به نقل از koorosh :
آرش جان جون من تبليغ نکن!
شما که تو اين انجمن سابقه داری.
التماس !
استدعا!
خواهش!
آقاي حكيمي
من فكر ميكنم بايد اين نگاه را نسبت به فروم ها عوض كنيد من در تاپيك قبلي(بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار TACPP ) هم توضيح دادم .
شما اول به سوال اين فوروم توجه بفرماييد.
وقتي سوال ميشه چه نرم افزار اكانتينگ خوبه دوستان چي جواب بدهند؟
شما در فورم بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار TACPP فرموديد كه آن فورم تبليغاتي است و هر برنامه ايي كه رايگان نباشد تبليغاتي محسوب ميشه ( گرچه گويا آن فوروم را باز جابجا كرديد )پس با اين استدلال شما جواب اين فوروم در 2 جواب خلاصه ميشه . و پر واضح هست كه شما خود ميدانيد اينگونه نيست .
در ضمن من از آقاي هادي بوجار تشكر كردم هم چنان كه بارها من از شما نيز به خاطر همت والايتان نيز تشكر كردم
تشكر از مخلوق تشكر از خالقه
جالب اينكه دوستي كه فرموده بود فلان برنامه 80.000 تومانه از نظر شما تبليغاتي محسوب نشد و تشكر بنده شديدا تبليغاتي بود !
در هر حال شما با هر ديدي ميتوانيد نسبت به نوشته ها نگاه كنيد
من به عنوان كوچكترين عضو اين انجمن پيشنهاد ميكنم كليه مباحث شبكه بايد اينجا بررسي بشه حتي مواردي كه
به نظر شما تبليغات محسوب ميشه
پر واضح است كه اين يك پيشنهاد محسوب ميشه نه يك خواسته آنهم به جهت رشد همه جانبه توسعه شبكه
آقاي حكيمي
من يك سوال از شما دارم چه ايرادي داره ما فلان نرم افزار پولي را اينجا بررسي كنيم و ايراد و حسن آن را بيان كنيم آيا بيان كردن حسن يك نرم افزار و ايراد آن كه نقش مهمي در خريد آن نرم افزار دارد را بايد صرفا با ديد تبليغاتي نگريست(گرچه ممكنه اهداف تبليغاتي نيز داشته باشد)؟
و نكته پاياني عرض بنده اينكه تا بدين لحظه در اين انجمن هيچ تبليغي نكرده ام همانطور كه شما خود ميدانيد بنده نه برنامه نويس هستم نه فروشنده و نه نياز به اين كار دارم من در اين انجمن يك دانش آموز هستم
براي خود من مبرهن است كه اين همه ناراحتي شما جهت رشد اين قسمت است و هيچ .و من به كليه نظرات شما احترام ميگذارم
و اين توضيحات را صرفا به اين خاطر كه شما اينقدر محكم فرموده بوديد تبليغ نكن! عرض كردم شما يك نمونه از تبليغات بنده را همين جا ارائه كنيد. اگر يك شخصي اين لحن صحبت شما را بخونه گمان ميكنه بنده در بازار رضا 4 دهنه مغازه 2 نبش دارم كه آمدم در اين انجمن تبليغات
موفقيت روزافزون همه شما دوستان و نيز خودم را از ايزد منان خواهانم