ضمن تشکر از همه دوستانی که مرا راهنمایی میکنند
سلام داداش
گرافیک رو حرفه ای بلدی؟
قم هم می تونی بیایی؟
جوابش رو برام پخ کن
حرفه ای بله
هم مدرس فتوشاپ هستم هم طراحی دو بعدی و تاحدی سه بعدی و صنعتی کار کردم هم ناظرچاپ خانه هستم هم عکاسی صنعتی کار کردم و.............
این کار هنریه و من هنرمو فقط حاضرم واسه خودم بفروشم چندین سال کارمند روزنامه مجله طراح دفاتر تبلیغاتی بودم مربی و مدرس چند تا از معروف ترین طراحان کتاب های تبلیغاتی و مجلات بودم ولی حاضر نیستم باز برگم به سال های 79 تا 84
اصفهان
امید به زندگی میخوای بیا منو نیگا کن !
27 سالمه ، مهندسی برق قدرت ، کل پس اندازم 500.000 ت نیست ، بیکارم هستم ، 10% اون کارایی که تو بلدی رو هم بلد نیستم ! بابام 30 سال کارمند دولت بود 60 میلیون سرمایه جمع نکرد ! شما 4 ماه بری سر کار التماس میکنی برگردی توی شرکتت . من خودم وارد بازار کار نشدم ولی میدونم که اون 800.000 ت حقوق به ازای 1 ماه بردگی کشیدن از ادمه . میدونم که اعصابت خورده ، همه از این اعصاب خوردیا دارند ولی اروم که شدی تصمیم بگیر ....
دوستامم همینو میگن که به پایین دستت نگاه کن
ولی اکثر دوستای من حتی اونایی که متولد 67 تا 70 الان ماشین هاشون بالای 50 تومنه همین الان پدرشون بهشون خونه داده تمام شرایط ایده ال دارن
پدر من اوایل سال های 63 وضع مالی خیلی خوبی داشت ولی با ندانم کاری تمام سرمایش رو از دست داد خیلی برای سخته این اوضاع
عزیز برادر من تو عسلویه کار میکنه شرکت آریاساسول
اونم سختی خودشو داره ولی مزایاش خیلی خوبه. سیستم کاری همه اونجا 14 - 7 هست . کار که تموم شد با پرواز میرید محل سکونتتون 7 روز rest و دوباره 14 روز پشت سر هم کار.پروازاش رایگانه.
داداش ما که هم زن داره هم بچه اونجا براش جهنمه ولی اگه شما هم مثل من دلبستگی به هیچ موجود زنده ای ندارید این جور شغل حتما بهتون توصیه میشه . در مورد اینکه چجوری کار پیدا کنید هم اگه هیچی پارتی ندارید تو ایرن شرکت ها فعلا یه رزومه کامل بنویسید و منتظر آگهی های روزنامه ای و اینترنتی باشید که رزومتونو ایمیل کنید.
اینم بگم گه پارتی ندارید احتمال پذیرش رزومتون و دعوت به مصاحبه خیلی کمه.
یه حسنی که برای شما داره اینه که استخدامی نیست کارش که براتون محدودیت سن ایجاد کنه . قرار داد های 1 ساله هستش.
من ادم حساسی نیستم کاری و فعالم از 17 سالگی کار میکردم سرمایه انچنانی ندارم ولی به محیط کار اشنام اکثر کارهارو تجربه کردم
دقیقا دنبال چنین کارهایی هستم که ارمش و سرمایه رو بدون درگیری تجربه کنم
بخدا این هر لحظش برام حرص و ناراحتی برای درامدی که در حد یه کارگر با این همه ساعت کاری سرمایه فقط برام کلاس کاریش مونده جایی که الان هستم فقط 53 میلیون رهن + ماهی 850 کرایه + 150 شارژر حقوق قبض و.............
هیچی برام جز کلاس اعتبار نمیمونه اخه تا کی به هیچ جا نمیرسم اینجوری همین امسال بخوام تمدید کنم اجاره رو میکنه 15000 دارم ؟؟؟
تمام بار کاریم رو دوش منه متاسفانه شریکمم فامیلمه
برادرتون کار برام سراغ نداره اونجا ؟
sirous_sus لطفا پیغام خصوصیتون رو چک کنید.
پیامی نداشتم
سلام و عرض ادب
من خودم چند وقت پيش شرايطي تقريبا مشابه وضعيت فعلي شما داشتم كه البته هنوزم درگيرم تا حدودي
اولين كاري كه من كردم يه خلوت صادقانه با خودم در مورد توانايي هاي خودم و شركام بود و اينكه چقدر تو شرايط پيش اومده مقصريم در حالي كه تقريبا مطمئن بودم حق با منه
چند ماهي خودمو از مجموعه دور كردم وجاي ديگه اي مشغول شدم
الان كه برگشتم اگرچه ديگه تقريبا اميدي به بهبود شرايط نيست(با توجه به وضع اقتصاد ) ولي حداقل خيال خودم راحته كه بادست خودم زحمت دوسالم به باد نرفته
فكر ميكنم بهتره شما هم مدتي ذهنتونو ازاد كنيد تا بعدا بهتر بتونيد تصميم بگيريد
اينكه شما 3 سال از بهترين سالهاي عمرتونو براي رشد يه مجموعه به كار بگيريد بعد بدون هيچ ثمري رها كنيد در اينده موجب حسرت خواهد بود
ضمن اينكه كساني كه تجربه كار تو محيط شخصي وخصوصي خودشونو دارن به سختي ميتونن با شرايط كار در محيطاي ديگه تطبيق پيدا كنند واين نكته مهميه
اميدوارم منو بخاطر اطاله كلام ببخشيد
با ارزوي بهترين ها
خیلی زیبا صحبت کردید و تمام حرف هاتون رو قبول دارم ممنون که وقت گذاشتید
من الان سر یک دوراهیم یا شرایط رو بپذیریم و باز بشم کارگر مردم با اسم ریس شرکت تمام بار شرکت رو دوشم باشه حقوقم کمتر از یه کارمند پاره وقت باشه سرمایم بخوابه یا یه فکر ی بکنم
مشکلم اینه اگه شرکت منحل کنم دیگه خانه و محل سکونتم ندارم چون خونه نمیرم در نتیجه باید یه خونه هم اجاره کنم واسه همین خیلی مشکل دارم
فقط امیدم به اینه یه کار پروژه ای پیدا کنم هم حقوقش خوبه هم جای خواب استراحت بهم میدن
کاش یه نفر کمکم میکرد حتی پارتی هم ندارم