• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایــــــــی برای پیــــدا کردن کار منااســــــــب

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان من شدیدا به یه کار خوب نیاز داارم، میخواستم کسایی که تجربه دارن بهم کمک کنند
مثلا چیزی برم آموزش ببینم توو مراکز فنی بعد خودم مغازه اجاره کنم یاا برم جایی کار کنم
یه نفر بهم گفت بروو مراکز فنی باتری سازی یاد بگیر بعد واسه خودت یه مغازه بزن خیلی درامدش خوبه؛ حالا نمیدونم تا چه حدی حرفش درسته
دوستان عزیز هرکی هر تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید شاید به درده خیلیا بخووره مثل من که بیکارن

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
دست گذاشتی روی مشکل اکثریت قریب به اتفاق کاربرای پاتوق!

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
همه نشستن پشت مانیتور به آرزوی کار خوب حداکثر با یه کوچه دورتر را دارند.
من به شما کار معرفی می کنم اما آیا حاضری حداقل 400 کیلومتر از خونه دورباشی؟ هر وقت بهت گفتن بری سر کار؟ تعطیلاتت کم و رندوم باشه؟ از وقت و تفریحت برای اون بزنی؟ در شهر و یا روستای کوچک و یا در مکانی دور از شهر باشی؟ از جوانیت بزنی؟
یه حقوق بهتر از شرکت بگیری؟
این شرایط مال این دوره و زمانه هست.
موفق باشی

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
کارهای فنی احتیاج ب شاگردی داره فنی و حرفه ای فقط الفباشو یادت میدن اگه یادبگیری بعد شاگردی کنی تا اوستا شی بله خوب

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من به شما کار معرفی می کنم اما آیا حاضری حداقل 400 کیلومتر از خونه دورباشی؟ هر وقت بهت گفتن بری سر کار؟ تعطیلاتت کم و رندوم باشه؟ از وقت و تفریحت برای اون بزنی؟ در شهر و یا روستای کوچک و یا در مکانی دور از شهر باشی؟ از جوانیت بزنی؟
موفق باشی
به من معرفی کنی ، حاضرم برم !

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
موفق باشی
والا به قورآن! از صبح تا غروب پای مانیتور بعدش هم متر کردن خیابونا! بعد میگن چرا ما کار پیدا نمیکنیم! خو باید وارد شد یه کمی سختی کشید تا بتونی کار خوب بگیری...

همین امروز که جمعه هست سه بار از صبح تا حالا زنگ زدن بیا سر کار مشکل داریم! سه بار رفتم و اومدم اونم با اینکه ماشین ندارم! 20 بار تلفن زدم برای چند تا هماهنگی.... به خدا 70درصد جوونای ایران روزی 3 ساعت کار نمیکنن

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دست گذاشتی روی مشکل اکثریت قریب به اتفاق کاربرای پاتوق!
والا دیوونه شدیم از بیکاری D:
موفق باشی

والا به قورآن! از صبح تا غروب پای مانیتور بعدش هم متر کردن خیابونا! بعد میگن چرا ما کار پیدا نمیکنیم! خو باید وارد شد یه کمی سختی کشید تا بتونی کار خوب بگیری...

همین امروز که جمعه هست سه بار از صبح تا حالا زنگ زدن بیا سر کار مشکل داریم! سه بار رفتم و اومدم اونم با اینکه ماشین ندارم! 20 بار تلفن زدم برای چند تا هماهنگی.... به خدا 70درصد جوونای ایران روزی 3 ساعت کار نمیکنن

نه من قصدم این نیس بشینم پشت مانیتور یکی واسم یه کار خووب پیدا کنه، فقط خواستم کسایی که توو یه سری کارها موفق شدن تجربه هاشون رو با ما در میون بگذارن تا همه استفاده کنند
کار هم هرچی سخت بااشه حاضرم انجام بدم البته درآمدش خووب بااشه، آینده هم داشته باشه، بعد یه جا هم میریم خواستگاری بشه گفت فلان کار رو میکنم آبروریزی نشه :general404:
یه کم به علت پیری و مشکل پدر مادرم نمیتوونم از شهر دوور شم وگرنه مشکلی نداشتن، حتی بیرون شهر هم حاضر بودم برم اگه کارش مناسب بود

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

همیشه هم اینجوری نیست.... پست های خود من یکی در میون، ایراد گرفتن به جوونا و تنبل خطاب کردنشونه :D ... شاید بقول شما 70 درصد جوونها هم مشکلشون ( یا حداقل قسمتی از مشکلشون) تنبلی خودشون باشه، اما 30 درصد واقعا لیاقتشون بیشتر از اینی هست که الان بهش رسیدن.... جالب اینجاست که اون 70 درصد تنبل و مفتخور معمولا با زرنگ بازی، فرصت های شغلی این 30 درصد رو میگیرن:D.... چون این بیچاره ها فقط تو فکر خوب درس خوندن و خوب کار کردن هستن، اما اون تنبلها بجای درس خوندن، زد و بند و حقه بازی یاد میگیرن:p، بجای کار کردن هم روش های از زیر کار در رفتن و از 3 جا وام گرفتن و ماموریت خارج گرفتن رو پیاده میکنن :D

با تمام این تفاصیل ..... اگر کسی علاقه+پشتکار+عقل داشته باشه، مشکل مالی نخواهد داشت:p

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
والا دیوونه شدیم از بیکاری D:
نه من قصدم این نیس بشینم پشت مانیتور یکی واسم یه کار خووب پیدا کنه، فقط خواستم کسایی که توو یه سری کارها موفق شدن تجربه هاشون رو با ما در میون بگذارن تا همه استفاده کنند
کار هم هرچی سخت بااشه حاضرم انجام بدم البته درآمدش خووب بااشه، آینده هم داشته باشه، بعد یه جا هم میریم خواستگاری بشه گفت فلان کار رو میکنم آبروریزی نشه
یه کم به علت پیری و مشکل پدر مادرم نمیتوونم از شهر دوور شم وگرنه مشکلی نداشتن، حتی بیرون شهر هم حاضر بودم برم اگه کارش مناسب بود
آقا من منظورم شما نبودی، به طور کلی اینهایی را گفتم که حاضر نیستن یک ذره سختی بکشن و فقط میگن یک میزی سر کوچه ما باشه من برم اونجا روزی 6 ساعت بشینم آخر ما هم یک حقوقی بگیرم...

همیشه هم اینجوری نیست.... پست های خود من یکی در میون، ایراد گرفتن به جوونا و تنبل خطاب کردنشونه ... شاید بقول شما 70 درصد جوونها هم مشکلشون ( یا حداقل قسمتی از مشکلشون) تنبلی خودشون باشه، اما 30 درصد واقعا لیاقتشون بیشتر از اینی هست که الان بهش رسیدن.... جالب اینجاست که اون 70 درصد تنبل و مفتخور معمولا با زرنگ بازی، فرصت های شغلی این 30 درصد رو میگیرن.... چون این بیچاره ها فقط تو فکر خوب درس خوندن و خوب کار کردن هستن، اما اون تنبلها بجای درس خوندن، زد و بند و حقه بازی یاد میگیرن، بجای کار کردن هم روش های از زیر کار در رفتن و از 3 جا وام گرفتن و ماموریت خارج گرفتن رو پیاده میکنن

با تمام این تفاصیل ..... اگر کسی علاقه+پشتکار+عقل داشته باشه، مشکل مالی نخواهد داشت

مخالفم!
اکثرا فقط بلدن از شرایط ناله کنن و بگن هیچی بر وفق مراد ما نیست، توی یکی از کتابهایی که خوندم این پاراگرافش به زندگیم یک تغییراتی داد:
عامل باشید:
یکی از بهترین راهها برای تشخیص میزان عامل بودن خود این است که ببینیم وقت و انرژی خود را صرف چه چیزهایی میکنیم. میتوانیم حلقه نگرانی خود را از حلقه چیزهایی که درباره آنها نگرانی بخصوصی نداریم جدا کنیم. با نگاه کردن به موارد درون حلقه نگرانی خود درمی یابیم که چه چیزهایی بیرون از اختیارمان قرار دارند و در مورد کدام چیزها میتوانیم کاری انجام دهیم. این دسته در دایره کوچکتری بنام حلقه نفوذ قرار میگیرند. با تمرکز بر این حلقه میتوان آنرا گسترش داد تا جایی که حتی بزرگتر از حلقه نگرانی شود. بدین ترتیب است که همواره به نگرانیها پاسخ مناسب خواهیم داد.
اساسی ترین عادت، عامل بودن است. عامل بودن یعنی مسوولیت کار خود را برعهده گرفتن، ملامت نکردن اوضاع و شرایط یا اشخاص، .... نقطه مقابل عامل بودن، واکنشی بودن است. مردمان موثر عاملند، یعنی مسوول هستند و رفتارشان حاصل تصمیم و انتخاب آگاهانه خودشان است.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
مخالفم!
اکثرا فقط بلدن از شرایط ناله کنن و بگن هیچی بر وفق مراد ما نیست، توی یکی از کتابهایی که خوندم این پاراگرافش به زندگیم یک تغییراتی داد:

به درک که مخالفی. ذلیل بمیری ایشالا :D

با این قسمتش موافقم.... اکثر اینایی که ناله میکنن، از اون دسته تنبل هستن....... اما بجان کوشا نباشه، بجان خودم ! آدمی میشناسم فوق لیسانس ، دانشجوی انصرافی دکترا ...فوق العاده با سواد در حد عالی ( در حد خودم:D) ... مناعت طبع داره در حد دیوژانس حکیم ( جوری که توی کار مشترک میخواد یه پولی هم به من ببخشه:p) ... روزی 17 ساعت کار میکنه .... به خانوادش کمک مالی میکنه.... اما زندگیش نمیچرخه.... اصلا من تو کار این بشر حیرانم ! چند بار هم دعوت به همکاریش کردیم، میگه نه... من برای شما انقدر سود ندارم که این حقوق رو به من بدید.... خداییش کنار این آدم بودن برای من ارزشش از اون پول خیلی بیشتره ... حالا یه پیشنهاد همکاری جدید بهش دادیم، بلکه همکارا پیگیری کنن به نتیجه برسه
هنوز هم تو این دنیا با تمام پولزدگی و منطق خشنش ، آدم بعضی وقتها به پست آدم هایی میخوره که باعث میشن به بشر بودنمون افتخار کنیم

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
به درک که مخالفی. ذلیل بمیری ایشالا :D

با این قسمتش موافقم.... اکثر اینایی که ناله میکنن، از اون دسته تنبل هستن....... اما بجان کوشا نباشه، بجان خودم ! آدمی میشناسم فوق لیسانس ، دانشجوی انصرافی دکترا ...فوق العاده با سواد در حد عالی ( در حد خودم:D) ... مناعت طبع داره در حد دیوژانس حکیم ( جوری که توی کار مشترک میخواد یه پولی هم به من ببخشه:p) ... روزی 17 ساعت کار میکنه .... به خانوادش کمک مالی میکنه.... اما زندگیش نمیچرخه.... اصلا من تو کار این بشر حیرانم ! چند بار هم دعوت به همکاریش کردیم، میگه نه... من برای شما انقدر سود ندارم که این حقوق رو به من بدید.... خداییش کنار این آدم بودن برای من ارزشش از اون پول خیلی بیشتره ... حالا یه پیشنهاد همکاری جدید بهش دادیم، بلکه همکارا پیگیری کنن به نتیجه برسه
هنوز هم تو این دنیا با تمام پولزدگی و منطق خشنش ، آدم بعضی وقتها به پست آدم هایی میخوره که باعث میشن به بشر بودنمون افتخار کنیم
افتک این بیچاره هم فک کنم مثل همون رفیق شماست ببین مثل همن؟
http://forum.persiantools.com/threads/نظر-شما-چیه-من-چرا-این-سرنوشتم؟.695209/

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
اون هیچوقت همچین تاپیکی نمیزنه :D

خواهش میکنم.خوشحالم که خوشتون اومده . الهی که خیر از جوونیت نبینی:D
از کجا میدونی؟مگه این بنده خدا ک خواسته درد دل کنه کار بدی کرده؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
از کجا میدونی؟مگه این بنده خدا ک خواسته درد دل کنه کار بدی کرده؟
نه.... اما اون آدمی که من گفتم هیچوقت نمیگه من بد شانسم...کلا آدم خاصیه :p
عجبا! آخه من چه هیزم تَری به تو فروختم الکی نفرین میکنی؟

من هرکی رو دوست داشته باشم، نفرینش میکنم:p

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
دوستت بر چه اساسی میگه باتری سازی خوبه ؟ مکانیکی و برق ماشین درآمد نسبتا خوبی داره، اما باتری سازی و باتری فروشی ....

استارت اینجا بیشتر میری سرــــــــــــــه کار تا سرکار:D

الکی میگه... به حرف این گوش نده دیوونه میشی:p

بالا