• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان برنامه نویس

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
سلام به دوستان گل
چندتا سوال داشتم
من میخوام شروع کنم به یاد گیری زبان C یا C++
برای چندتا کار لازم دارم
1-برای برنامه نویسی ربات بدرد بخور هست؟
2-برای سوکت نویسی کاربرد داره؟اگر آره کدوم CیاC++؟؟
3-در زمینه هک و امنیت کاربرد داره ؟؟اگر آره کدوم CیاC++؟؟
4-خودم میتونم یاد بگیرم از رو کتابای فارسی زبان؟؟
5-بین C , C++ کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟ به عنوان نتیجه گیری نهایی
سپاس بیکران

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
سلام به دوستان گل
چندتا سوال داشتم
من میخوام شروع کنم به یاد گیری زبان C یا C++
برای چندتا کار لازم دارم
1-برای برنامه نویسی ربات بدرد بخور هست؟
2-برای سوکت نویسی کاربرد داره؟اگر آره کدوم CیاC++؟؟
3-در زمینه هک و امنیت کاربرد داره ؟؟اگر آره کدوم CیاC++؟؟
4-خودم میتونم یاد بگیرم از رو کتابای فارسی زبان؟؟
5-بین C , C++ کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟ به عنوان نتیجه گیری نهایی
سپاس بیکران

سلام. بين سي و سي++ فرق چندان زيادي نيست.
دو بحث در سي++ بهبود يافته: اوليش اين هست كه برنامه‌نويسي شيئ گرا بهش اضافه شده (تا نذاره اين زبان منقرض بشه) و دوم اينكه بجاي پوينترها (اشاره‌گرها) در سي كه مبحث خيلي سردرداوري هم هستند،از smartpointer ها استفاده ميشه. از صفحات اسكريپتي براي وب هم پشتيباني ميشه. كتابخانه‌هاي جديدي هم به اين زبان اضافه شده كه قابليت‌هاش رو بسيار زياد كرده. پس فرق چنداني بينشون نيست. سي فقط از برنامه نويسي ساخت‌يافته پشتيباني ميكنه ولي سي پلاس پلاس كل امكانات سي رو داره + آپشن هاي جديد!

1 - البته. code vision رو سرچ كن.
2 - صدالبته. كتابخانه‌ مخصوصش رو بايد از اينترنت بگيري يا اگه كامپايلر داشته باشه كه فبها! به داكيومنت هاي كامپايلرت بايد مراجعه كني تا ببيني هست يا نه
3 - زباني كه مستقل از سيستم‌عامل هست و سرعت بالا داره و زبان مادر سيستم‌عامل‌هايي مثل گنو/لينوكس هست مگه ميشه حكم چاقوي دولبه رو نداشته باشه؟
4 - آره. كتاب آموزش visual c++ از ديتل فوق العاده است. اگه بتوني انگليسيشو بخوني كه فبها نتونستي فارسيش هست.
5 - شخصا سي پلاس پلاس رو. شايد سي قابليت‌هاي سطح سيستمي داره كه من ازش بي اطلاع هستم پس نميگم سي بده. ولي تا اونجا كه ميدونم سي++ معركه‌است.

راجع فرمايش دوست عزيز درمورد جاوا ، بله. جاوا زبان فوق‌العاده‌اي هست و كاربرد خيلي وسيعي داره. اما نسبت به سي++ كمي كند هست و نميتونه كارهاي سيستمي (نظير ارتباط با زبان اسمبلي با سخت‌افزارها) انجام بده.
جاوا براي برنامه‌هاي بانك اطلاعاتي و صفحات وب و اپلت هاش معروفه. بله با جاوا هم ميشه كل اين كارها رو انجام داد ولي بايد تسلط كامل به كتابخونه‌هاش داشته باشي. مثل سي شارپ

يادت باشه كه سي ديگه آپديت نميشه ولي سي++ و جاوا نسخه‌هاي جديدشون بيرون مياد و شما همواره بايد بروز باشيد

يا علي

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
از توضیحات جناب sezar واقعاً بهره بردیم. من اطلاعاتی در مورد زبانهای C و C++ ندارم! ولی فکر کنم C++ کارایی بیشتری از جاوا داشته باشه. البته کارهای خوبی در زمینه سوکت دیدم که با جاوا انجام شده بود.

aradmng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صنایع رباتیک آراد از فارغ التحصیلان و دانشجویان سراسر کشور دعوت به همکاری می نماید.

صنایع رباتیک آراد بزرگترین تولید کننده رباتهای آموزشی ویژه سنین 3 تا 18 سال در ایران و خاور میانه است که

بحمدلله توانسته جایگاه مناسبی را در فضای حقیقی و مجازی کشور در حوزه رباتیک بوجود آورد.

رباتیک آراد با سابقه 7 ساله به منظور ایجاد کار و اشتغال در کشور و همچنین فتح تمامی جایگاههای آموزشی

این علم در کشور از افراد علاقه مند دعوت به همکاری می نماید.

آنچه پیشروی شماست اطلاعات کاملی است پیرامون معرفی این مجموعه و اهداف و برنامه های آن و نیز

توضیحی پیرامون مسائل مالی و کاری و در انتها چگونگی همکاری و فعالیت تبیین گردیده است.

لطفا تمامی صفحات را به دقت مطالعه نموده و سپس در صورت رضایت با تمامی مفاد مطرح شده فرم ضمیمه

را تکمیل و به همین ایمیل ارسال نمایید.

صفحات به ترتیب معرفی گشته تا بتوانید راحت تر به اطلاعات دسترسی پیدا نمایید. کافی است برای باز شدن

هر کدام از صفحات بر روی لینک آبی رنگ مقابل آن کلیک نمایید تا صفحه مورد نظر باز گردد.

در صورت عدم استفاده از اینترنت پرسرعت، به منظور باز شدن عکسها کمی شکیبا باشید.

در صورت بروز هرگونه ابهام در مسائل مالی و کاری و یا طرح سوال می توانید در ساعات اداری با 09158354417

مهندس فروتن
تماس حاصل نمایید.

مدیریت نیروهای انسانی صنایع رباتیک آراد

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. بين سي و سي++ فرق چندان زيادي نيست.
دو بحث در سي++ بهبود يافته: اوليش اين هست كه برنامه‌نويسي شيئ گرا بهش اضافه شده (تا نذاره اين زبان منقرض بشه) و دوم اينكه بجاي پوينترها (اشاره‌گرها) در سي كه مبحث خيلي سردرداوري هم هستند،از smartpointer ها استفاده ميشه. از صفحات اسكريپتي براي وب هم پشتيباني ميشه. كتابخانه‌هاي جديدي هم به اين زبان اضافه شده كه قابليت‌هاش رو بسيار زياد كرده. پس فرق چنداني بينشون نيست. سي فقط از برنامه نويسي ساخت‌يافته پشتيباني ميكنه ولي سي پلاس پلاس كل امكانات سي رو داره + آپشن هاي جديد!

1 - البته. code vision رو سرچ كن.
2 - صدالبته. كتابخانه‌ مخصوصش رو بايد از اينترنت بگيري يا اگه كامپايلر داشته باشه كه فبها! به داكيومنت هاي كامپايلرت بايد مراجعه كني تا ببيني هست يا نه
3 - زباني كه مستقل از سيستم‌عامل هست و سرعت بالا داره و زبان مادر سيستم‌عامل‌هايي مثل گنو/لينوكس هست مگه ميشه حكم چاقوي دولبه رو نداشته باشه؟
4 - آره. كتاب آموزش visual c++ از ديتل فوق العاده است. اگه بتوني انگليسيشو بخوني كه فبها نتونستي فارسيش هست.
5 - شخصا سي پلاس پلاس رو. شايد سي قابليت‌هاي سطح سيستمي داره كه من ازش بي اطلاع هستم پس نميگم سي بده. ولي تا اونجا كه ميدونم سي++ معركه‌است.

راجع فرمايش دوست عزيز درمورد جاوا ، بله. جاوا زبان فوق‌العاده‌اي هست و كاربرد خيلي وسيعي داره. اما نسبت به سي++ كمي كند هست و نميتونه كارهاي سيستمي (نظير ارتباط با زبان اسمبلي با سخت‌افزارها) انجام بده.
جاوا براي برنامه‌هاي بانك اطلاعاتي و صفحات وب و اپلت هاش معروفه. بله با جاوا هم ميشه كل اين كارها رو انجام داد ولي بايد تسلط كامل به كتابخونه‌هاش داشته باشي. مثل سي شارپ

يادت باشه كه سي ديگه آپديت نميشه ولي سي++ و جاوا نسخه‌هاي جديدشون بيرون مياد و شما همواره بايد بروز باشيد

يا علي

عالی بود داداش یک دنیا ازت ممنونم

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
درضمن اگه دوست داشتي برنامه نويسي رو ادامه بدي و دوستاي برنامه نويس پيدا كني تو تهران به دوره‌هاي ازادي كه دانشگاه شريف برگزار ميكنه مراجعه كنيد. http://edu.aictc.ir
خواهش ميكنم دوست عزيز. وظيفه است.

موفق باشيد و سربلند

reza.ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... یه سوال داشتم از دوستان
من تازه دارم سی شارپ یاد میگیرم
اگر سی شارپ یاد بگیرم میتونم راحت با سی پلاس کد نویسی کنم؟
ممنون

reza.naderi

Registered User
لایک‌ها
21
خوب مسلما این دو بهم نزدیک هستند و در صورت یادگیری یکی از اینها اونیکی زبان خیلی راحت تره . ولی در کل سی پلاس پلاس بحثش کمی گشترده هستش و اگر بخواید واقعا توش حرفه ای بشید مباحث زیادی جلوی پاتون هست

بالا