• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رام ويندوز موبايل 6 براي اتم و اتم پيور

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian

آقا به خدا قسم قاطی کردم انقدر که هر روز یه رام جدید می یاد ..........

من تا میام 2 تا برنامه نصب کنم یه رام جید میاد!!!!!!

بلاخره تا کی ادامه داره یعنی هر 3 روز یه بار قراره یه رام جدید بیادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این رامی که در حال حاضر رو گوشیه من نصبه همونیه که شما معرفی کردین و گفتین هیچ مشکلی نداره ،فقط دو

نفر از بابت مدیا پلیر مشکل داشتن که گفتید اونم حل شده ، می خوام بدونم بعد از این رام ، رام جدید (یعنی بعدی )

اونی که آقای king dani نصب کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوده شما از همون رامی استفاده میکنی که منم نصب کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی که یه رام جدیدتری می آید صد درصد از قبلی باید بهتر باشه یعنی یه سری ایرادات جزئی هم حتی اگر به

چشم هم نمی آید برطرف شده آیا این درسته ؟؟؟؟؟؟؟

این رام آخری (معروف به رام دکتر ) پیج پول آن چنده 8 یا 6 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من با این رام (رامی که الان نصبه) هیچ مشکلی ندارم ،میخوام ببینم اگر شما جای من بودید این رام رو به رام جدیده

که دکتر گفتن آپگرید میکردید ؟؟؟؟؟؟؟

میدونم که الان داری فحشم میدی انقدر که از شما سوال کردم تو رو خدا ببخشید .........

یه سول دیگه : این باطریه که معرفی کردین برای اتم رو (2400 یا 3600 تاییش) از کجا تهیه کنم و آیا ضرری برای

دستگاه نداره یعنی مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟؟؟

شما خودتون از کدومش استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمندم انشالله جبران کنم ........

با تشکر

قربان بنده همین الان وضعیت شما رو دارم . راممون هم یکیه . هیچ دلیلی هم برای تعویضش نمی بینم. رامی آخر هم که ازش صحبت شده فقط یه مشکل در باره سیم تولکیت رو رفع کرده که عمرا به کارت نیاد. بنده به شخصه اکیدا توصیه میکنم که رامت رو عوض نکنی.

رام های جدید معمولا برای بهتر شدن میان و برای رفع بعضی مشکلات اما یه سریشون خودشون مشکل ساز هستن. مثلا اون زمان برای ویندوز موبایل 5 یه رام اومد که وی او آی پی رو اکتیو می کرد و اونایی که میتونستن استفاده کنن کلی حال کردن اما مصرف باطری هم 20% افزایش پیدا کرد و یه سری مشکلات دیگه منم آپگرید نکردم.

اصولا تا وقتی مشکلی با این رام نداری آپگریدش نکن . مگه اینکه رام بعدی واقعا فضای رم رو خالی کنه یا یه حالی به سرعت دستگاه بده . یا یه حالی به باطری که فکر کنم تا چند وقت دیگه نباید انتظارش رو داشت.

راستی ورژن دوم رام تاچ اومد که اتفاقا از همین رام گرفته شده دیگه سرعتش خیلی بهتر شده واسه اکتیویشنش هم دیگه نمیخواد با پا بری روی پی پی سی . اما به خاطر اینکه حول نکنی و یه بار دیگه رام نریزی لینکشو نمیدم:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان من نمی دانم چرا می فرمایید که دستگاه از قبلش کند تر شده است ، همان طور که وسین گفت ، نسخه رامی که من نصب کرده ام و وسین هم نصب کرده نباید با هم تفاوت عمده داشته باشند در performance با این حال اگر این قدر اصرار دارید ، به نسخه ای که وسین نصب کرده دانگرید کنید

در ضمن ، من فکر می کنم که ، دستگاه با اور کلاک کردن ، خیلی عالی می شه ، ولی خوب همان طور که توضیح دادید ، مصرف هم بالا می ره
موفق باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان من نمی دانم چرا می فرمایید که دستگاه از قبلش کند تر شده است ، همان طور که وسین گفت ، نسخه رامی که من نصب کرده ام و وسین هم نصب کرده نباید با هم تفاوت عمده داشته باشند در performance با این حال اگر این قدر اصرار دارید ، به نسخه ای که وسین نصب کرده دانگرید کنید

در ضمن ، من فکر می کنم که ، دستگاه با اور کلاک کردن ، خیلی عالی می شه ، ولی خوب همان طور که توضیح دادید ، مصرف هم بالا می ره
موفق باشید

ایشون منظورش هیچ کدوم از رام های فعلی نبود . نسبت به رام 0.7.0 مقایسه کرده . اون رامی که من و شما معرفی کردیم 0.7.0a بود که باز هم من اختلافی ندیدم . شاید علتش یکی از نرم افزار ها یا تنظیم باشه . شایدم من خیلی اختلاف سرعت رو احساس نمی کنم.

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان :happy:

کسی میدونه این را پیچر چرا فیلتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink::blink::wacko:

با تشکر

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقای vocian

این باطریه که معرفی کردین برای اتم رو (2400 یا 3600 تاییش) از کجا تهیه کنم و آیا ضرری برای

دستگاه نداره یعنی مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟؟؟

شما خودتون از کدومش استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
این نسخه دکتر رو من نصب کردم اما تو دستگاه من که سرعتش پایین تر از اون قبلیه بود که داشتم(نه این که vocian معرفی کرد ها!)
اون نسخه اقای vocian هم من وقتی میخواست نصب شه همون اول تا 40% extract میکرد ولی بعد میگفت نمیتونه بیشتر بکنه!2بارم دانلود کردم اما باز همین طور شد:(
http://rapidshare.com/files/69015313/ATOMWM607AB3WWE.exe اینم رام اخری

آقا من اين رو نصب كردم نمي دونم شما چه مشكلي داشتي اما اينو ميدونم كه فايل كامل دانلود نشده (نكنه از خود رپيد شير نمي گيري و از اين سايتا كه رپيد شير رو دور ميزنن ميگيري؟

اين لينك مگا آپلودش نصب كن ببين ميشه
http://www.megaupload.com/?d=T561FHS7[/QUOTE]

من همیشه و در تمام ساعات شبانه روز!!از این سایت مگا آپلود خواسم چیزی دانلود کنم اینو میگه!
All download slots assigned to your country (Iran) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!

راسی سیم تولکیت چیه؟!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
شرمنده این چند روز نبودم نتونستم جواب بدم. سرم وحشتناک شلوغه و تا 1 سال دیگه بعید میدونم خلوت تر بشه (احتمالا شلوغ تر هم بشه) در مورد باطری ها اینجا یه خورده بحث شده
http://forum.persiantools.com/t95770.html

در مورد فایل اگر هنوز هم برای دانلود مشکل دارید یه لینک دیگه بدم

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
شرمنده این چند روز نبودم نتونستم جواب بدم. سرم وحشتناک شلوغه و تا 1 سال دیگه بعید میدونم خلوت تر بشه (احتمالا شلوغ تر هم بشه) در مورد باطری ها اینجا یه خورده بحث شده
http://forum.persiantools.com/t95770.html

در مورد فایل اگر هنوز هم برای دانلود مشکل دارید یه لینک دیگه بدم

اگه لینک دیگه ای دارید ممنون میشم.

راسی سیم تولکیت چیه؟!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

من برنامه htc home plugin رو قبلا نصب کرده بودم و مثل تصویر اولیه که دور آن خط کشیدم هر شش آیکون مربوط به

اون رو روی صفحه دسکتاب داشتم چند روز پیش اشتباها برنامه رو آنیستال کردم ، وقتی برنامه رو دوباره نصب کردم

(همون ورژن) روی صفحه دسکتاب 5 تا آیکون میاد مثل تصویر دوم آیکون مربوط به ring tone ( تصویر سوم) که وقتی

روی آن میرفتم چند تا آیکون مربوط به سایلنس و ویبره و .... بود دیگه نمیاد هر چقدر هم که باهاش ور رفتم اون

آیکون روی صفحه نمیاد داخل فایل نصب برنامه که میرم عکس های مربوط به اون آیکون هستش که اسمه فایلها

هم htc profile هستش ولی نمیدونم چرا دیگه روی صفحه دسکتاب نمیاد .

خواهش میکنم عزیزان راهنمایی کنند

با تشکر[]

HTC1.JPG

HTC2.JPG

HTC3.jpg

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اقا این رام جدیده سرعتش خیلی خوبه مشکل از مموری کارتم بود یه فورمتش کردم حال اومد!:happy:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
جناب شایان بنده معذرت میخوام. من یه بار به سئوالتون جواب دادم اما مثل اینکه تو خرابی های پرشین تولز به باد رفت. زیاد بنده با اچ تی سی هوم حال نکردم . راستش رم خیلی زیادی می سوزونه دستگاه رو کند میکنه و باطری رو بیشتر مصرف میکنه در نهایت هم چهره موبایل های نوکیا 20-30 تومنی رو به دستگاه میده(البته هنوز نسبت به او2 پلاس به نظرم سره!!) اما تا جایی که میدونم باید ورژن برنامه ها با هم فرق کنه. اگه رام اولی که روش اچ تی سی رو داشت داری میتونی با وین رار و یه برنامه ایمیج ویوور اکستندد رام رو روی کامپیوتر باز کنی دقیقا همون فایل رو برداری . وگر نه میتونی ترد سئوالات نرم افزار مطرح کنی.اونجا بهت جواب میدن

اقا این رام جدیده سرعتش خیلی خوبه مشکل از مموری کارتم بود یه فورمتش کردم حال اومد!:happy:

تازه رام جدید تر رو ندیدین قربان بیلت 18538 . بالاترین ورژن رامی که تابحال بیرون اومده + 2 مگ مموری بیشتر
البته یه رام دیگه هم اومده که هم SRS Wow داره (از اچ پی 6800 دزدیده) هم 20-30 درصد مصرف کمتر باطری. وقتی این دو تا قابلیت با هم یکی شدن و ارزش 100% آپدیت داشت خبرتون میکنم.

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از آقای vocian

از راهنمایی شما ممنونم زیاد چیزه مهمی نیست

این دو رامه جدیدی که معرفی کردید رو تو رو خدا برای دانلود بزارین ممنون میشم و اگه میشه بگید کدام بهتره ...

حقیقتش از این رام خسته شدم چون : گوشیم هنگ های عجیب و غریبی میکنه برای مثال :

1) ساعت رو تنظیم کردم رو 5.5 صبح که خبره مرگم برم سره کار سر ساعت زنگ میخوره وقتی پایین صفحه پیغام

میاید یا همون report sound یه گزینه داره به نام dismiss که اگه اونو بزنیم دیگه آلارم بیدار باش نمیده اگه این dismiss

رو همان لحظه که گوشی آلارم میده بزنم مشکلی نیست ولی اگه تنبلی کنم برای بیدار شدن و مثلا 10 دقیقه بعد

dismiss رو بزنم گوشی کلا هنگ میکنه و جالبه که با ریست هم دیگه درست نمیشه و فقط باید باطری رو در بیارم و

دوباره جا بزنم تا درست بشه .

2) اگه از روی دسکتاپ قسمت volume رو انتخاب کنم و مثلا از 3 موردی که هست برای مثال vibrate رو انتخاب کنم

بعد 5 دقیقه بعد، از اون 3 گزینه on رو انتخاب کنم دیگه اگه بخوام یه بار دیگه مثلا vibrate رو انتخاب کنم گوشی هنگ

کامل میکنه.

3)در قسمت settings ، sounds & notifications اگه داخل شم و از پایین قسمت notifications رو انتخاب کنم و بخوام مثلا صدای مسیج یا چیزی رو تغییر بدم و ok کنم از هر 5 باری که این کارو میکنم 3 بارش گوشی هنگ مینه .

4)در قسمت settings ، phone وقتی وارد میشم و مثلا بخوام زنگ خور گوشی رو عوض کنم وقتی زنگ مورد نظر رو

از اون قسمته ring tone انتخاب میکنم و گزینه بغلش رو که علامته play هست رو میزنم که صدای زنگ خور رو

بشنوم به محض زدن ،آهنگ که پخش نمیشه هیچ گو شی هم هنگ میکنه ، 95 درصد که اینطوری شده...

5)در قسمت settings ، screen گزینه align screen رو انتخاب کنم اونجایی که یه علامت + هست و روی آن باید

بزنیم اصلا کار نمیکنه هیچ، گوشی هم هنگ میکنه یعنی دیگه از اون align screen خارج نمیشه...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
این رامی که می گید کجاست؟

قربان از وقتی ساب فروم ویندوز موبایل 6 اتم در ایکس دی ای برپا شده غوغایی در این سایت برپاست.. از بس مستندات و برنامه های کوک رام اتم زیاد و در دسترس شده هر کسی یه رام برای خودش ریلیز میکنه که اکثرا هم بر پایه رام جیگر (همون رامی که ما داریم ) هستن با یه خورده توییک و اکستندد رام متفاوت
این وسط رام های تاچ رو من کلا بی خیال میشم. درسته که تقریبا کاملا استیبل و سریع شدن اما کلا به نظر من منوهاش خسته کننده و بی استفاده است و کلی رم اشغال میکنه.
به جز این رامها که تعدادشون کم نیست 2 تام رام مناسب وجود داره
یکیش رام پی دی ای وایت هست که از آخرین بیلد ویندوز موبایل(18538) استفاده کرده. مزیتش سرعت بالاتر رامه و اگه از بیلت20000 استفاده کنید (که بیلتی خیالی و صرفا با تغییرات کمی در آخرین بیلته!) 2 مگ مموری بیشتر خواهید داشت. مزیتش اینه که آخرین رام موجوده و کمی سریعتر (در بعضی موارد)
PDAVIET in XDA-Developers
البته لینک مستقیم نداده باید برین سایت پی دی ای ویت عضو شین از سایت اونها دانلود کنین.

دومین رام ای کی یو 0.7.1 هستش که توییک شده رام جیگزه0.7.0 (البته رام اتم اگزک و نه اتم!!). مزیتش اینه که از برنامه SRS Wow که در سری اچ پی 68xx موجوده استفاده کرده (که با تنظیم حداکثر و بلند گو حداکثر بلند گوهاتون میترکه!!!) و یه تفاوت دیگه اینه که مشکل باطری رو حل کرده.
مصرف زیاد باطری در رام به خاطر آدرس دادن به یه خانه مموری بود که با درست کردن این آدرس در رام مصرف باطری حداقل 20% کم شده !! جالبه که رام ویندوز موبایل 6 کم مصرف تر از 5 بوده . حالا با این تغییر باز هم کم مصرف تر شده!! او2 باید خجالت بکشه که یه سری کوکر ازش در ساخت رام دستگاههاش جلو زدن!!!!

لینک ای کی یو 0.7.1

اما سخن آخر: این دو رام بسیار عالی اند. اما با هم کامل میشن. مصرف باطری کمتر و اس آر اس واو به علاوه آخرین ورژن رام و2 مگ رم اضافی چیزیه که به زودی با این صحبت هایی که شده ممکنه اتفاق بیوفته. علتش هم اینه که همه به تکاپو افتادن این همه هرج و مرج رو جمع کنن و یه رام بدن. اگر صبر کنین فکر کنم ضرر نکنین مخصوصا که یک بار نصب دوباره برنامه ها عذاب آوره.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از آقای vocian

از راهنمایی شما ممنونم زیاد چیزه مهمی نیست

این دو رامه جدیدی که معرفی کردید رو تو رو خدا برای دانلود بزارین ممنون میشم و اگه میشه بگید کدام بهتره ...

حقیقتش از این رام خسته شدم چون : گوشیم هنگ های عجیب و غریبی میکنه برای مثال :

1) ساعت رو تنظیم کردم رو 5.5 صبح که خبره مرگم برم سره کار سر ساعت زنگ میخوره وقتی پایین صفحه پیغام

میاید یا همون report sound یه گزینه داره به نام dismiss که اگه اونو بزنیم دیگه آلارم بیدار باش نمیده اگه این dismiss

رو همان لحظه که گوشی آلارم میده بزنم مشکلی نیست ولی اگه تنبلی کنم برای بیدار شدن و مثلا 10 دقیقه بعد

dismiss رو بزنم گوشی کلا هنگ میکنه و جالبه که با ریست هم دیگه درست نمیشه و فقط باید باطری رو در بیارم و

دوباره جا بزنم تا درست بشه .

2) اگه از روی دسکتاپ قسمت volume رو انتخاب کنم و مثلا از 3 موردی که هست برای مثال vibrate رو انتخاب کنم

بعد 5 دقیقه بعد، از اون 3 گزینه on رو انتخاب کنم دیگه اگه بخوام یه بار دیگه مثلا vibrate رو انتخاب کنم گوشی هنگ

کامل میکنه.

3)در قسمت settings ، sounds & notifications اگه داخل شم و از پایین قسمت notifications رو انتخاب کنم و بخوام مثلا صدای مسیج یا چیزی رو تغییر بدم و ok کنم از هر 5 باری که این کارو میکنم 3 بارش گوشی هنگ مینه .

4)در قسمت settings ، phone وقتی وارد میشم و مثلا بخوام زنگ خور گوشی رو عوض کنم وقتی زنگ مورد نظر رو

از اون قسمته ring tone انتخاب میکنم و گزینه بغلش رو که علامته play هست رو میزنم که صدای زنگ خور رو

بشنوم به محض زدن ،آهنگ که پخش نمیشه هیچ گو شی هم هنگ میکنه ، 95 درصد که اینطوری شده...

5)در قسمت settings ، screen گزینه align screen رو انتخاب کنم اونجایی که یه علامت + هست و روی آن باید

بزنیم اصلا کار نمیکنه هیچ، گوشی هم هنگ میکنه یعنی دیگه از اون align screen خارج نمیشه...

قربان همه این مسائلی رو که گفتی من تا بحال نه دیدم و نه شنیدم که کسی داشته باشه. یه بار دیگه رام رو بریز یه دستی به سر و گوش مموریت بکش(ممکنه مثل اون یکی دوستمون مموری شما ایراد داشته باشه) ایشالا حل میشه.
همه کارایی که گفتی کردم هیچ کدوم از ایرادا پیش نیومد. این رام خیلی استیبله.

اما اگه خواستی لینک رام های جدید رو دادم. هیچ کدوم رو خودم تست نکردم و نمی کنم تا وقتی هر دو قابلیت رو با هم داشته باشم. تو این مدت بیشتر رام نصب کردم تا برنامه!! یه خورده هم باید از قابلیت های پی پی سی استفاده کرد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان از وقتی ساب فروم ویندوز موبایل 6 اتم در ایکس دی ای برپا شده غوغایی در این سایت برپاست.. از بس مستندات و برنامه های کوک رام اتم زیاد و در دسترس شده هر کسی یه رام برای خودش ریلیز میکنه که اکثرا هم بر پایه رام جیگر (همون رامی که ما داریم ) هستن با یه خورده توییک و اکستندد رام متفاوت
این وسط رام های تاچ رو من کلا بی خیال میشم. درسته که تقریبا کاملا استیبل و سریع شدن اما کلا به نظر من منوهاش خسته کننده و بی استفاده است و کلی رم اشغال میکنه.
به جز این رامها که تعدادشون کم نیست 2 تام رام مناسب وجود داره
یکیش رام پی دی ای وایت هست که از آخرین بیلد ویندوز موبایل(18538) استفاده کرده. مزیتش سرعت بالاتر رامه و اگه از بیلت20000 استفاده کنید (که بیلتی خیالی و صرفا با تغییرات کمی در آخرین بیلته!) 2 مگ مموری بیشتر خواهید داشت. مزیتش اینه که آخرین رام موجوده و کمی سریعتر (در بعضی موارد)
PDAVIET in XDA-Developers
البته لینک مستقیم نداده باید برین سایت پی دی ای ویت عضو شین از سایت اونها دانلود کنین.

دومین رام ای کی یو 0.7.1 هستش که توییک شده رام جیگزه0.7.0 (البته رام اتم اگزک و نه اتم!!). مزیتش اینه که از برنامه SRS Wow که در سری اچ پی 68xx موجوده استفاده کرده (که با تنظیم حداکثر و بلند گو حداکثر بلند گوهاتون میترکه!!!) و یه تفاوت دیگه اینه که مشکل باطری رو حل کرده.
مصرف زیاد باطری در رام به خاطر آدرس دادن به یه خانه مموری بود که با درست کردن این آدرس در رام مصرف باطری حداقل 20% کم شده !! جالبه که رام ویندوز موبایل 6 کم مصرف تر از 5 بوده . حالا با این تغییر باز هم کم مصرف تر شده!! او2 باید خجالت بکشه که یه سری کوکر ازش در ساخت رام دستگاههاش جلو زدن!!!!

لینک ای کی یو 0.7.1

اما سخن آخر: این دو رام بسیار عالی اند. اما با هم کامل میشن. مصرف باطری کمتر و اس آر اس واو به علاوه آخرین ورژن رام و2 مگ رم اضافی چیزیه که به زودی با این صحبت هایی که شده ممکنه اتفاق بیوفته. علتش هم اینه که همه به تکاپو افتادن این همه هرج و مرج رو جمع کنن و یه رام بدن. اگر صبر کنین فکر کنم ضرر نکنین مخصوصا که یک بار نصب دوباره برنامه ها عذاب آوره.

تشکر از توضیحات جامع تون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

لینک ای کی یو 0.7.1

جناب ووسین برای اتم اگزک بهترین رام کدومه؟همین رامی که معرفی کردید؟می خوام بعد امتحانات یه آپگرید انجام بدم؛بلکه یه بار دیگه گوشیم بره تایلند یه دوری بزنه:p

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان و با تشکر از زحمات آقای vocian

از راهنماییهای شما کمال تشکر را دارم

حقیقتش دیگه خسته شدم ....تازه این یه چند تایی از اون هنگ کردنا بود یه جور هنگ هایی میکنه که آدم شاخ در

میاره....بگذریم

ببینید من این کار ها رو بکنم خوبه؟؟؟

رام رو دوباره بریزم و مموری کارت رو هم فورمت کنم ...نظرتون چیه؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم :از این دو رامی که معرفی کردین دومیه برای اتم اگزه هستش و اولیه برای اتمه...؟؟؟؟

من منتظر نظر شما هستم

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تشکر از توضیحات جامع تون
خواهش ميشه دكتر جان . وظيفه ام بود.

جناب ووسین برای اتم اگزک بهترین رام کدومه؟همین رامی که معرفی کردید؟می خوام بعد امتحانات یه آپگرید انجام بدم؛بلکه یه بار دیگه گوشیم بره تایلند یه دوری بزنه:p

قربان رامي كه معرفي كردم براي اتمه . فقط از رام اتم اگزك استفاده كرده (اين دو دستگاه خيلي به هم شبيه اند فقط يه خورده توييك رام ها رو به هم تبديل ميكنه!!)

بنده متاسفانه دستگاه اتم اگزك نداشتم كه رام هاش رو امتحان كنم . اما كلا اتم اگزك مثل اتم رام هاي زيادي نداره. تنها كسي كه براي اتم اگزك رام درست ميكنه شخصيه به نامchartreux كه تا بحال 3 تا رام درست كرده . رام اول كه a.k.u 0.3.0 بوده كه ديگه به درد نميخوره. دو تا رام هم داره با a.k.u0.7.0 كه اولي بيلت 18508 هستش و از رام جيگز توييك شده. اس آر اس واو داره و تقريبا مشكلي نداره اي تو دي پي تقريبا با همه دستگاهها كار ميكنه و اكثرا اين رام رو دارن.

لينك رام18508

رام دوم بهبود يافته همين رامه a.k.u 0.7b.0 حدود 2 مگ افزايش فري رم ، سرعت بالاتر و داشتن دي اس يو يوي پيشرفته تر كه ميتوني موقع فلش چيزهايي رو كه ميخواي آپگريد كني مشخص كني از مزاياي اين رام نسبت به قبليه. اما مشكلي كه داره سازگار نبودنش با بعضي دستگاههاي اي تو دي پيه و بعضي ها هم به مشكل دوربين برخوردن

لينك ايكس دي اي اين رام

توصيه من اينه كه رام دوم رو نصب كن اگه مشكلي داشتي به سراغ رام اول برو. ايشالا براي دستگاهت هم مشكلي پيش نمياد. اما اگر هم اومد و حتي اگه بريك شد و گارانتي هم نداشتي ميشه با باز كردنش به راحتي اتم اگزك بريك شده رو با يه كابل فلاپي 1/4 5‌ و چند تا خازن زنده كرد!!

بالا