• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهمنمایی در مورد خرید آمپلی فایر

ghajar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من می خوام یه آمپلی فایر خوب برای خودم بخرم. البته بگم که اصلا اهل موزیک زیاد کردن و این حرف ها نیستم
میدونم که دو جور آمپ هست : یکی استریو و یکی دیگه " ای وی"
حالا سوالم اینه که آیا آمپلی های "ای وی" هم مثل استریو همون کارایی پخش موزیک رو دارن ؟
.چون میگن آمپ "ای وی" برای سینما خانگی خوبه و اگه میخوای موزیک گوش کنی بهتره که آمپ استریو بخری.
خودم نظرم رو مدل های مرنس یا یاماها هست که البته با مرنس موافق ترم .
میخوام یه سیستم بوز بخرم میخوام بدونم اگه آمپ "ای وی" بخرم مشکلی تو پخش موزیک به تنهایی ندارم ؟

parvizgashtil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من می خوام یه آمپلی فایر خوب برای خودم بخرم. البته بگم که اصلا اهل موزیک زیاد کردن و این حرف ها نیستم
میدونم که دو جور آمپ هست : یکی استریو و یکی دیگه " ای وی"
حالا سوالم اینه که آیا آمپلی های "ای وی" هم مثل استریو همون کارایی پخش موزیک رو دارن ؟
.چون میگن آمپ "ای وی" برای سینما خانگی خوبه و اگه میخوای موزیک گوش کنی بهتره که آمپ استریو بخری.
خودم نظرم رو مدل های مرنس یا یاماها هست که البته با مرنس موافق ترم .
میخوام یه سیستم بوز بخرم میخوام بدونم اگه آمپ "ای وی" بخرم مشکلی تو پخش موزیک به تنهایی ندارم ؟

سلام
آمپ های سینمایی معمولا یک سری امکاناتی برای پخش مثل دالبی ، صدای ساراند و... دارند و معمولا چند کانال صوتی رو ساپورت می کنن و عمدتا برای پخش فایل های مالتی مدیا بیشتر کاربرد دارند . برای گوش کردن به موسیقی آمپ های استریو مناسب ترند و تمرکز سازنده هم روی فایل های صوتی و کیفیت بالاتر صدا و هارمونی و یکنواختی بیشتر صداست تا امکانات جنبی. از برند های خوب موجود در ایران که قیمت متوسط رو با کیفیت بالا دارند DENON, YAMAHA , NAD , MUSICAL FIDELITY میشه اسم برد .البته باید دقت کرد که همه مدلهای ساخت این شرکت ها کیفیت بالایی ندارند و بالطبع قیمتشون هم متفاوته ( هر چند که در پائین ترین حالت هم از سیستمهای موسیقی متداول با کیفیت ترن) .

ghajar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون.
لطف میکنی تا دو تومن یکی دوتا پیشنهاد بدی.
در ضمن نظرتون در مورد آمپ مرنتز رو هم بگید که اصولا ارزش قیمتشون رو دارن ؟

alen2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام امپ ای وی اگر برای فیلم میخوای که مرنتز -اونکیو-تیاک-یاماها .....امپلی های خوبین ولی برای موزیک باید امپ استریو بگیری اگر میخوای حرفه ای گوش بدی اگر امپ قدیمی استریو پیدا کنی هم قیمت و هم کیفیتش عالیه کنوود - تیاک - سنسویی - کمبریج - لاکس من اینا امپای خوبین برای موزیک

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
سایتی هست بنام htcenter.ir که به تفصیل در مورد مباحث صوتی و تصویری و آمپلی فایر و ... بحث می‌کنه. حتماً این سایت رو ببینید. مطالب بسیار مفیدی داره.

بالا