• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد نرم افزار Acounting

RTC

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا يك نرم افزار Acounting به من معرفي كنيد.
قيمتش چه جورياس؟ :)

leona_ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ISp-utill خوبه حدود 1.5 ميليون قيمت داره nttacplus هم هست كه مجاني است اما تا دلت بخواد دردسر داره .

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
همونطور که دوستمون گفتن، دو نرم افزاری که بصورت عمده در ايران ازش استفاده ميشه ISPUtil و NTTacPlus هستند.
من با نظر دوستمون در مورد NTTacPlus مخالفم. دوستان زيادی اينجا هستند که از NTTacPlus استفاده ميکنند و مشکلی هم ندارند.
نرم افزارهای تکميلی متعددی برای NTTacPlus نوشته شده اند که تمام قابليتهای مورد نياز را به آن اضافه ميکنند.
بر اساس تجربه، از نظر Stability هم خيلی بهتر از ISPUtil است.
الان حدود 4 ماهه تو يه ISP گذاشتم، در اطاق رو هم بستم، کسی هم بهش کاری نداره. خودم هم بهش کاری ندارم. همه کارها رو Webbase انجام ميدهند. يکبار هم از کار نيفتاده!

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لونا جان. من 100% با شما مخالفم. NttacPlus يه نرم افزار low resource هست و من تا بحال نديدم سيستمي به علت اين نر افزار مشكلي از قبيل Crash كردن يا Hang كردن داشته باشه. اين نرم افزار و من 3 سال قبل روي يه celeron 533MHz ريختم هنوز همون سرور و همون نرم افزار داره كار مي كنه. ميگي نه بيا نشونت بدم. خلاصه نشد كه به NTTAC بد بگي.

leona_ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي از برنامه هاي تكميلي نوشته شده مثل تخفيف در شب بدون روتر به درد نمي خوره .يا من بلد نيستم . برنامه خوبي است به شرط اين كه كامل بشه بدون برنامه هاي تكميلي كلي دردسر داره .اين طور نيست ؟

RAYAN4

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه هاي تكميلي شو داري ارزون باشه ها!

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون دوميش. ;)
براي تخفيف شبانه و Kill كردن روي Ras ويندوز TACRAS تا حالا خيلي خوب بوده مشكلي نداشته. قيمتش هم 80 تومنه بالا نيست

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزيز شديدا با نظر شما در مورد nttac مخالفم . بهترين نرم افزار AAA براي ISP ها ميتونه باشه . حتي اين كه ميگين كامل نيست شايد يه نقطه حسن اون باشه . شما به راحتي قادريد هر طور كه دوست دارين براي خودتون اوون امكانات رو طراحي كنيد . و مثل ISPutil مجبور نيستين از شكل و شمايل و نوع گزارش گيري منحصري و محدود اوون استفاده كنيد . به طور مثال من گزارش رو به طور كاملا فارسي به كاربران ميدم اما شما اين كار رو نميتونيد در مورد isputil انجام بديد . در مورد kill commnad و شبانه نيم بها هم نرم افزار هادي بوجار به خوبي كار ميكنه . من kill commnad رو از هادي خريدم و بقيه چيزها مثل گزارشگيري و billing رو هم اونطوري كه دوست داشتم بهش اضافه كردم . الان مثل ماه داره كار مينكه و همه نيازهام رو هم جواب ميده . شك نكن كه isputil هيچ حرفي براي گفتن در مقابل nttac نداره .
يه موضوع ديگه هم هست و اوون اينكه nttac هيچ پروسسي از سيستم نميگيره و اصلا هنگ يا كرش نداره . اما isputil وحشتناكه . هم پروسس زيادي ميگيره و هم اينكه وقتي نصب مبكني بايد حداقل 20 دقيقي صرف كني . نرم افزارهاي جانبيشو نصب كني . اما نصب nttac به دقيقه هم نميكشه و خيلي محاسن ديگه

دوست من اگه نميخوايي مثل خودم پول خرج كني براي nttac ميتوني مشكل شبانه نيم بها و killcommnad رو به قيمت 80 تومان از هادي بوجار بخري
گزارش گيري و نرم افزار حساب كتاب كارهاتو هم از خيليها ميتوني بگيري . من خودم ميتونم بهت بدم . اما چون هنوز open surse هست كمي محتاتم . كمي صبر كني نرم افزار كوروش هم آماده ميشه از اوون هم ميتوني بگيري
;)

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
راستي دوستان
نميدونم چه كاري كردم كه همه راههاي ارتباطي من مثل id هام و حتي سايتم رو هك كردن . مثل اينكه مرض دارن
متاسفانه تا درست شدن سايتم . اوون ايميل قبليم كار نميكنه . سايت هم فعلا درش تخته شده . آي دي ياهوم هم همشون ( هر 4 تا ) هك شد .
دوستان خوبم كه قبلا با هم در ارتباط بوديم آي دي جديدم تو ياهو اين 2 تا هست
arian_27_teh
iliaonline_isp

RTC

Registered User
لایک‌ها
0
آقاي ايليا من نياز به تخفيف شبانه ندارم ولي ساير نرم افزارها رولازم دارم لطفا خودش يا سورسش را به من بدهيد.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علي جون. پس بگو چرا اينهمه email برات زدم جواب نمي دي. خدا خيرشون نده. من هم همين مشكل رو دارم. سايت و ايميل روش هك شده. بالا نمي ياد. حتي به هاست هم دسترسي ندارم. اي خبري به ما بده.

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از ilia :
سلام

دوست من اگه نميخوايي مثل خودم پول خرج كني براي nttac ميتوني مشكل شبانه نيم بها و killcommnad رو به قيمت 80 تومان از هادي بوجار بخري

اين هادي بوجار خودش 100 برابر بهتر از نرم افزارشه
جا داره من باز هم اينجا از آقا هادي به خاطر اين همه لطفي كه داره و به خاطر برنامه ها و روند رو به جلويي كه در پيش گرفته ازش تشكر كنم

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
آرش جان جون من تبليغ نکن!
شما که تو اين انجمن سابقه داری.
التماس !
استدعا!
خواهش!

golbahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من تا بحال با nttacplus کارنکرده ام ازکجا میتوانم گیر بیاورم ایا کسی لینکش رادارد؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
اينجا ميتونی Search کنی. قبلا Link اش برای download گذاشته شده.

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از koorosh :
آرش جان جون من تبليغ نکن!
شما که تو اين انجمن سابقه داری.
التماس !
استدعا!
خواهش!

آقاي حكيمي

من فكر ميكنم بايد اين نگاه را نسبت به فروم ها عوض كنيد من در تاپيك قبلي(بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار TACPP ) هم توضيح دادم .
شما اول به سوال اين فوروم توجه بفرماييد.
وقتي سوال ميشه چه نرم افزار اكانتينگ خوبه دوستان چي جواب بدهند؟
شما در فورم بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار TACPP فرموديد كه آن فورم تبليغاتي است و هر برنامه ايي كه رايگان نباشد تبليغاتي محسوب ميشه ( گرچه گويا آن فوروم را باز جابجا كرديد )پس با اين استدلال شما جواب اين فوروم در 2 جواب خلاصه ميشه . و پر واضح هست كه شما خود ميدانيد اينگونه نيست .

در ضمن من از آقاي هادي بوجار تشكر كردم هم چنان كه بارها من از شما نيز به خاطر همت والايتان نيز تشكر كردم
تشكر از مخلوق تشكر از خالقه
جالب اينكه دوستي كه فرموده بود فلان برنامه 80.000 تومانه از نظر شما تبليغاتي محسوب نشد و تشكر بنده شديدا تبليغاتي بود !

در هر حال شما با هر ديدي ميتوانيد نسبت به نوشته ها نگاه كنيد

من به عنوان كوچكترين عضو اين انجمن پيشنهاد ميكنم كليه مباحث شبكه بايد اينجا بررسي بشه حتي مواردي كه
به نظر شما تبليغات محسوب ميشه

پر واضح است كه اين يك پيشنهاد محسوب ميشه نه يك خواسته آنهم به جهت رشد همه جانبه توسعه شبكه

آقاي حكيمي
من يك سوال از شما دارم چه ايرادي داره ما فلان نرم افزار پولي را اينجا بررسي كنيم و ايراد و حسن آن را بيان كنيم آيا بيان كردن حسن يك نرم افزار و ايراد آن كه نقش مهمي در خريد آن نرم افزار دارد را بايد صرفا با ديد تبليغاتي نگريست(گرچه ممكنه اهداف تبليغاتي نيز داشته باشد)؟

و نكته پاياني عرض بنده اينكه تا بدين لحظه در اين انجمن هيچ تبليغي نكرده ام همانطور كه شما خود ميدانيد بنده نه برنامه نويس هستم نه فروشنده و نه نياز به اين كار دارم من در اين انجمن يك دانش آموز هستم

براي خود من مبرهن است كه اين همه ناراحتي شما جهت رشد اين قسمت است و هيچ .و من به كليه نظرات شما احترام ميگذارم
و اين توضيحات را صرفا به اين خاطر كه شما اينقدر محكم فرموده بوديد تبليغ نكن! عرض كردم شما يك نمونه از تبليغات بنده را همين جا ارائه كنيد. اگر يك شخصي اين لحن صحبت شما را بخونه گمان ميكنه بنده در بازار رضا 4 دهنه مغازه 2 نبش دارم كه آمدم در اين انجمن تبليغات

موفقيت روزافزون همه شما دوستان و نيز خودم را از ايزد منان خواهانم

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
اقا آرش،
هدف من از نوشتن اون جمله اين بود که از شما بخوام که با دقت بيشتری مطلبت رو بنويسی، منظورم اين نيست که شما با هدف تبليغات اينجا هستی، که خوب ميدونم اينطور نيست، بلکه بخاطر اينه که فرد تازه واردی به خودش اجازه نده اينجا رو با بازار رضا اشتباه بگيره.
الان که اين جمله رو نوشتم حس کردم دارم رفتارم رو توجيه ميکنم، رفتاری که شايد همونطور که شما نوشتيد درست نبوده . . .
ولی باور داشته باشيد که قصدم فقط حفظ اينجا از تبديل شدن به يک بيلبورد تبليغاتی است. چرا که هم سابقه اش وجود داره و هم بخاطر نوع خاص مطالب اينجا، اين استعداد رو بصورت بلقوه به همراه داره . . .
قبل از هر حرف ديگه ای از اينکه نوع گفتارم موجب آزرده خاطر شدن شما شد معذرت خواهی ميکنم.

بايد برای رفع اين مشکل يه فکری بکنيم.
لطفا شما پيشنهادت رو بنويس، که چه مطالبی رو تبليغاتی بايد بدونيم؟ و يا مطالبی که هم ميشه ازشون برداشت تبليغاتی داشت و هم استفاده علمی دارند چطور بايد برخورد کرد؟
دوستان ديگه هم لطف کنند و نظر خودشون رو بنويسند. اگر دوستان نظر دادند، اين نوشته ها رو به يک Thread جداگانه منتقل ميکنيم.

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
سرور ارجمند جناب آقاي حكيمي

اولا عرض كنم باور بفرماييد اصلا از فرمايشات شما ناراحت و دل آزرده نشدم
چون سعي ميكنم فشار هاي حاصل بر شما را درك كنم
و عرض كرده بودم كه كاملا بر من و همه دوستان اهداف خيرخواهانه شما مسجل است
اگر براي من هدف شما كه همانا اعتلاي اين انجمن مبرهن نبود شايد با لحني ديگر با شما سخن مي گفتم

من هم به عنوان كوچكترين عضو اين انجمن به شما كه مديريت اين بخش را به عهده داريد پيشنهاد و راه كار ارائه كردم
مسلما پيشنهادات بنده ممكن است حاوي اشكال باشد اما چيزي كه در باورش شكي نيست نظر اجماع اين جمع بينهايت دوست داشتني است .همانطور كه شما فرموده بوديد انشاالله ساير دوستان نظرات خودشان را به شما اعلام مي كنند تا همبستگي بيشتري در اين جمع حاكم شود

اما آقاي حكيمي
ايجاد يك مدينه فاضله اگر غير ممكن نباشد اما بسيار سخت حاصل ميشود
همانطور كه لشكر در جنگ بدون تلفات نمي شود- فرووم شبكه بدون تبليغات نيز كمي دور از ذهن است ;)

اميد است با راه كاري كه شما مي انديشيد اين مسئله كوچك كه شايد باعث رنجش خاطر بعضي از دوستان مي شود مرتفع گردد

من در پايان باز از شما به خاطر اين همه تلاشي كه بدون هيچ چشم داشت مادي در اين انجمن انجام ميدهيد تشكر ميكنم و از فرسنگ ها كيلومتر فاصله دستان پر از مهر شما را به گرمي مي فشارم

سلامتي و سر بلندي همه دوستان آرزوي همه ماست

آرش
19/3/83

nkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه پيشنهاد دارم
بياين براي هر نرم افزار يه قسمتي رو ايجاد كنين و در موردش بحث و تبادل نظر كنين
اينجوري فكر كنم هر نرم افزار يه كليشه و تاريخچه خاص براش ايجاد ميشه و سازندگان و مصرف كننده ها ميتونن بهتر انتخاب كنن
اگه هم مسئول تيم برنامه نويس او اگه ايراني هست بياد و توضيح بده فكر ميكنم خوب باشه
هر چندم كه اگه مسئول تيم بياد و نكات و خبرهاي جديد برنامشو اينجا بنويسه
تبليغ نيست، يه اطلاع رسانيه
اين نظر خود من، شايدم اشتباه باشه

بالا