• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي خريد سيستم تا 2ميليون

emperorgame

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان.ببخشيد من ميخوام يك سيستم براي گيم بگيرم و بودجه ام هم حدود 2ميليون هست ميخواستم كه شما من را راهنمايي كنيد من يكسري قطعه مد نظرم هست كه اميدوارم با راهنمايي شما بتونم بهترين سيستم را ببندم در ضمن بنده فقط براي كيس ميخوام هزينه كنم.ممون
هارد و دي وي دي رايتر و كيس هم خودم دارم و احتياجي نيست.
گرافيك:AMD R9 270X بودجه(حداكثر750هزار تومان)
سي پي يو:بودجه(حداكثر950هزارتومان)
مادربرد: مدنظرمGA-H77-DS3H هست.بودجه(حدود300هزارتومان)
رم:2تا4گيگ.بودجه(180هزارتومان)
پاور:هرچي ارزونتر بهتر حتما گيرين باشه

ممنون ميشم كمك كنيد.

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام دوست عزیز . به نظر بنده شما مین و سی پی یو رو هم AMD جمع کنید بهتر هست البته نظر شخصی منه . قیمت هاش در برابر کارایی واقعا مناسبه . البته گرافیکی که خودتون قید کردین واقعا عالیه و حدود 850 هست

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
من پارسال یه اشتباهی کردم بجای لپتاپ کیس بستم دو میلیون :D الانم حیفم میاد با قیمت دست دو بفروشمو بجاش لپتاپ بگیرم...
ببینید اگه یه لپتاپ میتونه ارضاتون کنه یه نگاهی به این بندازید (البته یکی تو دیجیکالا از صفحه نمایشش ناراضی بود ظاهرا):
مشخصات
- Intel Core i7 4700MQ@2.4GHz (Turbo Boost 3.4GHz), 6MB L3 Cache
- Chipset: Intel ID8C49 (CPU) پردازنده
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD (Display) صفحه نمایش
DDRIII 8GB 1600MHz (Dual Channel) (RAM) حافظه
1TB SATA 5400RPM (HDD) هارد دیسک
Nvidia GeForce GT 750M 2GB + Intel HD Graphics 4600 (GC) کارت گرافیکی
Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo) (ROM) درایو نوری
DOS (OS) سیستم عامل
6Cell 62Wh (Up to 5 hours) (Battery) باطری
2.7 Kg وزن
به نظرم نسبت به قیمت 2282 تومن فوق العادست و اگه بخاید کیس ببندید همچین کانفیگ قدرتمندی با این قیمت گیرتون نمیاد (تازه اگه از زیبایی و قابلیت حمل لپتاپ چشم پوشی کنید)
مؤید باشید

Last edited:

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
براتون کانفیگ میدم امیدوارم که هم دوستان و هم خودتون نقدش کنید
AMD APU 67xx از اونا که سری جدیدن و مجهز به گرافیک نسل جدید R7 هستن و قدرت پردازشیشون عین سری پایین FX مثل 4300
یه مادر برد G1.Sniper A88X از شاه برند گیگابایت
رم فرکانس 2000 OCZ هر جورشو که حال کردی
دو تا گرافیک GV-R726XWF2-2GD بازم از شاه برند گیگابایت که با گرافیک سی پی یو کراس فایر شه
SSD هم که سامسونگ

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
عزیز شما میخوای سیستم برای گیم جمع کنی بعد میخوای ۹۰۰ پول سی پی یو بدی ۷۰۰ برای گرافیک ؟؟
خب فازت چیه پس؟

شما ۳۵۰ بده یه Core i3 4130 بگیر با یه GTX 770 کارکرده که ارزونتر باشه
شما اگه برای گیم میخوای و میخوای فریم بالایی بگیری بهتره بیشتر مانورت رو روی گرافیک بدی نه سایر قطعات
شما نه میخوای اورکلاک کنی نه میخوای پورت ساتا و usb 3.0 زیادی داشته باشه نه میخوای چندتا گرافیک رو کراس و sli کنی و در نهایت نمیخوای فرکانس بالایی رم ببندی

بنده به شما تضمین میدم که یک سیستم متوسط با یک گرافیک قوی به شما فریم ریت بالاتری از یه سیستم قوی و گرافیک ضعیف میده
یه مادربرد سری H و 4 گیگ رم باس ۱۶۰۰ و core i3 4130 و یه گرافیک ۷۷۰ پیشنهاد بنده به شماست

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
سلام
براتون کانفیگ میدم امیدوارم که هم دوستان و هم خودتون نقدش کنید
AMD APU 67xx از اونا که سری جدیدن و مجهز به گرافیک نسل جدید R7 هستن و قدرت پردازشیشون عین سری پایین FX مثل 4300
یه مادر برد G1.Sniper A88X از شاه برند گیگابایت
رم فرکانس 2000 OCZ هر جورشو که حال کردی
دو تا گرافیک GV-R726XWF2-2GD بازم از شاه برند گیگابایت که با گرافیک سی پی یو کراس فایر شه
SSD هم که سامسونگ
چند مشکل هست
۱ اینکه شما قرارداد بستی با AMD و شاه برند گیگابایت و ول کنش نیستی! بعضی چیزا اثباتشون دلی نیست ! شما هر جور سرچ کنی به این نتیجه میرسی که باندل intel + nVidia بهترین باندل برای گیم هستش! مهم نیست شما فکر می کنی تعداد هسته ها و فرکانس APU های AMD خیلی بالاتره مهم اینه که Intel تو بازی فریم ریت بالاتری میده ولو اینکه تک هسته ای باشه
مشکل بعدی اینه که باز اگه سرچ کنی به این نتیجه میرسی هیبرید کراس کردن APU ها با 66xx احمقانه ترین کار ممکنه
شما که تازه میگه با دوتا که اصلا کار سوپر احمقانه ایه! اینکه کلی پول پاور بدیم که ۲ تا ۳ تا یا ۴ تا گرافیک ضعیف کراس کنیم که در نهایت نصف خروجی ۷۷۰ رو هم نده ولو اینکه باید پول بیشتری بابت مادربرد هم بدیم
لازم به توضیحه گرافیک APU ها فقط با سری خاص کراس میشه و با هر کارتی کراس نمیشه
تو سکوت FM1 با ۶۶۷۰ و تو سوکت FM2 با ۷۶۷۰ فقط کراس میشه و R7 و R9 کراس نمیشه اصلا

در نهایت هارد ssd سامسونگ پیشنهاد دادی خب این دوستمون گفتند با ۲ تومن میخوای کیسو جمع کنن و نه ۴ تومن ضمن اینکه هارد هم خودشون دارند

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
چند مشکل هست
۱ اینکه شما قرارداد بستی با AMD و شاه برند گیگابایت و ول کنش نیستی! بعضی چیزا اثباتشون دلی نیست ! شما هر جور سرچ کنی به این نتیجه میرسی که باندل intel + nVidia بهترین باندل برای گیم هستش! مهم نیست شما فکر می کنی تعداد هسته ها و فرکانس APU های AMD خیلی بالاتره مهم اینه که Intel تو بازی فریم ریت بالاتری میده ولو اینکه تک هسته ای باشه
مشکل بعدی اینه که باز اگه سرچ کنی به این نتیجه میرسی هیبرید کراس کردن APU ها با 66xx احمقانه ترین کار ممکنه
شما که تازه میگه با دوتا که اصلا کار سوپر احمقانه ایه! اینکه کلی پول پاور بدیم که ۲ تا ۳ تا یا ۴ تا گرافیک ضعیف کراس کنیم که در نهایت نصف خروجی ۷۷۰ رو هم نده ولو اینکه باید پول بیشتری بابت مادربرد هم بدیم
لازم به توضیحه گرافیک APU ها فقط با سری خاص کراس میشه و با هر کارتی کراس نمیشه
تو سکوت FM1 با ۶۶۷۰ و تو سوکت FM2 با ۷۶۷۰ فقط کراس میشه و R7 و R9 کراس نمیشه اصلا

در نهایت هارد ssd سامسونگ پیشنهاد دادی خب این دوستمون گفتند با ۲ تومن میخوای کیسو جمع کنن و نه ۴ تومن ضمن اینکه هارد هم خودشون دارند
منم با دوستمون موافقم. معماری بسیاربسیارمهمتر از کلاک هست.برای مثال یک دستور بسیارسطح پایین را در یک معماری در دو کلاک انجام میشه ولی کلاکش به فرض 4 گیگاهرتزه با معماری دیگه همون دستورو به شکل بهینه در یک کلاک انجام می ده با کلاک کلی 2 گیگاهرتزی!
من خودم عاشق AMD هستم برای مثال یه cpu athlon +5200 دارم که واقعا از 5 سال قبل همراهم بوده.به فرض استفاده درست از ویندوز ونرم افزار ها بیش از 95% درصد کارها را به صورت عالی انجام داده!
تازه اگرلینوکس استفاده کنید که خیلی خیلی راحتتر میشه کارها انجام داد.

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
چرا میزنی واااااا
اغا اینتل ببند با انویدیا:(
بحث AMD & ATI & Gigabyte با ما عجینه:rolleyes:
شب فازم نمیدونم چی بود الان که نیگاه میکنم خودمم با کانفیگم نحالیدم ههه;):D
اقا rhdan دروغ میگه شما AMD ببند:D:D:D:D:D
FX8350
asus maximus
R9-270 یا 7870
توصیم اپدیت شد

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
چرا میزنی واااااا
اغا اینتل ببند با انویدیا:(
بحث AMD & ATI & Gigabyte با ما عجینه:rolleyes:
شب فازم نمیدونم چی بود الان که نیگاه میکنم خودمم با کانفیگم نحالیدم ههه;):D
اقا rhdan دروغ میگه شما AMD ببند:D:D:D:D:D
FX8350
asus maximus
R9-270 یا 7870
توصیم اپدیت شد
این کانفیگت خیلی عاقلانه تر شد من تو زمینه ی گرافیک هم مشکلی با AMD ندارم توصیه می کنم هر چه بیشتر بهتر
الان تو همینی که پیشنهاد دادی 280x اگه بذاره خیلی بهتره
همینطور باز داری مین گرون میبندی که هیچ استفاده ای هم ازش نخواهی داشت و واقعا نیاز نیست

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز اگه با این قیمتایی که دادید میخواید بخرید که بدرد نمیخوره،شما میخواید کارت 800 تومنی و سی پی یوی 1 تومنی رو رو مادربرد 300 تومنی سوار کنید اگه تجدید نظری در قیمت داشتید میشه یه کاری کرد.همون کل بودجتون رو گفتید کفایت میکنه.دیگه نیازی نبود واسه هر قطعه قیمت جداگانه قرار بدید.دوست عزیز نحوه تقسیم بندی بودجتون افتضاحه،بودجتون کمه دیگه نیازی نیست این همه خرج سی پی یو کنید،بنظر بنده،بهتره سی پی یو رو چیزی حدود 600 تومن،مادربرد رو 600،رم رو هم حدودا 300،کارت هم 500 تومن،یه سیستم متعادل و مچ،واسه گیم نیازی به سی پی یوی خیلی قدرتمند نیست،رمتون هم بایستی حداقل 6 گیگ باشه،نه 2 4 گیگ،البته اگه بتونید یه 200 هم جور کنید همون کارت 700 رو بخرید.بعدشم مگه میشه پاور رو ارزونتر خرید اتفاقا باید خرج بیشترتون رو واسه پاور کنید،مثلا سری گیمینگ گرین.اگه با این بودجه موافق باشی قطعات رو هم میگم.

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
در مورد AMD نسبت پرایس پرفورمنس خوبی میده ولی به مصرف برقش هم نگاه کنید، برای مهار دماش مجبورید کیس خوب و فنهای زیاد استفاده کنید طوری که دمای پردازنده بالای 60 نره (برای سری FX) و خود پردازنده هم واقعا پرمصرف هست شما با خرید AMD انگار دارید همون پولی که به اینتل میدید رو خرج میکنید منتها به صورت قسطی (روی پول برق) ضمنا برای گیم حتی یه Core i3 اینتل پرفورمنس خیلی بهتری نسبت به هم رده‌ی قیمتیش از AMD میده. و برای گیم i5 کاملا کفایت میکنه و i7 اصلا لازم نیست.
چون واسه گیم میخاید بهتره بیشتر پولتون رو روی گرافیک بزارید و قطعات دیگه فقط در حدی باشن که واسه قدرتنمایی گرافیک گلوگاه نباشن کافیه.
توان لازم پاور رو با استفاده از سایت محاسبه‌‌گر گرین بدست بیارید (البته آینده نگری هم داشته باشید برای ارتقاهای احتمالی در آینده ی نه چندان دور) لازم نیست الکی پول زیادی بدی سرش.
مؤید باشید

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
مشکل دما نداره
دوستم یدونه 8150 داره با کولر مستر چار پایپی که تو حالت لود میرسه به 35 درجه
گرافیکشم ایسوس 7870 هستش تو بازی ریوال نهایتا میرسه به 35 درجه
تو مانیتور فول اچ دی ( فول هش دی :p ) عالیترین فریم رو بدون لگ میده
بردشم ماکسیموسه اگه پولت به ماکسیموس نرسه گیگا990 - یو دی هفت یا پنج بهتره

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
مشکل دما نداره
دوستم یدونه 8150 داره با کولر مستر چار پایپی که تو حالت لود میرسه به 35 درجه
گرافیکشم ایسوس 7870 هستش تو بازی ریوال نهایتا میرسه به 35 درجه
تو مانیتور فول اچ دی ( فول هش دی :p ) عالیترین فریم رو بدون لگ میده
بردشم ماکسیموسه اگه پولت به ماکسیموس نرسه گیگا990 - یو دی هفت یا پنج بهتره
چه خوب... کیسشون چیه؟ دمای اتاقشون؟ کیس کجای اتاقه؟ چندتا فن بسته رو کیسش از چه مدلی؟ بازی ریوالز رو رو ماکسیمم ستینگ گذاشته؟ اینا خیلی تاثیر داره
داداش نرم افزار دما رو باز بزار بعد برو تو گیم (مثلا کرایسیس) میبینی دما ازونی که تو لود ماکسیموم با نرم افزار بدست آوردی خیلی بالاتر میره با اینکه پردازنده حتی به نصف لودش هم نمیرسه!
علت: وسط بازی از چند قطعه‌ی دیگه هم کار کشیده میشه و دمای اونا رو پردازنده هم تاثیر داره (گرافیک، رم، هارد و ...) پیشبینی میشه کرد چند سال دیگه که بازی‌ای اومد که بیش از نصف قدرت سیستمتو خواست استفاده کنه دما براحتی از حد مجاز رد میکنه، با AMD خیلی بیشتر باید حواست به دما باشه تا اینتل که بعضی (بازم تاکید یکنم بعضی:D) از پردازنده هاش حتی بالای 100 درجه هم کرش نمیکنن!
طرفداری از برند خاصی نمیخام کنم مسئله یکی همون قسطی پرداخت شدن پول پرفورمنس سیستم هست :D و دیگه نرم افزار و بازی‌ای که بتونه از هشت هسته همزمان استفاده کنه هنوزم کمه متاسفانه

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
مغازس اتاق نیس وسط گرد وخاک در کیسشم بازه
مدل دقیق نمیتونم بدم
اما کیسش یه کیس معمولیه گرین هستش
اما کولرش کولر مستره 4 تا پایپ داره
دمت گرم بابا خودم اورش کردم 4.2 با توربوی 4.6
رماشم 1800 اوور زدیم
اوور مختصر زدیم البته
رم هاش ایکس ام پی ژل هستن
خودم تست گرفتم
موشکل دما نداریمo_O
بابا این اتلون خودم با یه کولر زاقارت بالاتر از 45 نمیره :D تازه انلاک هم شده
خودشم 45 نانومتریه اتلون .... سری اف ایکس حالا 32 نانو هستش:rolleyes:
تضمینی میخای تو حالت لود برات اسکرین شات بدم باور نداری

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
داداش همین که در کیس بازه و تو مغازس خودش کلی تاثیر داره ;)
قبولت داریم داداش نگفتی که میخای بفروشی که بگیم بلوف میزنی باید مدرک بدی :D
حتی اگه مشکل دما پایین کار کردن پردازنده ها AMD رو بشه حل کرد بازم مسئله‌ی مصرف برق و کارایی کمتر هسته‌ها و کمبود نرم‌افزارا و بازیایی که بتونن از 8 هسته همزمان استفاده کنن سر جاشه و متاسفانه فعلا کاریش نمیشه کرد...

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
پس برو برو که مثل تو زیاده اینتل برات :D
برو برو ولی بدون که هیچی ای ام دی نمیشه برات :rolleyes:
شعر تحریف شده از محسن دوگانه;)
Have Better Luck :cool:

mh7313

Registered User
لایک‌ها
35
به نظر من اگه فقط برای گیم میخوای برو PS4 یا XBOX ONE بخر چون اونجا دیگه مشکلات نصب و قفل روی بازیها برات بوجود نمیاد.بازیهای انحصاریشم ارزش خریدنو دارن.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
چون اونجا دیگه مشکلات نصب و قفل روی بازیها برات بوجود نمیاد.بازیهای انحصاریشم ارزش خریدنو دارن.
جاااان؟
همه میان رو پلتفرم PC که کپی بازی کنند والا ایکس وان و پی اس ۴ هیچ کدوه هک نشدند و بعیده اصلا هک بشند و بشه کپی بازی کرد

mh7313

Registered User
لایک‌ها
35
جاااان؟
همه میان رو پلتفرم PC که کپی بازی کنند والا ایکس وان و پی اس ۴ هیچ کدوه هک نشدند و بعیده اصلا هک بشند و بشه کپی بازی کرد
عزیزم منم منظورم این نبود که کپی بازی کنه گفتم که اگه قصد فقط بازی کردنه کنسول بگیره بهتره چون بازیهای انحصاریش ارزششو داره

بالا