• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در خصوص سفر به كشور افريقايي غنا

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من قصد دارم كشور غنا برم. با توجه به اينكه سفارت غنا تو ايران نيست فكر مي كنيد چه جور بايد ويزا بگيرم كمك كنيد.

.:Ice:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چرا غنا؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فکر کنم باید بری یه کشور عربی ویزا بگیری دوبی هم فکرنکنم سفارتش توش باشه .

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله منم با دبی موافقم..تنها ترین و بهترین راهت باسه ورود همون دبی هست.. ولی در کل اونجا 99% دزد هستند امیدوارم که از ایمیل های دزدی قرعه کشی و اینها به تورت نخورده باشه......

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من تو اینترنتی یه دوست سویدی دارای شرکت طلافروش یافتم که میگه دو تا پسرام غنا هستند و تو باید یه هفه اونجا بری تا کار ویزای سویدتو بچه هام برات انجام بدن و خودم به تنهایی نمی تونم.. شما چه نظری دارید.

H A T E U N ! T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجیب ولی ساده...

خوده یارو از تو سوئد میگه نمیتونه کاری کنه اونوقت پسرای کاکاسیای 8 سیلندرش از تو غنا کشوره به این کوفتی جهنم دره ای که خودت داری میگی حتی تو ایران سفارتخونه نداره میخوان واست اقامته سوئد جور کنن؟ یکم فکر کن بابا!!

فکر کنم آفریاقاییا میخوان بزنن تو کاره صادراته گوشت

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خودمون هستیما عجب استعدادی دارم تا اسم غنا اومد فهمیدم کلاه برداریه..کلاه بردار<< اول>> اینترنتی دنیا آفریقا هست
...دوستان/آشنایان/دشمنان/....هیچ وقت هیچ موقع از توی اینترنت شما هیچ چیز برنده نمیشید(ویزا/پول/....) تنها جایی که ممکنه برنده بشید بانک هست اونم حداقل اسم و آدرستون رو داره..خیلی از دوستان کلاه میلیاردی سرشون رفته با این جریانات پس بهتره باسه پول و وقت و زندگی خود ارزش بزاریم:f34r:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خودمون هستیما عجب استعدادی دارم تا اسم غنا اومد فهمیدم کلاه برداریه..کلاه بردار<< اول>> اینترنتی دنیا آفریقا هست
...دوستان/آشنایان/دشمنان/....هیچ وقت هیچ موقع از توی اینترنت شما هیچ چیز برنده نمیشید(ویزا/پول/....) تنها جایی که ممکنه برنده بشید بانک هست اونم حداقل اسم و آدرستون رو داره..خیلی از دوستان کلاه میلیاردی سرشون رفته با این جریانات پس بهتره باسه پول و وقت و زندگی خود ارزش بزاریم:f34r:

البته ایرانی ها , هندیها و پاکستانی ها هم یادت نرن که دستی دارن! در دزدی در نت

بالا