• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي كنيد از كجا بايد شروع كنم

reza1

Guest
لایک‌ها
2
دوستان سلام
اميدوارم خوب و خوش باشيد راستش من داشتم سعي ميكردم كمي اطلاعات در مورد دوربينهاي ديجيتال پيدا كنم كه با شما عزيزان آشنا شدم چون خيلي خنگم كمي توي اين داستانهاي مختلفي كه داريد گشتم و فهميدم خيلي از مرحله پرتم وبايد ابتدايي ترين اطلاعات را كسب كنم ولي متوجه نشدم از كجا بايد شروع كنم لطفا يكي از اعضا راهنمايي كنه كه من اول اطلاعات پايه و لازم را كسب كنم بعد با كمك شما عزيزان بفهمم كه خريد كدوم دوربين براي من مناسب تر است پيشاپيش تشكر و سپاس بي پايان من را بپذيريد و اگر اشتباها اين مطلب را اينجا نوشتم شرمنده ام

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اولا ورود شما همنام عزیز رو به این فروم تبریک میگم :)
دوما مدیر محترم این بخش نیاز جان هستن که اطلاعات خیلی خوبی در این زمینه دارن
سوما هم طبق یه سنت قدیم در پی تی نداریم!
21.gif

چهارما شما یه سرچ درست و حسابی میکردی تو فروم چیزای خوبی گیرت میومد
پنجما شما نیازهاتو بگو که از یه دوربین چی میخوای و انتظاراتت از اون چی هست و بطور کلی میخوای باهاش چیکار کنی!؟
و در آخر حداکثر توان مالی که داری برای خرید دوربین چقدر هست؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ميتونيد عناوين تاپيك هاي اين بخش رو دونه دونه مرور كنيد تو هر زمينه كه نياز داشته باشيد ميتونيد اطلاعات كسب كنيد.

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
اولا ورود شما همنام عزیز رو به این فروم تبریک میگم :)
دوما مدیر محترم این بخش نیاز جان هستن که اطلاعات خیلی خوبی در این زمینه دارن
سوما هم طبق یه سنت قدیم در پی تی نداریم!
21.gif

چهارما شما یه سرچ درست و حسابی میکردی تو فروم چیزای خوبی گیرت میومد
پنجما شما نیازهاتو بگو که از یه دوربین چی میخوای و انتظاراتت از اون چی هست و بطور کلی میخوای باهاش چیکار کنی!؟
و در آخر حداکثر توان مالی که داری برای خرید دوربین چقدر هست؟

ممنون كه زحمت كشيدي و جواب داديد من بعضي از مطالب اين فروم را خوندم واينجور كه از نوشته هاي ديگر دوستان فهميدم از دنيا دوربين ديجيتال هيچي نمي دونم يعني حتي الفبا اين كار را اين شد كه خواستم اول با موضوعات و سرفصل ها آشنا بشم بعد قدمهاي بعدي را بردارم

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از reza1 :
ممنون كه زحمت كشيدي و جواب داديد من بعضي از مطالب اين فروم را خوندم واينجور كه از نوشته هاي ديگر دوستان فهميدم از دنيا دوربين ديجيتال هيچي نمي دونم يعني حتي الفبا اين كار را اين شد كه خواستم اول با موضوعات و سرفصل ها آشنا بشم بعد قدمهاي بعدي را بردارم
خواهش میشه من در خدمت خلق پی تی هستم!
21.gif

شما سرفصل چی رو میخوای؟ گفتم توقعت رو از یه دوربین بگو تا ما بتونیم با استفاده از ذهن ناقصی که داریم شما رو راهنمایی کنیم به تاپیکهای مربوطه!
14.gif

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
خواهش میشه من در خدمت خلق پی تی هستم!
21.gif

شما سرفصل چی رو میخوای؟ گفتم توقعت رو از یه دوربین بگو تا ما بتونیم با استفاده از ذهن ناقصی که داریم شما رو راهنمایی کنیم به تاپیکهای مربوطه!
14.gif

همنام عزيز كه معلوم صبر و حوصله تون زياده و هر جوري شده داريد منو تحمل ميكنيد بايد خدمتتان بگم من 3 سال پيش يك دوربين mercury گرفتم و فقط با اون از خانواده و مسافرتها عكس ميگرفتم نمي دونم 2 ماهه چش شده هر چي باهاش عكس ميگيري تار ميشه و فقط با اون وضعيتي كه براي عكس گرفتن از نزديك ميباشد عكس سالم ميگيره اين شد كه تصميم گرفتم دوربين جديد بخرم ولي تازه متوجه ميشم كه من نمي دونم واژه هاي مثل حساسيت iso -فاصله كانوني-زوم اپتيكال و ديجيتال-و حتي اينكه مقدار مگاپيكسلي كه براي كيفيت عكس است بايد چه قدر باشه و از اين دست موضوعات.اين بار ميخواهم بغير از عكسهاي خانوادگي از مناظر و امكانات يك دوربين خوب هم بهره ببرم و يكجورهاي يك عكاس صفر كيلومتر بشم بالاخره بايد از يكجا شروع كنم

reza1

Guest
لایک‌ها
2

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از reza1 :
همنام عزيز كه معلوم صبر و حوصله تون زياده و هر جوري شده داريد منو تحمل ميكنيد بايد خدمتتان بگم من 3 سال پيش يك دوربين mercury گرفتم و فقط با اون از خانواده و مسافرتها عكس ميگرفتم نمي دونم 2 ماهه چش شده هر چي باهاش عكس ميگيري تار ميشه و فقط با اون وضعيتي كه براي عكس گرفتن از نزديك ميباشد عكس سالم ميگيره اين شد كه تصميم گرفتم دوربين جديد بخرم ولي تازه متوجه ميشم كه من نمي دونم واژه هاي مثل حساسيت iso -فاصله كانوني-زوم اپتيكال و ديجيتال-و حتي اينكه مقدار مگاپيكسلي كه براي كيفيت عكس است بايد چه قدر باشه و از اين دست موضوعات.اين بار ميخواهم بغير از عكسهاي خانوادگي از مناظر و امكانات يك دوربين خوب هم بهره ببرم و يكجورهاي يك عكاس صفر كيلومتر بشم بالاخره بايد از يكجا شروع كنم

خب من معلوماتم در عکاسی در حد زیر صفره! بااینحال سرچ میکنم و ظرف روزهای آینده تاپیکهایی که بدرد شما بخوره و حاوی اطلاعات مورد نیازت باشه رو همینجا میذارم
20.gif

موفق باشی و بازهم ورودت رو به جمع بچه های پی تی تبریک میگم
34.gif

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب دوست عزيز حضورتون خير مقدم ميگم کلاس اموزشي ما تو قسمت تاپيک همه سدوالات من هست که ميتوني هم بپرسي و هم بخوني تو تاپيکهاي مختلف نکات مهم رو نوشتم ميتوني پيدا کني . تو صفحه دوم انجمن هم مطالب کاملي هست . هر سئوالي داري تو تاپيک همه سئوالات من بپرس سريعترين زمان ممکنه جواب ميدم خدمتت. دوربينتم ممکنه تو حالت ماکرو گير کرده باشه و اصلا" خراب نباشه.

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از phoyo_live :
خوب دوست عزيز حضورتون خير مقدم ميگم کلاس اموزشي ما تو قسمت تاپيک همه سدوالات من هست که ميتوني هم بپرسي و هم بخوني تو تاپيکهاي مختلف نکات مهم رو نوشتم ميتوني پيدا کني . تو صفحه دوم انجمن هم مطالب کاملي هست . هر سئوالي داري تو تاپيک همه سئوالات من بپرس سريعترين زمان ممکنه جواب ميدم خدمتت. دوربينتم ممکنه تو حالت ماکرو گير کرده باشه و اصلا" خراب نباشه.

جناب ارسلان پورحلاجي سلام
چون تازه واردم سوال ميكنم تا متوجه بشم يعني من بايد در قسمت جستجو تايپ كنم همه سوالات من و بعد در آن قسمت سوالاتم را در مورد دروبين هاي ديجيتال بپرسم و ديگه اينجا چيزي ننويسم و منظورتون از ماكرو همان شكل گل كه براي گرفتن عكس از فواصل نزديكه؟اگر اينه بايد بگم وقتي روي شكل گل قرار ميدم و از فاصله نزديك عكس ميگيرم خوب ميشه و در غير اينصورت عكس تار ميشه يعني وقتي كليد كشويي را جابه جا ميكنم

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از reza1 :
آقا رضا ممنون كه راهنمايي كرديد متشكرم

دوست عزیز سلام, ورودتون مبارک.

اگه امکان مطالعه متون انگلیسی رو دارید ebook های خوبی رو میتونم به شما معرفی کنم.در ضمن نرم افزار جالبی بنام 123idigital هست که بصورت مولتی مدیا تمام اصطلاحات رایج و مسایل اساسی عکاسی دیجیتال رو یاد میده.
شما بفرمایید که حس و حال خوندن رو دارید یا نه تا پیش بریم.;)

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست عزيز اشکال از همون کليده که لنز رو از حالت ماکرو بطور کاملب خارج نميکنه . امتحانش کن . هر جا دوست داري سئوال کن فرقي نميکنه ولي اگه تو تاپيک همه سئوالات من باشه بهتره چون اينطوري دنباله دار ميشه.

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از adeliry :

اگه امکان مطالعه متون انگلیسی رو دارید ebook های خوبی رو میتونم به شما معرفی کنم.در ضمن نرم افزار جالبی بنام 123idigital هست که بصورت مولتی مدیا تمام اصطلاحات رایج و مسایل اساسی عکاسی دیجیتال رو یاد میده.

من هم خدمت شما دوست عزيز سلام عرض ميكنم و تشكر ميكنم كه زحمت كشيديد و جواب داديد.راستش امكان مطالعه را دارم ولي آنقدر سواد انگليسي ندارم كه بخوام متون انگليسي زياد بخونم ولي به هر حال ممنون اگر امكان داره بگوئيد كه اين نرم افزار را از كجا دانلود كنم

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه میخوای توی تایپیک ( همه سوالات من ) سوال کنی باید پول زور بدی به من
167.gif

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از reza1 :
من هم خدمت شما دوست عزيز سلام عرض ميكنم و تشكر ميكنم كه زحمت كشيديد و جواب داديد.راستش امكان مطالعه را دارم ولي آنقدر سواد انگليسي ندارم كه بخوام متون انگليسي زياد بخونم ولي به هر حال ممنون اگر امكان داره بگوئيد كه اين نرم افزار را از كجا دانلود كنم

دو تا کار میشه کرد:

1- اگه سری به سایت akkasee.net بزنید یه بخشی هست بنام "مجموعه ای از دانلودها در یک سی دی" که 10-20 تا ebook بهمراه نرم افزار گفته شده رو تو 6 تا سی دی جمع کردن و با هماهنگی در اختیارتون قرار میدند.

2- اگر به هر دلیلی موفق نشدید از اون طریق اقدام کنید من براتون پست میکنم.

دانلودشون زمانبر و هزینه بر هست و شاید براتون صرف نکنه. روش اول اگه ساکن تهران باشین براتون خیلی ساده تر هست.;)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از adeliry :

این 123.... رو از کجا میشه گیر آورد؟.....

reza1

Guest
لایک‌ها
2
به نقل از adeliry :
دو تا کار میشه کرد:

1- اگه سری به سایت akkasee.net بزنید یه بخشی هست بنام "مجموعه ای از دانلودها در یک سی دی" که 10-20 تا ebook بهمراه نرم افزار گفته شده رو تو 6 تا سی دی جمع کردن و با هماهنگی در اختیارتون قرار میدند.

2- اگر به هر دلیلی موفق نشدید از اون طریق اقدام کنید من براتون پست میکنم.

دانلودشون زمانبر و هزینه بر هست و شاید براتون صرف نکنه. روش اول اگه ساکن تهران باشین براتون خیلی ساده تر هست.;)

متشكر و ممنون هستم از راهنماي هاي كه كرديد به روشي كه گفتيد عمل ميكنم ببينم چي پيش مياد

بالا