اولا که خواهش ميشه
دوما که خيلی خوبه که اون "مثلا" رو گفتی، خودت بگو در مورد کدوم قسمت دوست داری بحث کنيم تا با هم بريم جلو . . .
(دوباره برم بالای منبر!)
بريم سراغ Remote Access Service
همونطور که گفتم برای اتصال کاربران به شبکه، دو گزينه در پيش داری. البته يه مطلب رو فراموش کردم. اينکه اين دو گزينه ای که گفتم مربوط به خطوط تلفن معمولی است و در صورت استفاده از خطوط E1، بايد از Cisco استفاده کنی.
(با خطوط معمولی، ارتباط با سرعت 33.600 و با خطوط E1، ارتباط با سرعت 56.000 کيلوبيت بر ثانيه امکان پذير است.)
* بررسی از نظر قيمت:
1) سيستم RAS , RRAS تحت ويندوز
برای هر 32 خط تلفن، نياز به يک سيستم، يک MultyPort و 32 عدد مودم.
قيمت يک سيستم مناسب برای اين کار حدود 600 - 700 هزار تومان، قيمت يکعدد MultyPort MOXA 32 Port حدود يک ميليون تومان، 32 مودم، هرکدام حدود 50 هزار تومان (بسته به نوع مودم)
2) سيستم Cisco (خطوط تلفن معمولی)
Router سری 3600، قيمت حدودا 6 ميليون تومان
روی اين روتر، تا 6 تا ماژول ميتونی قرار بدی که هرکدومش، 16 خط تلفن ظرفيت داره. هر ماژول حدودا 2 ميليون تومان
3) سيستم Cisco (خطوط E1)
Router Cisco AS5300 ، قيمت حدود 6 ميليون تومان
اين روتر، 4 ورودی E1 داره. (ميدونی که هر E1، معادل 32 خط تلفنه)
* بررسی از نظر پايداری:
1) ويندوز
ويندوز رو که خوب ميشناسی، اگه چند روز يکبار Restart نشه مشکل ايجاد ميکنه.
البته اگر درست راه اندازی شده باشه، شايد هفته ای يکبار هم مشکلی بوجود نياره. تنها مشکل اعظم سيستم ويندوز، Hang کردن مودمهاست. که برای رفع مشکل بايد در شبانه روز يکبار خاموش و روشن بشن.
2) Cisco
بشدت پايدار است. ممکنه ماهها بهش کاری نداشته باشی و خودش بدون مشکل کارش رو بکنه . . .
* بررسی از نظر کيفيت:
مسلما کيفيت Router های Cisco به مراتب بهتر از سيستم Windows است.
چون از نظر سخت افزاری برای اين کار بهينه شده اند.
* بررسی از نظر تامين قطعات:
الحمدلله در مملکت اسلامی ما، قطعات کامپيوتری از هر مدل که بخواهيد موجود است. هرچی هم نبود بگو وارد کنيم !
* بررسی از نظر هزينه نگهداری:
همونطور که گفتم، ويندوز نياز به مراقبت زياد داره. حتما در طول شبانه روز، 24 ساعته، نياز به کسی هست که از سيستم مراقبت کنه و در صورت بروز مشکل، به رفعش بپردازه. ولی Cisco به اين ترتيب نيازی به مراقبت نداره، بلکه هر چند روز يکبار ميشه کل سيستم رو چک کرد که مشکلی نداشته باشه، يا اينکه ميتونی يه قرارداد پشتيبانی ببندی و از يه Administrator بخوای که مديريت سيستم رو به عهده بگيره، هروقت مشکلی پيدا شد مشکل رو حل کنه . . .
* بررسی از نظر امکان توسعه در آينده:
هر دو سيستم رو ميشه گسترش داد.
فقط سيستم ويندوز يک کم جاگير تر از Cisco است، فضای بيشتری نياز داره، هر 64 خط يک Rack ميخواد.
. . .
يه موضوعی که به فکرم رسيد اينه که در زمينه سيستم ويندوز که گفتم هر 32 خط يه سيستم نياز داره، برای شرايط خوب و قابليت رفع مشکل سريعه، ولی ميشه دو عدد MultyPort رو هم به يه سيستم متصل کرد که در اين صورت، با يه سيستم ميشه 64 خط رو پشتيبانی کرد.
. . .
راستی من اينهمه از Cisco تعريف کردم، فکر نکنی مال بابامه ها !
با اينهمه مشکلاتی که ويندوز داره، من شخصا ويندوز رو بيشتر ميپسندم و از کار کردن باهاش بيشتر لذت ميبرم . . .
. . .
در مورد مخابرات :
تو مملکت گل و بلبل ما، نه اينکه همه چی قانونمنده، اين هم از اين قانون مستثنی نيست.
با بند "پ" قانون عمومی کشور (پارتی، البته از نوع کلفتش! و پول) کدوم کاره که نشه انجام داد؟
ولی اين ICP يه کم دردسر داره و به اين راحتيها ممکن نيست.
ISP هم که يه شرکت بايد به ثبت برسونی، مهندس کامپيوتر هم باشی، پولدار هم باشی، مخابراتيها رو هم دوست داشته باشی، هواشون رو هم داشته باشی، اون بند "پ" رو هم کاملا در ذهن داشته باشی، مشکل خاصی نيست، براحتی بهت مجوز ميدن.
. . .
خوش باشی و موفق