سلام به دوستان گل
چندتا سوال داشتم
من میخوام شروع کنم به یاد گیری زبان C یا C++
برای چندتا کار لازم دارم
1-برای برنامه نویسی ربات بدرد بخور هست؟
2-برای سوکت نویسی کاربرد داره؟اگر آره کدوم CیاC++؟؟
3-در زمینه هک و امنیت کاربرد داره ؟؟اگر آره کدوم CیاC++؟؟
4-خودم میتونم یاد بگیرم از رو کتابای فارسی زبان؟؟
5-بین C , C++ کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟ به عنوان نتیجه گیری نهایی
سپاس بیکران
سلام. بين سي و سي++ فرق چندان زيادي نيست.
دو بحث در سي++ بهبود يافته: اوليش اين هست كه برنامهنويسي شيئ گرا بهش اضافه شده (تا نذاره اين زبان منقرض بشه) و دوم اينكه بجاي پوينترها (اشارهگرها) در سي كه مبحث خيلي سردرداوري هم هستند،از smartpointer ها استفاده ميشه. از صفحات اسكريپتي براي وب هم پشتيباني ميشه. كتابخانههاي جديدي هم به اين زبان اضافه شده كه قابليتهاش رو بسيار زياد كرده. پس فرق چنداني بينشون نيست. سي فقط از برنامه نويسي ساختيافته پشتيباني ميكنه ولي سي پلاس پلاس كل امكانات سي رو داره + آپشن هاي جديد!
1 - البته. code vision رو سرچ كن.
2 - صدالبته. كتابخانه مخصوصش رو بايد از اينترنت بگيري يا اگه كامپايلر داشته باشه كه فبها! به داكيومنت هاي كامپايلرت بايد مراجعه كني تا ببيني هست يا نه
3 - زباني كه مستقل از سيستمعامل هست و سرعت بالا داره و زبان مادر سيستمعاملهايي مثل گنو/لينوكس هست مگه ميشه حكم چاقوي دولبه رو نداشته باشه؟
4 - آره. كتاب آموزش visual c++ از ديتل فوق العاده است. اگه بتوني انگليسيشو بخوني كه فبها نتونستي فارسيش هست.
5 - شخصا سي پلاس پلاس رو. شايد سي قابليتهاي سطح سيستمي داره كه من ازش بي اطلاع هستم پس نميگم سي بده. ولي تا اونجا كه ميدونم سي++ معركهاست.
راجع فرمايش دوست عزيز درمورد جاوا ، بله. جاوا زبان فوقالعادهاي هست و كاربرد خيلي وسيعي داره. اما نسبت به سي++ كمي كند هست و نميتونه كارهاي سيستمي (نظير ارتباط با زبان اسمبلي با سختافزارها) انجام بده.
جاوا براي برنامههاي بانك اطلاعاتي و صفحات وب و اپلت هاش معروفه. بله با جاوا هم ميشه كل اين كارها رو انجام داد ولي بايد تسلط كامل به كتابخونههاش داشته باشي. مثل سي شارپ
يادت باشه كه سي ديگه آپديت نميشه ولي سي++ و جاوا نسخههاي جديدشون بيرون مياد و شما همواره بايد بروز باشيد
يا علي