 8)
منظورم از لينك آرشيو اين بود كه آيا لينكهاي آرشيوت رو توي صفحه اول كنار وبلاگت گذاشتي يا توي يه صفحه ديگه.
در مورد Yaccs هم بعضي وقتها سرورش قاط ميزنه. ولي ديگه بهت اجازه ساختن Comment Box رو نميده. چون ظرفيت سرورهاش پر شده. :rolleyes:

بالا