خوب ما هم به سلامتی آپگرید کردیم و تا اینجاش که بی مشکل بوده ، اما من تا امدم آپگرید کنم ، متوجه شدم رامی که وسین عزیز زحمت کشیده بود و معرفی کرده بود ، تحت یک بازنگری خیلی کوچک قرار گرفته ، و ظاهرا الان نسخه جدیدترش هست که در لینکی خودش گذاشته قابل دسترسی ست.
تشکر فراوان از همه دوستان و به خصوص وسین عزیز
راستی من پیچ پول 8 مگی رو نصب کردم ، خیلی خیلی سریع تر شده دستگاه ، از تمام فایل هایی که اولش خواست که نصب کنه من
helmi touch dialer
O2 power management
xcpuscalar
اجازه نصب دادم ، اما از قضا ، این نسخه ایکس اسکیلر ، واقعا کار می کنه ، یعنی من ست ش کردم روی 520 ، حتی صفحه پرش هم نداره ، قدیم ها که من سعی می کردم ازش استفاده کنم ( کندی اتم واقعا در حال عادی آزار دهنده ست) همش هنگ می کرد ، الان واقعا سریع شده ، البته وقتی روی auto scale می گذارم خیلی خوب عمل نمی کنه و تفاوت سرعت مشهود نیست ، کسی تنظیمات بهتری سراغ داره؟
بازم ممنون
تشکر فراوان از همه دوستان و به خصوص وسین عزیز
راستی من پیچ پول 8 مگی رو نصب کردم ، خیلی خیلی سریع تر شده دستگاه ، از تمام فایل هایی که اولش خواست که نصب کنه من
helmi touch dialer
O2 power management
xcpuscalar
اجازه نصب دادم ، اما از قضا ، این نسخه ایکس اسکیلر ، واقعا کار می کنه ، یعنی من ست ش کردم روی 520 ، حتی صفحه پرش هم نداره ، قدیم ها که من سعی می کردم ازش استفاده کنم ( کندی اتم واقعا در حال عادی آزار دهنده ست) همش هنگ می کرد ، الان واقعا سریع شده ، البته وقتی روی auto scale می گذارم خیلی خوب عمل نمی کنه و تفاوت سرعت مشهود نیست ، کسی تنظیمات بهتری سراغ داره؟
بازم ممنون