• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد خريد اتم اگزك

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبي جان
دو مدل اتم داريم
o2_xda_atom
http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom-1372.php

و
o2_xda_atom_exec
http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php

اتم اگزك يك مدل بعد تز از اتم معموليه
ظاهرشون هيچ فرقي نداره ولي بدنه اتم معمولي براقه و بدنه اتم اگزك اين جوري نيست
از لحاظ سخت افزاري اتم اگزك سي پي يو 520 داره با رام 192 ولي اتم معمولي سي پي يو 416 داره با رام 128
از لحاظ قيمت اتم اگزك 730 هزار و اتم معمولي 650 هزار
حالا شما كدوم رو خريديد؟؟؟
((اگه اتم اگزك رو به اين زودي ريجستر كرده باشن من خودم رو ميكشم))
-----------------------------------
چند تا سوال خيلي مهم هم دارم
مي خواستم از كسي بپرسم كه با اين گوشي كار كرده باشه
كيفيت صداش چه طوري؟؟؟
هم بلندگوهاش و هم صداي مكالمه اش چه جوره ؟
صدايه مكالمه اش بم نيست؟؟ صدا با اكو نميره؟؟؟
و اخرين سوال ، انتنش چه جوري؟؟؟ با نوكيا قابل مقايسه هست؟؟
ممنون
سلام
والله من یه ساله که دنبال حربد اتم هستم اما وقتی دیدم که قراره اتم اگزک بیاد،صبر کردم،بله تفاوتهاشون رو می دونم،منتها عرض کردم که شما مطمئنید که اسم اتم رو بردید؟آخه یه مدل دیگه به نام اگزک داریم،منم وقتی تلفنی بهشون گفتم که اگزک می خوام گفتن که اگزک زجیستر نداریم،اما اتم اگزک رجیستر هست:blink: منم گفتم که دنبال همون اتم اگزکم؛فکر کنم دوستان هم دچار این سو تفاهم می شن،حتما اسم اتم رو ببرید،چون تو یه تاپیک دیگه هم دانیال هم فکر کرده بود که منظورم اگزکه و این تجربه اونجا به کارم اومد;)

قربان خیلی مبارکه ...میشه بعد چند روز کار کردن نظر کلی بدین؟

در مورد انتن دهی هم بیشتر صحبت کنید
ممنونم،چشم حتما"،منتها نمی دونید که دارم تابپ فارسی رو هم یاد می گیرم،آخه سیستم رو برای درس خوندن رد کردم رفت(والا من که پول نداشتم که اتم اگزک بگیرم:lol: )و دارم با لپ تاپ به سختی فارسی تایپ می کنم،البته عادت میکنم،;)

king_dani
مجتبی جان مبارکه
ایشا شونصد سال برات بمونه!!!

ولی من متوجه نشدم شما می فرمایید که رجیستر شده بالاخره یا نه؟
بعد یک چیز دیگه ، واقعا این قدر فروم رو معروف کرده ایم؟

ای ول
بله رجیستر هست،
اما در مورد فروم،
دانیال جان شما به هر حال رمضانی رو اینجا معرفی کردبد و این خودش به نوعی تبلیغ رمضانی هم هست;) ،اما اینها باید بدونن و مدیون شما باشن که زمینه کاریشون رو تو پی پی سی بردن،و حالا که اینقدر تقاضا زیاد شده،نباید بد برخورد کنن،ما دیروز سر این مسائل خیلی بحث کردیم،
من راجع به این مساله کلی صحبت دارم که به موقع می گم،الان باید برم اماده بشم برم سز کار،
ببخشید;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
والله من یه ساله که دنبال حربد اتم هستم اما وقتی دیدم که قراره اتم اگزک بیاد،صبر کردم،بله تفاوتهاشون رو می دونم،منتها عرض کردم که شما مطمئنید که اسم اتم رو بردید؟آخه یه مدل دیگه به نام اگزک داریم،منم وقتی تلفنی بهشون گفتم که اگزک می خوام گفتن که اگزک زجیستر نداریم،اما اتم اگزک رجیستر هست:blink: منم گفتم که دنبال همون اتم اگزکم؛فکر کنم دوستان هم دچار این سو تفاهم می شن،حتما اسم اتم رو ببرید،چون تو یه تاپیک دیگه هم دانیال هم فکر کرده بود که منظورم اگزکه و این تجربه اونجا به کارم اومد;)

ممنونم،چشم حتما"،منتها نمی دونید که دارم تابپ فارسی رو هم یاد می گیرم،آخه سیستم رو برای درس خوندن رد کردم رفت(والا من که پول نداشتم که اتم اگزک بگیرم:lol: )و دارم با لپ تاپ به سختی فارسی تایپ می کنم،البته عادت میکنم،;)

king_dani
بله رجیستر هست،
اما در مورد فروم،
دانیال جان شما به هر حال رمضانی رو اینجا معرفی کردبد و این خودش به نوعی تبلیغ رمضانی هم هست;) ،اما اینها باید بدونن و مدیون شما باشن که زمینه کاریشون رو تو پی پی سی بردن،و حالا که اینقدر تقاضا زیاد شده،نباید بد برخورد کنن،ما دیروز سر این مسائل خیلی بحث کردیم،
من راجع به این مساله کلی صحبت دارم که به موقع می گم،الان باید برم اماده بشم برم سز کار،
ببخشید;)

خیلی عالی هست
لازم به ذکر هست که execاسم اج تی سی یونیورسال هست که تو ایران به اسم آی میت جس جار فروخته می شه ، اگزک ، معادل او2 این دستگاه هست.پس بهتره همیشه بگید اتم اگزک ( خودم هم همین طور!)
پس شما می گید رمضانی اگزک داره ولی رجیستر نیست؟ فکر کنم امیر در به در دنبالش بود...

در مورد توضیح شما ، کاملا صحیحه ، در ممالک راقیه ، خریدار شاهه ، چون قدرت خرید رو با عرق جیبن به دست اورده ، ولی در مملکتی که نفت ش رو اعانه تقسیم می کنن بین مردم ، فروشنده هم به خودش حق می ده این طوری بد برخورد کنه ، حالا من می رم بعد امتحان م یک سر پیش اش ، سعی می کنم این رو به صورت روتین کنم که بروبچ پی تی یک تخفیف کوچیک به اضافه امکان تست کردن و همچنین برخورد متحرمانه بتونن داشته باشن

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
واي ......
يعني اتم اگزك ريجستر شده
حالا چه جوري دوباره برم تهران
-------------------
يه خورده هم توضيح ميشه راجع به اگزك بديد
---------------------
راستي اگه بهشون ادرس بدم و پول رو بريزم حسابشون ، واسم اتم اگزك ميفرستن؟؟؟
اين كار رو بكنم يا اينكه خودم برم بخرم؟؟(چون دني قبلان ها گفته بود كه حتما تست كنيم ولي فكر كنم تو پست بالايي گفتن كه نميزارن تست كنن)
حالا چي كار كنم؟؟؟

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام قربان
من امروز یه اتم ا گزک خریدم:) ،سه چهار بار هم سوال کردم و گفت رجیستر شده،آره برخورد اولش چندان جالب نیست:hmm: ،اما وقتی متوجه بشه که قصد خرید دارید و از پی پی سی اطلاعات دارید و از بچه های این فروم هستید،نرم تر می شن;) ،امروز که اول کار برخورد خوبی با من و دوستم نداشتن،اما بالاخره یه اتم اگزک گرفتم،دوستم هم اس 200 گرفت.در مورد رجیستر هم به ما اطمینان داد و گفت که شما فاکتور خرید دارید و مطمئن باشید.شاید شما اگزک رو سوال کردید،آخه منم به اتم اگزک به طور خلاصه می گم اگزک:lol:
موفق باشید.

مبارکه آقا مجتبی

می شه بگی آخرش چند باهاتون حساب کرد ؟
جدی جدی اتم اگزگ کیف نداره ؟؟؟

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مجتبي جان ، من همين الان (دوشنبه 13ام ساعت 1:30 دقيقه ظهر)زنگ زدم فروشگاه رمضاني
گفتم كه او تو اتم اگزك موجود داريد؟
گفتن اره
پرسيدم ريجستر شده؟
گفتن نه

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
يه مطلب ديگه ، نظرتون هم در باره 6828 اچ پي ميخواستم بدونم
و بين اتم اگزك و 6828 كدوم بهتره؟؟؟
(( ميدونم كه شما تا حالا هيچ گوشي رو به كسي معرفي نكرديد ، و با خريد ديگران كاري نداري ولي لطفا بين اين 2 تا بگيد كه كدوم بهتره:blush: ))
ممنون:happy:[/QUOTE]

دني جان
نظرتون رو راجع به 6828 نگفتيد
راستي 6828 هم ريجستر نبود:blink:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
مجتبي جان ، من همين الان (دوشنبه 13ام ساعت 1:30 دقيقه ظهر)زنگ زدم فروشگاه رمضاني
گفتم كه او تو اتم اگزك موجود داريد؟
گفتن اره
پرسيدم ريجستر شده؟
گفتن نه
سلام دوست من
شاید رجیستر شده اش تموم شده،شاید هم می بینه از شهرستان تماس می گیری،اینطور می گه،
نمی دونم چی بگم،:wacko:
اما یه سوال:دوستان الان گوشیهای رجیستر نشده کار نمی کنند؟یا هنوز مخابرات برنامش رو شروع نکرده؟
من امروز موفق به صحبت با رمضانی نشدم،اما من دو سه بار از ایشون پرسیدم که ایشون جواب مثبت داد و گفت رجیستر شده،
اما در مورد اتم اگزک
تا این لحظه باهاش راحت بودم،سرعت مناسبی داره،هرچند به پای ویندوز 2003 نمی رسه (پارسال دست یگی از دوستان دیدم)،کیفیت پخش ام پی تری توسط اسپیکرها خوب اما توسط هدست ضعیفه:eek: (در مقایسه با اس ایکس وان)،من که تا الان مشکلی نداشتم،تو سایت او 2 هم رجیستر کردم و اولین رام آپدیتش تا 5 روز دیگه ارائه می شه،فعلا" که راضیم ،گرچه یه مرور کلی و جامع نیاز به وقت و کیبورد فارسی داره;) ،اما اگر سوالی داشتید در خدمتتونم،:happy:
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
يه مطلب ديگه ، نظرتون هم در باره 6828 اچ پي ميخواستم بدونم
و بين اتم اگزك و 6828 كدوم بهتره؟؟؟
(( ميدونم كه شما تا حالا هيچ گوشي رو به كسي معرفي نكرديد ، و با خريد ديگران كاري نداري ولي لطفا بين اين 2 تا بگيد كه كدوم بهتره:blush: ))
ممنون:happy:

دني جان
نظرتون رو راجع به 6828 نگفتيد
راستي 6828 هم ريجستر نبود:blink:[/QUOTE]

می بخشید من فک کردم خوندید در ترد مشاوره نظر بنده رو در مورد اش،

مگه 6828 گرون تر نیست؟ خوب به نظر من اصلا نیازی به دادن پول اضافی نیست ولی اگر اصرار دارید خوب اونو بخرید

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من
شاید رجیستر شده اش تموم شده،شاید هم می بینه از شهرستان تماس می گیری،اینطور می گه،
نمی دونم چی بگم،:wacko:
اما یه سوال:دوستان الان گوشیهای رجیستر نشده کار نمی کنند؟یا هنوز مخابرات برنامش رو شروع نکرده؟
من امروز موفق به صحبت با رمضانی نشدم،اما من دو سه بار از ایشون پرسیدم که ایشون جواب مثبت داد و گفت رجیستر شده،
اما در مورد اتم اگزک
تا این لحظه باهاش راحت بودم،سرعت مناسبی داره،هرچند به پای ویندوز 2003 نمی رسه (پارسال دست یگی از دوستان دیدم)،کیفیت پخش ام پی تری توسط اسپیکرها خوب اما توسط هدست ضعیفه:eek: (در مقایسه با اس ایکس وان)،من که تا الان مشکلی نداشتم،تو سایت او 2 هم رجیستر کردم و اولین رام آپدیتش تا 5 روز دیگه ارائه می شه،فعلا" که راضیم ،گرچه یه مرور کلی و جامع نیاز به وقت و کیبورد فارسی داره;) ،اما اگر سوالی داشتید در خدمتتونم،:happy:
موفق باشید.

مجتبي جان ، شما مگه يك شنبه نخريديد؟؟؟
من شنبه داخل فروشگاه رمضاني بودم ، دوشنبه هم كه بهشون زنگ زدم باز گفتن ريجستر نشده
راستي شما چند خريديد؟؟؟
همون 730 خريديد؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبي جان ، شما مگه يك شنبه نخريديد؟؟؟
من شنبه داخل فروشگاه رمضاني بودم ، دوشنبه هم كه بهشون زنگ زدم باز گفتن ريجستر نشده
راستي شما چند خريديد؟؟؟
همون 730 خريديد؟

چرا یکشنبه خریدم،به من اطمینان داد که رجیستره،با من 715 حساب کرد،و البته من یه مینی اس دی 2 گیگ هم گرفتم،فعلا" هم که مشکلی ندارم،به من و دوستم گفتن که شما فاکتوذ داربد و نگران نباشید،

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مجتبی جان....ببینم کی برد اینفرارد که جز وسایلش هست تو جعبه بود؟ یا باید جدا خرید؟؟

715 تومن با مموری یا بدون مموری؟؟

قیمت مموری 2 گیگ چنده الان؟

ببخشید دیگه 3 تا سوال شد ....ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان....ببینم کی برد اینفرارد که جز وسایلش هست تو جعبه بود؟ یا باید جدا خرید؟؟

715 تومن با مموری یا بدون مموری؟؟

قیمت مموری 2 گیگ چنده الان؟

ببخشید دیگه 3 تا سوال شد ....ممنون
خیر قربان،کیبورد جداگانه باید بخرید(اصلا" تو دفترچه منو الش هم نیست)
بدون مموری 715 با تخفیف
2 گیگ مینی گفت ارزون شده و با من 40 سن دیسک رو حساب کرد(البته میکروسیم هم داره با همون قیمت)
من در خدمتتونم.;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرتون مموری سن دیسک بهتره که شما گرفتی؟ یا میکرو سیم؟

چون خودت سن دیسک گرفتی حتما به نظرت بهتر اومده اره؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظرتون مموری سن دیسک بهتره که شما گرفتی؟ یا میکرو سیم؟

چون خودت سن دیسک گرفتی حتما به نظرت بهتر اومده اره؟؟
سلیقه ای است،گرچه عده ای سن دیسک و عده ای میکروسیم رو قیول دارن،(من خیلی وقت پیش این مسائل رو خوتدم،اگر دنی محبت کنه و بگه که اینجا بوده یا نه و اگر بوده تو کدوم ترد،لطف می کنه)
منم دوست دارم نظر دوستان رو بدونم،:blush:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
sony ericsson عزيز
فكر ميكنم شما هم ميخوايد اتم اگزك بخريد؟
اره؟
اگه جوابتون مثبته ، لطفا با من هماهنگي كنيد و 2 تايي بريم پيش رمضاني
فعلا كه ريجسترشو نداره
منتظر جوابتون هستم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قربان همون طوری که تو پی ام هم بهتون گفتم ممکنه اتم معمولی بخرم یا اگه اوضاع جیبم درست بشه اگزک...

ولی حتما پیگیر رجیستر شدنش هستم....بهتون خبرمیدم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از توضیحاتتون ممنون....نکات خوبی بود...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلیقه ای است،گرچه عده ای سن دیسک و عده ای میکروسیم رو قیول دارن،(من خیلی وقت پیش این مسائل رو خوتدم،اگر دنی محبت کنه و بگه که اینجا بوده یا نه و اگر بوده تو کدوم ترد،لطف می کنه)
منم دوست دارم نظر دوستان رو بدونم،:blush:

قربان اگر سندیسک ها اصل باشن ، شک نکنید که بهترن ، ولی یادتون باشه که تو ایران پدر مادر آدم هم ممکنه چینی از آب در آن. از شوخی گذشته ، گفته ام را تکرار می کنم ، شما هرچی رمضانی داد بخرید، اون همه جنس هاش قابل اعتماده ، در ضمن خودش گارانتی ش می کنه.
من که می رم باسه خریدحتی نمی پرسم که چه مارکی هست.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
دوباره امروز زنگ زدم رمضاني ، واسه اتم اگزك ريجستر(ساعت 11 صبح يك شنبه زنگ زدم)
گفتش كه همين امروز 2تا ريجستر اوردن و تا نيم ساعت پيش فروختمشون !!! :eek: :blink: :eek:
گفتم كه من بار چندمه كه دارم بهتون زنگ ميزنم و حتي يه بار اومدم تا تهران و ...
گفت شما از كجا تماس ميگيريد
گفتم از كرمانشاه
خلاصه ...شماره تماسم رو گرفت و گفت اگه ريجسترشو اورديم بهتون خبر ميديم
و قرار شده من پول رو بريزم حسابشون و اون ها هم واسم پست كنن
حالا ميخواستم بدونم كارشون مطمعنيه
از لحاظ كيفيت منظورمه:happy:
بعدش من اسم پرشين تولز رو بيارم و بگم اونجا شما رو بهبم معرفي كردن و اسم اقا دانيال رو ( البته با اجازه ايشون) كه شايد اين جوري يه خورده رعايت كردن و چيز بهتري بفرستن :happy: :blush:
يا اصلا اين كار رو نكنم و خودم برم تهران؟(راستشو بخواين ، يه خورده تهران اومدن واسم سخته)
چي كار كنم؟؟؟
راستي ، وقتي فهميدن واقعا اتم اگزك ميخوام برخوردشون خيلي خيلي بهتر شده بود:cool: :D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام به همه
دوباره امروز زنگ زدم رمضاني ، واسه اتم اگزك ريجستر(ساعت 11 صبح يك شنبه زنگ زدم)
گفتش كه همين امروز 2تا ريجستر اوردن و تا نيم ساعت پيش فروختمشون !!! :eek: :blink: :eek:
گفتم كه من بار چندمه كه دارم بهتون زنگ ميزنم و حتي يه بار اومدم تا تهران و ...
گفت شما از كجا تماس ميگيريد
گفتم از كرمانشاه
خلاصه ...شماره تماسم رو گرفت و گفت اگه ريجسترشو اورديم بهتون خبر ميديم
و قرار شده من پول رو بريزم حسابشون و اون ها هم واسم پست كنن
حالا ميخواستم بدونم كارشون مطمعنيه
از لحاظ كيفيت منظورمه:happy:
بعدش من اسم پرشين تولز رو بيارم و بگم اونجا شما رو بهبم معرفي كردن و اسم اقا دانيال رو ( البته با اجازه ايشون) كه شايد اين جوري يه خورده رعايت كردن و چيز بهتري بفرستن :happy: :blush:
يا اصلا اين كار رو نكنم و خودم برم تهران؟(راستشو بخواين ، يه خورده تهران اومدن واسم سخته)
چي كار كنم؟؟؟
راستي ، وقتي فهميدن واقعا اتم اگزك ميخوام برخوردشون خيلي خيلي بهتر شده بود:cool: :D

خب این که ريسک خيلی بزرگی هست 700 هزار تومان پول میخواين بدين و ممکن هر مشکلی پيش بياد
خود من 4 بار آنلاين از Shop.Ir خريد کردم که تهران هستم و اونها هم تهران هستند این مشکلات رو داشته :
1: 7710 که الکی روش نوشته بود فنلاندی موقع فروش فهميديم چينی هست !
2: W800 که چينی بود تازه اون اولاش که اومده بود ! [ جعبه هم شکسته بود ]
3: 1101 که مجارستانی بود [ البته فکر میکنم اصلش مجارستانی هست ]
4: J210 که هنوز نمیدونم اصل هست يا نه !
اگر اشنا دارين تهران بهتره يا کمی صبر کنيد خيلی بهتره تازه ارزون هم ممکنه بشه [ حساب کتاب که نداره ! يک دفعه 2 روزه 50 تومان ارزون میشه مثل Qtek 200 ]

بالا