• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رام ويندوز موبايل 6 براي اتم و اتم پيور

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
خوب الان میرسیم به رام جدید . از اون جهت که این رام ورژن بعدی رام 0.7 که مستر جیگز ساخته هستش. این رام یک معجزه است. من تا بحال به کوچکترین مشکلی بر نخوردم. و البته تنها مشکلی که 1-2 نفر برخوردن تعویض راندوم فایل صوتی توسط مدیا پلیر هر 10-20 ثانیه بوده که 2 نفر گزارش دادن و یکی از اونها بعدش گزارش داده که بصورت تصادفی از بین رفته!! و نفر دوم هم مفقود شده !!:lol: من که هر کاری کردم این مشکل پیش بیاد نیومد مشکل کانتکت ها و هنگ کردن بعد از 3 بار از بین رفته . فریز تایم بعد از ریستارت محو شده . مشکل 3 تا بوت اسکرین که مشکل نبوده برطرف شده مشکل سرتیفیکیت ها که من در قبلی هم بهش برنخورده بودم حل شده . اس بی پی پاکت پلاس نصب می شه . زبان ابری هم مشکلی نداره!!! سایت های اس اس ال هم میشه رفت و چندین مشکل دیگه که بهش بر نخورده بودم و نمیدونم چی هست. مثکه اس دی اچ سی هم مشکلی نداره . من اس دی اچ سیم رو فروختم اما اگه کسی داره بزاره رو دستگاه ریپورت بده من یه 8 گیگ دوباره بخرم. خلاصه این لینک خیلی خوبه :lol: اگه مشکلی ازش درآوردین بگین یه خورده غصه بخوریم :happy:
http://rapidshare.com/files/68908734/ATOMWM607AWWE8PP.exe

دانلود کنین حالشو ببرین

سلام
ببخشید یه کم دیر وارد بحث میشم
من امروز خواستم این رام دنلود کنم ولی نشد
لینک خرابه
کسی لینک دیگه ای نداره ؟؟؟
میشه لطفا یه جایه دیگه آپ کنید...
ممنون
راستی من اتم پیور دارم و تا حالا با آخرین رام خود شرکت او 2 کار میکردم
بهترین رام همینه دیگه ؟؟؟؟؟ اره ؟؟؟؟
اگه رام بهتری هست میشه لطفا معرفی کنید

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
چی شد :( ؟؟؟
خواهش میکنم کسی یه لینکی از این بذاره دیگه ...
منتظرم:(

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید

آقای vocian دستم به دامنت کجایی ؟؟؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
ببخشید یه کم دیر وارد بحث میشم
من امروز خواستم این رام دنلود کنم ولی نشد
لینک خرابه
کسی لینک دیگه ای نداره ؟؟؟
میشه لطفا یه جایه دیگه آپ کنید...
ممنون
راستی من اتم پیور دارم و تا حالا با آخرین رام خود شرکت او 2 کار میکردم
بهترین رام همینه دیگه ؟؟؟؟؟ اره ؟؟؟؟
اگه رام بهتری هست میشه لطفا معرفی کنید
لینک خراب نیست ، مال رپید شیر هست ، برای آشنایی با نحوه دانلود ازش ، در اینترنت جستجو کنید
بهترین رام ، از نظر من و وسین عزیز هست ، ولی وسین میگه یک رام بتا هم هست که هر وقت حاضر شد می ذاره باسه دانلود
چیزی که واضحه ، این هست که رام رسمی ، اصلا به درد نمی خوره در مقایسه با این
از اینجا می تونی لینک های جایگزین رو هم ببینید

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دکتر جون :blush:
دفه اولم نیست که از راپرید شیر دنلود میکنم:happy:
میزنه IP شما در حال استفاده میباشد لطفا صبر کنید یا بعدا سعی منید:blink:
N بار سعی کردم:(
با N تا کافی نت مختلف هم تست کردم ولی همین پیغام رو میده:(
چی کار کنم؟؟؟؟:(

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0

همین الان هم دوباره چک کردم
File not found میزنه :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربون اینکه دیگه اشکال لینک نیست ، اشکل کانشکن شماست که ای پی تون رو اشتراک گذاشته
از لینک های دیگه استفاده کردید که توی ایکس دی ای هست؟

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من بعد از چند روز استفاده از رام جدید اولین تجربه ای که دارم اینه که مصرف باتری بر خلاف اون چیزی که در باره این رام میگن خیلی زیاد شده به نظر شما علتش چیه ؟

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:evil2::evil2::evil2::evil2::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::mad::mad::mad::mad:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام وخسته نباشید خدمت عزیزان وبا تشکر از آقای vocian

رام رو دوباره ریختم (همون قبلی رو که در حال حاضر خوده شما استفاده میکنید )

فقط چند تا سوال :

1)برنامه (VOIP (internet callin رو میخواستم

2)مموری کارت رو چه جوری با گوشی فورمت کنم؟؟؟

3)نمیدونم چرا برنامه نصب میکنم دوباره همون مشکلات قدیمی تکرار میشه. فکر میکنم از برنامه htc home plugin

باشه حالا نظر شما چیه تو رو خدا کمکم کنید به خدا دیگه خسته شدم بعضی موقع ها به سرم میزنه بفروشمش .

4)بعد از نصب برنامه PowerManagementPatch نمیدونم چرا دیگه اون آیکون نشون دهنده باطری دیگه اون بالا نمیاد!!!!!!!!

5) از اون دو رامه جدیدی که معرفی کردید(برای اتم) من دومی رو دانلود کردم یه فایل زیپ هستش وقتی اون فایل رو

اکسترک میکنم چند تا فایل میشه که دو تای آن شبیه فایل نصب رام هستش حالا مشکل اینجاست که هر دو فایل میره

برای نصب یکیش رو که میزنم بره برای نصب عکس گوشی اتم مشکی داره و دیگری عکس گوشی اتم سفید کدام از

این دوتا هستش ؟؟؟؟ و مابقی فایلهایی که اکسترک شده چی میشه و باید چی کار کرد ؟؟؟؟؟؟

6)رام اولی رو هم با هزار مصیبت دانلود کردم از همون سایتی که گفته بودید حجمش هم 49.2 هستش ولی وقتی که باز میکنم این ارور رو میده:some installation files are corrupt. please download a fresh copy adn retry the installation

خلاصه که پاک قاطی کردم منتظره کمک شما هستم

با تشکر

آقا شرمنده چند وقتی بود سرم خیلی شلوغ بود به اینجا زیاد سر نمی زدم حالا چرا ناراحت میشی؟:blush:
البته یه بار جوابت رو دادم اما فکر کنم تو وضعیت خرابی پرشین تولز بوده !
1-ترد سئوالات نرم افزاری باید بپرسی (روی رام اول هم بود اگه داشته باشیش میتونی کبش رو کش بری)
2-من نکردم اما فکر کنم پاکت مکانیک این کار رو بکنه . باز از همون ترد بپرسی شاید بهتر نتیجه بگیری
3-خب اگه میدونی این برنامه است که نصبش نکن . ممکنه با یکی دیگه از برنامه هات کانفلیکت داشته باشه . یا از یه ورژن دیگش استفاده کن یا اگه نشد از یه برنامه دیگه
4-یه تنظیم تو رجیستری باید انجام بشه . hklm>Software>microsoft> یه باینری بود به اسم پاورمنیجمینت یا یه چیزی تو همین مایه ها باید پاک میشد . من پاکش کردم . به خاطر همین اسم دقیقش رو نمیدونم اگه پیداش نکردی 1-2 روزی طول میکشه تو اینترنت پیداش کنم . اما فکر کنم پیداش کنی . فقط یه باینری باید اونجا باشه. (اگه پیداش کردی پاکش کن) البته اگه او2 پلاس رو نصب کنی خود بخود اون آیکون بالا غیب میشه (چون خود او2 داره !)
5-والا من دانلودش نکردم اما تا جایی که من میدونم باید 1 دی اس یو یو داشته باشه . فایل رو توی تمپ کپی کنین . اسم اون دو تا فایل رو به من بگین بهتون میگم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من بعد از چند روز استفاده از رام جدید اولین تجربه ای که دارم اینه که مصرف باتری بر خلاف اون چیزی که در باره این رام میگن خیلی زیاد شده به نظر شما علتش چیه ؟

راستش 3تا مساله وجود داره .
1- چند موردی دستگاه دیده شده که مصرف بسیار بالایی در مورد این رام رو تجربه کردن . هیچ کسی علت دقیقش رو نفهمیده ولی اکثرا به این نتیجه رسیدن که همه دستگاههای اتم دقیقا به یک شکل نیستن(مخصوصا پیور ها تفاوت زیادی با بلک ها دارن!!)
2- یه سری از کاربر ها از برنامه هایی استفاده می کنن که یه مقدار کانفلیکت با رام داره . رم رو مشغول می کنه سی پی یو رو روی بار می بره . بدون اینکه خودشون هم بفهمن دستگاه داره عرق میریزه و باطری می بلعه . البته این وسط این رو هم اضافه باید بکنیم که توی این رام معمولا کاربرهایی مثل من دستگاه رو سافت ریست نمی
3- کنن تا به 1 -2 مگ رم خالی برسه و دادش بره هوا و این همش مصرفه و مصرف! در صورتی که در رام ویندوز موبایل 5 به 15 که میرسید یا ریست می کردی یا هنگ میکرد ریست می کردی:lol:

راه فهمیدنش چیه ؟ دستگاه رو هارد ریست کنین . برنامه ای روش نصب نکنین . فول شارژش کنین . شب بخوابین صبح ببینین چقدر شارژ کم کرده و در چه مدت . اگه ساعتی بین 4% کم کنه عالیه اگه 5-6% کم کنه متوسطه رقمی بالاتر از 8% یعنی یه جای کار میلنگه .

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian عزیز و با تشکر از راهنماییهای شما

من از اون دو رامی که معرفی کردین اونی که گفته بودید از روی اتم اگزه درست کردن رو نصب کردم ،سرعته خوبی

داره ولی مصرف باطری به نظرم زیاد شده ولی مشکل خاصی نداره البته به نظر من ،تا اساتید نظر بدن.....

مشکلی که داشتم درمورد هنگ کردن ها رو پیدا کردم بخاطر برنامه En2FaMail بود که وقتی اونو آنیستال کردم

تمامه مشکلاته هنگ کردن های بی مورد حل شد....

مشکلم با برنامه PowerManagementPatch حل شد با نصب برنامه O2 plus

و اما تنها مشکل من :

در قسمت settings ، screen گزینه align screen رو انتخاب میکنم اونجایی که یه علامت + هست و روی آن باید

بزنیم اصلا کار نمیکنه ، گوشی هم هنگ میکنه یعنی دیگه از اون align screen خارج نمیشه !!!!!! تو رو خدا این

مشکل منو حل کنید..............

با تشکر از تمامی زحمات شما

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

یه رام جدید برای اگزک امده که کاربر ها خیلی ازش تعریف می کنن اینم لینکش
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=352221
اینو امتحان کنید
این رام موقع نصب updateitem داره که شامل ALL و os only و os+eboot و os+extendedrom و os+mot هست

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

اقا با یه *** یا پراکسی استفاده کن .... :cool:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian عزیز و با تشکر از راهنماییهای شما

من از اون دو رامی که معرفی کردین اونی که گفته بودید از روی اتم اگزه درست کردن رو نصب کردم ،سرعته خوبی

داره ولی مصرف باطری به نظرم زیاد شده ولی مشکل خاصی نداره البته به نظر من ،تا اساتید نظر بدن.....

مشکلی که داشتم درمورد هنگ کردن ها رو پیدا کردم بخاطر برنامه En2FaMail بود که وقتی اونو آنیستال کردم

تمامه مشکلاته هنگ کردن های بی مورد حل شد....

مشکلم با برنامه PowerManagementPatch حل شد با نصب برنامه O2 plus

و اما تنها مشکل من :

در قسمت settings ، screen گزینه align screen رو انتخاب میکنم اونجایی که یه علامت + هست و روی آن باید

بزنیم اصلا کار نمیکنه ، گوشی هم هنگ میکنه یعنی دیگه از اون align screen خارج نمیشه !!!!!! تو رو خدا این

مشکل منو حل کنید..............

با تشکر از تمامی زحمات شما

خوب پس کانفلیکشن رو پیدا کردید .
در مورد باطری شما کدوم رام اون تاپیک رو نصب کردین چون در اون تاپیک 2 رام موجود بود. یکیشون مشکل باطری رو حل کرده بود. من که این رام رو نصب نمی کنم . الان یه رام بهتر اومده . اما کانفلیکت بالایی با برنامه ها داره و با اسپیکر مشکل داره . هروقت درست شد نصبش می کنم خبرش رو میدم

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پس کانفلیکشن رو پیدا کردید .
در مورد باطری شما کدوم رام اون تاپیک رو نصب کردین چون در اون تاپیک 2 رام موجود بود. یکیشون مشکل باطری رو حل کرده بود. من که این رام رو نصب نمی کنم . الان یه رام بهتر اومده . اما کانفلیکت بالایی با برنامه ها داره و با اسپیکر مشکل داره . هروقت درست شد نصبش می کنم خبرش رو میدم

با سلام وخسته نباشید و با تشکر از شما

اون تنها مشکل من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

با سلام وخسته نباشید و با تشکر از شما

اون تنها مشکل من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(

چون اون رام رو ندارم نمیتونم راهنمایی بکنم . بهتره تو همون ترد سئوال کنید احتمالا جواب بگیرید. اما چطور الاین نکرده ویندوز بالا اومد؟!

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون اون رام رو ندارم نمیتونم راهنمایی بکنم . بهتره تو همون ترد سئوال کنید احتمالا جواب بگیرید. اما چطور الاین نکرده ویندوز بالا اومد؟!

با سلام وخسته نباشید خدمت آقای vocian

موقع بالا آمدن ویندوز عمل میکنه ،حتی بعدش هم !!! ولی وقتی برنامه نصب میکنم دیگه عمل نمیکنه ممکنه با یه برنامه کانفلیکت داشته باشه؟؟؟؟؟؟

من مشکل با align screen رو تو رام قبلی هم داشتم !!!!!!

یه کمک دیگه بکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!

با تشکر

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من يك مشكلي دارم بعضي وقتها موقع عكس گرفتن تو سايز بزرگ چنين اروري ميده و با هارد ريست بعضي وقتا خل ميشه. شما هم اين مشكل رو داريد؟
ارور
capture image failed(read jpeg from stream)
اما تو سايزهاي كوچيكتر چنين اروري را نميده

بالا