آژانس هواپیمایی
pop up

راهنماي در موردي استفاده از. charset=utf-8,dir="rtl ">

شروع موضوع توسط siavash2004 ‏29 می 2003 در انجمن HTML

  1. siavash2004

    siavash2004 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2003
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    دوستان من به تازگي شروع به ساختن ويب سات فارسي كرده امַمن از ويندوز اكس پ و فرانت پيج اكس پ استفاده ميكنمַاما دچاري مشكلات فراواني در هنگام استفاده از فرانت پيج براي ساختن ويب سات فارسي شدمַمن راهنماي در موردي استفاده از charset=utf-8,
    dir="rtl">
    نياز دارمַ
     
  2. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام سياوش جان
    براي فارسي كردن سايت و يا وبلاگ مي تونيد از تگ
    [code:1]<meta  http-equiv="Content-Type"  content="text/html; charset=utf-8">[/code:1]
    استفاده كنيد و dir=rlt جهت نوشته ويا چيزهاي ديگه رو مشخص مي كنه كه از راست به چپ مي باشد.
    Direction= Right to Left OR left to Right

    موفق باشيد.
     
  3. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    اقا يه سري مشكلات وجود داره!! من ميخام كد Hex مربوط به كاراكترها رو ببينم. ولي فرانت پيج معادل فارسي اونها رو به من نشون ميده. اين كاريه كه من ميكنم.

    New->Web
    Tools->Web Setting-> Language -> Default PAge Encoding -> Utf-8

    بعد ميرم تو حالت Normal و توي صفحه فارسي تايپ ميكنم. وقتي ميرم توي حالت HTML اين كد رو اضافه كرده:
    [code:1]

    <p>&<span lang="fa">یبلبیل</span></p>

    [/code:1]
    كه به نظر ميرسه كاراكترها بايد شبيه ٶ باشند. كجاي كار من اشتباهه؟
     
  4. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    منظورم اينه كه شبيه &#هزارودويست و شصت و نه; باشه ;)
     
  5. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    آقا كسي نيست اين سوال ما رو جواب بده؟ ما براي شروع يك كار گير همين مشكليما!!! نبود؟ :shock:
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    بابا چقدر داد و بيداد راه انداختي :rolleyes: اون utf-8 كجاست دقيقا ؟ برش دار به جاش بنويس windows-1252 حالا يكي دوبار از اون پايين روي Normal و Html بزن و بينشون جابه جا شو درست ميشه .. حتما راه ساده تري هم داره كه من <span style='color:red'>بلدت</span> نيستم! :D
     
  7. boxilink
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet