قربان هردو برای ایکس دی ای دولوپرز هستند و رام جدید همون لینکی که قبلا معرفی کردم رو داره در حقیقت هر دو رام در یک ترد معرفی شدن به خاطر همین معرفیش نکردم رام تاچ هم هیچ توضیح مناسبی نداشت . اما چون شما خواستید به روی چشم
لینک اطلاعات رام حدید اتم
لینک اطلاعات رام جدید اتم اگزک
لینک اطلاعات رام تاچ برای اتم
در مورد سئوال دوم حقیقتش بعد از چندین و چند رامی که برای اتم تست کردم به این نتیجه رسیدم که حقیقتا سریعترین رام و بیشترین رم و کمترین مصرف باطری و بالاترین امتیاز های بنچ مارک همه و همه در یک رام و اون هم رام ویندوز موبایل 5 ای کی یو 3.3.3c برای اتم بلک و 3.3.3b برای اتم پیور جمع شده و لاغیر. میزان رم خالی در این رام رو با یه خورده دست کاری بنده به حدود 36 رسوندم ( پیج پول 4 مگی ، استفاده از اس کی تولز و غیر فعال کردن سرویس ها و کی برد های اضافی!!) و این رقم برای دستگاهی که رام اریجینالش به زور 27 مگ خالی داره یه معجزه است:happy: سرعت بالا اومدن دستگاه و سرعت پنجره ها هم عالیه .
اما در مورد رام های ویندوز موبایل 6 من به رقم 32 مگ به زور رسیدم اما به نظرم این رقم خیلی عالیه چون با این رام آخری حتی با 1 مگ فری رم به راحتی کار می کنم تا 5 مگ فری رم که اصلا حس نمی کنم رم داره تموم میشه در صورتی که با ویندوز موبال 5 سر 12-13 مگ دستگاه خنگ میشد.
در آخر : رام تاچ با نصب کلیه قابلیتها و پیچ پول 6 (کمتر برای تاچ توصیه نمی کنم) 21 مگ فری مموری داره. و با نصب این برنامه ها 35 مگ فری رام داره . قابلیت های تاچ هم کامله . البته زوم روی عکس ها رو از شما شنیدم نمیدونم داره یا نه و امتحانش نکردم اما حرکت چرخشی فعال سازی توسط حرکت شصت در استند بای از چپ صفحه به راست و البته اسکین تاچ برای لاک صفحه هم وجود داره . این جوری که خودشون گفتن کامله من هم تاچ رو 3-4 دقیقه بیشتر تو دستم نگرفتم که با این رام بهتر مقایسه کنم. امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره