• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رام ويندوز موبايل 6 براي اتم و اتم پيور

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ما هم به سلامتی آپگرید کردیم و تا اینجاش که بی مشکل بوده ، اما من تا امدم آپگرید کنم ، متوجه شدم رامی که وسین عزیز زحمت کشیده بود و معرفی کرده بود ، تحت یک بازنگری خیلی کوچک قرار گرفته ، و ظاهرا الان نسخه جدیدترش هست که در لینکی خودش گذاشته قابل دسترسی ست.
تشکر فراوان از همه دوستان و به خصوص وسین عزیز

راستی من پیچ پول 8 مگی رو نصب کردم ، خیلی خیلی سریع تر شده دستگاه ، از تمام فایل هایی که اولش خواست که نصب کنه من
helmi touch dialer
O2 power management
xcpuscalar
اجازه نصب دادم ، اما از قضا ، این نسخه ایکس اسکیلر ، واقعا کار می کنه ، یعنی من ست ش کردم روی 520 ، حتی صفحه پرش هم نداره ، قدیم ها که من سعی می کردم ازش استفاده کنم ( کندی اتم واقعا در حال عادی آزار دهنده ست) همش هنگ می کرد ، الان واقعا سریع شده ، البته وقتی روی auto scale می گذارم خیلی خوب عمل نمی کنه و تفاوت سرعت مشهود نیست ، کسی تنظیمات بهتری سراغ داره؟

بازم ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان این هم او تو پلاس

من دو تا سئوال دارم ، اول اینکه این نسخه از ایکس اسکیلر که در رام قرار داده شده ، چطوریه که اصلا سریال نمی خواد ، یعنی برنامه pirated توی رامشون هست؟

دو اینکه چطوریه که دیگه وقت نصب فایل کب اخطار نمی ده؟

فایل های ضمیمه

• Plus.rar
    240.2 KB · نمایش ها: 23

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
يك چيز ديگه. فارسي ساز كسي تست كرده رو اين رام؟‌ نكته بعد اينكه لينك مستقيم ورژن جديدتر كه دكتر ميگه رو هم بزارين . و نكته بعد كه چرا حافظه داخلي من خيلي سريع پر ميشه؟ مال شما هم همينطوره؟ 4 5 تا برنامه نصب كردم الان 2 مگش خاليه همش.(رسكو پلاگين ميگه اين 2 مگو).

پ.ن: بابت بازگشت دستگاهتون هم بهتون تبریک میگم .
چاكرتم. محبت داري.

يك توضيحي درباره Xcpu Scaler هم بديد بچه ها درباره نحوه كارش و بهترين حالتهايي كه ازش استفاده ميكنيد

درضمن نشانگر باطري هم نشون نميده اون بالا كنار ساعت. آيا رامش اينطوريه؟ يا مشكل منه؟

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

تشکر میکنم از آقای king dani بابت برنامه o2 plus

آقا یه سوال داشتم این برنامه o2 power management کارش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ من تغییری چیزی نمیبینم ؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه این لینک جدید که آقای king dani بابت رام 6 گفتن با این قبلیه فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر........

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب چند تا توضیح باید بدم چون باید 3 تا کووت کنم نمیکنم

خوب اول خدمت دکتر:
قربان علت این که لینک جدید رو نگذاشتم این بود که خودم تستش نکرده بودم و مطمئن نبودم بدون مشکل کار می کنه . شما امتحان کن اگه کاملا بدون مشکل بود لینک جدید رو لطف کن بگذار

در مورد ایکس سی پی یو اسکیلر این نسخه رو یکی از بچه های ایکس دی ای دولوپر لطف کردن و برای اتم کرک فرمودند که البته بیشترین سازگاری رو با اتم داره علت نخواستن سریال هم همینه.
برای تنظیمات ایکس اسکیلر هم خیلی ساده است. وقتی به سرعت بیشتر احتیاج دارین برنامه رو اجرا کنید و در غیر این صورت ببندید!! متاسفانه استفاده از اتو اسکیل به هیچ وجه توصیه نمیشه . چند وقت پیش بود که همین بحث در ایکس دی ای بالا گرفته بود که با یه سری تست ها مشخص شد که حتی استفاده از اسکیل 200 مگاهرتزی باعث بالاتر رفتن مصرف دستگاه میشه و نه تنها پاور سیوینگ صورت نمی گیره بلکه خلاف اون صادقه!! علت هم این بود که متاسفانه این برنامه فقط به تغییر فرکانس دست می زنه و از تغییر ولتاژ ورودی عاجزه در نتیجه در صورت باز بودن برنامه و حتی تغییر نداد فرکانس از 400 مگاهرتز مصرف بالاتری خواهید داشت. البته رام جدید به هیچ وجه مثل قبل کند نیست و من رو به شخصه آزار نمیده اما هروقت میخوام بازی سنگینی اجرا کنم یا دایوایکس بدون پرش و با کیفیت بالا ببینم ایکس اسکیلر رو باز می کنم و هر وقت کارم تموم شد می بندم. توصیه میکنم شما هم همین کار رو بکنید.
در مورد اخطار ندادن هم به دلیل مشکل با سرتیفیکیت های بعضی برنامه ها که امکان نصبشون داده نمی شد (مثل اسی بی پی پاکت پلاس و چند تا برنامه از جمله زبان ابری) کوکر لطف کردن و این قابلیت رو حذف کردند .
راستی دکتر جان یه بنچ مارک از اسکیل شده این رام بگیر و یکی هم از اسکیل نشده اش و با رام اریجینال مقایسه کن . فکر کنم شما هم متعجب بشی از این همه پیشرفت !!

در ضمن کاری هم نکردم فقط یه لینک رو از یه سایت به اینجا چسبوندم قابل شما رو نداشت

حالا نوبت امپراتور خان

قربان اینفورموبالیتی خوب جواب میده . رام 39 مگ خالی داره . ببینین چیا نصب کردین پر شده . نباید سریع پر شه
.
در مورد ایکس سی پی اسکیلر به دکتر جواب دادم چک کنی مشکلت حل میشه. نشانگر باطری هم باید برنامه او2 پاور منیجمنت رو نصب کنی درست می شه.

در آخر هم نوبت شایان

قربان تفاوت چندانی بین رام ها وجود نداره . بگذارید رام رو نصب کنم اگه از این رام بهتر بود لینک میدم راجع به پاور منیجمنت هم 2 خط بالاتر رو بخونی جوابت رو میگیری.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اوه. اشتباه شد. Exyended رام بوده كه اونم 14 بوده من 1.4 ديدم. شرمنده واقعا. informobility رو رام قبليش هم داشت. ميرم توكارش(لينك اخرين نسخش رو اگر داريد بديد ممنون ميشم). . راستي اسپيكر من تو ولوم 100% يكم خش خش ميكنه(رام قبلي هم داشت). مشكل رو شماها هم داريد؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خش خش اسپیکر برای رام نیست . متاسفانه اسپیکرتون خراب شده . اگه میتونین تحمل کنین . اگه نمیتونین باید 40 تومن خرج کنین یه دست نو بندازین. اسپیکر من هم یه خورده خش داره اما قابل تحمله . البته به شرطی که یه خورده با اکولایزر بازی کنم خش دار میشه مگرنه 100% رو مشکل نداره

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
درحالت اكولايزر خاموش مشكلي نداره ميشه گفت. روي بعضي اهنگها فقط خيلي كم. راستي دستگاه من يكدفعه ديوانه شد و شبكه رو نميشناخت هركار كردم. هارد ريست كردم و فعلا داره كار ميكنه. برنامه spb phone plus هم نصب كردم كه نميدونم از اون بود يا نه. به هرحال بعد هارد ريست هم نصب كردم و از رو نرفتم. فعلا مشكلي نداره :دي

پ ن: لينك informobility را كسي نداره؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تاپيك سئوالات نرم افزاري يكي از مدريتور ها معرفي كرده 2-3 صفحه به قبل برگردي پيداش مي كني.

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian

آقا این رام جدیده که قرار بود نصب کنید و خبرشو بدید چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما همچنان منتظریم .............

با تشکر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب چند تا توضیح باید بدم چون باید 3 تا کووت کنم نمیکنم

خوب اول خدمت دکتر:
قربان علت این که لینک جدید رو نگذاشتم این بود که خودم تستش نکرده بودم و مطمئن نبودم بدون مشکل کار می کنه . شما امتحان کن اگه کاملا بدون مشکل بود لینک جدید رو لطف کن بگذار

در مورد ایکس سی پی یو اسکیلر این نسخه رو یکی از بچه های ایکس دی ای دولوپر لطف کردن و برای اتم کرک فرمودند که البته بیشترین سازگاری رو با اتم داره علت نخواستن سریال هم همینه.
برای تنظیمات ایکس اسکیلر هم خیلی ساده است. وقتی به سرعت بیشتر احتیاج دارین برنامه رو اجرا کنید و در غیر این صورت ببندید!! متاسفانه استفاده از اتو اسکیل به هیچ وجه توصیه نمیشه . چند وقت پیش بود که همین بحث در ایکس دی ای بالا گرفته بود که با یه سری تست ها مشخص شد که حتی استفاده از اسکیل 200 مگاهرتزی باعث بالاتر رفتن مصرف دستگاه میشه و نه تنها پاور سیوینگ صورت نمی گیره بلکه خلاف اون صادقه!! علت هم این بود که متاسفانه این برنامه فقط به تغییر فرکانس دست می زنه و از تغییر ولتاژ ورودی عاجزه در نتیجه در صورت باز بودن برنامه و حتی تغییر نداد فرکانس از 400 مگاهرتز مصرف بالاتری خواهید داشت. البته رام جدید به هیچ وجه مثل قبل کند نیست و من رو به شخصه آزار نمیده اما هروقت میخوام بازی سنگینی اجرا کنم یا دایوایکس بدون پرش و با کیفیت بالا ببینم ایکس اسکیلر رو باز می کنم و هر وقت کارم تموم شد می بندم. توصیه میکنم شما هم همین کار رو بکنید.
در مورد اخطار ندادن هم به دلیل مشکل با سرتیفیکیت های بعضی برنامه ها که امکان نصبشون داده نمی شد (مثل اسی بی پی پاکت پلاس و چند تا برنامه از جمله زبان ابری) کوکر لطف کردن و این قابلیت رو حذف کردند .
راستی دکتر جان یه بنچ مارک از اسکیل شده این رام بگیر و یکی هم از اسکیل نشده اش و با رام اریجینال مقایسه کن . فکر کنم شما هم متعجب بشی از این همه پیشرفت !!

در ضمن کاری هم نکردم فقط یه لینک رو از یه سایت به اینجا چسبوندم قابل شما رو نداشت

حالا نوبت امپراتور خان

قربان اینفورموبالیتی خوب جواب میده . رام 39 مگ خالی داره . ببینین چیا نصب کردین پر شده . نباید سریع پر شه
.
در مورد ایکس سی پی اسکیلر به دکتر جواب دادم چک کنی مشکلت حل میشه. نشانگر باطری هم باید برنامه او2 پاور منیجمنت رو نصب کنی درست می شه.

در آخر هم نوبت شایان

قربان تفاوت چندانی بین رام ها وجود نداره . بگذارید رام رو نصب کنم اگه از این رام بهتر بود لینک میدم راجع به پاور منیجمنت هم 2 خط بالاتر رو بخونی جوابت رو میگیری.

تشکر قربان ، بنده نسخه آخر رو ریختم
بدون مشکل هست
حتی برنامه معروف uptodate که برای پاکت پی سی پزشکی ست ، روی رام 5 نصب نمی شد و روی این نصب شد بی مشکل
در مورد بنچ مارک ، والا فکر نکنم احتیاجی به بنچ مارک باشه ، چون با چشم هم می شه فهمید دستگاه چقدر responsive و snappy شده
در مورد این دستگاه من هنوز یکی دو تا سئوال دارم ،
اولا اینکه شما بالاترین فرکانس که اورکلاک کرده اید و فریز نکرده چنده؟
دوم اینکه ، اگر همیشه باز بذاریم ، چقدر عمر باطری کوتاه می شه؟
سوم اینکه ، می شه بفرمایید که شما با مشکل کم شدن صدای پی دی ای بعد از هر سافت ریست چه می کنید
با تشکر

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دكتر نسخه دقيق رامي كه نصب كردي رو ميگي؟ راستي مال من تا 520 فريز نشد و راحت اور شد.

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از زحمات شما

آقا من که گیج شدم از بس که هر روز یه رام جدید میاد .........:weird:

این نسخه آخری که آقای king dani نصب کردن رو یکی بزرگی کنه لینک دانلودشو بزاره !!!!!!!!!!!!:eek:hno:

و اینکه با اون نسخه قبلیه که آقای vocian معرفی کردن فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

اگه می ارزه رام رو آپگرید کنم!!!!!!!!!!!!:(:(

با تشکر

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
[

این نسخه آخری که آقای king dani نصب کردن رو یکی بزرگی کنه لینک دانلودشو بزاره !!!!!!!!!!!!:eek:hno:

و اینکه با اون نسخه قبلیه که آقای vocian معرفی کردن فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

با تشکر [/SIZE][/B][/QUOTE]

این نسخه دکتر رو من نصب کردم اما تو دستگاه من که سرعتش پایین تر از اون قبلیه بود که داشتم(نه این که vocian معرفی کرد ها!)
اون نسخه اقای vocian هم من وقتی میخواست نصب شه همون اول تا 40% extract میکرد ولی بعد میگفت نمیتونه بیشتر بکنه!2بارم دانلود کردم اما باز همین طور شد:(
http://rapidshare.com/files/69015313/ATOMWM607AB3WWE.exe اینم رام اخری

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای vocian بابا نوکرتم کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(

این رام آخری رو که آقای king dani گفتند رو می ارزه به جای اون رام آخریه که شما معرفی کردی نصب کنم .....
:wacko::wacko::wacko:
آقای kasra هم میگن سرعتش نسبت به قبلی ها کمتره .....:blink::blink:

من چی کار کنم فدات شم ......
:eek::eek::eek:
با تشکر....

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این نسخه دکتر رو من نصب کردم اما تو دستگاه من که سرعتش پایین تر از اون قبلیه بود که داشتم(نه این که vocian معرفی کرد ها!)
اون نسخه اقای vocian هم من وقتی میخواست نصب شه همون اول تا 40% extract میکرد ولی بعد میگفت نمیتونه بیشتر بکنه!2بارم دانلود کردم اما باز همین طور شد:(
http://rapidshare.com/files/69015313/ATOMWM607AB3WWE.exe اینم رام اخری[/QUOTE]

با سلام و تشکر از شما

آقا این آدرسی که دادی برای دانلود (rapidshare) نمیدونم چرا فیلتر شده !!!!!1

حالا چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تشکر قربان ، بنده نسخه آخر رو ریختم
بدون مشکل هست
حتی برنامه معروف uptodate که برای پاکت پی سی پزشکی ست ، روی رام 5 نصب نمی شد و روی این نصب شد بی مشکل
در مورد بنچ مارک ، والا فکر نکنم احتیاجی به بنچ مارک باشه ، چون با چشم هم می شه فهمید دستگاه چقدر responsive و snappy شده
در مورد این دستگاه من هنوز یکی دو تا سئوال دارم ،
اولا اینکه شما بالاترین فرکانس که اورکلاک کرده اید و فریز نکرده چنده؟
دوم اینکه ، اگر همیشه باز بذاریم ، چقدر عمر باطری کوتاه می شه؟
سوم اینکه ، می شه بفرمایید که شما با مشکل کم شدن صدای پی دی ای بعد از هر سافت ریست چه می کنید
با تشکر

شرمنده دير شد . زياد به اينترنت دسترسي نداشتم.

اول اينكه بالاترين فركانس همون 512 هستش . با هر ورژني از ايكس اسكيلر امكان اوركلاك 600 نيست . (بهترين تجربه 20 ثانيه كار با 600 بوده )!!!
2- زياد تحقيقي در اين باره نشده . يه برنامه بود كه مصرف رو چك مي كرد. با اون كه قبلا چك كرده بودم بهترين حالت مصرف با فركانس 400 (حتي فركانس هاي پايين تر مصرفشون از 400 بيشتر بود!!) و حدود 30% افزايش مصرف بود.
يعني اگه بخواين همچين كاري هم بكنين بايد 2 حالت داشته باشه . يكي براي 400 و اون يكي براي لود زياد در 500 و لاغير.

البته باطري زياد مهم نيست . حداكثر يه 2400 يا 3600 تاييش رو ميتونين با 40-50 بخرين يا بگين بيارن و از سرعت لذت ببرين.
راستش رو بخواين براي من صدا بعد از هر سافت ريست كم نميشده. اين رامي كه شما نصب مي كردين رو هم هنوز نصب نكردم چون واقعا از تغيير رام خسته شدم (مخصوصا تا بحال كه مشكلي با اين رام به هيچ وجه نداشتم) شايد مشكل رامتون باشه. شايدم من اشتباه ميكنم (راستي اتو كانفيگر كه بعد از هارد ريست نكردين؟ معمولا يه سري از اين مشكلها به همين خاطر بوجود مياد ) اگه سايرين هم همچين مشكلي دارند ميشه از كوكر سعئوال كرد.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
[

با تشکر [/SIZE][/B]

http://rapidshare.com/files/69015313/ATOMWM607AB3WWE.exe اینم رام اخری[/QUOTE]

آقا من اين رو نصب كردم نمي دونم شما چه مشكلي داشتي اما اينو ميدونم كه فايل كامل دانلود نشده (نكنه از خود رپيد شير نمي گيري و از اين سايتا كه رپيد شير رو دور ميزنن ميگيري؟

اين لينك مگا آپلودش نصب كن ببين ميشه
http://www.megaupload.com/?d=T561FHS7

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقای vocian بابا نوکرتم کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(

این رام آخری رو که آقای king dani گفتند رو می ارزه به جای اون رام آخریه که شما معرفی کردی نصب کنم .....
:wacko::wacko::wacko:
آقای kasra هم میگن سرعتش نسبت به قبلی ها کمتره .....:blink::blink:

من چی کار کنم فدات شم ......
:eek::eek::eek:
با تشکر....

اين لينك آخرين رامي كه من نصب كردم

اينم لينك آخرين رامي كه اومده ( اوني كه دكتر نصب كرد)
http://rapidshare.com/files/69015313/ATOMWM607AB3WWE.exe

اين 2 تا خيلي خيلي كم با هم فرق دارند. وقتي ميگم خيلي كم يعني با سيم تولكيت ديگه مشكلي نيست (عمرا قبلا ازش استفاده كرده باشي :happy:) علي القاعده اختلاف سرعتي هم نبايد داشته باشند.

والا رامي كه من نصب كردم اختلاف سرعتي قابل لمسي با قبلي نداشت! پس رامي كه دكتر هم نصب كرده نبايد داشته باشه! . حالا اگه بقيه هم واقعا همچين حسي دارند ميشه يه بنچ مارك گرفت براي رفع ابهامات.

نظر من اينه كه رام آخري رو نصب كن. من فعلا قصد تعويض رام رو ندارم . چند وقتيه شدم برده پاكت پي سي و رام هاش حالا ميخوام ازش استفاده كنم. :happy:

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين لينك آخرين رامي كه من نصب كردم

اينم لينك آخرين رامي كه اومده ( اوني كه دكتر نصب كرد)
http://rapidshare.com/files/69015313/ATOMWM607AB3WWE.exe

اين 2 تا خيلي خيلي كم با هم فرق دارند. وقتي ميگم خيلي كم يعني با سيم تولكيت ديگه مشكلي نيست (عمرا قبلا ازش استفاده كرده باشي :happy:) علي القاعده اختلاف سرعتي هم نبايد داشته باشند.

والا رامي كه من نصب كردم اختلاف سرعتي قابل لمسي با قبلي نداشت! پس رامي كه دكتر هم نصب كرده نبايد داشته باشه! . حالا اگه بقيه هم واقعا همچين حسي دارند ميشه يه بنچ مارك گرفت براي رفع ابهامات.

نظر من اينه كه رام آخري رو نصب كن. من فعلا قصد تعويض رام رو ندارم . چند وقتيه شدم برده پاكت پي سي و رام هاش حالا ميخوام ازش استفاده كنم. :happy:

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian

آقا به خدا قسم قاطی کردم انقدر که هر روز یه رام جدید می یاد ..........

من تا میام 2 تا برنامه نصب کنم یه رام جید میاد!!!!!!

بلاخره تا کی ادامه داره یعنی هر 3 روز یه بار قراره یه رام جدید بیادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این رامی که در حال حاضر رو گوشیه من نصبه همونیه که شما معرفی کردین و گفتین هیچ مشکلی نداره ،فقط دو

نفر از بابت مدیا پلیر مشکل داشتن که گفتید اونم حل شده ، می خوام بدونم بعد از این رام ، رام جدید (یعنی بعدی )

اونی که آقای king dani نصب کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوده شما از همون رامی استفاده میکنی که منم نصب کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی که یه رام جدیدتری می آید صد درصد از قبلی باید بهتر باشه یعنی یه سری ایرادات جزئی هم حتی اگر به

چشم هم نمی آید برطرف شده آیا این درسته ؟؟؟؟؟؟؟

این رام آخری (معروف به رام دکتر ) پیج پول آن چنده 8 یا 6 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من با این رام (رامی که الان نصبه) هیچ مشکلی ندارم ،میخوام ببینم اگر شما جای من بودید این رام رو به رام جدیده

که دکتر گفتن آپگرید میکردید ؟؟؟؟؟؟؟

میدونم که الان داری فحشم میدی انقدر که از شما سوال کردم تو رو خدا ببخشید .........

یه سول دیگه : این باطریه که معرفی کردین برای اتم رو (2400 یا 3600 تاییش) از کجا تهیه کنم و آیا ضرری برای

دستگاه نداره یعنی مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟؟؟

شما خودتون از کدومش استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمندم انشالله جبران کنم ........

با تشکر

بالا