سلاممجتبي جان
دو مدل اتم داريم
o2_xda_atom
http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom-1372.php
و
o2_xda_atom_exec
http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
اتم اگزك يك مدل بعد تز از اتم معموليه
ظاهرشون هيچ فرقي نداره ولي بدنه اتم معمولي براقه و بدنه اتم اگزك اين جوري نيست
از لحاظ سخت افزاري اتم اگزك سي پي يو 520 داره با رام 192 ولي اتم معمولي سي پي يو 416 داره با رام 128
از لحاظ قيمت اتم اگزك 730 هزار و اتم معمولي 650 هزار
حالا شما كدوم رو خريديد؟؟؟
((اگه اتم اگزك رو به اين زودي ريجستر كرده باشن من خودم رو ميكشم))
-----------------------------------
چند تا سوال خيلي مهم هم دارم
مي خواستم از كسي بپرسم كه با اين گوشي كار كرده باشه
كيفيت صداش چه طوري؟؟؟
هم بلندگوهاش و هم صداي مكالمه اش چه جوره ؟
صدايه مكالمه اش بم نيست؟؟ صدا با اكو نميره؟؟؟
و اخرين سوال ، انتنش چه جوري؟؟؟ با نوكيا قابل مقايسه هست؟؟
ممنون
والله من یه ساله که دنبال حربد اتم هستم اما وقتی دیدم که قراره اتم اگزک بیاد،صبر کردم،بله تفاوتهاشون رو می دونم،منتها عرض کردم که شما مطمئنید که اسم اتم رو بردید؟آخه یه مدل دیگه به نام اگزک داریم،منم وقتی تلفنی بهشون گفتم که اگزک می خوام گفتن که اگزک زجیستر نداریم،اما اتم اگزک رجیستر هست:blink: منم گفتم که دنبال همون اتم اگزکم؛فکر کنم دوستان هم دچار این سو تفاهم می شن،حتما اسم اتم رو ببرید،چون تو یه تاپیک دیگه هم دانیال هم فکر کرده بود که منظورم اگزکه و این تجربه اونجا به کارم اومد
ممنونم،چشم حتما"،منتها نمی دونید که دارم تابپ فارسی رو هم یاد می گیرم،آخه سیستم رو برای درس خوندن رد کردم رفت(والا من که پول نداشتم که اتم اگزک بگیرم:lol: )و دارم با لپ تاپ به سختی فارسی تایپ می کنم،البته عادت میکنم،قربان خیلی مبارکه ...میشه بعد چند روز کار کردن نظر کلی بدین؟
در مورد انتن دهی هم بیشتر صحبت کنید
king_dani
بله رجیستر هست،مجتبی جان مبارکه
ایشا شونصد سال برات بمونه!!!
ولی من متوجه نشدم شما می فرمایید که رجیستر شده بالاخره یا نه؟
بعد یک چیز دیگه ، واقعا این قدر فروم رو معروف کرده ایم؟
ای ول
اما در مورد فروم،
دانیال جان شما به هر حال رمضانی رو اینجا معرفی کردبد و این خودش به نوعی تبلیغ رمضانی هم هست
من راجع به این مساله کلی صحبت دارم که به موقع می گم،الان باید برم اماده بشم برم سز کار،
ببخشید