• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي فوري در مورد خريد تيبا2 TIBA

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام دوستان قصد دارم ماشين تيبا هاچ بك TIBA2 را بخرم لطفا بنده را راهنمايي كنيد باتشكر

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام دوستان قصد دارم ماشين تيبا هاچ بك TIBA2 را بخرم لطفا بنده را راهنمايي كنيد باتشكر
برادر شما میخوای بیست و چند میلیون بدی تیبا بخری !! :general611:
خب با همین پول برو یه 206 مدل 89-90 بخر

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
سلام
به نظر من هم تیبا 2 نگیر با این قیمت به صرفه نیست، :rolleyes: 206 هم نگیر، L90 بگیر

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
مصرف خانوادگی یا تک سرنشین؟ برای خانوادگی میخوای هیچکدوم رو نگیر
یه سمند ال ایکس بگیر بازبهتره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش حیف پول که بدی جای تیبا..من مثل شما در مورد تیبا ۲ مردد بودم و با چند تا استاد کار مشورت کردم و در آخر با ۲۲.۵ یدونه ۲۰۶ مدل ۸۹ بی رنگ فرانسوی گرفتم...یک چرخش به کل تیبا می ارزه...بگرد یدونه ۲۰۶ تمیز پیدا کن و لذتشو ببر..

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
:rolleyes:اگه خواستی 206 بگیری حواست باشه کم کارکرده باشه، موتور های پژو عمر مفیدشون رو بکنن که زیادم نیست، بعدش خیلی خرج رو دستت میزارن.

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
تیبا همون پرایده ب نظرم اصلا بهش فکر هم نکن.
یا 206 سرحال پیداکردی بگیر ویا هم ال 90 بهترین گزینه است.
سمندهم نگیر چرته:D

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
برادر شما میخوای بیست و چند میلیون بدی تیبا بخری !! :general611:
خب با همین پول برو یه 206 مدل 89-90 بخر
داداش گل والا از خرید ماشین دست دوم خاطره خوشی ندارم برای همین میترسم سراغ دست دو نمیرم دیگه
سلام
به نظر من هم تیبا 2 نگیر با این قیمت به صرفه نیست، :rolleyes: 206 هم نگیر، L90 بگیر
والا l90 که با این قیمتا خوبش فکر نکنم گیر بیاد
مصرف خانوادگی یا تک سرنشین؟ برای خانوادگی میخوای هیچکدوم رو نگیر
یه سمند ال ایکس بگیر بازبهتره
سمند نمیخوام برادر مصرف خانوادگی منتها دو نفره :D
داداش حیف پول که بدی جای تیبا..من مثل شما در مورد تیبا ۲ مردد بودم و با چند تا استاد کار مشورت کردم و در آخر با ۲۲.۵ یدونه ۲۰۶ مدل ۸۹ بی رنگ فرانسوی گرفتم...یک چرخش به کل تیبا می ارزه...بگرد یدونه ۲۰۶ تمیز پیدا کن و لذتشو ببر..
والا ماشین دست دوم دورشو خط کشیدم از طرفی میگم تیبا از 111 خیلی بهتره چه از نظر زیبایی و شتاب و کلا خیلی بهتره
Sent from my SM-A710F using Tapatalk

:rolleyes:اگه خواستی 206 بگیری حواست باشه کم کارکرده باشه، موتور های پژو عمر مفیدشون رو بکنن که زیادم نیست، بعدش خیلی خرج رو دستت میزارن.

تیبا همون پرایده ب نظرم اصلا بهش فکر هم نکن.
یا 206 سرحال پیداکردی بگیر ویا هم ال 90 بهترین گزینه است.
سمندهم نگیر چرته:D
چی بگم والا:rolleyes:

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
خب اگه هوادونفره س ، 206 میتونی بگیری رانای مدل بالاتر از206هم میتونی بخری (الان همه میان میگن رانا آشغاله وازاین حرفا ولی 206مدل پایین باکارکردبالا ازرانای کم کارکرد آشغالتره وتوخرجه،درکل انتخاب بین بدوبدتره مگراینکه بخوای 100تومنی پول بذاری)
رانای سفید مدل اوایل94بدون رنگ وبیمه کامل آبان94بود28.5 حالا با25تومن میتونی رانای مدل بالاتراز206بخری بازخیلی کمتراز206توخرج میندازتت به هرحال جوونتره،با28-27تومن 405صفریاسمندse هم میشه گرفت
206مدل89وفرانسوی نداریم ایناحرفای دلاله برای فروش جنسش؛ پژو206فرانسوی نهایت تا84، نهایتا !
ال ممد 25تومنی هم مدل پایینه وتمیزشو اون قیمتانمیدن اونم خواستی بگیری فقط تیپE2ی فولشو بگیر که البته هزینه نگهداریش هم بایددرنظربگیر اونم ال نود25تومنی که سن وسالی ازش گذشته
سمندچرته ولی به شرطی که بودجه باشه که ماشین خارجی بشه خرید وگرنه اگه دربرابرسمند کسی بخواد پیشنهاد405یاپرشیا بده .... چی بگم چجوری بگم!!!!:general509:

Last edited:

javad312

Registered User
لایک‌ها
66
من میخواستم تیبا بگیرم قبلا توی سایت یک دو خودرو یه چرخی زدم
از دو تا از کسایی که قصد فروش داشتن سوال کردم راجب تیبا (البته بهشون نگفتم که میخوام بخرما) بعضی هاشون چیزی نمیگفتن ولی
بعضی هاشون مینالیدن میگفتن اصلا نمیارزه داداش
هر ماشینی خواستی بخری قبلش راجبش خوب مشورت کن سایت زیر به من کمک زیادی کرد .
یک دو خودرو
موفق باشی

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
تیبانگیر ، نه فنی خوبی داره نه قیافه ، نه ارزش خرید ، نه هندلنیگ
شما بگرد دنبال 206
من خودم بالای 2 ماه گشتم برای خرید 206 ولی لامصب مگه ترو تمیزش گیر میاد گیربیادم رو هوا میزنن - باید خیلی زرنگ باشی که ماشین مشکل دار نندازن بهت
الان یدونه ام وی ام 315 گرفتم تا حالا تو 5 ماهی که داشتم جز لوازم اصطلاکی خرجی برای ماشین نکردم - هرماشینی خواستی بخری از اونیکه داره سوارش میشه بپرس نه اونیکه تو خیابون دیدتش

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا در انتخاب انجمن دقت کنید! تاپیک منتقل شد.

بالا