راهنماي در موردي استفاده از. charset=utf-8,dir="rtl ">

siavash2004

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 می 2003
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
0
دوستان من به تازگي شروع به ساختن ويب سات فارسي كرده امַمن از ويندوز اكس پ و فرانت پيج اكس پ استفاده ميكنمַاما دچاري مشكلات فراواني در هنگام استفاده از فرانت پيج براي ساختن ويب سات فارسي شدمַمن راهنماي در موردي استفاده از charset=utf-8,
dir="rtl">
نياز دارمַ
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
سلام سياوش جان
براي فارسي كردن سايت و يا وبلاگ مي تونيد از تگ
[code:1]<meta  http-equiv="Content-Type"  content="text/html; charset=utf-8">[/code:1]
استفاده كنيد و dir=rlt جهت نوشته ويا چيزهاي ديگه رو مشخص مي كنه كه از راست به چپ مي باشد.
Direction= Right to Left OR left to Right

موفق باشيد.
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
اقا يه سري مشكلات وجود داره!! من ميخام كد Hex مربوط به كاراكترها رو ببينم. ولي فرانت پيج معادل فارسي اونها رو به من نشون ميده. اين كاريه كه من ميكنم.

New->Web
Tools->Web Setting-> Language -> Default PAge Encoding -> Utf-8

بعد ميرم تو حالت Normal و توي صفحه فارسي تايپ ميكنم. وقتي ميرم توي حالت HTML اين كد رو اضافه كرده:
[code:1]

<p>&<span lang="fa">یبلبیل</span></p>

[/code:1]
كه به نظر ميرسه كاراكترها بايد شبيه ٶ باشند. كجاي كار من اشتباهه؟
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
كه به نظر ميرسه كاراكترها بايد شبيه ٶ باشند. كجاي كار من اشتباهه؟
منظورم اينه كه شبيه &#هزارودويست و شصت و نه; باشه ;)
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
آقا كسي نيست اين سوال ما رو جواب بده؟ ما براي شروع يك كار گير همين مشكليما!!! نبود؟ :shock:
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
بابا چقدر داد و بيداد راه انداختي :rolleyes: اون utf-8 كجاست دقيقا ؟ برش دار به جاش بنويس windows-1252 حالا يكي دوبار از اون پايين روي Normal و Html بزن و بينشون جابه جا شو درست ميشه .. حتما راه ساده تري هم داره كه من <span style='color:red'>بلدت</span> نيستم! :D
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
بابا چقدر داد و بيداد راه انداختي :rolleyes: اون utf-8 كجاست دقيقا ؟ برش دار به جاش بنويس windows-1252 حالا يكي دوبار از اون پايين روي Normal و Html بزن و بينشون جابه جا شو درست ميشه .. حتما راه ساده تري هم داره كه من <span style='color:red'>بلدت</span>
فكر ميكنم راحت ترين راه همينه... اصلا كافيه تمام encoding ها رو برداري و همه رو روي none بذاري.
 
بالا