• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي استخدام در شركت هاي نيمه دولتي يا عسلويه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان من روز هاي بدي رو سپري ميكنم يك سري مشكلات تو شركت خودم دارم با شركام كه مي خوام كلا از اصفهان برم بد جوري بهم ريختم

كسي ميتونه راهنماييم كنه جيكار كنم
حدود ٢٠ تا ٤٠ تومنم ميتونم پول نقد جور كنم نمي خوام اصلا تو اصفهان باشم ديگه لا خانوادم بدجوري مشكل پيدا كردم

تحصيلاتم ليسانس نرم افزاره
٢٨ سالمه
معافيت پزشكي دارم
تخصص هام
گرافيست
طراح
عكاس
مدس سخت افزار
تكنسين تعمييرات دستكاه هاي اپل
تاحدي هم شبكه و برنامه نويسي

دنبال يه كاري هستم از محيط شهرم دور شم بهم محل اسكان و ناهار هم بدن

سابقه بيمه ٢ ماه دارم متاسفانه تو اين سال ها بيمه رد نكردم
توي دفتر فني راه سازي دوماه كار كردم
ميتونم كد رو هم سريع ياد بگيرم

خسته شدم از شركت كار فشار حقوق دادن و اجاره دادن و.....
بخدا شده كار كردن خر خوردن يابو

كسي ميتونه كمك يا راهنمايي كنه ممنون ميشم
مشكل بيابون گرما سرما ندارم مجردم هستم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
امیدوارم که هرچی سریعتر مشکلتون حل شه و همینطور تصمیم عجولانه نگرفته باشید
زندگی پستی و بلندی زیاد داره
اپ هم دادم که اگر کسی کمکی تونست انجام بده ببینه تاپیک رو

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
امیدوارم که هرچی سریعتر مشکلتون حل شه و همینطور تصمیم عجولانه نگرفته باشید
زندگی پستی و بلندی زیاد داره
اپ هم دادم که اگر کسی کمکی تونست انجام بده ببینه تاپیک رو

ممنون دوست عزیز راستش دارم فقط درجا میزنم 3 سال پیش نزدیک 60 تومن سرمایه داشتم که 240 میلیون الان بود شرکت زدم و فقط درجا میزنم الانم که مشکل دارم با شریکم دوست دارم هرچی دارم بفروشم بره یه جا استخدام بشم تو یه پروژه ای خارج از شهر یه مدت اروم بشم یه دو سه سالی هم یه سرمایه ای پس انداز کنم تو این مدتم با پولم توی اینترنت یا بازار کار کنم

الان کمترین حقوق توی پروژه ها 800 تومن با خواب غذا 20 روز کار 10 روز مرخصی

من همش کار میکنم آخرش باید حقوق اجاره شارژو کوفت زهر مار بدم فقط کارم کلاس داره نمی خوام این کلاس رو ته تهش در حد یه کارمند اداره کار برام میمونه با این همه فشار

سنمم کم نیست 28 سالمه نه زن دارم نه سرمایه درست حسابی نه خونه نه امید به زندگی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ممنون دوست عزیز راستش دارم فقط درجا میزنم 3 سال پیش نزدیک 60 تومن سرمایه داشتم که 240 میلیون الان بود شرکت زدم و فقط درجا میزنم الانم که مشکل دارم با شریکم دوست دارم هرچی دارم بفروشم بره یه جا استخدام بشم تو یه پروژه ای خارج از شهر یه مدت اروم بشم یه دو سه سالی هم یه سرمایه ای پس انداز کنم تو این مدتم با پولم توی اینترنت یا بازار کار کنم

الان کمترین حقوق توی پروژه ها 800 تومن با خواب غذا 20 روز کار 10 روز مرخصی

من همش کار میکنم آخرش باید حقوق اجاره شارژو کوفت زهر مار بدم فقط کارم کلاس داره نمی خوام این کلاس رو ته تهش در حد یه کارمند اداره کار برام میمونه با این همه فشار

سنمم کم نیست 28 سالمه نه زن دارم نه سرمایه درست حسابی نه خونه نه امید به زندگی

امید به زندگی میخوای بیا منو نیگا کن !
27 سالمه ، مهندسی برق قدرت ، کل پس اندازم 500.000 ت نیست ، بیکارم هستم ، 10% اون کارایی که تو بلدی رو هم بلد نیستم ! بابام 30 سال کارمند دولت بود 60 میلیون سرمایه جمع نکرد ! شما 4 ماه بری سر کار التماس میکنی برگردی توی شرکتت . من خودم وارد بازار کار نشدم ولی میدونم که اون 800.000 ت حقوق به ازای 1 ماه بردگی کشیدن از ادمه . میدونم که اعصابت خورده ، همه از این اعصاب خوردیا دارند ولی اروم که شدی تصمیم بگیر ....

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
sirous_sus لطفا پیغام خصوصیتون رو چک کنید.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام و عرض ادب

من خودم چند وقت پيش شرايطي تقريبا مشابه وضعيت فعلي شما داشتم كه البته هنوزم درگيرم تا حدودي

اولين كاري كه من كردم يه خلوت صادقانه با خودم در مورد توانايي هاي خودم و شركام بود و اينكه چقدر تو شرايط پيش اومده مقصريم در حالي كه تقريبا مطمئن بودم حق با منه

چند ماهي خودمو از مجموعه دور كردم وجاي ديگه اي مشغول شدم

الان كه برگشتم اگرچه ديگه تقريبا اميدي به بهبود شرايط نيست(با توجه به وضع اقتصاد ) ولي حداقل خيال خودم راحته كه بادست خودم زحمت دوسالم به باد نرفته

فكر ميكنم بهتره شما هم مدتي ذهنتونو ازاد كنيد تا بعدا بهتر بتونيد تصميم بگيريد

اينكه شما 3 سال از بهترين سالهاي عمرتونو براي رشد يه مجموعه به كار بگيريد بعد بدون هيچ ثمري رها كنيد در اينده موجب حسرت خواهد بود

ضمن اينكه كساني كه تجربه كار تو محيط شخصي وخصوصي خودشونو دارن به سختي ميتونن با شرايط كار در محيطاي ديگه تطبيق پيدا كنند واين نكته مهميه

اميدوارم منو بخاطر اطاله كلام ببخشيد

با ارزوي بهترين ها

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ضمن تشکر از همه دوستانی که مرا راهنمایی میکنند

سلام داداش
گرافیک رو حرفه ای بلدی؟
قم هم می تونی بیایی؟
جوابش رو برام پخ کن

حرفه ای بله
هم مدرس فتوشاپ هستم هم طراحی دو بعدی و تاحدی سه بعدی و صنعتی کار کردم هم ناظرچاپ خانه هستم هم عکاسی صنعتی کار کردم و.............

این کار هنریه و من هنرمو فقط حاضرم واسه خودم بفروشم چندین سال کارمند روزنامه مجله طراح دفاتر تبلیغاتی بودم مربی و مدرس چند تا از معروف ترین طراحان کتاب های تبلیغاتی و مجلات بودم ولی حاضر نیستم باز برگم به سال های 79 تا 84

داداش اهل کجایی؟

اصفهان

امید به زندگی میخوای بیا منو نیگا کن !
27 سالمه ، مهندسی برق قدرت ، کل پس اندازم 500.000 ت نیست ، بیکارم هستم ، 10% اون کارایی که تو بلدی رو هم بلد نیستم ! بابام 30 سال کارمند دولت بود 60 میلیون سرمایه جمع نکرد ! شما 4 ماه بری سر کار التماس میکنی برگردی توی شرکتت . من خودم وارد بازار کار نشدم ولی میدونم که اون 800.000 ت حقوق به ازای 1 ماه بردگی کشیدن از ادمه . میدونم که اعصابت خورده ، همه از این اعصاب خوردیا دارند ولی اروم که شدی تصمیم بگیر ....

دوستامم همینو میگن که به پایین دستت نگاه کن

ولی اکثر دوستای من حتی اونایی که متولد 67 تا 70 الان ماشین هاشون بالای 50 تومنه همین الان پدرشون بهشون خونه داده تمام شرایط ایده ال دارن
پدر من اوایل سال های 63 وضع مالی خیلی خوبی داشت ولی با ندانم کاری تمام سرمایش رو از دست داد خیلی برای سخته این اوضاع

عزیز برادر من تو عسلویه کار میکنه شرکت آریاساسول
اونم سختی خودشو داره ولی مزایاش خیلی خوبه. سیستم کاری همه اونجا 14 - 7 هست . کار که تموم شد با پرواز میرید محل سکونتتون 7 روز rest و دوباره 14 روز پشت سر هم کار.پروازاش رایگانه.
داداش ما که هم زن داره هم بچه اونجا براش جهنمه ولی اگه شما هم مثل من دلبستگی به هیچ موجود زنده ای ندارید این جور شغل حتما بهتون توصیه میشه . در مورد اینکه چجوری کار پیدا کنید هم اگه هیچی پارتی ندارید تو ایرن شرکت ها فعلا یه رزومه کامل بنویسید و منتظر آگهی های روزنامه ای و اینترنتی باشید که رزومتونو ایمیل کنید.
اینم بگم گه پارتی ندارید احتمال پذیرش رزومتون و دعوت به مصاحبه خیلی کمه.
یه حسنی که برای شما داره اینه که استخدامی نیست کارش که براتون محدودیت سن ایجاد کنه . قرار داد های 1 ساله هستش.

من ادم حساسی نیستم کاری و فعالم از 17 سالگی کار میکردم سرمایه انچنانی ندارم ولی به محیط کار اشنام اکثر کارهارو تجربه کردم
دقیقا دنبال چنین کارهایی هستم که ارمش و سرمایه رو بدون درگیری تجربه کنم
بخدا این هر لحظش برام حرص و ناراحتی برای درامدی که در حد یه کارگر با این همه ساعت کاری سرمایه فقط برام کلاس کاریش مونده جایی که الان هستم فقط 53 میلیون رهن + ماهی 850 کرایه + 150 شارژر حقوق قبض و.............
هیچی برام جز کلاس اعتبار نمیمونه اخه تا کی به هیچ جا نمیرسم اینجوری همین امسال بخوام تمدید کنم اجاره رو میکنه 15000 دارم ؟؟؟
تمام بار کاریم رو دوش منه متاسفانه شریکمم فامیلمه

برادرتون کار برام سراغ نداره اونجا ؟

sirous_sus لطفا پیغام خصوصیتون رو چک کنید.

پیامی نداشتم

سلام و عرض ادب

من خودم چند وقت پيش شرايطي تقريبا مشابه وضعيت فعلي شما داشتم كه البته هنوزم درگيرم تا حدودي

اولين كاري كه من كردم يه خلوت صادقانه با خودم در مورد توانايي هاي خودم و شركام بود و اينكه چقدر تو شرايط پيش اومده مقصريم در حالي كه تقريبا مطمئن بودم حق با منه

چند ماهي خودمو از مجموعه دور كردم وجاي ديگه اي مشغول شدم

الان كه برگشتم اگرچه ديگه تقريبا اميدي به بهبود شرايط نيست(با توجه به وضع اقتصاد ) ولي حداقل خيال خودم راحته كه بادست خودم زحمت دوسالم به باد نرفته

فكر ميكنم بهتره شما هم مدتي ذهنتونو ازاد كنيد تا بعدا بهتر بتونيد تصميم بگيريد

اينكه شما 3 سال از بهترين سالهاي عمرتونو براي رشد يه مجموعه به كار بگيريد بعد بدون هيچ ثمري رها كنيد در اينده موجب حسرت خواهد بود

ضمن اينكه كساني كه تجربه كار تو محيط شخصي وخصوصي خودشونو دارن به سختي ميتونن با شرايط كار در محيطاي ديگه تطبيق پيدا كنند واين نكته مهميه

اميدوارم منو بخاطر اطاله كلام ببخشيد

با ارزوي بهترين ها

خیلی زیبا صحبت کردید و تمام حرف هاتون رو قبول دارم ممنون که وقت گذاشتید

من الان سر یک دوراهیم یا شرایط رو بپذیریم و باز بشم کارگر مردم با اسم ریس شرکت تمام بار شرکت رو دوشم باشه حقوقم کمتر از یه کارمند پاره وقت باشه سرمایم بخوابه یا یه فکر ی بکنم

مشکلم اینه اگه شرکت منحل کنم دیگه خانه و محل سکونتم ندارم چون خونه نمیرم در نتیجه باید یه خونه هم اجاره کنم واسه همین خیلی مشکل دارم

فقط امیدم به اینه یه کار پروژه ای پیدا کنم هم حقوقش خوبه هم جای خواب استراحت بهم میدن

کاش یه نفر کمکم میکرد حتی پارتی هم ندارم

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
دوستان من روز هاي بدي رو سپري ميكنم يك سري مشكلات تو شركت خودم دارم با شركام كه مي خوام كلا از اصفهان برم بد جوري بهم ريختم

كسي ميتونه راهنماييم كنه جيكار كنم
حدود ٢٠ تا ٤٠ تومنم ميتونم پول نقد جور كنم نمي خوام اصلا تو اصفهان باشم ديگه لا خانوادم بدجوري مشكل پيدا كردم

تحصيلاتم ليسانس نرم افزاره
٢٨ سالمه
معافيت پزشكي دارم
تخصص هام
گرافيست
طراح
عكاس
مدس سخت افزار
تكنسين تعمييرات دستكاه هاي اپل
تاحدي هم شبكه و برنامه نويسي

دنبال يه كاري هستم از محيط شهرم دور شم بهم محل اسكان و ناهار هم بدن

سابقه بيمه ٢ ماه دارم متاسفانه تو اين سال ها بيمه رد نكردم
توي دفتر فني راه سازي دوماه كار كردم
ميتونم كد رو هم سريع ياد بگيرم

خسته شدم از شركت كار فشار حقوق دادن و اجاره دادن و.....
بخدا شده كار كردن خر خوردن يابو

كسي ميتونه كمك يا راهنمايي كنه ممنون ميشم
مشكل بيابون گرما سرما ندارم مجردم هستم

خدا تو شکر کن که حداقل یه کاری داشتی و کاری بلدی اگه تو شهرستان های شرق کشور می شدی چیکار می کردی !!!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
عزیز برادر من تو عسلویه کار میکنه شرکت آریاساسول
اونم سختی خودشو داره ولی مزایاش خیلی خوبه. سیستم کاری همه اونجا 14 - 7 هست . کار که تموم شد با پرواز میرید محل سکونتتون 7 روز rest و دوباره 14 روز پشت سر هم کار.پروازاش رایگانه.
داداش ما که هم زن داره هم بچه اونجا براش جهنمه ولی اگه شما هم مثل من دلبستگی به هیچ موجود زنده ای ندارید این جور شغل حتما بهتون توصیه میشه . در مورد اینکه چجوری کار پیدا کنید هم اگه هیچی پارتی ندارید تو ایرن شرکت ها فعلا یه رزومه کامل بنویسید و منتظر آگهی های روزنامه ای و اینترنتی باشید که رزومتونو ایمیل کنید.
اینم بگم گه پارتی ندارید احتمال پذیرش رزومتون و دعوت به مصاحبه خیلی کمه.
یه حسنی که برای شما داره اینه که استخدامی نیست کارش که براتون محدودیت سن ایجاد کنه . قرار داد های 1 ساله هستش.

اوضاع درآمدش چطوریه اونجا؟
مثلا برای یه فوق لیسانس؟

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
دوباره براتون فرستادم،لطفا چک کنید.

data_test

Registered User
لایک‌ها
15
ضمن تشکر از همه دوستانی که مرا راهنمایی میکنند

حرفه ای بله
هم مدرس فتوشاپ هستم هم طراحی دو بعدی و تاحدی سه بعدی و صنعتی کار کردم هم ناظرچاپ خانه هستم هم عکاسی صنعتی کار کردم و.............

این کار هنریه و من هنرمو فقط حاضرم واسه خودم بفروشم چندین سال کارمند روزنامه مجله طراح دفاتر تبلیغاتی بودم مربی و مدرس چند تا از معروف ترین طراحان کتاب های تبلیغاتی و مجلات بودم ولی حاضر نیستم باز برگم به سال های 79 تا 84

من بالاخره متوجه منظورتون نشدم
اون بالا فرمودید دنبال کار هستید و می خواهید شهر دیگه ای بجز اصفهان باشید
ما یه شرکت آی تی داریم توی قم
و کارمون فراتر از سطح حتی ایران هست
در صورت تمایل می تونید بیایید اینجا تا با هم آشنا بشیم
دیدم نوشتید دنبال کار هستید گفتم پیشنهاد همکاری بهتون بدم

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
سلام سیروس جان
تاپیک رو که دیدم باورم نمیشد که واسه خودت کار میخوای!!من همیشه تورو بعنوان یه آدم موفق میدیدم و مطمئنم که همینجوریه.
خودت رو دست کم نگیر،سعی کن راههای جدیدی پیدا کنی.توی عسلویه نمیتونی کار کنی خیلی سخته.
ببین کجاها اشتباه کردی سعی کن از هزینه های شرکت کم کنی مثلا دفتر کوچیکتری بزنی و....یا میتونی بازاریابی بهتری واسه خدماتی که ارائه میدی داشته باشی.
اگه کار دولتی میخواستی توی آزمون شرکت نفت هم میتونستی ثبت نام کنی.
امیدوارم خبرای خوبی ازت بشنوم.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام سیروس جان
تاپیک رو که دیدم باورم نمیشد که واسه خودت کار میخوای!!من همیشه تورو بعنوان یه آدم موفق میدیدم و مطمئنم که همینجوریه.
خودت رو دست کم نگیر،سعی کن راههای جدیدی پیدا کنی.توی عسلویه نمیتونی کار کنی خیلی سخته.
ببین کجاها اشتباه کردی سعی کن از هزینه های شرکت کم کنی مثلا دفتر کوچیکتری بزنی و....یا میتونی بازاریابی بهتری واسه خدماتی که ارائه میدی داشته باشی.
اگه کار دولتی میخواستی توی آزمون شرکت نفت هم میتونستی ثبت نام کنی.
امیدوارم خبرای خوبی ازت بشنوم.

روزبه جان ديگه بريدم به پوچي رسيدم اخه تا كي اندازه سه نفركاركنم اندازه يه كارمند ديپلمه درامد داشته باشم

شركتم خوبه باكلاس بهترين خيابان اصفهان و.... ولي اخرش چي ٤ سال دارم فقط خودمو نگه ميدارم

به خدا از عكاسي توي كارخانجات گرفته تا طراحي و بازاريابي تعميير برد و.... كارميكنم ولي ...

پتانسيل كاري خوبي دارم اما به جايي نرسيدم

ديگم حاضر نيستم باكسي شريك شم حتي مي خوام شركتمو كنسل كنم بعد دوستان پيشنهاد همكاري ميدن

وقتي ميبينم اينقدر ميدوم اينه درامدم بعد يه نفر با ٤ تا تلفن ٥٠٠ تومن يك روزه درمياره خوب سرد ميشم

اگه دنبال كار بيرون شهرم به چند دليله

دورشدن ازخانواده
درامد مطمعن و بدون استرس و خوب
جمع كردن كل سرمايم و با افتخار دلالي
داشتن جاي خواب و غذا

ديگه نمي خوام مديرعامل باشم (حمال)
ديگه نمي خوام شركتم باكلاس باشه
ديگه نمي خوام شريك داشته باشم
و....

از عيد تا حالا يه قراردادم نبستم يعني دنبال كار نرفتم همه كارمندامم بيرون كردم حقوق الكي ندم

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
:blink::blink::blink::blink::blink::wacko:

سیروس عزیز

بهتره یکم به بدبخت بیچاره ها و اینایی که گوشه زندون و بیمارستانها هستن تفکر کنی و دوباره تصمیم بگیری که چیکار میخوای بکنی

مشکل ما آدمها اینه که قدر نعمتهایه در حال حاضر را نداریم و بلند پروازیم و همیشه به خوشیها و ثروت دیگران نگاه میکنیم ولی خبر از دلشون و مشکلاتشون نداریم

موفق باشی

data_test

Registered User
لایک‌ها
15
عزیز مگه کسی به شما گفت پواتو بردار بیار که میگی شریک نمی خوام
من یادم نمیاد حرف از شراکت زده باشم
شما گفتی می خوام یه جا کار کنم مدیر نباشم
جای خواب و غذا می خوام
خارج از شهر خودمونم می خوام
منم دیدم شرایطت به ما می خوره
پیشنهاد دادم فقط
خواستم مشکلت حل بشه
همین

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
عزیز مگه کسی به شما گفت پواتو بردار بیار که میگی شریک نمی خوام
من یادم نمیاد حرف از شراکت زده باشم
شما گفتی می خوام یه جا کار کنم مدیر نباشم
جای خواب و غذا می خوام
خارج از شهر خودمونم می خوام
منم دیدم شرایطت به ما می خوره
پیشنهاد دادم فقط
خواستم مشکلت حل بشه
همین

منظورم شما نبودي پيشنهادات جالبي در پ خ داشتم حتي عنواني چون مي خواي ميلياردر بشي شماره تماس ....

شرايط رو پ خ كنيد لطفا

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
:blink::blink::blink::blink::blink::wacko:

سیروس عزیز

بهتره یکم به بدبخت بیچاره ها و اینایی که گوشه زندون و بیمارستانها هستن تفکر کنی و دوباره تصمیم بگیری که چیکار میخوای بکنی

مشکل ما آدمها اینه که قدر نعمتهایه در حال حاضر را نداریم و بلند پروازیم و همیشه به خوشیها و ثروت دیگران نگاه میکنیم ولی خبر از دلشون و مشکلاتشون نداریم

موفق باشی

احمد تو كه شرايط منو ميدوني
بخوام با همين روال پيش برم دراينده نزديك منم ميشم مثل مثال هايي كه زدي

بالا