• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رام ويندوز موبايل 6 براي اتم و اتم پيور

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian :happy:

آقا کار خیلی سخت شد یعنی برای من ، حالا نظر خودتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(

کدوم رو نصب کنم تاچ رو یا رام 6 جدیدرو؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacko::wacko::wacko::wacko:

کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko::wacko::wacko::blink::blink:

تو رو خدا کمک کن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko::wacko::wacko::(:(:(:(

با تشکر

اول تاچ بعدش رام جدید:happy: خوب تاچ رو امتحان کردن هم بد نیست اما اگه حوصله تعویض نداری صد درصد رام جدید که کاملا بی مشکله مثل اینکه خود او2 داده باشدش بیرون:lol:

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب الان میرسیم به رام جدید . از اون جهت که این رام ورژن بعدی رام 0.7 که مستر جیگز ساخته هستش. این رام یک معجزه است. من تا بحال به کوچکترین مشکلی بر نخوردم. و البته تنها مشکلی که 1-2 نفر برخوردن تعویض راندوم فایل صوتی توسط مدیا پلیر هر 10-20 ثانیه بوده که 2 نفر گزارش دادن و یکی از اونها بعدش گزارش داده که بصورت تصادفی از بین رفته!! و نفر دوم هم مفقود شده !!:lol: من که هر کاری کردم این مشکل پیش بیاد نیومد مشکل کانتکت ها و هنگ کردن بعد از 3 بار از بین رفته . فریز تایم بعد از ریستارت محو شده . مشکل 3 تا بوت اسکرین که مشکل نبوده برطرف شده مشکل سرتیفیکیت ها که من در قبلی هم بهش برنخورده بودم حل شده . اس بی پی پاکت پلاس نصب می شه . زبان ابری هم مشکلی نداره!!! سایت های اس اس ال هم میشه رفت و چندین مشکل دیگه که بهش بر نخورده بودم و نمیدونم چی هست. مثکه اس دی اچ سی هم مشکلی نداره . من اس دی اچ سیم رو فروختم اما اگه کسی داره بزاره رو دستگاه ریپورت بده من یه 8 گیگ دوباره بخرم. خلاصه این لینک خیلی خوبه :lol: اگه مشکلی ازش درآوردین بگین یه خورده غصه بخوریم :happy:
http://rapidshare.com/files/68908734/ATOMWM607AWWE8PP.exe

دانلود کنین حالشو ببرین

سلام
این رام برای اتم اگزک امده ؟

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول تاچ بعدش رام جدید:happy: خوب تاچ رو امتحان کردن هم بد نیست اما اگه حوصله تعویض نداری صد درصد رام جدید که کاملا بی مشکله مثل اینکه خود او2 داده باشدش بیرون:lol:

با سلام و تشکر از شما

آقا یعنی نمیشه یه مدته تقریبا زیاد با رام تاچ سر کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

سرعتش خیلی کمه ؟؟؟؟؟؟

دلیل اصلیه اینکه شما رام تاچ رو سریعا عوض کردی چی بوده؟؟؟؟؟؟؟

بازم ممنون و متشکرم

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian

آقا من رام تاچ رو نصب کردم :

1) به محض بالا آمدن گوشی با این ارور مواجه میشم :
The file ns cannot be opened. Either it is not signed whit a trusted certificate , or one of its components cannot be found . if the problem persists, try reinstalling or restoring

this file
2) برای من هیچ فرقی با رامه قبلی نداشت ، و هیچ خبری از :( اچ تی سی تاچ کیوبه که یک مکعبه که یه وجهش رو می بینین و با شصتتون اگه از سمت چپ صفحه به سمت راست بچرخین رویه های دیگه اش رو می بینین و

روی هر رویه یه چیزی قرار داره مثل کانتکت ها برنامه های مای داکیومنت و پیگچرز و .... ) نیست .

3) صفحه کانتکت رو که اصلا باز نمیکنه ..

4) 2 بار هم هارد ریست کردم ولی باز هم همون ارور و همون مشکلات بودش.

5) میدونم صد در صد یه مشکلی هست که حالت تاچ رو اصلا نداره و فکر کنم مربوط به همون ارور اولیه هستش که میگه فلان برنامه درست نصب نشده ، البته درست نمیدونم منظور اون ارور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظر راهنمایی شما هستم.

با تشکر

.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب الان میرسیم به رام جدید . از اون جهت که این رام ورژن بعدی رام 0.7 که مستر جیگز ساخته هستش. این رام یک معجزه است. من تا بحال به کوچکترین مشکلی بر نخوردم. و البته تنها مشکلی که 1-2 نفر برخوردن تعویض راندوم فایل صوتی توسط مدیا پلیر هر 10-20 ثانیه بوده که 2 نفر گزارش دادن و یکی از اونها بعدش گزارش داده که بصورت تصادفی از بین رفته!! و نفر دوم هم مفقود شده !!:lol: من که هر کاری کردم این مشکل پیش بیاد نیومد مشکل کانتکت ها و هنگ کردن بعد از 3 بار از بین رفته . فریز تایم بعد از ریستارت محو شده . مشکل 3 تا بوت اسکرین که مشکل نبوده برطرف شده مشکل سرتیفیکیت ها که من در قبلی هم بهش برنخورده بودم حل شده . اس بی پی پاکت پلاس نصب می شه . زبان ابری هم مشکلی نداره!!! سایت های اس اس ال هم میشه رفت و چندین مشکل دیگه که بهش بر نخورده بودم و نمیدونم چی هست. مثکه اس دی اچ سی هم مشکلی نداره . من اس دی اچ سیم رو فروختم اما اگه کسی داره بزاره رو دستگاه ریپورت بده من یه 8 گیگ دوباره بخرم. خلاصه این لینک خیلی خوبه :lol: اگه مشکلی ازش درآوردین بگین یه خورده غصه بخوریم :happy:
http://rapidshare.com/files/68908734/ATOMWM607AWWE8PP.exe

دانلود کنین حالشو ببرین

جناب ویسن ممنون از معرفی این رام ، فقط دو تا خواهش داشتم ، اول اینکه اگر ممکنه لینکی که توش این معرفی شده رو بدید که برای آپگرید ، مطالب راهنمای شو رو بخونیم
دوم اینکه، می فرمایید به ما که این نسخه ، در اولین بوت ، چقدر مموری داخلی و رم آزاد در اختیار می گذاره؟ دلیل اصلی من برای آپگرید ، حجیم بودن رام اریجینال هست و اینکه می خوام یه کم دستگاه رو funky تر هم بکنم
راستی فقط تاچ فلو رو داره ، یا اون کار که با عکس ها می شه زوم کنید با حرکت چرخشی رو هم اضافه کردن؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian

آقا من رام تاچ رو نصب کردم :

1) به محض بالا آمدن گوشی با این ارور مواجه میشم :
The file ns cannot be opened. Either it is not signed whit a trusted certificate , or one of its components cannot be found . if the problem persists, try reinstalling or restoring

this file
2) برای من هیچ فرقی با رامه قبلی نداشت ، و هیچ خبری از :( اچ تی سی تاچ کیوبه که یک مکعبه که یه وجهش رو می بینین و با شصتتون اگه از سمت چپ صفحه به سمت راست بچرخین رویه های دیگه اش رو می بینین و

روی هر رویه یه چیزی قرار داره مثل کانتکت ها برنامه های مای داکیومنت و پیگچرز و .... ) نیست .

3) صفحه کانتکت رو که اصلا باز نمیکنه ..

4) 2 بار هم هارد ریست کردم ولی باز هم همون ارور و همون مشکلات بودش.

5) میدونم صد در صد یه مشکلی هست که حالت تاچ رو اصلا نداره و فکر کنم مربوط به همون ارور اولیه هستش که میگه فلان برنامه درست نصب نشده ، البته درست نمیدونم منظور اون ارور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظر راهنمایی شما هستم.

با تشکر

.
بله دقیقا مشکل از همونه که فایل های کب رو نصب نکرده . راهی که به نظرم میرسه اینه که یه بار دیگه فلش کن ( احتمال 90% اکستندد رام کامل آپگرید نشده که ممکنه به خاطر یه ایراد کوچولو تو آپگرید یا یه ایراد بزرگ در دانلود فایل بوده باشه که مورد اول با یه آپگرید مجدد و مورد دوم با دانلود دوباره فایل حل می شه و ناراحتی نداره. حتما باید کب های 1 و 2 و 4 نصب بشه و حتما باید در مین مموری باشه. اونوقت مشکل حل میشه.

اما در مورد سئوال قبلیتون ببخشید که دیر شد. این رام اولش آدم رو خیره می کنه اما بعد از یه مدت 10-15 درصد کاهش سرعتی که به خاطر برنامه های همیشه فعال تاچ کیوب و ... هست یه خورده اعصاب خورد کن میشه . یه خورده بعدش هم من کلا از خیرش گذشتم چون به نظرم گوشی رو چیپ می کرد. البته این که گوشی رو باشصتت کنترل کنی در نگاه اول خیلی کیف داره ( شاید هم به همین خاطره که اداره کردن مملکت با شصت خیلی کاره لذت بخشیه:happy:) اما بعدش تکراری میشه و لذتش رو از دست میده (حداقل واسه من اینطور بوده)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
جناب ویسن ممنون از معرفی این رام ، فقط دو تا خواهش داشتم ، اول اینکه اگر ممکنه لینکی که توش این معرفی شده رو بدید که برای آپگرید ، مطالب راهنمای شو رو بخونیم
دوم اینکه، می فرمایید به ما که این نسخه ، در اولین بوت ، چقدر مموری داخلی و رم آزاد در اختیار می گذاره؟ دلیل اصلی من برای آپگرید ، حجیم بودن رام اریجینال هست و اینکه می خوام یه کم دستگاه رو funky تر هم بکنم
راستی فقط تاچ فلو رو داره ، یا اون کار که با عکس ها می شه زوم کنید با حرکت چرخشی رو هم اضافه کردن؟

قربان هردو برای ایکس دی ای دولوپرز هستند و رام جدید همون لینکی که قبلا معرفی کردم رو داره در حقیقت هر دو رام در یک ترد معرفی شدن به خاطر همین معرفیش نکردم رام تاچ هم هیچ توضیح مناسبی نداشت . اما چون شما خواستید به روی چشم
لینک اطلاعات رام حدید اتم

لینک اطلاعات رام جدید اتم اگزک
لینک اطلاعات رام تاچ برای اتم

در مورد سئوال دوم حقیقتش بعد از چندین و چند رامی که برای اتم تست کردم به این نتیجه رسیدم که حقیقتا سریعترین رام و بیشترین رم و کمترین مصرف باطری و بالاترین امتیاز های بنچ مارک همه و همه در یک رام و اون هم رام ویندوز موبایل 5 ای کی یو 3.3.3c برای اتم بلک و 3.3.3b برای اتم پیور جمع شده و لاغیر. میزان رم خالی در این رام رو با یه خورده دست کاری بنده به حدود 36 رسوندم ( پیج پول 4 مگی ، استفاده از اس کی تولز و غیر فعال کردن سرویس ها و کی برد های اضافی!!) و این رقم برای دستگاهی که رام اریجینالش به زور 27 مگ خالی داره یه معجزه است:happy: سرعت بالا اومدن دستگاه و سرعت پنجره ها هم عالیه .
اما در مورد رام های ویندوز موبایل 6 من به رقم 32 مگ به زور رسیدم اما به نظرم این رقم خیلی عالیه چون با این رام آخری حتی با 1 مگ فری رم به راحتی کار می کنم تا 5 مگ فری رم که اصلا حس نمی کنم رم داره تموم میشه در صورتی که با ویندوز موبال 5 سر 12-13 مگ دستگاه خنگ میشد.
در آخر : رام تاچ با نصب کلیه قابلیتها و پیچ پول 6 (کمتر برای تاچ توصیه نمی کنم) 21 مگ فری مموری داره. و با نصب این برنامه ها 35 مگ فری رام داره . قابلیت های تاچ هم کامله . البته زوم روی عکس ها رو از شما شنیدم نمیدونم داره یا نه و امتحانش نکردم اما حرکت چرخشی فعال سازی توسط حرکت شصت در استند بای از چپ صفحه به راست و البته اسکین تاچ برای لاک صفحه هم وجود داره . این جوری که خودشون گفتن کامله من هم تاچ رو 3-4 دقیقه بیشتر تو دستم نگرفتم که با این رام بهتر مقایسه کنم. امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دقیقا مشکل از همونه که فایل های کب رو نصب نکرده . راهی که به نظرم میرسه اینه که یه بار دیگه فلش کن ( احتمال 90% اکستندد رام کامل آپگرید نشده که ممکنه به خاطر یه ایراد کوچولو تو آپگرید یا یه ایراد بزرگ در دانلود فایل بوده باشه که مورد اول با یه آپگرید مجدد و مورد دوم با دانلود دوباره فایل حل می شه و ناراحتی نداره. حتما باید کب های 1 و 2 و 4 نصب بشه و حتما باید در مین مموری باشه. اونوقت مشکل حل میشه.

اما در مورد سئوال قبلیتون ببخشید که دیر شد. این رام اولش آدم رو خیره می کنه اما بعد از یه مدت 10-15 درصد کاهش سرعتی که به خاطر برنامه های همیشه فعال تاچ کیوب و ... هست یه خورده اعصاب خورد کن میشه . یه خورده بعدش هم من کلا از خیرش گذشتم چون به نظرم گوشی رو چیپ می کرد. البته این که گوشی رو باشصتت کنترل کنی در نگاه اول خیلی کیف داره ( شاید هم به همین خاطره که اداره کردن مملکت با شصت خیلی کاره لذت بخشیه:happy:) اما بعدش تکراری میشه و لذتش رو از دست میده (حداقل واسه من اینطور بوده)

با سلام وتشکر از شما دوست عزیز ،ممنونم از راهنمایی های شما

من دوباره گوشی رو با رام تاچ آپگرید کردم ولی متاسفانه همون مشکلات قبلی رو داره (دقیقا مثل قبل)

به نظرتون فایل رام رو دوباره دانلود کنم؟؟؟؟

یا فکر میکنید مشکل از جای دیگست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی بعد از نصب رام کب های 1و2 و 4 نصب میشه ولی خوب مشکل همچنان پا بر جاست!!!!!!!!!

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز ،ممنونم از راهنمایی های شما

من دوباره گوشی رو با رام تاچ آپگرید کردم ولی متاسفانه همون مشکلات قبلی رو داره (دقیقا مثل قبل)

به نظرتون فایل رام رو دوباره دانلود کنم؟؟؟؟

یا فکر میکنید مشکل از جای دیگست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی بعد از نصب رام کب های 1و2 و 4 نصب میشه ولی خوب مشکل همچنان پا بر جاست!!!!!!!!!

با تشکر

آقا یه چک بکن کل فایل رامی که دانلود کردی حجمش چقدره. به من بگو. همه فایل ها رو نصب می کنی؟ همه رو توی مین مموری نصب می کنی؟

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه چک بکن کل فایل رامی که دانلود کردی حجمش چقدره. به من بگو. همه فایل ها رو نصب می کنی؟ همه رو توی مین مموری نصب می کنی؟

با سلام وتشکر از شما

فایل های کب رو در مین مموری نصب کردم مشکل حل شد .........

اول تشکر میکنم از بابت راهنمایی شما بعدش:

همچین چیزه مالی هم نیست ،با شصت که سهله باید با پا صفحه رو بچرخونم که شاید بلاخره یه عکس العملی

نشون بده ،سرعتش که افتضاحه در کل شما حق داشتین دو سه روز بیشتر تحمل نکردین .........:blush::blush:

یه سوال دیگه : این رامه 6 جدیده که معرفی کردین حجم فایلش نصبت به ورژن های قبلی کمتره میخواستم بدونم آیا

چیزی ازش کم شده منظورم برنامه چیزیه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه حجم اون ورژن قبلیه 49 مگ بود ولی این جدیده 43 مگ

هستش این برام سوال شده ؟؟؟؟؟؟؟

اگه در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم !!!!!!!!!!

یه سوال دیگه به خدا آخریشه فحشم نده!!!!!!!!

این صفحه تاچه که میچرخه که رو رام تاچ بود اسم نرم افزارش چیه؟؟؟ میشه روی این رام 6 جدیده نصب کرد که

همین کارو رو رامه جدیده انجام بده ؟؟؟

تو رو خدا شرمنده ما خیلی مزاحم شدا شدیم انشاالله جبران کنیم

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

با سلام وتشکر از شما

فایل های کب رو در مین مموری نصب کردم مشکل حل شد .........

اول تشکر میکنم از بابت راهنمایی شما بعدش:

همچین چیزه مالی هم نیست ،با شصت که سهله باید با پا صفحه رو بچرخونم که شاید بلاخره یه عکس العملی

نشون بده ،سرعتش که افتضاحه در کل شما حق داشتین دو سه روز بیشتر تحمل نکردین .........:blush::blush:

یه سوال دیگه : این رامه 6 جدیده که معرفی کردین حجم فایلش نصبت به ورژن های قبلی کمتره میخواستم بدونم آیا

چیزی ازش کم شده منظورم برنامه چیزیه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه حجم اون ورژن قبلیه 49 مگ بود ولی این جدیده 43 مگ

هستش این برام سوال شده ؟؟؟؟؟؟؟

اگه در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم !!!!!!!!!!

یه سوال دیگه به خدا آخریشه فحشم نده!!!!!!!!

این صفحه تاچه که میچرخه که رو رام تاچ بود اسم نرم افزارش چیه؟؟؟ میشه روی این رام 6 جدیده نصب کرد که

همین کارو رو رامه جدیده انجام بده ؟؟؟

تو رو خدا شرمنده ما خیلی مزاحم شدا شدیم انشاالله جبران کنیم

با تشکر

بله این رام خیلی تمیزه. اکثر برنامه های اضافی رو نداره. البته به نظر بنده این یه مزیت خیلی بزرگه. اگه کمی صبر حوصله کنید و دندون روی جیگر بگذارید ممکنه بتونم یه مقدار در مورد اضافه کردن کب های جدید به اکستندد رام و ساختن رام های اختصاصی برای خودتون توضیح بدم(هرچند که اول راهه ولی کمی این کار لذت بخشه:happy:). اما تا اون موقع این رو بدونید که در این رام های فعلی اسکریپتی قرار داده شده که موقع هارد ریست هر چی فایل کب داخل روت اکستندد رام هست + هر چی فایل کب داخل استورج کارت دایرکتوری کبزCABS باشه رو به ترتیب الفبا و پشت سر هم نصب می کنه . پس اگه به نظرتون برنامه ای هست که هر بار میخواین بعد از هارد ریست اتوماتیک نصب بشه یه فولدر کبز داخل مین مموری بسازین و کب فایل مورد نظر رو داخلش قرار بدین. تنها علت لاغری این رام هم نسبت به رام قبلی پاک و حذف کردن خیلی از این کب هایی بوده که یوزر های متفاوت نظر های متفاوتی نسبت به اون دارند.

اون برنامه ای که دیدید میچرخه اچ تی سی تاچ کیوبهHTC Touch Cube اما متاسفانه و یا خوشبختانه یه برنامه کاملا اختصاصی برای اچ تی سی تاچ هستش و یه سری از این هکر ها لطف کردند و اون رو از رام اچ تی سی تاچ دامپ فرمودند که باز زیاد به درد نمی خوره چون یه سری تنظیمات رجیستری و یه مقدار هم تغییرات در فایل های او ای ام داده شده که بدون تغییر رام استفاده از اون تقریبا غیر ممکنه . در دستگاههای دیگه اچ تی سی هم به خاطر اینکه این قابلیت رو داشته باشند رام تاچ رو بیرون دادند . برای اتم هم یه حرکت هایی شد که به صورت نصبی باشه ولی چون مشکلاتش خیلی زیاد بود و کار خیلی خسته کننده و زمان بریه و گاها پیچیده این رام کار رو راحت کرد. حالا اگه حوصله و زمانش رو دارین لینک بگذارم تا خودتون نحوه نصب رو بخونین و این قابلیت ها رو روی رام جدید داشته باشید. البته فکر فعال کردنش رو با شصت باید از سر بیرون کنین چون این از اون قابلیت هاییه که با نصب رام ایجاد میشه اما بقیه موارد جرا. در ضمن اجرا با شصت یه خورده قلق داره که روز دوم دستت میاد دیگه مشکلی باهاش نداری. اتفاقا من با تاچ هم سر این مورد مشکل داشتم دیگه اتم که جای خود داره:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان هردو برای ایکس دی ای دولوپرز هستند و رام جدید همون لینکی که قبلا معرفی کردم رو داره در حقیقت هر دو رام در یک ترد معرفی شدن به خاطر همین معرفیش نکردم رام تاچ هم هیچ توضیح مناسبی نداشت . اما چون شما خواستید به روی چشم
لینک اطلاعات رام حدید اتم

لینک اطلاعات رام جدید اتم اگزک
لینک اطلاعات رام تاچ برای اتم

در مورد سئوال دوم حقیقتش بعد از چندین و چند رامی که برای اتم تست کردم به این نتیجه رسیدم که حقیقتا سریعترین رام و بیشترین رم و کمترین مصرف باطری و بالاترین امتیاز های بنچ مارک همه و همه در یک رام و اون هم رام ویندوز موبایل 5 ای کی یو 3.3.3c برای اتم بلک و 3.3.3b برای اتم پیور جمع شده و لاغیر. میزان رم خالی در این رام رو با یه خورده دست کاری بنده به حدود 36 رسوندم ( پیج پول 4 مگی ، استفاده از اس کی تولز و غیر فعال کردن سرویس ها و کی برد های اضافی!!) و این رقم برای دستگاهی که رام اریجینالش به زور 27 مگ خالی داره یه معجزه است:happy: سرعت بالا اومدن دستگاه و سرعت پنجره ها هم عالیه .
اما در مورد رام های ویندوز موبایل 6 من به رقم 32 مگ به زور رسیدم اما به نظرم این رقم خیلی عالیه چون با این رام آخری حتی با 1 مگ فری رم به راحتی کار می کنم تا 5 مگ فری رم که اصلا حس نمی کنم رم داره تموم میشه در صورتی که با ویندوز موبال 5 سر 12-13 مگ دستگاه خنگ میشد.
در آخر : رام تاچ با نصب کلیه قابلیتها و پیچ پول 6 (کمتر برای تاچ توصیه نمی کنم) 21 مگ فری مموری داره. و با نصب این برنامه ها 35 مگ فری رام داره . قابلیت های تاچ هم کامله . البته زوم روی عکس ها رو از شما شنیدم نمیدونم داره یا نه و امتحانش نکردم اما حرکت چرخشی فعال سازی توسط حرکت شصت در استند بای از چپ صفحه به راست و البته اسکین تاچ برای لاک صفحه هم وجود داره . این جوری که خودشون گفتن کامله من هم تاچ رو 3-4 دقیقه بیشتر تو دستم نگرفتم که با این رام بهتر مقایسه کنم. امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره

تشکر از توضیحات کامل شما ، بنده می خواهم یک رام ، به روز ، ترجیحا ً ویندوز موبایل 6 ، و با حداقل 3rd party app نصب شده به صورت پیش فرض داشته باشم ، تا مموری داخلی دستگاه به قدر لازم خالی باشه.یک اچ پی 6815دیدم ، مموری خالی داخلی ش 110مگ بود !!!! اول فکر کردم مموری داخلی زیاد تری داره ، ولی همین ن 128 بود.پس می بایست برنامه های اضافی زیادی روی دستگاه نصب شده باشه

در حال حاضر ، واضحه که اتم من ، روی رام اریجینال به این دلیل سرعتش به گل می نشینه ، که مموری داخلی به قدر غیر قابل تحملی پایین می یاد ، رم خیلی اشغال نیست واقعاً ولی هرچی بیشتر فری باشه ، مطلوب تره

حالا با این اوصاف ، اگر فکر می کنید که رام ویندوز موبایل 5 ، بهتر از مابقی ست ، ممکنه که لینک اون نسخه 3.3.3 رو بدید ؟
تشکر از وقتی که گذاشتید

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای vocian عزیز

رام 6 رو نصب کردم خیلی عالیه و بدون مشکل ............

فقط من یه مشکل دارم :

من وقتی برنامه o2 plus رو میخوام نصب کنم به محض اینکه میخواد بره برای نصب این پیغام رو میده :

o2 plus must be run together with o2 connect

این برنامه برای من خیلی لازمه اگه میشه یه راهنمایی کنید

از تمامی زحمات شما سپاسگزارم

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تشکر از توضیحات کامل شما ، بنده می خواهم یک رام ، به روز ، ترجیحا ً ویندوز موبایل 6 ، و با حداقل 3rd party app نصب شده به صورت پیش فرض داشته باشم ، تا مموری داخلی دستگاه به قدر لازم خالی باشه.یک اچ پی 6815دیدم ، مموری خالی داخلی ش 110مگ بود !!!! اول فکر کردم مموری داخلی زیاد تری داره ، ولی همین ن 128 بود.پس می بایست برنامه های اضافی زیادی روی دستگاه نصب شده باشه

در حال حاضر ، واضحه که اتم من ، روی رام اریجینال به این دلیل سرعتش به گل می نشینه ، که مموری داخلی به قدر غیر قابل تحملی پایین می یاد ، رم خیلی اشغال نیست واقعاً ولی هرچی بیشتر فری باشه ، مطلوب تره

حالا با این اوصاف ، اگر فکر می کنید که رام ویندوز موبایل 5 ، بهتر از مابقی ست ، ممکنه که لینک اون نسخه 3.3.3 رو بدید ؟
تشکر از وقتی که گذاشتید

قربان یه توضیح لازمه در مورد گوشی اچ پی که فرمودید بدم. گوشی های اچ پی سری 68XX به ظاهر و سخت افزار بسیار به اتم نزدیک هستند ولی در عمل زمین تا آسمون با این دستگاه متفاوتند. یکی از علت های تفاوت فاحش میزان رام این هستش که این دستگاهها اکستندد رام ندارند:blink: (همون فایل diskimg.rom ) همین برنامه در عمل تفاوت 12-13 مگ در رام و 12-13 بعد از نصب رام رو بوجود میاره.یعنی حدودا به همین راحتی 25 مگ. این یکی از علت های کوچک تفاوت بین دو دستگاه بود. و البته DOC های کاملا متفاوتی هم دارند که به این علت و به علت نداشتن اکستندد رام و به علت دارا بودن سیگنال های متفاوت هارد کی ها و درایور های متفاوت تاچ اسکرین رام های کاملا متفاوتی می طلبند. در رام اریجینال این دستگاهها از رام اریجینال اتم سریعتر هستند که البته تنها علتش داشتن ای کی یو بالاتر 3.3 به جای 2.2 اتم هستش که تقریبا نامحسوسه و لی در مقایسه با ای کی یو 3.3.3 اتم و رام های ویندوز موبایل 6 به وضوح کند تر هستند.
در ضمن به خاطر ساختار خاصی که برای نصب رام دارند (استفاده ازبرنامه آر یو یو به جای دی اس یو یو) و اصرار این برنامه و چک کردن اریجینال بودن رام و دیکریپت کردن اون امکان کوک کردن رام تا به حال برای اونها بوجود نیومده و متاسفانه این جور که بوش میاد قرار نیست بیاد و یوزر ها تا ابد در ای کی یو 3.3 گیر افتاده اند و البته اچ پی هم اونها رو فراموش کرده.

بنده هنوز معتقدم که رام ویندوز موبایل 5 ای کی یو 3.3.3 از همه رام ها سریعتره .به خصوص سرعت بالا اومدن و فری مموری بیشتری داره . اما از طرفی با رام ویندوز موبایل 6 راحت ترم . علتش هم اینه که واقعا روون تره . تقریبا هنگ کردن رو فراموش کردم. علتش هم اینه که این رام به شدت استیبله . تا وقتی فری مموریتون به 2-3 مگ نرسه دستگاه کندی در اثر کمبود رم رو تجربه نخواهد کرد.البته بدیش هم هست چون خیلی وقتها دستگاه پره از برنامه های جورواجور و مثل هلو داره باطری می خوره و منم روحم خبر دار نیست:happy: مثل این می مونه که سوار مازراتی شده باشی و 200 تا بری و فکر کنی داری 80 تا میری;) برتری های دیگه این رام هم داشتن اینترنت شیرینگ و امکان استفاده از بلوتوث استریو هستش که در رام ویندوز موبایل 5 نمی شه و از معایبش اینه که وضعیت ساپورت مینی اس دی اچ سیش برام معلوم نیست(من روی ویندوز موبایل 5 8 گیگ داشتم ) البته از یکی شنیدم با 8 مشکلی نداره ولی خودم چون الان به مموری 8 دسترسی ندارم نمیتونم نظری بدم. و البته این رام ویندوز موبایل 6 متاسفانه با او2 پلاس کار نمی کنه علتش هم اینه که این برنامه کرک نشده و فقط روی رام های اریجینال اتم کار خواهد کرد

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

فقط من یه مشکل دارم :

من وقتی برنامه o2 plus رو میخوام نصب کنم به محض اینکه میخواد بره برای نصب این پیغام رو میده :

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

فقط من یه مشکل دارم :

با تشکر

متاسفانه امکان نصب او2 پلاس نیست . علتش هم اینه که دستگاه شما رام اریجینال اتم رو نداره و این برنامه فکر میکنه که شما دارید در دستگاهی غیر از او2 اون رو نصب میکنین و به شما اجازه نمیده. اگه بتونین ورژن کرک شده ای که در روی همه دستگاهها کار می کنه پیدا کنین میتونین ازش استفاده کنین در غیر اینصورت از این برنامه نمی شه استفاده کرد و به وضعیت 70-80% بقیه پی پی سی دار ها که او2 ندارند دچار شدید. البته نا امید نشید . برنامه او2 کی برد که کرک شد این یکی هم شاید کرک بشه. و در ضمن با وجود اچ تی سی پلاگین دیگه چه نیازی به او2 پلاس هست؟

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه امکان نصب او2 پلاس نیست . علتش هم اینه که دستگاه شما رام اریجینال اتم رو نداره و این برنامه فکر میکنه که شما دارید در دستگاهی غیر از او2 اون رو نصب میکنین و به شما اجازه نمیده. اگه بتونین ورژن کرک شده ای که در روی همه دستگاهها کار می کنه پیدا کنین میتونین ازش استفاده کنین در غیر اینصورت از این برنامه نمی شه استفاده کرد و به وضعیت 70-80% بقیه پی پی سی دار ها که او2 ندارند دچار شدید. البته نا امید نشید . برنامه او2 کی برد که کرک شد این یکی هم شاید کرک بشه. و در ضمن با وجود اچ تی سی پلاگین دیگه چه نیازی به او2 پلاس هست؟

با سلام و خسته نباشید وبا تشکر

منظورتون از اچ تی سی پلاگین چیه؟؟؟؟

برنامه خاصیه؟؟؟ کاره اودو پلاس رو میکنه؟؟؟؟ میشه بگین از کجا بگیرمش؟؟؟؟

این ورژنی که روی قبلی ها من استفاده میکردم کرک یا رجیستر نمی خواست !!!!!!!!

و اینکه این ورژن کرک شده رو از کجا پیدا کنم؟؟؟؟؟؟

با تشکر

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
استاد vocian لينكي كه دادي رو دانلود كردم و pp8 اش بود كه ريختم. فعلا همه چيزشو تست نكردم ولي كار ميكنه عين بنز

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

با سلام و خسته نباشید وبا تشکر

منظورتون از اچ تی سی پلاگین چیه؟؟؟؟

برنامه خاصیه؟؟؟ کاره اودو پلاس رو میکنه؟؟؟؟ میشه بگین از کجا بگیرمش؟؟؟؟

این ورژنی که روی قبلی ها من استفاده میکردم کرک یا رجیستر نمی خواست !!!!!!!!

و اینکه این ورژن کرک شده رو از کجا پیدا کنم؟؟؟؟؟؟

با تشکر

همون تودی پلاگینی که یه ساعت بزرگ داره و برنامه ها و شورت کات ها رو توش میتونی قرار بدی. تنها کاستی که نسبت به او2 پلاس داره یه سری ایندیکیتور بزرگ باطری و مموریه که به نظر بنده بی استفاده است اما اگه شما استفاده داری میتونی از رسکو پلاگین استفاده کنی.
برنامه او2 پلاس یه فری ور هست و کرک و رجیستر نمی خواد . علتش هم اینه که جزو سرویس های او2 به کسانیه که دستگاهش رو خریدن و این قضیه شامل اون افرادی که پاکت پی سی های برند های دیگه رو دارن نمیشه و اونها بالا برن و پایین بیان حق نصبش رو ندارن مگه اینکه برنامه اش رو یه جوری دور بزنن که فکر کنه او2 دارن که میشه همون کرک. متاسفانه با رام های غیر اریجینال ما هم جزو اون دسته از افراد به شمار میایم.

من نمیدونم آیا کرک شده او2 پلاس هست یا نه (فکر کنم نباشه) ولی اگه فهمیدم که هست و جایی دیدمش به شما لینکش رو می رسونم . البته یکی از عللی که احتمال کرک کردنش کمه اینه که برنامه ی مهمی نیست که کرکر ها وقتشون رو روش بگذارند;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
استاد vocian لينكي كه دادي رو دانلود كردم و pp8 اش بود كه ريختم. فعلا همه چيزشو تست نكردم ولي كار ميكنه عين بنز

بله قربان پیچ پول 8 هستش . علتش هم اینه که با وجود کم شدن رم اما لگ گرافیک به میزان محسوسی کم میشه . البته اگه بخواین میتونین به راحتی پیج پول رو تغییر بدین و از رم بیشتر لذت ببرین . و البته برای من هم مثل بنز کار می کنه . بعید میدونم مو لا درزش بره:happy:

پ.ن: بابت بازگشت دستگاهتون هم بهتون تبریک میگم . :p

بالا