• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان در زمینه فروشگاه

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام خدمت دوستان عزیز
من می خوام یک سایت فروش کتاب بزنم به نظرتون فروشش چقدره؟
آنچه در ذهن خودم هست داشتن یک فروشگاه با کتاب هایی با جنبه های مذهبی می باشد + تعداد محدودی سی دی مذهبی و آموزشی

به نظرتون فروش داره؟
چه کار کنم که فروش بیشتر بشه؟
ممنونم
یا حق

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
کلاً دور کار فرهنگی رو خط بکش که در این زمانه جواب نمیده، اوه هم از نوع آنلاینش. اینجور چیزها را کمتر کسی در اینترنت میخره.

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
پس به نظرتون بی خیال شم ها...

آخه حدود 200 ت دارم نمی دونم باهاش چه کار کنم که یک پولی دستم رو بگیره
کسی می تونه کمکم کنه؟؟/

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
آره به نظر من با دویست تومان نمیشه فروشگاه زد
این موارد را در نظر داشته باش
تنوع محصولات
داشتن تبلیغات موثر (چون اگر طلا هم رایگان بدی بدون تبلیغات کسی خبر دار نمیشه)
بهت پیشنهاد می کنم برای کسب تجربه بیشتر و بدونی که با چه محصولاتی کار کنی فعلا با یک سیستم همکاری در فروش فعالیت کن

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
پس به نظرتون بی خیال شم ها...

آخه حدود 200 ت دارم نمی دونم باهاش چه کار کنم که یک پولی دستم رو بگیره
کسی می تونه کمکم کنه؟؟/

شما همکاری در فروش راه بینداز، هر وقت چم و خم کار + یک مقدار بیشتری پول بدستت رسید فروشگاه خودت را شروع کن.

با 200 تومن که نمیشه فروشگاه زد .

توی ذوقش نزن، با 20 هزار تومان هم می شود یک فروشگاه راه اندازی نمود رفیق ِ جان. یک فقره دومین + یک عدد هاست و یک مقدار خلاقیت. یک همکاری در فروش ثبت نام می نمایید بعد کدهای قالبش رو طوری تغییر می دهید هنگام مراجعه تنها صفحه خرید را نمایش بدهد. بدین شکل لینکهای خرید همکاری در فروش را در سایت خود گذاشته و مشتری هنگام منتقل شدن به صفحه ثبت محصول دقیقاً همان چیزی را می بیند که عزیزانی که پنل پستی دارند در فروشگاه خود و وقتی اضافه کردن محصول را میزند با یک مقدار کد نویسی دوباره به سایت اصلی منتقل می شود. بدین شکل سود کمتری نصیب شما شده اما هزینه قرارداد با پست، خرید محصول، بسته بندی و سایر دردسرها یک فروشگاه از روی دوش شما برداشته می شود.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
شما همکاری در فروش راه بینداز، هر وقت چم و خم کار + یک مقدار بیشتری پول بدستت رسید فروشگاه خودت را شروع کن.

توی ذوقش نزن، با 20 هزار تومان هم می شود یک فروشگاه راه اندازی نمود رفیق ِ جان. یک فقره دومین + یک عدد هاست و یک مقدار خلاقیت. یک همکاری در فروش ثبت نام می نمایید بعد کدهای قالبش رو طوری تغییر می دهید هنگام مراجعه تنها صفحه خرید را نمایش بدهد. بدین شکل لینکهای خرید همکاری در فروش را در سایت خود گذاشته و مشتری هنگام منتقل شدن به صفحه ثبت محصول دقیقاً همان چیزی را می بیند که عزیزانی که پنل پستی دارند در فروشگاه خود و وقتی اضافه کردن محصول را میزند با یک مقدار کد نویسی دوباره به سایت اصلی منتقل می شود. بدین شکل سود کمتری نصیب شما شده اما هزینه قرارداد با پست، خرید محصول، بسته بندی و سایر دردسرها یک فروشگاه از روی دوش شما برداشته می شود.

نمیخوایم همدیگرو گول بزنیم که .... وقتی نمیشه نمیشه دیگه :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
عزیزم انشاالله که مطالعه نمودی بنده در پستی که quote کردید چه چیزی نوشتم؟ یعنی به نظر شما نمی شود؟

همکاری در فروش نمیخواد ایشون , میخواد راه اندازی کنه شاپ رو !

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
نمیخوایم همدیگرو گول بزنیم که .... وقتی نمیشه نمیشه دیگه :D

تایید
همین 200 تومان هم دود میشه میره هوا

پیشنهاد میکنم این 200 تومانو بری یه رستوران باحال ،یه غذای خوب بزنی بر بدن!

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فرهنگ کتاب خوانی تو ایران خوب نیست
این روزها هم که کسی اصلا حال و حوصله کتاب خوندن نداره

با یک سرچ تو گوگل و یک نگاه انداختن به آمار بازدید سایتهای فروشگاه کتاب خودتون متوجه میشید

خود من اولش برای کتاب و محصولات آموزشی بازاریابی میکردم
بیفایده بود

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
کار نشد نداره!، سود فروش کتاب زیاد نیست از یه مغازه دار آشنا که جدیدآ کتاب به محصولاتش اضافه کرده بود پرسیدم سودش چقدره گفت هر کتاب 20 درصد برام سود داره اینا سودش رو تعداده باید رقم بالاتری تو این کار ریخت، بعد از شروع اینکار تعداد به مرور زمان بیشتر بشه و جا بیفتی سود خوبی میتونی کنی، و یادت باشه مهم نیست با چه مبلغی میخوای شروع کنی مهم اینه که تو کاری رفتی همونو ادامه بدی مثلآ 2ماه گذشت دل زده نشی بری هاست بفروشی بعد از 4 ماه هاست فروختن از سود کم خسته نشی بری سراغ کار دیگه، همه کارها مخصوصآ اینترنتی اولش سخته ولی بعد رو دور بیفتی به قول همین کاربر روانشناس پول میتونی جارو کنی به شرطی که هی شغل عوض نکنی و رو یه موضوع کار کنی همین کاربر روانشناس فروشگاه داره چندتا محصول کار درستش تو گوگل رفته بود رو لینکای اول گوگل پول جارو میکرد (نوش جان :D) الانم با کوله باری از تجربه داره همون کارو ادامه میده

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون ار همه دوستان چه اونها که روحیه دادند و چه کسانی که رک بودند
با این حساب کلا بی خیال این موضوع بشم آخه تو این شلوغ بازار نمیشه با 200 ت کاری کرد
بله با توجه به مشهدی بودن بنده ترجیحا باید بروم و دوبار با همسرم پدیده شاندیز را منور کنم

اما حیف شد !!!

درمورد همکاری در فروش؟ چه محصولاتی بیشتر فروش می رود؟
چه کارکنم که بیشتر فروش بره چه نوع تبلیغی تو چه سایت هایی؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
ممنون ار همه دوستان چه اونها که روحیه دادند و چه کسانی که رک بودند
با این حساب کلا بی خیال این موضوع بشم آخه تو این شلوغ بازار نمیشه با 200 ت کاری کرد
بله با توجه به مشهدی بودن بنده ترجیحا باید بروم و دوبار با همسرم پدیده شاندیز را منور کنم

اما حیف شد !!!

درمورد همکاری در فروش؟ چه محصولاتی بیشتر فروش می رود؟
چه کارکنم که بیشتر فروش بره چه نوع تبلیغی تو چه سایت هایی؟
حسین جان یه پخ داده بودین یادم نیست جواب دادم یا نه‌!‌:blush: شرمنده در هر صورت .
کلا فروشگاه و همکاری در فروش طوری هست که یه سری محصولات مد میشن و شما هم باید تابع این مد باشین و اون محصول رو بیارین , البته در کنار محصولاتی که بازار رو گرفتن میتونین محصولات مختلفی هم بیارین مثل بدلیجات و ...
برای شناخته تر شدن همکاری در فروشتون هم تو سایت های که با وبمستر ارتباط دارند باید تبلیغ بدین و اگه میخوایین مستقیم به فروش محصولتون بپردازید تبلیغ تو سایت های دانلود پیشنهاد میشه

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
برای شما همکاری در فروش انتخاب خیلی خوبیه

به قول دوستمون محصولاتی که مد هستند رو برای فروش انتخاب کنید و این 200 هزار تومنی رو که دارید برای تبلیغات محصولات خرج کنید.
اینطوری خیلی بهتره

برای تبلیغ از سایتهای درج آگهی هم میتونید استفاده کنید مثل سایت ایستگاه ، ایفروش، نیازندیها.اینفو ، آگهی 24 و نوین تبلیغ و ..(اینها سایتهای خیلی خوبی هستند)
با یک سرچ کوچک لیست سایتهای درج آگهی معروف و خوب رو پیدا میکنید.
درج آگهی تو این سایتها حتی رایگان هم هست البته اگه نوع پولیشو انتخاب کنید خوب آگهیتون بیشتر بازدید پیدا میکنه.
فقط باید اولش صبور باشید

یکی از بهترین سیستمهای همکاری در فروش هم ملی مارکته که تو امضام هم نوشتم. محصولات ملی مارکت علاوه بر پرفروش بودن پورسانت خیلی خوبی دارند و همچنین این سیستم هر چندتا فروشگاه رایگان هم که لازم داشته باشید بهتون رایگان میده که این خودش باعث صرفه جویی خیلی زیادی تو هزینه ها میشه و کلی امکانات خوب دیگه داره که با عضو شدن تو این سیستم با اونها آشنا میشید.

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
با عرض ادب
من یک سیستم همکاری در فروش راه انداختم
myshoig . melimarket.com

حالا به نظرتون چطور محصولات رو تبلیغ کنم که فروش بره
تک به تک؟ کل سایت رو؟
تو کدوم سایت؟
به چه نحوی؟
خواهشا راهنمایی؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
با عرض ادب
من یک سیستم همکاری در فروش راه انداختم
myshoig . melimarket.com

حالا به نظرتون چطور محصولات رو تبلیغ کنم که فروش بره
تک به تک؟ کل سایت رو؟
تو کدوم سایت؟
به چه نحوی؟
خواهشا راهنمایی؟

باید خودتون یه سایت یا گروپ پربازدید داشته باشید ...

بالا